Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το google maps το θεωρώ πολύ χαζό πρόγραμμα. θέλω να το χρησιμοποιησω, αλλά κάποιες φορές βγάζει το χάρτη κάποιες όχι. ότι να ναι κάνει. τώρα κατευάζω μία νέα έκδοση μπας και...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βασικά για την δουλεια που θέλετε υπάρχει το google navigator ή καπως έτσι. νομίζω δεν είναι δωρεάν όμως.

Απλά κατεβάζεις τους χάρτες στην μνήμη εκ των πρωτέρων, με την ανάλυση (ακρίβεια) που θές και δουλεύει σαν κανονικό πρόγραμμα gps.

Αλλα προτείνω να το ξεχάσετε. Δεν βολέυει!

Καλύτερα Dest, iGo, TomTom κλπ κλπ

Δεν με ενδιαφέρει για τώρα τουλάχιστον να κάνω κάτι τέτοιο στη συσκευή. Απλά απορίες ξανά. Δοκίμασα το nodata από 5 διαφορετικά site και κάθε φορά που το τρέχω από το d2 μου λέει unexpected error. Μπορεί να βοηθήσει κανείς σε αυτό; Και δεύτερο υπάρχει πρόγραμμα να οριζοντιοποιεί και το μενού πλην του ίντερνετ μόνο;

Για το nodata δοκίμασε να το κατεβάσεις και απο εδώ. Είναι το επίσημο site. (ή τουλάχιστον το αρχικό forum που παρουσιάστηκε. Χρειάζεται να κανείς απλά register.;)

Για το άλλο δες εδώ.

έχει αυτό που ζητάς αλλά και πολλά άλλα!

Με μέτρο όμως έ!!!!:D

βασικά για την δουλεια που θέλετε υπάρχει το google navigator ή καπως έτσι. νομίζω δεν είναι δωρεάν όμως.

Απλά κατεβάζεις τους χάρτες στην μνήμη εκ των πρωτέρων, με την ανάλυση (ακρίβεια) που θές και δουλεύει σαν κανονικό πρόγραμμα gps.

Αλλα προτείνω να το ξεχάσετε. Δεν βολέυει!

Καλύτερα Dest, iGo, TomTom κλπ κλπ

δεν το θέλω για gps navigation. το θέλω να μου δείχνει όλο το χάρτη που βρίσκομαι και όχι άδεια κουτιά, και επίσης θέλω να μου δείχνει και το πως κουνιέμαι στο χάρτη.

έχει κανείς το My Mobile Ware

Δεν κατεβαίνει από το επίσημο site : http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/My-Mobiler-My-Mobile-Ware-40071.shtml

έχει κανείς το My Mobile Ware

Δεν κατεβαίνει από το επίσημο site : http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/My-Mobiler-My-Mobile-Ware-40071.shtml

Εγώ το είχα κατεβάσει από δω http://www.mymobiler.com που είναι και το επίσημο αλλά προς το παρόν όυτε αυτό δουλεύει.

Δοκίμασε κάποιο άλλο site http://freewareppc.com/utilities/mymobiler.shtml

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

paokaras45 με έφτιαξες τρελά. Σε ευχαριστώ πολύ. Το nodata το είχα κατεβάσει και από το site που μου έδωσες αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. Υπάρχει τρόπος να διασφαλίσω πως με το wireless δεν χρεώνομαι τα δεδομένα;

Μηπως δοκιμασε κανεις να κανει dumprom και μετα rebuild?

Γιατι εγω μπηκα στην διαδικασια αυτη και τωρα στο rebuild μου βγαζει να συμπληρωσω ενα CID νουμερο το οποιο δεν ξερω πιο ειναι και φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και αν χρειαστει να το στειλω για service και μου πουνε:Αστο μεγαλε!

ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry:

Samsung S8+

to radio τι ειναι ακριβως???

Πάντως όχι το ράδιο του αυτοκινητού! ;) Με απλά λόγια το Radio είναι σαν μια ROM αλλά αυτό είναι που διαχειρίζεται το σήμα και τέτοια δηλαδή τις συνδέσεις.

Γιατι εγω μπηκα στην διαδικασια αυτη και τωρα στο rebuild μου βγαζει να συμπληρωσω ενα CID νουμερο το οποιο δεν ξερω πιο ειναι και φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και αν χρειαστει να το στειλω για service και μου πουνε:Αστο μεγαλε!

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς λες. Αυτό που νομίζω ότι κατάλαβα είναι ότι είχες μια ROM και έβαλες παλαιότερη και τώρα έβαλες ξανά την νεότερη και σου λέει κάτι για CID? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς λες, έχω μπερδευτεί

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

το google maps το θεωρώ πολύ χαζό πρόγραμμα. θέλω να το χρησιμοποιησω, αλλά κάποιες φορές βγάζει το χάρτη κάποιες όχι. ότι να ναι κάνει. τώρα κατευάζω μία νέα έκδοση μπας και...

Άρα έτσι είναι το πρόγραμμα το συγκεκριμένο μέσα στο κινητο....

Εννοείται πως dest kai igo δεν αλλαζονται με τιποτα απλά ήθελα να δώ κάτι στην Γαλλία π.χ. πόσα ακριβώς χλμ είναι απο Ελλάδα και με το dest ή to igo δεν μπορέις να υπολογίσεις ενώ με το google maps μπορείς ....

Το θέμα είναι πως δεν λειτουργεί μόνο με το gps και χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση τουλάχιστον στο κινητό μου....

Φίλε webvirus αν σου κατσει το "μπας και..." ενημέρωσέ με .......

Πηρα και εγω το εργαλείο, είναι πολύ καλό , αλλά η μπαταρια του δεν μου αρκεί.

Μπορει κανεις να μου πει τροπους για να καραταει περισσότερο η μπαταρία?

Apple Iphone 4s

Apple Ipad 2

HTC HD2

Fujitsu Siemens loox n560

Δημήτρης

καλοριζικο.

οι λυσεις που προτεινει ο webvirus στην υπογραφη του θα βοηθησουν να βελτιωθει η αυτονομια,αλλα καλου κακου και ειδικα αν του κανεις βαριά χρηση ,σκεψου και την λυση των extra μπαταριων,γιατι ακομα και με τα κολπα αυτα η αυτονομια του ειναι μικρη

• Administrators
Υπάρχει τρόπος να διασφαλίσω πως με το wireless δεν χρεώνομαι τα δεδομένα;

Συνδεδεμένος μέσω Wifi δεν χρεώνεσαι ούτως ή άλλως.

to radio τι ειναι ακριβως???

Ένας καλός ορισμός που βρήκα στο νετ...

Radio

The radio stack is responsible for the phone functionality of the device. This includes GPRS, GSM, UMTS, and GPS operations as well as camera functionality. The version you use depends on who your carrier is as users have reported versions working better on one carrier than the other. The wiki pages contain the latest versions available to download and install.

Με ποιο τρόπο το έκανες αυτό; Έχεις βρει κάποιο συγκεκριμένο kitchen που να δουλεύει στη συσκευή σου; Γενικώς αυτές οι διαδικασίες είναι επικίνδυνες και πρέπει να γίνονται μόνο από όσους έχουν ασχοληθεί αρκετά. Διάβασε εδώ.

Modpic.gif

Υπάρχει άραγε δυνατότητα να αντικαταστήσω την μαμίσια αγγλική rom με ελληνική σε ένα Diamond 2 που είναι από το εξωτερικό -δηλ. εκτός ACE ? Αν ναι πως? Αν όχι ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!

• Administrators
Την επίσημη της ACE δεν μπορείς να την βάλεις. Μόνο εάν βγει κάποια ελληνική (ανεπίσημη) cooked ROM θα μπορείς να την περάσεις, δεν ξέρω όμως εάν υπάρχει.

Modpic.gif

Ρε παιδια σιγουρα δεν υπαρχει η ελληνικη rom στην htc?

Εγω παντως μπηκα στην διαδικασια να κανω dumprom και μετα rebuild και εφαγα ποσες ωρες ..

Μετα απο πολλες rom που δοκιμασα λεω κατσε να κατεβασω της htc και ας ειναι αγγλικη και με το που εβαλα το s/n του μου εβγαλε διαθεσιμη την ελληνικη και την κατεβασα!!μηπως υπηρχε καιρο και δεν το ξεραμε?γιατι και στο site htc ελεγε οτι ηταν αγγλικη αλλα μολις εβαλα το s/n κατεβασε την ελληνικη

ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry:

Samsung S8+

Αν πάω στην ACE θα μου βάλουν την ελληνική rom έστω πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα?

Εγω παντως μπηκα στην διαδικασια να κανω dumprom και μετα rebuild και εφαγα ποσες ωρες ..

Μετα απο πολλες rom που δοκιμασα λεω κατσε να κατεβασω της htc και ας ειναι αγγλικη και με το που εβαλα το s/n του μου εβγαλε διαθεσιμη την ελληνικη και την κατεβασα!!μηπως υπηρχε καιρο και δεν το ξεραμε?γιατι και στο site htc ελεγε οτι ηταν αγγλικη αλλα μολις εβαλα το s/n κατεβασε την ελληνικη-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Αν είναι έτσι τότε χρειάζομαι μόνο ένα s/n απόελληνική συσκευή. Που να το βρω όμως?

• Administrators

Μετα απο πολλες rom που δοκιμασα λεω κατσε να κατεβασω της htc και ας ειναι αγγλικη και με το που εβαλα το s/n του μου εβγαλε διαθεσιμη την ελληνικη και την κατεβασα!!μηπως υπηρχε καιρο και δεν το ξεραμε?γιατι και στο site htc ελεγε οτι ηταν αγγλικη αλλα μολις εβαλα το s/n κατεβασε την ελληνικη

Από που την κατέβασες την ελληνική ακριβώς; :confused:

Και την πέρασες σε αγγλική συσκευή και έχεις ελληνικό μενού τώρα; Δώσε αν θες περισσότερες διευκρινήσεις.

Modpic.gif

Το δικο μου ειχε Ελληνικη ρομ,αλλα επειδη περασα διαφορεσ αλλες custom rom σκεφτηκα να κατεβασω και την official σε αγγλικη να την εχω αλλα,μολις εβαλα το s/n στο htc.com μου κατεβασε την ελληνικη rom

Το αρχειο ειναι 125mb θα μπορεσω να το κανω upload στο forum για να το δοκιμασετε?

Samsung S8+

Αφού είχες ελληνική ROM αρχικά τότε αλλάζει. Πριν σαν να μας έλεγες ότι έχεις αγγλική συσκευή και σου επέτρεψε η Ace Hellas να βάλεις ελληνική ΡΟΜ πράγμα που δεν υφίσταται
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Νομιζα οτι γινεται αν εχεις αγγλικη να περασεις την ελληνικη..

το εχει δοκιμασει καποιος?

Εν το μεταξι υπαρχει τροπος..μπορεις να το ξεκλειδωσεις και να περασεις οποια ρομ θες και φυσικα και την ελληνικη

και αν χρειαστει να παει για service στην ace θα εχετε κατεβασει την αγγλικη που ειχε την περνατε το κλειδωνεται

ουτε γατα ουτε ζημια...

Samsung S8+

Μόνο αν έχεις ελληνική συσκευή (αγορασμένη από ace hellas). Αλλιώς επίσημα δεν γίνεται ;)

Εχω ένα πρόβλημα με το diamond2

Τις σημειώσεις αποτις κλήσεις τα ringtones και και ένα μέρος των φωτογραφιών (προεπισκόπηση) μου τα αποθηκεύει στο device.

Γίνεται να αποθηκεύονται ολα αυτα στην κάρτα μνήμης?

Ευχαριστώ!

Apple Iphone 4s

Apple Ipad 2

HTC HD2

Fujitsu Siemens loox n560

Δημήτρης