yiazoo Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 geia sas paidia.. 1 mera molis exw kai egw to kinito... arketa kalo...fianetai... an kai psaxnw akoma to menu.. thelw mia voitheia.. pws apenergopoieitai to 3g ...giati den vlepw na me ftanei i mpataria mexri to vradi... euxaristw ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΤΥΟΥ-ΜΟΝΟ GSM Παράθεση
Spidey Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Καταρχην χαιρομαι γιατι οι ημερες που ειχαμε lg και μας κοιτουσαν περιεργα , περασαν ανεπιστρεπτι.Οπως ολοι διαπιστωνουμε, αυξανομαστε με ραγδαιους ρυθμούς :) Σημαντικοτατο νεο, πιο σημαντικο κ απο τη νεα εκδοση που ερχεται του we travel, θεωρω το app store.Τεραστια ειδηση κατ' εμε. Το κινητο με τη νεα εκδοση, v10m, εκτος του οτι φαινεται πιο σταθερο, διορθωσε ενα bug που ειχα με τον mp3, οταν πηγαινε στο επομενο τραγουδι (καποιες φορες), δε μου επαιζε ηχο κ επρεπε να πατησω παυση κ play ξανα. Επισης με μια πρωτη εκτιμηση, φαινεται να τραβαει και καλυτερες φωτογραφιες, θα ελεγα υπαρχει μια μικρη βελτιωση. Παράθεση Ace of Hearts..
BECK23 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Νέο firmware-> V10M_02 ( "third version" 01.06.2009) [V10m-262-XXX-???-??- 2009] (currently only available as a. KDZ) Βγήκε προχθές και διορθώνει αρκετά bugs και προβλήματα. Αναμένεται το .cab αρχείο για να μπορέσει να γίνει φλασάρισμα. ερωτηση:διορθωνει το προβλημα με την μπαρα του mp3;;;δηλαδη μπορεις να προχωρας το τραγουδι με την μπαρα;;;;δευτερον το divx;;;ειναι οκ ή χρειαζεται παλι προγραμμα κωδικοποιησης;;;;τριτον utube over wifi εχει;;;;;αμα ειναι διορθωμενα μπορει και να του κανω αναβαθμιση από το επισημο προγραμμα(παντα) της lg..... Παράθεση BECK23
funky1 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 katafera epitelous k ekena to flasarisma me tis odhgies k thn boitheia tou filou mas finaldestiny86-se euxaristw- alla h monh diafora p parathrhsa einai oti phgainei apla pio grhgora o kuvos!! mono auto to kalo exei to sugkekrimeno flasarisma?? Παράθεση
finaldestiny86 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 καλημερα σε ολους. Σχετικα με το φλασαρισμα αυτο που καταλαβα ειναι οτι χρειαζεται και αρκετη δοση τυχης γιατι αλλιως δεν γινεται. Πολλα απο τα παιδια που το δοκιμασαν, αλλοι το πετυχαν με την πρωτη, αλλοι με λιγη παραπανω προσπαθεια, αλλοι με αρκετη προσπαθεια και αλλοι...ακομα την παλευουν. Η δικη μου ιστορια εχει ως εξης¨ ακολουθηθηκαν ολες οι λεπτομερειες οπως τις εχει γραψει ο φιλος o destiny. τα προπαρασκευαστικα ηταν οκ και ευκολα.οταν αρχισε η εγκατασταση΄ομως.... απο εκει και περα αρχισαν τα κουλα.. και σε ενα φιλο ειχε βγαλει ενα error κατι σχετικα με cylon. τεσπα αυτο αντιμετωπιζεται με το πολυ απλα να αποσυνδεσεις το κινητο, να βγαλεις μπαταρια, και μολις συνδεθεις παλι με pc suite πατας retry. στην συνεχεια το συστημα μεσω του λογισμικου λεει οτι κανει reset στο τηλεφωνο.μια χαρα λεω ειμαστε στο σωστο δρομο.απο εκει και μετα αρχιζουν τα πανηγυρια.... αλλες φορες, δεν εβρισκε το pc suite, οποτε χρειαζοταν μια απο τα ιδια.. αλλες φορες οταν το εβρισκε και συνεχιζε κανονικα, οταν η φαση ερχοταν στο LDW ή κατι τετοιο τελος παντων οπου ανοιγε καποια αρχεια, αυτα που λεει memory #1 #2 και κατι αλλα και ελεγα -ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ- μετα ξαφνικα εβγαζε στο log ενα ερορ error code 2 ή κατι τετοιο τελος παντων και γεια σας........οταν μια, 2,3 φορες καταφερε να την ψιλοπαλεψει βλεπω στην μπαρα του progress να ειναι στο 2/100. ωωωωωωωωωωωωπα λεω its aliiiveeeeeee, αλλα ποτε δεν προχωρησε περα απο το 2%. μια αλλη φορα εκανε αρνητικο ρεκορ μιας και εφτασε στο 1% και ποτε δεν προχωρησε. μεγαλη απογοητευση μαγκες τελικα, και δεν εχω ιδεα τι εχει γινει και τι μπορει να γινει. Η συμβουλη μου: δωστε το να σας το φλασαρει καποιος ειδικος ή φιλος που το εχει κανει, γιατι αν η συσκευη σας ειναι απο εκεινες που δεν ειναι καλα παιδακια και υπακουα, θα παιδευτειτε αρκετα και δεν ξερω αν θα βρειτε και λυση. αυτα απο εμενα απο προσωπικη εμπειρια με το φλασαρισμα. ps: DEN ΘΕΛΩ VL αλλα δεν βλεπω να την ξεφορτωνομαι.. αμα εισαι απο αθηνα κ εχεις απελπιστει...ευχαριστως να βρεθουμε να το κανουμε μαζι κανενα προβλημα... καθε φορα προκυπτει κ κατι αλλο στον καθενα απο οσους το φλασαρουν οποτε δεν ειναι ΕΝΑ το προβλημα κ το λυνουμε...απλα θελει προσεκτικες κινησεις τοσο στην εγκατασταση των drivers οσο κ στα reset που κανει κ αμα κολλαει βγαζουμε μπαταρια κ παμε παλι κτλ... Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101
finaldestiny86 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 ερωτηση:διορθωνει το προβλημα με την μπαρα του mp3;;;δηλαδη μπορεις να προχωρας το τραγουδι με την μπαρα;;;;δευτερον το divx;;;ειναι οκ ή χρειαζεται παλι προγραμμα κωδικοποιησης;;;;τριτον utube over wifi εχει;;;;;αμα ειναι διορθωμενα μπορει και να του κανω αναβαθμιση από το επισημο προγραμμα(παντα) της lg..... τα εχουμε ξαναπει τα υπερ της εκδοσης...αυτη που εχουμε τωρα διορθωνει τη μπαρα...για ΟΛΑ τα αλλα η απαντηση ειναι οχι..:cry: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101
kostool13 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 2 επισημάνσεις απλά για όσους έχουν έκδοση cosmote: 1) ελέγξτε στη συνδεσιμότητα στα σημεία πρόσβασης το apn που είναι καταχωρημένο στο cosmote internet. Ενώ θα έπρεπε να γράφει internet στο δικό μου έγραφε wap. Καλό είναι να το διορθώσετε ή να φτιάξετε νέο προφίλ με το σωστό access point name διαφορετικά ίσως να υπάρχουν αντίστοιχες χρεώσεις wap... 2) μία σημαντική αλλαγή που γίνεται αναβαθμίζοντας στην επίσημη έκδοση του λογισμικού v10b είναι ότι από την επιλογή δικτύου χάνεται το "μόνο 3g" και μένουν το "μόνο 2g" και "αυτόματο". Αυτό συνεπάγεται φοβερή μείωση ταχυτήτων στην πλοήγηση internet για όσους μένουν σε περιοχές με κάλυψη 3g. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα Internet μέσω του κινητού, απλά τα αναφέρω... Παράθεση
honest Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Νέο firmware-> V10M_02 ( "third version" 01.06.2009) [V10m-262-XXX-???-??- 2009] (currently only available as a. KDZ) Βγήκε προχθές και διορθώνει αρκετά bugs και προβλήματα. Αναμένεται το .cab αρχείο για να μπορέσει να γίνει φλασάρισμα. αυτην μου εβαλαν απο wind και μου ειπαν οτι ερχεται και αλλη σε 1 μηνα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
honest Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Ρυθμισεις-Συνδεσιμοτητα-ρυθμισεις browser-προφιλ-wifi " " - " "- java-προφιλ-wifi ευχαριστωωωωωω!!!!!!1:D Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
honest Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Ναι ενω ειναι ανοιχτό ουσιαστικά δεν ενεργοποιείται η οθόνη... φιλε μηπως ειναι απλα κλειδωμενη.??? πατα ενα απο τα κουμπια ηχου πανω δεξια και μετα συνεχωμενα το κεντρο της οθονης για να ξεκλειδωσει...εκτος αν δεν καταλαβα καλα:worry: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
honest Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Θα με τρελανει αυτο το κινητο τι ηθελα και το πηρα!!!Επειδη βλεπω πολλα γραφτηκαν για το κινητο μπορει να μου πει καποιος. 1ον Πως μπορω να ρυθμισω το κινητο να φαινεται στο PC σαν Hard Disk ενα τραγουδι θα στειλουμε μια ωρα ταλεπωρια. 2ον Καποιο site να κατεβασω ανανεωσεις? Ευχαριστω!!!!!!! φιλε καλα εκανες και το πηρες.. πιστευω οτι ειναι αρκετα "μπροστα" για την εποχη του και οτι για κανα 6μηνο δεν θα εχει πολλους ανταγωνιστες..! να προτεινω κατι?? εγω πηρα μια καρτα μνημης 4 giga (15€) και ειχε δωρο ενα usb-ακι. τωρα δεν συνδεω το κινητο με το pc ολη την ωρα αλλα κανω μεταφορες "εσωτερικα" στα αρχεια που γραφω στην καρτα... ετσι διαλεγω ΜΟΝΟ αυτα που θελω να κρατησω τα περναω στο κινητο και μετα σβυνω την καρτα για να ειναι παντα ετοιμη.. στο pc βαζω μονο την καρτα με το usb:rolleyes: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
finaldestiny86 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 αυτο με την επεκταση μνημης το σκεφτομαι κ εγω μονο μονο για τα προγραμματα gps που οσο ναναι με παιδευουν αρκετα κ δε θελω να μπαινοβγαζω το κινητο στο pc...οι τιμες εχουν πεσει αρκετα ετσι κ αλλιως οποτε δεν υπαρχει προβλημα κ ειναι πιο ευκολη η διαδικασια.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101
Valeria83 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 paidia apo pou mporw na vrw gia to lg arena efarmoges paixnidia kai diafora alla?? an kserete kamia selida peite mou.. Παράθεση
axabani Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 φιλε μηπως ειναι απλα κλειδωμενη.??? πατα ενα απο τα κουμπια ηχου πανω δεξια και μετα συνεχωμενα το κεντρο της οθονης για να ξεκλειδωσει...εκτος αν δεν καταλαβα καλα:worry: καλησπερα σε ολους. ειμαι και εγω κατοχος της εν λογω συσκευης. σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος. αυτα που ηθελα τουλαχιστον τα βρηκα (να στελνω e-mail και να βγαζω καλες φωτογραφιες - και τα 2 για τη δουλεια μου). Εχω ομως το ιδιο προβλημα με τον φιλο που δεν ανοιγει η οθονη. Συγκεκριμενα εμενα το κανει οταν δεχομαι κληση. Κραταει περιπου 20 δευτερολεπτα. Οχι παντα αλλα συγκεκριμενα εχθες το εκανε 3 φορες. Δεν ανταποκρινεται κανενα κουμπι, ουτε η αφη. Η ενταση μπορει να αυξομειωθει (ευτυχως γιατι με κοιταζουν ολοι και λενε απο μεσα τους "καλα γιατι δεν το σηκωνει?" αλλα η οθονη παραμενει σβηστη.Προσεξα ομως οτι μεσω bluetooth μπορω να απαντησω. Μετα το τηλεφωνημα ξεμπλοκαρει. Νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο προβλημα και μιας και το εχει απο οτι καταλαβα κι αλλος .... δεν ξερω. Η μονη εξηγηση που μπορω να βρω ειναι μια πτωση που ειχε απο τα χερια μου. Αλλα και παλι ... δε θα επρεπε να ισχυει κατι τετοιο. Απο τα χερια μου επεσε. Οχι απο τον 1ο οροφο. Παράθεση
pythagoras_7 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Λοιπόν σήμερα το αγόρασα μαζί με τεσσάρα μνήμη!Ήδη το φόρτισα!Από φωτογραφική και μουσική που το χρησιμοποίησα προς το παρρόν ένα έχω να πω!ΑΨΟΓΟ!!!! Για ότι απορίες έχω και λοιπά θα σας έρθω σύντομα!!!:D Παράθεση Hip Hop.
finaldestiny86 Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 paidia apo pou mporw na vrw gia to lg arena efarmoges paixnidia kai diafora alla?? an kserete kamia selida peite mou.. γεια σου βαλερια κ καλως μας ηρθες... http://www.mylgarena.com ειναι ενα φορουμ που εχει πολυ πραγμα να ψαξεις κ να ασχοληθεις...αμα βρεις καποιο καλο παιχνιδι μιας κ θα τα δεις πες μας κ μας...καλη αναζητηση λοιπον..! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101
dkni Δημ. June 3, 2009 Δημ. June 3, 2009 Nα ξαναρρωτησω μιας και το θυμηθηκα Εχει χαλασει το ντραιβ του σι-ντι μου και δεν μπορω να εγκαταστησω το pc suite απο το δισκο. Mπορω απο καπου να το κατεβασω? Παράθεση
puzzle21 Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 Nα ξαναρρωτησω μιας και το θυμηθηκα Εχει χαλασει το ντραιβ του σι-ντι μου και δεν μπορω να εγκαταστησω το pc suite απο το δισκο. Mπορω απο καπου να το κατεβασω? Εγω προσωπικα που χρησιμοποιω netbook και δεν εχει cd drive οταν το συνδεσα το κινητο πρωτη φορα...στις επιλογες του κινητου πατησα pc suite...τοτε αρχιζε στον υπολογιστη να μου περναει διαφορους drivers και μαλιστα με ρωτησε θελετε να κατεβασετε το pc suite η να το περασετε απο το cd...πατησα να κατεβει και πλεον ηταν κομπλε....πραγματικα το lg pc suite με εχει εντυπωσιασει μιας και εχω περασει και απο nokia kai apo samsung...!!! Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2''
puzzle21 Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 Ρε destiny να σε ρωτησω κατι...ειχες πει σε εναν φιλο να παει στα profil και να βαλει την επιλογη wifi sto προφιλ ιντερνετ και java... Απο τη στιγμη ομως που το κινητο οπου συνδεεται σε ρωταει με ποιον τροπο θες να μπεις...wifi ή gprs και εμεις επιλεγουμε wifi υπαρχει περιπτωση να σε χρεώνει? Επειδη μου φαινεται λιγο κουλο...και εγω οσο εχω χρησιμοποιησει ιντερνετ κτλ και εχω συνδεθει μεσω wifi δεν βλεπω να λειτουργει κανα gprs... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2''
thalassi Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 καλησπερα σε ολους. ειμαι και εγω κατοχος της εν λογω συσκευης. σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος. αυτα που ηθελα τουλαχιστον τα βρηκα (να στελνω e-mail και να βγαζω καλες φωτογραφιες - και τα 2 για τη δουλεια μου). Εχω ομως το ιδιο προβλημα με τον φιλο που δεν ανοιγει η οθονη. Συγκεκριμενα εμενα το κανει οταν δεχομαι κληση. Κραταει περιπου 20 δευτερολεπτα. Οχι παντα αλλα συγκεκριμενα εχθες το εκανε 3 φορες. Δεν ανταποκρινεται κανενα κουμπι, ουτε η αφη. Η ενταση μπορει να αυξομειωθει (ευτυχως γιατι με κοιταζουν ολοι και λενε απο μεσα τους "καλα γιατι δεν το σηκωνει?" αλλα η οθονη παραμενει σβηστη.Προσεξα ομως οτι μεσω bluetooth μπορω να απαντησω. Μετα το τηλεφωνημα ξεμπλοκαρει. Νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο προβλημα και μιας και το εχει απο οτι καταλαβα κι αλλος .... δεν ξερω. Η μονη εξηγηση που μπορω να βρω ειναι μια πτωση που ειχε απο τα χερια μου. Αλλα και παλι ... δε θα επρεπε να ισχυει κατι τετοιο. Απο τα χερια μου επεσε. Οχι απο τον 1ο οροφο.Καλημέρα και από μένα! Εμένα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω αλλά το κάνει σε απροσδιόριστο χρόνο.... Παράθεση
fanispan Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 Καλημέρα σε ολους.... το πρόγραμμα LG PC Suite III μου λέει ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση για το arena..να το Κάνο η δεν αξίζει ο κόπος.... Παράθεση Στέφανος
puzzle21 Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 Καλημέρα σε ολους.... το πρόγραμμα LG PC Suite III μου λέει ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση για το arena..να το Κάνο η δεν αξίζει ο κόπος.... να την κανεις δεν εχεις να χασεις τιποτα παρα να δεις καποια βελτιωση στο τηλ σου...ουτως η αλλως δεν προκειται να χασεις τιποτα...ουτε επαφες ουτε αποθηκευμενα προγραμματα κτλ... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2''
puzzle21 Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 παιδια αθλιο το Τ9 του arena παντως ετσι? σε σχεση με το renoir παντα και πολυ λιγοτερες λεξεις/προτασεις και περιμενει να τελειωσεις μια λεξη για να προτεινει! και συνηθως λαθος! ενω το renoir και την ωρα που πληκτρολογουσες και πολυ περισσοτερες λεξεις σου προτεινε. επισης το πληκτρολογιο του ειναι πιο δυσχρηστο σε σχεση με του renoir... και παιδια δε βλεπω πολυ κινηση στα forums σε σχεση με το renoir... που ειναι οι χακεριες, τα icons , τα themes, τα custom firmwares? η δεν το εχουν πολλοι ακομα ή το interface ειναι πιο δυσκολο να επεμβεις... αυτα.... Ας αρχισουμε απο την αρχη....το T9 δουλευει σχεδον αψογα...απο τα πρωτα γραμματα βρισκει παρα πολλες λεξεις ενω πολυ ευκολα μπορεις να προσθεσεις και οποιες δεν εχει... Το μονο που με χαλαει στο πληκτρολογιο ειναι οτι πανω απο το σβησιμο ειναι το κουμπι που κατεβαζει το πληκτρολογιο και καμια φορα μπερδευομαι και παταω αυτο... Χακεριες? σε ενα εντελως καινουργιο κλειστο λειτουργικο? Ασε που με το interface που εχει πρεπει ολοι οι ρενοιρ να χακεριαψουν το δικο τους μπας και παρουν λιγο απο την αιγλη του interface arena...:lol: Θεματα δεν παιρνει προς το παρων....για icons να πουμε τι δηλαδη? Custom firmware για ενα μηνα που κυκλοφορει το κινητο ηδη εχουν βγει αρκετα και συνεχιζουν να βγαινουν... Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να συγκρινω απο θεμα ομορφιας interface στοιβαροτητας το arena με το renoir...το arena ειναι αλλου και ειμαι σιγουρος οτι oi renoir ιδιοκτητες θα ζηλευουν λιγακι...:lol: Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2''
yiazoo Δημ. June 4, 2009 Δημ. June 4, 2009 να την κανεις δεν εχεις να χασεις τιποτα παρα να δεις καποια βελτιωση στο τηλ σου...ουτως η αλλως δεν προκειται να χασεις τιποτα...ουτε επαφες ουτε αποθηκευμενα προγραμματα κτλ... fm transmitter δεν χάνεται; Παράθεση
Recommended Posts