Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε funky τι ακριβως σφαλμα σου βγαζει? σε ποιο σημειο?

otan ftanei h mpara sto 53% tote m vgazei oti h suskeuh den mporei na pragmatopoihsei anavathmish logo sfalmatos.auto.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τους drivers τους εχεις βαλει σωστα? δοκιμασες να τους βγαλεις κ να τους ξαναβαλεις?

λεει τπτ αλλο στο σφαλμα? αν μπορει να διαβασει κατι η περι συνδεσιμοτητας?

τους drivers τους εχεις βαλει σωστα? δοκιμασες να τους βγαλεις κ να τους ξαναβαλεις?

λεει τπτ αλλο στο σφαλμα? αν μπορει να διαβασει κατι η περι συνδεσιμοτητας?

otan les tous drivers ennoeis to V10M_02?? genika akolouthisa katagramma tis odhgies s!! san sfalma m vgazei auto:

00:57:52 : ExtractInfo Error(0)

00:57:52 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

00:57:52 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

00:57:53 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

00:57:53 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

00:57:53 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

00:57:53 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

00:57:53 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

k twra p to ksanaekana h mpara petaxthke grhgora apo to 57% sto 100% k pali m evgale auto to sfalma.

V10M_02 ειναι η εκδοση του λογισμικου...αυτο σε τι μορφη το εχεις βαλει μεσα? .cab η κατι αλλο?

V10M_02 ειναι η εκδοση του λογισμικου...αυτο σε τι μορφη το εχεις βαλει μεσα? .cab η κατι αλλο?

opws to katevasa,san arxeio rar to eriksa mesa ston C:

αφου ειναι οπως το κατεβασες καλα εκανες...αρα με αυτο δεν εχεις προβλημα...

με drivers κτλ παλεψες καθολου? να βγαλεις κ να ξαναβαλεις flash usb? το pc suite τρεχει απο πισω κανονικα ετσι? (δε ξερω αν εχεις δει τις τελευταιες σημειωσεις που λενε οτι πρεπει να το βαλεις σε λειτουργια pc suite το κινητο)

αφου ειναι οπως το κατεβασες καλα εκανες...αρα με αυτο δεν εχεις προβλημα...

με drivers κτλ παλεψες καθολου? να βγαλεις κ να ξαναβαλεις flash usb? το pc suite τρεχει απο πισω κανονικα ετσι? (δε ξερω αν εχεις δει τις τελευταιες σημειωσεις που λενε οτι πρεπει να το βαλεις σε λειτουργια pc suite το κινητο)

otan les na palepsw me drivers?? me pc suite sundeomai k trexei k auto apo pisw kanonika.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Θα με τρελανει αυτο το κινητο τι ηθελα και το πηρα!!!Επειδη βλεπω πολλα γραφτηκαν για το κινητο μπορει να μου πει καποιος.

1ον Πως μπορω να ρυθμισω το κινητο να φαινεται στο PC σαν Hard Disk ενα τραγουδι θα στειλουμε μια ωρα ταλεπωρια.

2ον Καποιο site να κατεβασω ανανεωσεις?

Ευχαριστω!!!!!!!

να βγαλεις κ να ξαναβαλεις το pc suite...να βγαλεις κ να ξαναβαλεις το flash usb..κανε κ καμια επανεκκινηση στον υπολογιστη...αφου ακολουθησες ολες τις οδηγιες τα αρχεια που πρεπει να εχεις τα εχεις..απο εκει κ περα ειναι θεμα με drivers...

αμα κατα τη διαρκεια της διαδικασιας σου βγαλει πουθενα εντοπιστηκε νεο υλικο να πατησεις πανω κ να το προχωρησεις με next κτλ μεχρι να πει οτι εγκατασταθηκε σωστα...

αυτα απο μενα..δεν ειναι κατι αλλο που μπορω να σου πω αυτη τη στιγμη...δοκιμασε τα κ αυριο θα στειλω msn να τα πουμε καποια στιγμη αν δεν εχει βγει κατι οκ?

καλη σου τυχη κ καλο βραδυ..

egine,na sai kala k se euxaristw polu k gia to xrono s k gia thn upomonh s.

kalo vradu..

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Θα με τρελανει αυτο το κινητο τι ηθελα και το πηρα!!!Επειδη βλεπω πολλα γραφτηκαν για το κινητο μπορει να μου πει καποιος.

1ον Πως μπορω να ρυθμισω το κινητο να φαινεται στο PC σαν Hard Disk ενα τραγουδι θα στειλουμε μια ωρα ταλεπωρια.

2ον Καποιο site να κατεβασω ανανεωσεις?

Ευχαριστω!!!!!!!

μιας κ ειναι το πρωτο σου μηνυμα στο φορουμ να σε καλοσορισω φιλε μου...!

οσο για τις ερωτησεις σου...μια αναγνωση στις προηγουμενες σελιδες θα σε βοηθησει αρκετα...στο 1) σου βγαζει επιλογη μαζικης αποθηκευσης με το που το συνδεεις...κ στο 2) εξαρταται απο την εκδοση του κινητου σου....branded = μαλλον ποτε...αρα θελει φλασαρισμα κ unbranded= καπως πιο συχνα..αλλα κ παλι μπορεις να το φλασαρεις σε αλλες εκδοσεις

egine,na sai kala k se euxaristw polu k gia to xrono s k gia thn upomonh s.

kalo vradu..

να με ευχαριστησεις μονο οταν βρεις ακρη κ το φλασαρεις με επιτυχια...!! μεχρι τοτε μεινε στην προσπαθεια..!!! :lol:

να με ευχαριστησεις μονο οταν βρεις ακρη κ το φλασαρεις με επιτυχια...!! μεχρι τοτε μεινε στην προσπαθεια..!!! :lol:

Καλημέρα και από μένα. Βρε παιδιά στο δικό μου που και που δεν ενεργοποιείται με τίποτα η οθόνη δηλαδή δείχνει σαν σβηστό και μετά από 2-3 λεπτά ανάβει πάλι από μόνο του. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα????

περιεργο προβλημα αυτο..δε νομιζω να εχει τυχει σε καποιον αλλο..δλδ ενω ο χρησιμοποιεις σβηνει κ αναβει παλι μονο του???

καλημερα σε ολους. Σχετικα με το φλασαρισμα αυτο που καταλαβα ειναι οτι χρειαζεται και αρκετη δοση τυχης γιατι αλλιως δεν γινεται. Πολλα απο τα παιδια που το δοκιμασαν, αλλοι το πετυχαν με την πρωτη, αλλοι με λιγη παραπανω προσπαθεια, αλλοι με αρκετη προσπαθεια και αλλοι...ακομα την παλευουν. Η δικη μου ιστορια εχει ως εξης¨

ακολουθηθηκαν ολες οι λεπτομερειες οπως τις εχει γραψει ο φιλος o destiny. τα προπαρασκευαστικα ηταν οκ και ευκολα.οταν αρχισε η εγκατασταση΄ομως....

απο εκει και περα αρχισαν τα κουλα..

και σε ενα φιλο ειχε βγαλει ενα error κατι σχετικα με cylon. τεσπα αυτο αντιμετωπιζεται με το πολυ απλα να αποσυνδεσεις το κινητο, να βγαλεις μπαταρια, και μολις συνδεθεις παλι με pc suite πατας retry.

στην συνεχεια το συστημα μεσω του λογισμικου λεει οτι κανει reset στο τηλεφωνο.μια χαρα λεω ειμαστε στο σωστο δρομο.απο εκει και μετα αρχιζουν τα πανηγυρια....

αλλες φορες, δεν εβρισκε το pc suite, οποτε χρειαζοταν μια απο τα ιδια..

αλλες φορες οταν το εβρισκε και συνεχιζε κανονικα, οταν η φαση ερχοταν στο LDW ή κατι τετοιο τελος παντων οπου ανοιγε καποια αρχεια, αυτα που λεει memory #1 #2 και κατι αλλα και ελεγα -ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ- μετα ξαφνικα εβγαζε στο log ενα ερορ error code 2 ή κατι τετοιο τελος παντων και γεια σας........οταν μια, 2,3 φορες καταφερε να την ψιλοπαλεψει βλεπω στην μπαρα του progress να ειναι στο 2/100. ωωωωωωωωωωωωπα λεω its aliiiveeeeeee, αλλα ποτε δεν προχωρησε περα απο το 2%. μια αλλη φορα εκανε αρνητικο ρεκορ μιας και εφτασε στο 1% και ποτε δεν προχωρησε.

μεγαλη απογοητευση μαγκες τελικα, και δεν εχω ιδεα τι εχει γινει και τι μπορει να γινει.

Η συμβουλη μου: δωστε το να σας το φλασαρει καποιος ειδικος ή φιλος που το εχει κανει, γιατι αν η συσκευη σας ειναι απο εκεινες που δεν ειναι καλα παιδακια και υπακουα, θα παιδευτειτε αρκετα και δεν ξερω αν θα βρειτε και λυση.

αυτα απο εμενα απο προσωπικη εμπειρια με το φλασαρισμα.

ps: DEN ΘΕΛΩ VL αλλα δεν βλεπω να την ξεφορτωνομαι..

περιεργο προβλημα αυτο..δε νομιζω να εχει τυχει σε καποιον αλλο..δλδ ενω ο χρησιμοποιεις σβηνει κ αναβει παλι μονο του???

Ναι ενω ειναι ανοιχτό ουσιαστικά δεν ενεργοποιείται η οθόνη...

επαναφερω παλι το θεμα του gps....το trekbuddy δουλεψε χτες που το δοκιμασα....αλλα ειναι εκνευριστικο να μην εχει zoom και ν καθεσαι να ψαχνεις το αρχειο με τον χααρτη με το καταλληλο zoom...εξακολουθω να πιστευω πως η καλυτερη λυση ειναι το we travel οταν βρεθει λύση με την εγκατασταση του!!!! οποτε για να ψαχτουμε λιγο....!!!!!

ααααα....κατι αλλο..φημολογειται οτι lg θα κανει App Store για τα S Class κινιτα της!!!!!!!

κατι ακομα.....διαβασα οτι το we travel rc26 θα εχει Support & integration with automatic installer!!!!!οποτε μαλλον λυθηκε το προβλημα της εγκαταστασης....σε αναμονη λοιπον για την καινουρια εκδοση....

BECK23

επαναφερω παλι το θεμα του gps....το trekbuddy δουλεψε χτες που το δοκιμασα....αλλα ειναι εκνευριστικο να μην εχει zoom και ν καθεσαι να ψαχνεις το αρχειο με τον χααρτη με το καταλληλο zoom...εξακολουθω να πιστευω πως η καλυτερη λυση ειναι το we travel οταν βρεθει λύση με την εγκατασταση του!!!! οποτε για να ψαχτουμε λιγο....!!!!!

ααααα....κατι αλλο..φημολογειται οτι lg θα κανει App Store για τα S Class κινιτα της!!!!!!!

Συμφωνώ, θέλει ψάξιμο το wetravel και αν γίνει καλή χαρτογράφηση τότε θα είναι τέλειο. Επίσης, διάβασα σε ένα γερμανικό forum ότι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ από την LG ότι θα γίνει app store το Q4(τέλη) του 2009

Na kano mia erotisi to exo ena mina k den mporesa na diavaso mesa apo to kinito tin karta mnimi 1gb, eixa to 6600slide k douleue kanonika,

Ego eixa plovlima me tin 10m ekdosi xalousan to xromata k ta gramta k evala 10b pou doulevi kanonika

Νέο firmware-> V10M_02 ( "third version" 01.06.2009) [V10m-262-XXX-???-??- 2009] (currently only available as a. KDZ)

Βγήκε προχθές και διορθώνει αρκετά bugs και προβλήματα. Αναμένεται το .cab αρχείο για να μπορέσει να γίνει φλασάρισμα.

ς η καλυτερη λυση ειναι το we travel οταν βρεθει λύση με την εγκατασταση του!!!! οποτε για να ψαχτουμε λιγο....!!!!!

Τι εννοεις οταν βρεθει λυση με την εγκαταστηση του? Εγω το εχω εγκατεστημενο με χαρτες κ.ο.κ και μου λειτουργει. Βεβαια ειναι ελειψο...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Τι εννοεις οταν βρεθει λυση με την εγκαταστηση του? Εγω το εχω εγκατεστημενο με χαρτες κ.ο.κ και μου λειτουργει. Βεβαια ειναι ελειψο...

εχω προβλημα...δεν μου διαβαζει τους χαρτες...τους ηχους....περιμενω λοιπον την επομενη εκδοση...

BECK23

geia sas paidia..

1 mera molis exw kai egw to kinito...

arketa kalo...fianetai...

an kai psaxnw akoma to menu..

thelw mia voitheia..

pws apenergopoieitai to 3g ...giati den vlepw na me ftanei i mpataria mexri to vradi...

euxaristw

Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ απλό. Όταν τρέξετε το προγραμματάκι KP500-Utils-EN.exe (αυτό που ανοίγει σε περιβάλλον που μοιάζει με DOS), σας ζητά να πατήσετε επιλογή ("Ι"), μετά το μοντέλο του τηλεφώνου και μετά το αρχείο. Όταν πληκτρολογείτε τη διαδρομή του αρχείου θα πρέπει να δώσετε διαδρομή δίσκου. Π.χ. C:\V10N_01.cab και όχι σκέτο V10N_01.cab. Στην επόμενη ερώτηση δίνετε σκέτη το όνομα. Π.χ. V10N_01 Εκεί δεν χρειάζεται να βάλετε το C:\ μπροστά αλλά ούτε το .cab στο τέλος