alexandrak Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 φτου και απο την αρχή!!! Αξίζει! Δεν έχει προβλήματα (ή τουλάχιστον περισσότερα απο αλλα του είδους του) 1. Εννοείται οτι μπορείς!!! 2. Ναι (εκτός βιντεοκλήσεων μεσω skype) 3. Το ίδιο 4. Συνήθως συνοδεύεται απο το Copilot 7 δοκιμαστική εκδοση. Καλύτερα είναι να αγοράσεις ξεχωριστά χάρτες (destinator, igo κλπ κλπ) Αυτο που με νοιάζει είναι να μπορώ να τηλεφωνώ σε άλλους χρήστες skype ή να χρησιμοποιω τα credits μου για να τηλεφωνό σε σταθερά. Δεν υπάρχουν σπασμένοι οι χάρτες αυτοί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δεν υπάρχουν σπασμένοι οι χάρτες αυτοί??? Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ναι σωστά! ΣΟΡΥ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 η οθονη αφης του πως ανταποκρινεται ρε παιδια?ειναι καλη? το wifi ειναι γρηγορο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Και τα δύο που σε σε ενδιαφέρουν βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Το εργαλείο είναι και πολύ πρώτο. Απλά για εμένα με μια cooked rom ελληνική σαν αυτές γνωστών developers του xdaθα ήταν τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Για να έχεις απλά ελληνικό μενού; Δεν βρίσκω τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Για να έχεις απλά ελληνικό μενού; Δεν βρίσκω τον λόγο. Έχω δοκιμάσει πολλές ROM το πρόβλημά μου είναι με τα Keyboard όπου σε καμιά δεν είναι το keyboard της original. Αρχικά φαίνονται ίδια αλλά δεν έχω 160 χαρακτήρες στα sms, αυτόματα κεφαλαία, ολοκληρωμένο T9 κ.α. μικροπράγματα. Στο κάτω κάτω Έλληνες είμαστε τα ελληνικά πρέπει να κυνηγάμε, οι άλλες χώρες έχουν ποιο μάγκες μάγειρες από εμάς και κάνουν ROM στην γλώσσα τους ή μήπως εμείς δεν μπορούμε να μοιραστούμε τζάμπα κάτι ωραίο που κάναμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 ο Dutty αναφέρει στο thread του ότι θα "μαγειρέψει" και ελληνική rom αλλά από το νέο έτος, υπομονή λοιπόν λίγο καιρό ακόμα να δούμε τι θα φτιάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Έχω δοκιμάσει πολλές ROM το πρόβλημά μου είναι με τα Keyboard όπου σε καμιά δεν είναι το keyboard της original. Αρχικά φαίνονται ίδια αλλά δεν έχω 160 χαρακτήρες στα sms, αυτόματα κεφαλαία, ολοκληρωμένο T9 κ.α. μικροπράγματα. Στο κάτω κάτω Έλληνες είμαστε τα ελληνικά πρέπει να κυνηγάμε, οι άλλες χώρες έχουν ποιο μάγκες μάγειρες από εμάς και κάνουν ROM στην γλώσσα τους ή μήπως εμείς δεν μπορούμε να μοιραστούμε τζάμπα κάτι ωραίο που κάναμε; Δεν ξέρω ποια rom έχεις αλλά θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι υπάρχει το κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο της htc και για αγγλικές συσκευές. Εκτός και αν θες να πεις κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Το ΝDrive ειναι προγραμμα που ηταν εξαρχης αποθηκευμενο στο κινητο?το ειδα σημερα πρωτη φορα και μου κανε εντυπωση γιατι εγω δεν το βαλα! Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να με ρωταει οταν ειναι να συνδεθει στο internet, απο που να συνδεθει? 2 φορες ξεχασα ανοικτο το nodata και χρεωνομουν.Παρολα αυτα, αν συνδεθω με το gprs πως αποσυνδεομαι ρε παιδια? Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Το ΝDrive ειναι προγραμμα που ηταν εξαρχης αποθηκευμενο στο κινητο?το ειδα σημερα πρωτη φορα και μου κανε εντυπωση γιατι εγω δεν το βαλα! Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να με ρωταει οταν ειναι να συνδεθει στο internet, απο που να συνδεθει? 2 φορες ξεχασα ανοικτο το nodata και χρεωνομουν. Παρολα αυτα, αν συνδεθω με το gprs πως αποσυνδεομαι ρε παιδια? Πηγαινεις Settings-Communications και πατας το On-Off πανω στο data connection. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Δεν ξέρω ποια rom έχεις αλλά θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι υπάρχει το κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο της htc και για αγγλικές συσκευές. Εκτός και αν θες να πεις κάτι άλλο. για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί με ενδοιαφέρει αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί με ενδοιαφέρει αυτό. Άμα δεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις αυτό που ψάχνεις GR-EN.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Μετά από 1 εβδομάδα με την Cheetah και τα tweaks του WebVirus δυστυχώς δεν έχω βγάλει άκρη... Πυκνά συχνά το κινητό ψιλοκολλάει και αρκετά προγράμματα όταν πάω να τα κλείσω αργούν να ανταποκριθούν. Οπότε είμαι σε αναζήτηση νέας ROM. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα; Να πάω ξανά σε Dutty ή έχει βγει τίποτα άλλο; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 dutty HG R1 απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Από εμένα Tess 4.2. Πάρα πολύ γρήγορη και με την καλύτερη διαχείριση μνήμης, από αυτές που δοκίμασα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 dutty HG R1 απο μενα +1 δεν έχω δοκιμάσει τις καινούργιες που έβγαλε αφού η R1 πάει fast και μπαταρία μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Για εμένα πολύ καλές ROM είναι του NRGZ28. Σταθερές, γρήγορες και όμορφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί με ενδοιαφέρει αυτό. GR-EN keyboards.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Μετά από 1 εβδομάδα με την Cheetah και τα tweaks του WebVirus δυστυχώς δεν έχω βγάλει άκρη... Πυκνά συχνά το κινητό ψιλοκολλάει και αρκετά προγράμματα όταν πάω να τα κλείσω αργούν να ανταποκριθούν. Οπότε είμαι σε αναζήτηση νέας ROM. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα; Να πάω ξανά σε Dutty ή έχει βγει τίποτα άλλο; Εγω την cheetah την αντεξα μιση μερα και τη θεωρω ισως τη χειροτερη. :( Στη συνεχεια τις δοκιμασα ολες και κατεληξα στην EnergyROM Topaz "Leo". Σταθεροτατη, γρηγορη και ανθεκτικη στην μπαταρια. Ασε που ειναι φορτωμενη με δεκαδες εφαρμογες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 xaxa γιατί ρε παιδιά, τόση αρνητική ενέργεια για την Cheetah? :D γιατί την θεωρείς την χειρότερη? αν μου πεις ότι δεν έχει εφαρμογές θα σε χτυπήσω. πάντως διαβάζω ότι η Tess η τελευταία είναι πάρα πολύ καλή. αν θέλετε δοκιμάστε την. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Από εμένα Tess 4.2. Πάρα πολύ γρήγορη και με την καλύτερη διαχείριση μνήμης, από αυτές που δοκίμασα. +1 και από εμένα για τις rom του Aman(TESS),τώρα έχω την pride και είναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ua1313 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ξέρει κανείς πότε θα ξανάρθει στη vodafone? Νομίζω ότι στα 399 ευρώ αξίζει...τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ξέρει κανείς πότε θα ξανάρθει στη vodafone? Νομίζω ότι στα 399 ευρώ αξίζει...τι λέτε? Είναι προσφορά, εάν το βρεις αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts