Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και ζήτα τους να στον πουν. Θα σε ρωτήσουν ΑΦΜ, ταυτότητα και λοιπά.

Λογικα στις τελευταιες συναλλαγες αμα πας στο ατμ δε θα σου λεει τον κωδικο;

Γεια σας.

Χρησιμοποιω paypal για αγοραπολησιες στο internet.

προσφατα πουλησα κατι, αλλα ο αγοραστης απεσυρε τα λεφτα που μου ειχε στειλει κλπ.

Να μην πολυλογω, υπαρχει καποιος τροπος να επικοινωνησω με την paypal μεσω emaill?

στο contact us-email us, δεν κανει load ποτε !

εσυ πως ειδες οτι τα απεσυρε ;μεσω του atm ?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Μια χαρα επικοινωνείς με το παυπαλ απο το contact us δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλλον πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά το παυπαλ.

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/helpscr?cmd=_help&t=escalateTab

Edited by mcde

Μικρε μου φιλε ,εισαι λιγο ειρωνικος, αλλα μου φενεται πως εσυ δεν εχεις μαθει να διαβαζεις:D

http://img101.imageshack.us/i/ewrwerrwweerwr.png/

οπως προειπα, οταν παταω email us, κανει Loading για παντα:D

Μικρε μου φιλε ,εισαι λιγο ειρωνικος, αλλα μου φενεται πως εσυ δεν εχεις μαθει να διαβαζεις:D

http://img101.imageshack.us/i/ewrwerrwweerwr.png/

οπως προειπα, οταν παταω email us, κανει Loading για παντα:D

Δεν είμαι ειρωνικώς απλα σου εδωσα μια συμβουλή, τωρα θελεις την ακολουθείς δεν θελεις και πάλι ολα καλα.

η συμβουλη σου ηταν να μαθω να χρησιμοποιω την paypal, ουσιαστικα ομως απλα το παιξες εξυπνακιας, απο τι στιγμη που ειχα αναφερει ξεκαθαρα οτι για μενα τουλαχιστον, αυτη η επιλογη δε φορτωνει.( παω να δοκιμασω με αλλο browser)

me mozzila doulepse. thanks

Edited by mcde

Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι και να αλλάξει το ύφος της συζήτησης. Στόχος όλων μας είναι να αλληλοβοηθιόμαστε κι όχι να χαλάμε τις καρδιές μας. ;)

Ευχαριστώ και συνεχίζουμε. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πως μπορώ να επιλέξω η προμήθεια στο συνάλλαγμα να γίνεται από την τράπεζα μου και όχι από το paypal????

πως μπορώ να επιλέξω η προμήθεια στο συνάλλαγμα να γίνεται από την τράπεζα μου και όχι από το paypal????

Θα πληρώνεις από την πιστωτική σου και όχι από το υπόλοιπο του λογαριασμού σου σε ευρώ.

Γενικά από την εμπειρία σας τι έχετε καταλάβει; : Ότι συμφέρει τη μετατροπή συναλλάγματος (usd σε euro) να την κάνει το paypal ή να την κάνουμε εμείς (να χρεώνεται στην πιστωτική μας); Ποια από τις δύο επιλογές είναι πιο φθηνή;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Γενικά από την εμπειρία σας τι έχετε καταλάβει; : Ότι συμφέρει τη μετατροπή συναλλάγματος (usd σε euro) να την κάνει το paypal ή να την κάνουμε εμείς (να χρεώνεται στην πιστωτική μας); Ποια από τις δύο επιλογές είναι πιο φθηνή;

Παλαιότερα θα σου έλεγα σίγουρα η μετατροπή να γίνεται από την πιστωτική. Τώρα τελευταία που οι κάρτες άρχισαν να χρεώνουν έξοδα μετατροπής συναλλάγματος, όπως και το paypal και ας μην στο λέει, το ίδιο έρχεται περίπου. Επίσης δε μπορείς να το συγκρίνεις απόλυτα, γιατί η κάρτα χρησιμοποιεί την ισοτιμία που ισχύει 2 μέρες μετά, κατά την λογιστικοποίηση.

Υπάρχει μια επιλογή στο checkout "More conversion options" ή κάπως έτσι, όπου επιλέγεις ποιός θα κάνει τη μετατροπή, το paypal ή η τράπεζά σου.

Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που στις εσωτερικές βάσεις δεδομένων του paypal για κάποιο λόγο η κάρτα σου δεν έχει κάποιο νόμισμα, πχ το EUR, σαν default. Δεν έχει την πληροφόρηση δηλαδή ότι η κάρτα σου κανονικά είναι σε EUR, επομένως δε σου βγάζει και την επιλογή «more conversion options». Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις και πολλά σε αυτή την περίπτωση, παρά μόνο να ζητήσεις από το support του paypal να εισάγουν manually σαν νόμισμα της κάρτας το EUR, και αν είσαι τυχερός θα γίνει η δουλειά…

Edited by l3ft3r1s

ελληνικη υποστηριξη στο paypal υπαρχει?

αν στειλω mail στα ελληνικα θα λαβω απαντηση?

Αν δε έχει αλλάξει κατι τελευταία δε υπάρχει υποστήριξη. Πρέπει να το στείλεις στα αγγλικά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Παιδιά καλσπέρα...

Έχω μία λίγο περίεργη και σπάνια ερώτηση.

Χρησιμοποιώ paypal εδώ και χρόνια και έχω διακινήσει αρκετό χρήμα μέσω αυτού.

Το θέμα είναι ότι πάντοτε είχα μία χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη και ό,τι χρήματα υπήρχαν στο balance (ανεξαρτήτου συναλλάγματος) μεταφέρονταν στην κάρτα μου (σε ευρώ φυσικά).

Τώρα όμως με ενδιαφέρει κάτι άλλο:

Να μείνουν τα χρήματα στο BALANCE.

Τι εννοώ? αντί να χάνω χρήματα σε μετατροπές από δολλάρια σε ευρώ κι έπειτα πάλι αντίστροφα (επειδή συνήθως αγοράζω από Αμερική), να μείνουν εκεί (σε δολλάρια) και να τα αντλήσω σιγά σιγά σε αγορές...

Υπάρχει όμως τέτοια δυνατότητα? :O

Φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Εγώ ότι ευρώ έχω τα κατεβάζω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα , αλλά τα δολλάρια τα κρατάω για αγορές , εκτός αν μαζευτούνε πάρα πολλά.

Μπορείς ταυτόχρονα στο paypal να έχεις ΚΑΙ USD BALLANCE ΚΑΙ EUR BALLANCE?

Ευχαριστώ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Μπορείς να έχεις . Προσωπικά έχω USD, EUR, GBP αλλά σε λίρες δεν έχω υπόλοιπο ,

Πατάς Profile μετά Currency Balances και μετά κάνεις ADD currency

Edited by Vasileios

Μπορείς να έχεις . Προσωπικά έχω USD, EUR, GBP αλλά σε λίρες δεν έχω υπόλοιπο ,

Πατάς Profile μετά Currency Balances και μετά κάνεις ADD currency

Η ύπαρξη των επιπλέον currencies εξυπηρετεί αυτούς που κάνουν πωλήσεις, έτσι;

Γι αυτούς που αγοράζουν μόνο, έχει καμιά χρησιμότητα;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Η ύπαρξη των επιπλέον currencies εξυπηρετεί αυτούς που κάνουν πωλήσεις, έτσι;

Γι αυτούς που αγοράζουν μόνο, έχει καμιά χρησιμότητα;

όχι δεν έχει καμμία σημασία για αγοραστές.

Αλλά αν πρόκειται να λάβεις χρήματα για οποιοδήποτε λόγο τώτε καλό είναι να έχεις δύο τρία νομίσματα.

Παιδιά θα ρισκάρατε να ανεβάσετε μεγάλο ποσό στο paypal και να το "φυλάξετε" εκεί με σκοπό να προστατευθεί από ενδεχόμενη χρεωκοπία της χώρας μας; Κάτι άκουσα ότι το paypal μερικές φορές μπλοκάρει ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ λογαριασμούς. Ευχαριστώ.

Παιδιά θα ρισκάρατε να ανεβάσετε μεγάλο ποσό στο paypal και να το "φυλάξετε" εκεί με σκοπό να προστατευθεί από ενδεχόμενη χρεωκοπία της χώρας μας; Κάτι άκουσα ότι το paypal μερικές φορές μπλοκάρει ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ λογαριασμούς. Ευχαριστώ.

Καλύτερα κάντο ανάληψη σε ευρώ και φύλαξέ το στο σπίτι σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις δε μπορείς να εμπιστευθείς καμία τράπεζα. Και μην ξεχνάς ότι το PAYPAL μπορεί να στα στείλει τα λεφτά, αλλά να μη μπορείς να τα κάνεις ανάληψη από την τράπεζα.

Βασικά τα χρήματα που φιλοξενούνται στο PAYPAL δεν έχουν κανένα είδους κρατική εγκύηση .

Δεύτερον σε ενδεχόμενη χρεωκοπίας της χώρας , δεν κινδυνεύουν τράπεζες που δεν έχουν εκτεθεί σε κρατικά ομόλογα,

Επίσης μπορείς να σκεφτείς τράπεζες στις οποίες οι καταθέσεις εγγυώνται από ταμεία εγγύησης άλλων Ευρωπαϊκών χωρών

α) CITIBANΚ

β) Κύπρου

γ) Marfin

και άλλες πολές που δεν καλύπτονται από το ταμείο εγγύησης του Ελληνικού κράτους αλλά από το ταμείο εγγύησης άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Edited by Vasileios

Αν έχεις μεγάλο ποσό στην άκρη, θα σου πρότεινα να αγοράσεις σπίτι. Είναι η καλύτερη εποχή. Οι εργολάβοι, οι σιδεράδες, οι ξυλουργοί, οι υδραυλικοί, παρακαλάνε για δουλειά.

Αν έχεις μεγάλο ποσό στην άκρη, θα σου πρότεινα να αγοράσεις σπίτι. Είναι η καλύτερη εποχή. Οι εργολάβοι, οι σιδεράδες, οι ξυλουργοί, οι υδραυλικοί, παρακαλάνε για δουλειά.

Να αγοράσω ή να χτίσω σπίτι; Το θέμα της επένδυσης σε ακίνητες αξίες το έχω σκεφτεί αλλά η φορολογία είναι πλέον ανελέητη, σε τιμωρούν παραδειγματικά αν έχεις 3-4 ακίνητα. Ευχαριστώ τα λοιπά μέλη για την άποψή τους. Μάλλον το paypal είναι επισφαλής επιλογή...