Jump to content

ua1313

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ua1313

  1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Όλα καλά τότε με τις χρεώσεις. όποτε για μένα που δεν με νοιάζει η ταχύτητα τι Η τι G τι 3G :D thanks
  2. Εκει λέει ίντερνετ και τπτ περι wap οπότε μάλλον καλά είμαι αλλά δεν έχει στα άλλα πεδία τπτ username κ τέτοια είναι κενά. Από cosmote μου είπανε ότι γίνεται αυτόματα από τη στιγμή που το ενεργοποιήσανε αυτοί...δλδ είτε γράφει πάνω H είτε 3G το ίδιο χρεώνομαι?
  3. Το σηματάκι Η που εμφανίζει όταν μπαίνω ίντερνετ τι είναι? Πως ξέρω αν μπαίνω μέσω wireless cosmote ή μέσω wap όπου χρεώνομαι φουλ
  4. Που φαίνεται στο κινητό ρε παιδιά αν μπαίνω ίντερνετ μέσω wap ή μεσω του wireless της cosmote οπου έχω και τα δωρεάν mb το μήνα...μην φάω ήττα στο λογαριασμό. Επίσης μου είπανε οτι οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα και ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι στο κιν ισχύει? Κ ένα τελευταίο το σηματάκι Η που εμφανίζεται πριν απο το 3G τι είναι?
  5. πως λέγεται το πρόγραμμα που βλέπεις ανα πάσα στιγμή πόσες ώρες έχεις μιλήσει , τι kb έχουν κατέβει κλπ?
  6. Κ για τη πρώτη φορά θέλει αμέσως φόρτιση μέχρι να γεμίσει ? Παρ'όλο που δεν είναι άδεια? thanks
  7. Υπάρχει κάπου οδηγός για τη μπαταρία του magic?
  8. Παιδιά στα καταστήματα vodafone πόσο πουλάνε το 3gs 16gb ? 570 ευρώ?
  9. Παιδιά έβαλα το apndroid και όταν επιλέγω το off ενώ εμφανίζεται για λίγο στη μπάρα το off δίπλα στο 3g και το gprs κλπ μετά από λίγο εξαφανίζεται .Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει ίντερνετ και να χρεώνομαι?
  10. Παιδιά έχω βρεί το κινητό σφραγισμένο στα 280 ευρώ. Λέτε να βρωμάει η ιστορία ? Υπάρχουν κλώνοι? Μου είπε ο τύπος σφραγισμένο , με απόδειξη αγοράς και εγγύηση μέχρι το 2011. Η έκδοση wind έχει διαφορά με τις άλλες? Κάρτα cosmote θα παίζει κανονικά? ΕΠΕΙΓΟΝ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  11. Για να χρησιμοποιήσεις το gps πρέπει να είσαι στο internet?
  12. Παιδιά έχω επιδότηση στα 275 ευρώ. Αν επιλέξω 3g συσκευή θα ανέβει η επιδότηση? Π.χ. για το htc diamond 2 ?
  13. Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm που να βρω το igo και πως το κάνω εγκατάσταση? thanks
  14. Οπότε ποιος ο λόγος να μην αφήσεις την official Rom? Είναι καθαρά θέμα μνήμης και χρήσης μπαταρίας? Κ ένα τελευταίο...μέχρι να βγει το plugin για τον όπερα 10 ..πως παίζεις flash ? ευχαριστώ πολύ.
  15. Παιδιά σε επίσημη ROM τα προγράμματα για GPS δεν παίζουνε? Θέλουνε αναγκαστικά να κάνεις τις αλλαγές για cooked? Κ επίσης το opera 10 beta παίζει flash?
  16. Με τα διάφορα προγράμματα gps για τα windows mobile ,πρέπει να χρεώνεσαι από το δίκτυο η μπορείς να φορτώσεις χάρτες και να είσαι κύριος?
  17. Δεν πρέπει να τη πρώτη φορά να το αφήσεις να ξεφορτίσει πριν κάνεις τη πρώτη φόρτιση?
  18. Πλέον το χει και το πλαίσιο 399 από όπου μπορώ να πάρω την επιδότηση της vodafone.
  19. Ξέρει κανείς πότε θα ξανάρθει στη vodafone? Νομίζω ότι στα 399 ευρώ αξίζει...τι λέτε?
×
×
  • Create New...