Jump to content

gggppp333

Members
  • Δημοσιεύσεις

    365
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gggppp333

  1. Εχω ξεμεινει με την 4.2.2 και σκεφτομαι να περασω καμια καινουργια Rom. Eχω κανει root τη συσκευη αλλα πρωτη φορα θα προσπαθησω να περασω νεα Rom. Σαν ασχετος που ειμαι θελω να κανω μερικες ερωτησεις για να αποφυγω κανενα χοντρο λαθος! 1) Ποια θεωρειται η καλυτερη official Rom αυτη τη στιγμη? Κανενα Link για να την κατεβασω? 2) Aυτο που με χαλαει ειναι να σεταρω τα παντα απο την αρχη. Επαφες, ρυθμισεις κτλ.. Πρεπει πρωτα να κανω καποιο backup και αν πρεπει ποιο προγραμμα θεωρειται το καλυτερο? 3) Αν κανω backup, τι πραγματα περιλαμβανει? Μπορω μετα να χρησιμοποιησω το bacup ωστε να περαστουν αυτοματα τα παντα στη νεα Rom? 'H θα υπαρχουν ασυμβατοτητες λογω διαφορετικης Rom? 4) Θα δω διαφορες σε σχεση με την 4.2.2 που εχω τωρα? Αξιζει τον κοπο? 5) Φανταζομαι το φλασαρισμα γινεται με ΑΥΤΟN τον οδηγο?
  2. Ευχαριστω φιλε. Αν εχω τιποτα ερωτησεις θα τις κανω σε εκεινο το thread :)
  3. Παιδια sorry που επαναλαμβανω παλι την ιδια ερωτηση αλλα σε 1-2 μερες μεσα πηγε ηδη στην 3η σελιδα το μηνυμα μου και δεν πηρα απαντηση :(
  4. Ειχα κανει το κινητο μου root επειδη δεν επαιζε σωστα το 4G της Vodafone στην αρχη. Εχω 2 ερωτησεις να κανω: 1) Πως μπορω να αναιρεσω το root και να επαναφερω το κινητο στην εργοστασιακη μορφη (ωστε να μπορω να παιρνω τα official updates)? Υπαρχει κανενα tutorial? 2) Aν περασω την τελευταια ROM απο τη Samsung, το 4G θα παιζει κανονικα? Ή πρεπει να ξανακανω root παλι και να ακολουθησω το ιδιο modification που ειχα βρει στο myphone?
  5. Χοντροκομμενο συμπερασμα φιλε. Ή καθε εταιρια εχει καποιες περιοχες που πιανει καλα και καποιες αλλες που το σημα ειναι χαμηλο. Το οτι δεν επιανε στην περιοχη σου η Vodafone, δε σημαινει οτι δεν ειναι καλη. Γιατι εγω εχω το ακριβως αντιθετο παραδειγμα με σενα. Εδω που μενω, ΜΟΝΟ η Vodafone εχει σημα !
  6. Ευχαριστω για την απαντηση. Με βαση το οτι ο παροχος μου ειναι η Vodafone, τι παιζει οσον αφορα τις πιθανες αποσυνδεσεις απο το Mobile Data ? Oπως ειπα και πριν δε με νοιαζει και πολυ η καταναλωση της μπαταριας. Αυτο που προεχει για μενα ειναι να ειμαι συνεχως συνδεδεμενος με το Mobile Data...
  7. Επειδη ειμαι και εγω στη Vodafone, με ενδιαφερει το θεμα. Τι ακριβως ειναι το fast dormacy ? Αν καταλαβα καλα εχει να κανει με τη συνδεσιμοτητα οσο το Mobile Data ειναι στο ΟΝ αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος πως παιζει... Εμενα με νοιαζει να μη με πεταει απο το Ιντερνετ ουτε δευτερολεπτο. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ?
  8. Πιθανοτατα δεν ειναι προβλημα του S4 αλλα λογικα κατι δεν παει καλα και με τα υπολοιπα Android... Αλλα μια και ειναι πολλα τσακαλια μαζεμενα σε αυτο το thread σκεφτηκα οτι ολο και καποιος μπορει να ξερει τι παιζει ! Εχω προβλημα με την εφαρμογη gmail την οποια χρησιμοποιω. Χανω πολλες ειδοποιησεις (εχω ορισει δονηση + ηχο + λεντ) απο εισερχομενα emails και οταν ανοιγω χειροκινητα την εφαρμογη, βλεπω μερικα εισερχομενα στο φακελο "all mails" και οχι στο "inbox". Φυσικα οταν καταληγουν στο inbox λαμβανω κανονικα την ειδοποιηση, αλλα ΠΟΛΛΕΣ φορες κατι παει στραβα :wacko:
  9. Δειχνει οτι συνδεθηκα, στο PC ανοιγει ενα παραθυρο σε σχημα κινητου, αλλα ειναι μαυρο/κενο... Τι μπορει να παιζει ?
  10. To 4G δεν ειναι θεμα Sim. Ειναι θεμα παροχου και συσκευης. Εφοσον ο παροχος σου υποστηριζει 4G πρεπει να πας μεσα στις ρυθμισεις του κινητου σου και να το επιλεξεις (οπου ειναι διαθεσιμο). Ειδικα η Cosmote δεν εχει το "κουσουρι" της Vodafone που θελει ολοκληρες πατεντες σε ορισμενες περιπτωσεις ωστε να πιασεις 4G !!!
  11. Να σαι καλα φιλε ! Επιτελους περασα το patch. btw, οταν περασα τη stock recovery, ετρεξα ενα προγραμματακι (root checker) και μου ειπε οτι η συσκευη ειναι root. Περιεργα πραγματα...
  12. Τελικα ακολουθησα ενα αλλο tutorial και δειχνει να εγινε root... Αλλα γεννηθηκαν νεες αποριες τωρα :( Ριξτε καμια ματια (και καμια ιδεα !!!) εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4764851#post4764851
  13. Βασικα ξεκινησα το ψαξιμο γιατι θελω να εγκαταστησω ενα patch που ανεβασε ο φιλος ausdim : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4761248#post4761248 Aκολουθησα την 1η μεθοδολογια (αν δεν κανω λαθος ειναι η stock recovery) και ολα πηγαν καλα, αλλα μολις προσεξα οτι ο ausdim στο post του αναφερει cwm ωστε να περαστει το patch :wacko: 1) Μπορει καποιος να εξηγησει με απλα λογια τις διαφορες με της clockworkmod recovery με τη stock recovery την οποια εγκατεστησα ? Μπορω να περασω το patch με τη stock recovery εφοσον ηδη εχω root ? 2) Αν πρεπει να περασω την clockworkmod recovery το κανω οπως ειμαι απο πανω απο τη stock με το odin παλι ? Ή πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια (να βγαλω τη stock με καποιο τροπο κτλ) ? 3) To patch ειναι σε μορφη .zip Πως μπορω να το κανω εγκατασταση ?
  14. Εχω ξενερωσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με αυτη την ιστορια. Παλευω τοσες μερες να δω το 4G που θα επρεπε να παιζει χωρις κανενα ψαξιμο... Εκανα εγκατασταση το SuperSU (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=en) και οταν το ανοιγω μου βγαζει το εξης μηνυμα : there is no su binary installed and supersu cannot install it btw, το αρχειακι του ausdim δεν ειναι .tar Ειναι .zip !
  15. Ωραιος ! Εφαγα κανενα 2ωρο και πηγα να σπασω το τηλεφωνο μερικες φορες, αλλα (νομιζω) οτι η συσκευη ειναι πλεον root ! Πλακα πλακα πως μπορουμε να το τσεκαρουμε αυτο ? Το προβλημα ηταν οτι το odin δε διαβαζε το τηλεφωνο ωστε να ξεκινησω την εγκατασταση. Τελικα ανακαλυψα οτι το προβλημα ηταν οι drivers απο το link που ανεβασες. Πηγα στη Samsung και κατεβασα απο το site τους τους drivers και αναγνωρισε τη συσκευη με τη μια ! Εχω την αισθηση οτι ειμαι κοντα στην εγκατασταση του patch του ausdim αλλα δεν εχω ιδεα πως μπορω να εγκαταστησω αυτο το .zip Οταν το αποσυμπιεζω, εχει κατι φακελους με κατι αρχειακια μεσα... Τι ακριβως πρεπει να κανω ?
  16. Δε βλεπω κατι... :wacko: Σε ποιο post ανεφερες τα βηματα ?
  17. Ευχαριστουμε και τους 2 σας που μας ξεστραβωνετε :lol: Παιζει κανενα tutorial για το πως θα κανουμε root τη συσκευη μας ?
  18. Να σαι καλα φιλε ! Εβαλα και το κατεβαζω... Δεν ξερω αν στο tutorial που θα ανεβασεις συμπεριλαμβανονται οδηγιες για το πως θα κανουμε root το Galaxy S4, αλλα οσο περισσοτερο διαβαζω τοσο πιο πολυ καλαβαινω οτι το root ειναι must για τη συσκευη μας και δεν εχω ιδεα πως να το κανω :wacko:
  19. Δεν ειμαι ειδικος φυσικα, αλλα δεν αισθανομαι οτι σκονταψα κιολας. Το να παρεις τα τελευταια updates ειναι ενδεδειγμενο 9/10 φορες. Το εγκλημα ειναι της Samsung, που πουλαει μια ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ συσκευη και χρειαζονται πατεντες για να εκμεταλευτουμε τις δυνατοτητες της.
  20. Παιζει κανενα tutorial για το πως θα κανουμε Roll Back ? Ειναι 100% safe ? Ή μπορει να χασουμε τιποτε ρυθμισεις ?
  21. Tι διαολο ειναι αυτη η ΒΜΕΑ ? Εργοστασιακη ROM με την οποια δεν παιζει το 4G ?
  22. Θα σκασω με αυτο το θεμα :wacko: Μετα το 4ο βημα (4. Δε θα δείτε καμία διαφορά στην οθόνη. Πατήστε τώρα το αριστερό πάλι, και από το μενού επιλέξτε το KEY INPUT. Στο παραθυράκι που ανοίγει γράψτε 3, και πατήστε ΟΚ.) μου εμφανιζει την εξης οθονη, η οποια υποθετω δεν ειναι η σωστη : [ATTACH]33560[/ATTACH] Αν και ακομα δεν μου το εχει ενεργοποιησει η Vodafone (εστειλα το SMS πριν απο λιγες ωρες) εχω την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα. Ειμαι καταδικασμενος να μεινω χωρις 4G ? Υπαρχει καμια λυση ?
  23. Ευχαριστω για την απαντηση ! Εγω δεν πατησα ΕΝD κτλ, οποτε λογικα δεν εχουν σωθει τιποτα ρυθμισεις... Δεν περασα καμια ROM μονος μου (δεν ξερω αν περασε καποια ενημερωση αυτοματα, γιατι απο οτι ειδα πηρε καμποσες ενημερωσεις απο τη μερα που το αγορασα). Πως μπορω να δω την εκδοση που εχω περασμενη ? Βασικα μολις εστειλα το SMS στη Vodafone οποτε ακομα δεν εχουν ενεργοποιησει το 4G στη γραμμη μου. Αλλα στις επιλογες για τη λειτουργια δικτυου εχω μονο WSDMA & GSM. Αυτο σημαινει οτι ακομα και να ενεργοποιησει η Vodafone το 4G δε θα μπορω να το χαρω ?
  24. Χμμμ Δεν ειμαι σιγουρος οτι βλεπω τις επιλογες που αναφερεις... Μεχρι τα 4 πρωτα βηματα ολα καλα Απο εκει και μετα δε μου εμφανιζει τις οθονες που περιγραφεις... Μηπως τα 4 πρωτα βηματα που ακολουθησα πρεπει να αναιρεθουν με καποιο τροπο ? Γινεται να επαναφερω στις αρχικες ρυθμισεις ?
  25. Γιατι ακομα και συσκευες 5ετιας, εχουν ενα εικονιδιο 3G διπλα απο τις μπαριτσες του σηματος, οταν η περιοχη υποστηριζει 3G. Aν θελεις να κανεις μια βιντεοκληση μεσω 3G τι πρεπει να κανεις ? Να μπαινεις συνεχεια στο Internet καθε 500 μετρα ωστε να δεις αν αλλαξε κατι ? Δεν ειναι ευκολοτερο να ριχνεις μια ματια στην οθονη και να το βλεπεις ? Σωστος φιλε. Ευχαριστω :) Εξισου κουραστικος τροπος για να δουμε αν μια περιοχη εχει σημα 3G παντως :(
×
×
  • Create New...