Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H rom T-mobile 2.2 που μου πρότεινε ο Vman είναι πολύ καλή. Αξίζει να την δοκιμάσετε. Την εγκατέστησα μόλις πριν λίγο, σύμφωνα με τις οδηγίες που μου 'εδωσε στο post. Μου μένει μόνο η εγκατάσταση των Ελληνικών.

Vman σε ευχαριστώ.

Έχω βρει 2 (νομίζω διαφορετικές) ελληνικές ρομ αλλά δεν ξέρω ούτε την διαδικασία να περάσω κάποια, ούτε αν γίνεται καθότι το κινητό μου το πήρα από το ebay και είναι από το hong kong. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα ήταν καλό να ασχοληθώ να περάσω κάποια ρομ και το πως; Επίσης θα χαθούν τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα και οι ρυθμίσεις; πως θα τα σώσω;

Οι 2 ρομ είναι:

http://techblog.gr/mobile/htc-magic-greek-rom-sense-ui-09782/

http://magic-tips.blogspot.com/2010/01/htc-magic-3054013.html

(Αν προτείνετε εσείς κάποια ρομ να περάσω ακόμα και εκτός από αυτές πείτε μου γιατί είμαι άσχετος με το θέμα! Δεν είναι απαραίτητο να είναι ελληνική αλλά καλό θα ήταν!)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

ειχα κανει backup με το mybackuppro κ μετα εκανα hardreset,τωρα πως ξαναπαερναω οσα ειχα,με το ιδιο προγραμμα;ξαναβαζω καποιον file explorer η υπαρχει αλλος τροπος;

• Administrators
(Αν προτείνετε εσείς κάποια ρομ να περάσω ακόμα και εκτός από αυτές πείτε μου γιατί είμαι άσχετος με το θέμα! Δεν είναι απαραίτητο να είναι ελληνική αλλά καλό θα ήταν!)

Αν ρίξεις μια ματιά πιο πίσω, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με την τελευταία επίσημη έκδοση της T-Mobile που στηρίζεται στο 2.2 (την τελευταία έκδοση του λειτουργικού).

Modpic.gif

Αν ρίξεις μια ματιά πιο πίσω, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με την τελευταία επίσημη έκδοση της T-Mobile που στηρίζεται στο 2.2 (την τελευταία έκδοση του λειτουργικού).

ναι σορρυ... απλώς δεν μπορούσα να διαβάσω 286 σελίδες και να δω με ποια είναι ευχαριστημένοι οι περισσότεροι... ευχαριστώ πάντως... :)

EDIT: Μπορεί κάποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ βήμα προς βήμα πως να το βάλω; όπως είπα είμαι άσχετος και με τις τόσες σελίδες που δίνονται μπερδεύτηκα. Ας στείλει κάποιος ένα ΠΜ παρακαλώ. Επαναλαμβάνω, βήμα προς βήμα ακριβώς!

Edited by Jokerman54

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

δοκιμαζει κανεις nightlies του cyanogen να μας πει εντυπωσεις?

Ναι εγώ τώρα τελευταία κάτι έχω πάθει και δοκιμάζω συνεχώς...

Τώρα έχω την χθεσινή που έβγαλε και καινούργιο port ο bcrook88.

Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές εκτός ίσως από τη διάρκεια της μπαταρίας...

Γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Παίζει ρόλο το ότι βγήκε η T-mobile για το MyTouch 3G οπότε τώρα έχουν πιο σωστούς drivers.

Επίσης αυτό που λατρεύω στη CM είναι τα μικρά χρήσιμα features...

πχ. στις τελευταίες nightlies έχουν βάλει control widgets στη notification bar (όταν την κατεβάζεις...κάτι τέτοιο έχει το Galaxy S νομίζω...)

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

• Administrators
EDIT: Μπορεί κάποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ βήμα προς βήμα πως να το βάλω; όπως είπα είμαι άσχετος και με τις τόσες σελίδες που δίνονται μπερδεύτηκα. Ας στείλει κάποιος ένα ΠΜ παρακαλώ. Επαναλαμβάνω, βήμα προς βήμα ακριβώς!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3357304#post3357304

Modpic.gif

Γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Παίζει ρόλο το ότι βγήκε η T-mobile για το MyTouch 3G οπότε τώρα έχουν πιο σωστούς drivers.

πχ. στις τελευταίες nightlies έχουν βάλει control widgets στη notification bar (όταν την κατεβάζεις...κάτι τέτοιο έχει το Galaxy S νομίζω...)

επιδη δεν καταλαβα απ το xda, ειναι 6.35 η για το παλια radio? mμπαταρια διασκεια ε? ποσο σου κρατει δηλαδη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω περιμενω 6.1 που φυσικα θα μαμαει, μεχρι τοτε δοκιμαζς την original 2.2

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Παιδία η smoki 2.1 Χ 1 είναι κ σε άλλους τόσο αργή όσο σε μένα? Μιλάμε η ελεύθερη μνήμη κυμαίνεται μεταξύ 25-50 Μ χωρίς να τρέχει τπτ άλλο πίσω

η cm6.1 που λέτε τι radio θέλει? μπορούμε να βρούμε κάπου οδηγό εγκατάστασης?

Edited by prowler13

Παιδία η smoki 2.1 Χ 1 είναι κ σε άλλους τόσο αργή όσο σε μένα? Μιλάμε η ελεύθερη μνήμη κυμαίνεται μεταξύ 25-50 Μ χωρίς να τρέχει τπτ άλλο πίσω

η cm6.1 που λέτε τι radio θέλει? μπορούμε να βρούμε κάπου οδηγό εγκατάστασης?

ναι και μενα αργη ηταν οταν την ειχα βαλει, βαρια βασικα.

η cm θελει το παλιο radio μπορεις να χρησιμοποιησεις το eyegor's radio changer και μετα να βαλεις την ρομ

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Εντυπώσεις από T-Mobile 2.2.1

με την εγκατάσταση της συγκεκριμένης rom όλα δουλεύουν και είναι πολύ γρήγορη. Η ελεύθερη μνημή του κινητού ειναι περί τα 280ΜΒ (επιβεβαιώνω τον Vman). Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει ελάχιστες εφαρμογές φορτωμένες.

Kάποιος κατάλογος με εφαρμογές;

Επίσης ερώτηση για την CM6. Η εγκατάσταση γίνεται με flashing το zip file;

Eυχαριστώ.

Εντυπώσεις από T-Mobile 2.2.1

Επίσης ερώτηση για την CM6. Η εγκατάσταση γίνεται με flashing το zip file;

Eυχαριστώ.

Ναι αλλά πρεπει να έχεις το παλιο radio. Αν το βάζεις για πρώτη φορά κάνεις wipe, μετά φλασάρεις την ρομ που είναι ένα αρχείο zip και μετά με τον ίδιο τρόπο φλασάρεις και το port για το magic 32a. Και είσαι στην αιχμή.

Ναι αλλά πρεπει να έχεις το παλιο radio. Αν το βάζεις για πρώτη φορά κάνεις wipe, μετά φλασάρεις την ρομ που είναι ένα αρχείο zip και μετά με τον ίδιο τρόπο φλασάρεις και το port για το magic 32a. Και είσαι στην αιχμή.

Ευχαριστώ.

Download links για rom και port?

ρε γμτ με την 6.1 δεν μπυ δουλευει το market! δεν ξερω γιατι, δεν θελει να ακτεβασει οτι κ αν βαλω με τιποτα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχως είχα και 'γω κάποια random κολήματα όταν χτυπούσε το τηλ..μερικές φορές απλά δε χτυπούσε καθόλου. Επίσης δεν βλέπει πουθενά 3g σήμα.