Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να τονίσω ότι όλες οι εφαρμογές από το android market είναι δωρεάν (εμείς δεν μπορούμε να δούμε τις επί πληρωμή), και είναι πάρα πολλές. Σίγουρα πάνω από 500.

Βίντεο για όσους βαριούνται να διαβάσουν τις οδηγίες

http://forum.vodafone.co.uk/index.php?showtopic=23039

Wallpapers 640X480

http://www.talkandroid.com/wallpapers/

Απαραίτητες εφαρμογές (συνέχεια):

Quickdroid: ψάξιμο σε εφαρμογές, επαφές και αρχεία μουσικής.

Shuffle: project manager, σύμφωνα με τη φιλοσοφία getting things done.

Εχει βρει κανείς κάτι σαν exel, που να μπορείς να δημιουργείς αρχεία? Βρήκα μόνο το Spreadsheet, αλλά αυτό συνδέεται με το ίντερνετ και δεν βρίσκω τον λόγο...

WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2

Να τονίσω ότι όλες οι εφαρμογές από το android market είναι δωρεάν (εμείς δεν μπορούμε να δούμε τις επί πληρωμή), και είναι πάρα πολλές. Σίγουρα πάνω από 500.

Δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοείς.Απ'ότι είδα στο android market έχει εφαρμογές επί πληρωμή και δωρέαν.Εμείς μπορούμε να προμηθευτούμε μόνο τις δωρέαν?Όχι πως θα αγόραζα καμία αλλά θέλω να ξέρω.

Δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοείς.Απ'ότι είδα στο android market έχει εφαρμογές επί πληρωμή και δωρέαν.Εμείς μπορούμε να προμηθευτούμε μόνο τις δωρέαν?Όχι πως θα αγόραζα καμία αλλά θέλω να ξέρω.

Νομίζω εννοεί ότι δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα επι πληρωμή.

Θα αλλάξει κάποτε αυτο; Δε με νοιάζει πολύ..πιστεύω ότι θα βρω ότι θέλω free... από περιέργεια ρωτάω κι εγώ.

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Ισχύει αυτό διότι σε κάποια θέματα είναι κι ο carrier μέσα αλλά και άλλοι παράγοντες.

Σίγουρα θα το βρεις δωρεάν οτι θες έστω και με λίγη καθυστέρηση. Έτσι ήταν πάντα και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Νομίζω εννοεί ότι δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα επι πληρωμή.

Ακριβώς. Έχω αυτό της Cosmote και είχε βγάλει μήνυμα ότι μόνο οι δωρεάν εφαρμογές είναι διαθέσιμες, κάτι σαν "your market does not support paid apps". Και ό,τι βλέπω στο market είναι μόνο δωρέαν. Από το cyrket.com με το barcode scanner με πάει στις δωρεάν εφαρμογές, αλλά όχι σε αυτές που θέλουν χρήματα.

WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2

Με bluetooth ακουστικά συνεργάζεται κανονικά με όλα ή έχει τις "χαζομάρες" του iphone???

Παιδιά επειδή σκοπεύω να το πάρω με νέα σύνδεση cosmote αλλά θα κρατήσω και την WU που έχω σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το cosmote 2 in 1 για να έχω και τα 2 σε μία sim.

Επειδή δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει ..δε ξέρω αν αυτό θέλει κάποια ειδική ρύθμιση μέσω της συσκευής. Αν ναι το magic παρέχει αυτή τη δυνατότητα; Ίσως να ναι κάτι πολύ στάνταρ και να είναι χαζή η ερώτηση μου...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Στο site της cosmote δεν αναφέρεται πουθενά η α/συμβατότητα του με το 2 in 1. Καλύτερα κάνε ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση πελατών. Βέβαια όλα τα τηλέφωνα είναι συμβατά μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Παιδιά μία ερώτηση: Σε περίπτωση που είμαι σε μέρος που δεν έχω διαθέσιμο wifi, υπάρχει περίπτωση να απενεργοποίησω πλήρως την σύνδεση στο Internet μέσω 3G/GPRS? Πάντα υπάρχει ο φόβος να συνδεθεί, να μην το καταλάβεις και να την φας στο κεφάλι στον επόμενο λογαριασμό!

Α παιδιά ακόμα μία ερώτηση: Φαντάζομαι θα μπορώ να συγχρονίσω το κινητό με κάποιο άλλο mail μου πέρα από gmail, ε;

οσον αφορα το internet και το τροπο προσβαση εχω βαλει την εφαρμοφη APNdroid που μπλοκαρει την συνδεση στο ιντενρετ μεσω του παροχου και επιτρεπει μονο μεσω wifi

βεβαια για να ξερω τι μου γινεται εχω βαλει και εναν μετρητη για μεταφορα δεδομενων αναλογα πια δυνατοτητα χρησιμοποιω(wifi η 3g/GPRS κτλ)

η εφαρμογη λεγεται Netcounter

με αυτα τα 2 νομιζω θα εισα ικομπλε και δυσαρεστες εκπηξεις δε θα εχεις :)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Αυτό ακριβώς ήθελα να μπλοκάρει την σύνδεση μέσω παρόχου.

Για αυτό με τον συγχρονισμό του mail φαντάζομαι γίνεται να το συγχρονίσω με το yahoo mail μου;

λογικα ναι! δε το εχω ψαξει μιας και εχω μονο gmail (παντα πιστευα οτι αυτη η εταιρεια google θα κανει παπαδες στο μελλον και ειχα απο παλια)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Και πάλι ευχαριστώ! Μάλλον με βλέπω και εμένα από Δευτέρα να το παραγγέλνω! Έλεγα να πάρω το nokia e52 (το καινούργιο e51) αλλά μάλλον καταλήγω στο Magic αν και η διαφορά τιμής δεν είναι μικρή.

προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος απο το κινητακι. δε με απογοητευσε καθολου, παρα μονο στην αρχη λιγο μεχρι να συνηθισω λιγο τη λογικη του και να βαζλω καποιες επιπλεον εφαρμογες γιανα ειναι πιο "χρησιμο"

παντως προς το παρων να ξερεις οτι εχει αγγλικο menu και μπορεις να γραφεις ελληνικα οπου θες αλλα στα μηνυματα στελνει 60χαρακτηρες/sms προς το παρων.

κατα τα αλλα ειναι μια χαρουλα, αν τα παραπανω δε σε ενοχλουν

+οτι το bluetooth ειναι κλειδωμενο

(τα αναφερω τα παραπανω σε περιπτωση ποτ δε τα εχεις προσεξει για να ξερεις τι να περιμενεις)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Το αγγλικό μενού δεν με πειράζει καθόλου, ούτε στα μηνύματα. Άλλωστε μια ζωή στα greeklish τα έγραφα πάντα(τα 5 sms που έστελνα το μήνα)! χαχα

Το μόνο που με ενδιαφέρει για ελληνικά είναι ο κατάλογος.

Από εκεί και πέρα 2-3 ψιλοπροβληματάκια του, όπως το bluetooth που αναφέρεις, είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα διορθωθούν.

Άλλωστε για αυτό λέω να αγοράσω αυτό που από ότι φαίνεται το λογισμικό και τα προγράμματα του καιρό με τον καιρό θα γίνονται όλο και καλύτερα και δεν θα μένουν στάσιμα όπως στα symbian κινητά της nokia.

Να ρωτήσω κάτι σαν μελλοντικός αγοραστής...το android 2 θα μπορεί να μπει στο magic??

Το interface που θα βγει με το Hero??

Να ρωτήσω κάτι σαν μελλοντικός αγοραστής...το android 2 θα μπορεί να μπει στο magic??

Το interface που θα βγει με το Hero??

Ναι θα μπορει

Μου φαίνεται ή το Hero είναι λίγο πιο μπροστά??

Εννοώ από έκδοση android είναι 1.5? Για το interface του ok είναι το νέο του HTC που όπως είπε και ο φίλος λογικά θα περνάει και στο magic..

όλα αυτά είναι software made και μπορούν να μπουν οπουδήποτε...

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Οπότε προτείνετε αγορά magic??

αντε σε ενα καταστημα vodafone να το δεις και να το δουλεψεις λιγο και μετα αποφάσισε μονος σου...

Αν μπορείς να περιμένεις περίμενε το Hero για την Teflon πίσω όψη και την 5άρα κάμερα... Αλλιώς είναι ίδια...