tass0s Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 δοκιμαζει κανεις nightlies του cyanogen να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1959 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 H rom T-mobile 2.2 που μου πρότεινε ο Vman είναι πολύ καλή. Αξίζει να την δοκιμάσετε. Την εγκατέστησα μόλις πριν λίγο, σύμφωνα με τις οδηγίες που μου 'εδωσε στο post. Μου μένει μόνο η εγκατάσταση των Ελληνικών. Vman σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Έχω βρει 2 (νομίζω διαφορετικές) ελληνικές ρομ αλλά δεν ξέρω ούτε την διαδικασία να περάσω κάποια, ούτε αν γίνεται καθότι το κινητό μου το πήρα από το ebay και είναι από το hong kong. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα ήταν καλό να ασχοληθώ να περάσω κάποια ρομ και το πως; Επίσης θα χαθούν τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα και οι ρυθμίσεις; πως θα τα σώσω; Οι 2 ρομ είναι: http://techblog.gr/mobile/htc-magic-greek-rom-sense-ui-09782/ http://magic-tips.blogspot.com/2010/01/htc-magic-3054013.html (Αν προτείνετε εσείς κάποια ρομ να περάσω ακόμα και εκτός από αυτές πείτε μου γιατί είμαι άσχετος με το θέμα! Δεν είναι απαραίτητο να είναι ελληνική αλλά καλό θα ήταν!) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ειχα κανει backup με το mybackuppro κ μετα εκανα hardreset,τωρα πως ξαναπαερναω οσα ειχα,με το ιδιο προγραμμα;ξαναβαζω καποιον file explorer η υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (Αν προτείνετε εσείς κάποια ρομ να περάσω ακόμα και εκτός από αυτές πείτε μου γιατί είμαι άσχετος με το θέμα! Δεν είναι απαραίτητο να είναι ελληνική αλλά καλό θα ήταν!) Αν ρίξεις μια ματιά πιο πίσω, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με την τελευταία επίσημη έκδοση της T-Mobile που στηρίζεται στο 2.2 (την τελευταία έκδοση του λειτουργικού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 το t-mobile δεν βρίσκει τα APN απο την sim ? πρεπει να περαστούν με το χέρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Αν ρίξεις μια ματιά πιο πίσω, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με την τελευταία επίσημη έκδοση της T-Mobile που στηρίζεται στο 2.2 (την τελευταία έκδοση του λειτουργικού). ναι σορρυ... απλώς δεν μπορούσα να διαβάσω 286 σελίδες και να δω με ποια είναι ευχαριστημένοι οι περισσότεροι... ευχαριστώ πάντως... :) EDIT: Μπορεί κάποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ βήμα προς βήμα πως να το βάλω; όπως είπα είμαι άσχετος και με τις τόσες σελίδες που δίνονται μπερδεύτηκα. Ας στείλει κάποιος ένα ΠΜ παρακαλώ. Επαναλαμβάνω, βήμα προς βήμα ακριβώς! Edited October 25, 2010 by Jokerman54 Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 δοκιμαζει κανεις nightlies του cyanogen να μας πει εντυπωσεις? Ναι εγώ τώρα τελευταία κάτι έχω πάθει και δοκιμάζω συνεχώς... Τώρα έχω την χθεσινή που έβγαλε και καινούργιο port ο bcrook88. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές εκτός ίσως από τη διάρκεια της μπαταρίας... Γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Παίζει ρόλο το ότι βγήκε η T-mobile για το MyTouch 3G οπότε τώρα έχουν πιο σωστούς drivers. Επίσης αυτό που λατρεύω στη CM είναι τα μικρά χρήσιμα features... πχ. στις τελευταίες nightlies έχουν βάλει control widgets στη notification bar (όταν την κατεβάζεις...κάτι τέτοιο έχει το Galaxy S νομίζω...) Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 EDIT: Μπορεί κάποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ βήμα προς βήμα πως να το βάλω; όπως είπα είμαι άσχετος και με τις τόσες σελίδες που δίνονται μπερδεύτηκα. Ας στείλει κάποιος ένα ΠΜ παρακαλώ. Επαναλαμβάνω, βήμα προς βήμα ακριβώς! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3357304#post3357304 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ναι εγώ τώρα τελευταία κάτι έχω πάθει και δοκιμάζω συνεχώς... Τώρα έχω την χθεσινή που έβγαλε και καινούργιο port ο bcrook88. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές εκτός ίσως από τη διάρκεια της μπαταρίας... Γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Παίζει ρόλο το ότι βγήκε η T-mobile για το MyTouch 3G οπότε τώρα έχουν πιο σωστούς drivers. Επίσης αυτό που λατρεύω στη CM είναι τα μικρά χρήσιμα features... πχ. στις τελευταίες nightlies έχουν βάλει control widgets στη notification bar (όταν την κατεβάζεις...κάτι τέτοιο έχει το Galaxy S νομίζω...) επιδη δεν καταλαβα απ το xda, ειναι 6.35 η για το παλια radio? mμπαταρια διασκεια ε? ποσο σου κρατει δηλαδη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ναι εγώ τώρα τελευταία κάτι έχω πάθει και δοκιμάζω συνεχώς... Τώρα έχω την χθεσινή που έβγαλε και καινούργιο port ο bcrook88. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές εκτός ίσως από τη διάρκεια της μπαταρίας... Γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Παίζει ρόλο το ότι βγήκε η T-mobile για το MyTouch 3G οπότε τώρα έχουν πιο σωστούς drivers. Επίσης αυτό που λατρεύω στη CM είναι τα μικρά χρήσιμα features... πχ. στις τελευταίες nightlies έχουν βάλει control widgets στη notification bar (όταν την κατεβάζεις...κάτι τέτοιο έχει το Galaxy S νομίζω...) εγω περιμενω 6.1 που φυσικα θα μαμαει, μεχρι τοτε δοκιμαζς την original 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 CM 6.1 RC1 is out there... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 βγηκε cm 6.1!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler13 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Παιδία η smoki 2.1 Χ 1 είναι κ σε άλλους τόσο αργή όσο σε μένα? Μιλάμε η ελεύθερη μνήμη κυμαίνεται μεταξύ 25-50 Μ χωρίς να τρέχει τπτ άλλο πίσω η cm6.1 που λέτε τι radio θέλει? μπορούμε να βρούμε κάπου οδηγό εγκατάστασης? Edited October 28, 2010 by prowler13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παιδία η smoki 2.1 Χ 1 είναι κ σε άλλους τόσο αργή όσο σε μένα? Μιλάμε η ελεύθερη μνήμη κυμαίνεται μεταξύ 25-50 Μ χωρίς να τρέχει τπτ άλλο πίσω η cm6.1 που λέτε τι radio θέλει? μπορούμε να βρούμε κάπου οδηγό εγκατάστασης? ναι και μενα αργη ηταν οταν την ειχα βαλει, βαρια βασικα. η cm θελει το παλιο radio μπορεις να χρησιμοποιησεις το eyegor's radio changer και μετα να βαλεις την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1959 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Εντυπώσεις από T-Mobile 2.2.1 με την εγκατάσταση της συγκεκριμένης rom όλα δουλεύουν και είναι πολύ γρήγορη. Η ελεύθερη μνημή του κινητού ειναι περί τα 280ΜΒ (επιβεβαιώνω τον Vman). Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει ελάχιστες εφαρμογές φορτωμένες. Kάποιος κατάλογος με εφαρμογές; Επίσης ερώτηση για την CM6. Η εγκατάσταση γίνεται με flashing το zip file; Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Εντυπώσεις από T-Mobile 2.2.1 Επίσης ερώτηση για την CM6. Η εγκατάσταση γίνεται με flashing το zip file; Eυχαριστώ. Ναι αλλά πρεπει να έχεις το παλιο radio. Αν το βάζεις για πρώτη φορά κάνεις wipe, μετά φλασάρεις την ρομ που είναι ένα αρχείο zip και μετά με τον ίδιο τρόπο φλασάρεις και το port για το magic 32a. Και είσαι στην αιχμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1959 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ναι αλλά πρεπει να έχεις το παλιο radio. Αν το βάζεις για πρώτη φορά κάνεις wipe, μετά φλασάρεις την ρομ που είναι ένα αρχείο zip και μετά με τον ίδιο τρόπο φλασάρεις και το port για το magic 32a. Και είσαι στην αιχμή. Ευχαριστώ. Download links για rom και port? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ευχαριστώ. Download links για rom και port? τα χει ολα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler13 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) κάποιο λινκ για το google add on γιατί στο λινκ αυτό δεν δουλεύει. Edited October 28, 2010 by prowler13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 DO NOT DOWNLOAD UNLESS YOU HAVE AN EBI1 DEVICE. Δε σε πειράζει... ΕΒΙ1 είναι το magic 32A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1959 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ tassOs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler13 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Υπάρχει κάποια πιο ελαφρία από την smoki που να χει sense? thx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 ρε γμτ με την 6.1 δεν μπυ δουλευει το market! δεν ξερω γιατι, δεν θελει να ακτεβασει οτι κ αν βαλω με τιποτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δυστυχως είχα και 'γω κάποια random κολήματα όταν χτυπούσε το τηλ..μερικές φορές απλά δε χτυπούσε καθόλου. Επίσης δεν βλέπει πουθενά 3g σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts