Jump to content

kostool13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostool13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kostool13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Άρα έρχεσαι στα λόγια του φίλου που λέει ότι τα εδώ μαγαζιά μας εκμεταλλεύονται, δεν καταλαβαίνω που υπάρχει διαφωνία.
  2. Αν δεν κάνω την υπέρβαση για 4άρι, για εκεί με βλέπω.
  3. 200€ τελικώς από Smartec, οπότε προφανώς και δε συμφέρει όταν το LTE κάνει περίπου 320€ καινούριο. Full Backup δεν είχα κάνει, αλλά τις επαφές και media τα είχα και αλλού. Τα μόνα σημαντικά που χάθηκαν είναι μερικά notes, τα οποία μπορούν να αντικασταθούν αλλά με λίγη ταλαιπωρία.
  4. Όχι, δεν είχα υπόψη μου το συγκεκριμένο bug, το γκουγκλάρισα σήμερα βάσει των συμπτωμάτων (μη ενεργοποίηση, κόκκινο LEDάκι). Βέβαια το πιθανότερο είναι να ήμουν σε αυτή την κατηγορία καθώς το είχα πάρει μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα.
  5. Απλά για στατιστικούς λόγους πλέον, αναγκάζομαι να αναστήσω το thread για να αναφέρω ότι την έπαθα κι εγώ (χωρίς καμία προειδοποίηση από δυσλειτουργίες). Είμαι στα 2+ χρόνια οπότε εκτός εγγύησης, αύριο θα πάρω smartec για αλλαγή πλακέτας να δω αν αξίζει.
  6. Προσωπικό μου input στo thread γενικά: Μακριά από TOYOTOMI. Πάω για δεύτερη αλλαγή πλακέτας σε λιγότερο από ένα χρόνο από την αγορά, με συνολική χρήση σκάρτους 2 μήνες.
  7. Μετά από περίπου ένα χρόνο χρήσης, μόλις απέκτησα μια μικρή γρατσουνίτσα στην οθόνη (χάρη στο τιμημένο καλώδιο usb/φόρτισης, που προφανώς θα κόστιζε υπερβολικά αν ήταν λίγο μεγαλύτερο από 30εκ.) Επειδή πέφτει συνέχεια εκεί το μάτι μου και μου σπάει τα νεύρα, γνωρίζει κανείς πόσο πάει η αντικατάσταση; Και κυρίως αν η αντικατάσταση γίνεται από ίδιας ποιότητας gorilla glass? (μην το αντικαταστήσω και μετά γρατσουνιέται με το παραμικρό).
  8. Προφανώς δεν θα μπορούσα να φτιάξω κάτι... απλά ήθελα να δω αν οι ενδείξεις σήμαιναν διαρροή (που σημαίνει λάθος τοποθέτηση και διορθώνεται από τον τεχνικό) ή μηχανικό πρόβλημα που σημαίνει αντιπροσωπείες, αντικαταστάσεις, κτλ...
  9. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο manual ή κάποιο site που να αναφέρει τα error codes για κλιματιστικό toyotomi? (συγκεκριμένα kuro a28dv). Στο manual που το συνόδευε κοίταξα, δεν αναφέρει κάτι... Μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ένα καινούριο kuro και επειδή οι λυχνίες δείχνουν κάποια ένδειξη ήθελα να δω τι μπορεί να είναι...
  10. Ναι, τίποτα δεν άλλαξε από την πρώτη στη δεύτερη φόρτιση... Ακόμη και η πρίζα η ίδια ήταν! :)
  11. Μα και εμένα η δεύτερη φόρτιση με τρόμαξε, η πρώτη μια χαρά είναι στις 3,5 ώρες... Ο φορτιστής είναι ο μαμίσιος και στις δύο περιπτώσεις. Θα κοιτάξω να το λιώσω σήμερα ώστε το βράδυ να το ξαναβάλω, και να δω πόση ώρα θα κάνει. Αν κάνει πάλι εφτάωρο πάει για αντικατάσταση.
  12. Η 1η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε σε 3,5 ώρες Η 2η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε σε 7,5 ώρες Ωραία...
  13. Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση, δεν παρακολουθώ πολύ συχνά τα συγκεκριμένα θέματα και δεν γνώριζα για την αλλαγή αυτή... Πάντως ψευτοδικαιολογία τύπου Apple μου ακούγεται, εγώ στο galaxy S2 αυτή τη στιγμή από τα 16gb εσωτερικής μνήμης μου έχει μείνει μόνο 1gb και όλα τα υπόλοιπα (εκτός των συστημικών αρχείων) είναι apps, οπότε δεν παίζει το limited separate partition που λέει.
×
×
  • Create New...