Jump to content

honest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by honest

  1. εμενα μου ειχανε υποσχεθει μια απο wind τελικα μου την εδωσαν εχτες και ειναι πολυ ζορικη..σιλικονενια,μαυρη,αλλα γλυστραει λιγο...:worry:
  2. καλησπερα κι απο Ναξο.. λοιπον...εμενα μου το μαγεψανε..!!!!!!:ninja: μου αρχισε κατι κολληματα χωρις λογο.. προχτες ενω τραβουσα βιντεο αρχισε να μου δειχνει τον κυβο και να δονηται.. επισης πολυ συχνα αναβει το screen saver και αρνηται να κανει οποιαδηποτε εντολη οοοοοο,τι κουμπι και αν πατησω... αλλη μια φορα μετα απο φορτιση αναψε η οθονη μονη της και αρχισε την δονηση...!!!!! σε ολες τις παραπανω καταστασεις παντα αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να συνελθει.. Υ.Γ. εχω κανει factory reset μετα την αναβαθμιση...καμια ιδεα.??? :worry::worry:
  3. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
  4. κι εγω αυτο εκανα και το αφησα και παραπανω:rolleyes:
  5. σβυστε τα off topik... με πηρατε απο τα μουτρα λες και σπαμαρισα ρε σεις...:X:X:(
  6. χρειαζεται.?? θα βελτιωσει κατι.?? θα διαβαζει και τα τηλεφωνα σωστα.?? ξερετε τι αλλο μου κανει.?? μου βγαζει διπλα γραμματα στον καταλογο..:confused::confused: δηλαδη ...προχωραω Α....Β...Γ...κ.λ.π. και μολισ φτασω στο τελος ξαναρχιζει Α..Β.. αλλα με αλλες επαφες..:worry::blink::blink::wacko:
  7. εμενα μου αρχισε απο εχτες κατι ψιλοκολληματα...:worry::worry: κολλαει το screensaver και δεν ξεκολλαει με τιποτα εβγαλα 2 φορες την μπαταρια:mad::mad:
  8. το gmail σας το ανοιγει..??? εμενα μολις φτασω στο login κολλαει και δεν κανει βημα...με wi-fi παντα..
  9. με το προγραμα του divex το εκανα.. μου εβγαλε καποιες επιλογες τηλεφωνων ...διαλεξα lg δεν ειχε το αρενα αλλα διαλεξα ενα αλλο μαυρο (εχει φωτογραφιες) που μου φανηκε το πιο καινουργιο...του εκανα ντραγκ-ντροπ τα αρχεια και τα εκανε κονβερτ σε ντιβεξ..παιζει τελεια και σε ηχο και σε εικονα.!!!:blink:
  10. μηπως δεν ειχες φαει καλα...????:lol::lol::lol: αλλη φορα να φωναζεις.!! μπορει να σε ακουσει ο αλλος και χωρις τηλεφωνο:D λοιπον ακουστε και αυτο.ειχα κατεβασει το magadaskar 2 απο το bit comet και το εκανα convert σε divex,το εριξα στο τηλεφωνο και το παιζει αψογα.!!! (χωρις υποτιτλους):(
  11. δεν βρηκα ουτε την ευκαιρια ουτε τον τροπο....!!!:D:D:shifty: αληθεια εχει..???:worry:
  12. φιλαρακια ....ανοικτη ακροαση δοκιμασατε.???
  13. φιλε καλα εκανες και το πηρες.. πιστευω οτι ειναι αρκετα "μπροστα" για την εποχη του και οτι για κανα 6μηνο δεν θα εχει πολλους ανταγωνιστες..! να προτεινω κατι?? εγω πηρα μια καρτα μνημης 4 giga (15€) και ειχε δωρο ενα usb-ακι. τωρα δεν συνδεω το κινητο με το pc ολη την ωρα αλλα κανω μεταφορες "εσωτερικα" στα αρχεια που γραφω στην καρτα... ετσι διαλεγω ΜΟΝΟ αυτα που θελω να κρατησω τα περναω στο κινητο και μετα σβυνω την καρτα για να ειναι παντα ετοιμη.. στο pc βαζω μονο την καρτα με το usb:rolleyes:
  14. φιλε μηπως ειναι απλα κλειδωμενη.??? πατα ενα απο τα κουμπια ηχου πανω δεξια και μετα συνεχωμενα το κεντρο της οθονης για να ξεκλειδωσει...εκτος αν δεν καταλαβα καλα:worry:
  15. ευχαριστωωωωωω!!!!!!1:D
  16. αυτην μου εβαλαν απο wind και μου ειπαν οτι ερχεται και αλλη σε 1 μηνα
  17. ΠΩς ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΕς ΡΥΘΜΙΣΕΙς?:worry:
  18. δεν μας λες τον τροπο ρε κολλητε ... ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..!!
  19. εγω την αφησα σαν εξτρα προστασια....αστην και οσο κρατησει..παντος πουλανε και ειδικες ζελατινες προστασιας..(για το μελλον)
  20. απο wind μου ειπανε οτι μεσα στον ιουνιο θα βγει νεα εκδοση με πολλα εξτρα..!! εμενα μου εβαλε την ''d''..(η κατι τεοιο) και οχι αυτην που γραψαμε εδω..αλλα θα βγει και αλλη η οποια θα παιζει u-tube κ.λ.π... παντος παει φυσεκι:happy: ..... με το divex δεν βγαζω ακρη εχω ενα κωδικο και δεν ξερω που να τον βαλω...:blink:
  21. αυτες οι μπαταριες μπαινουν στο αρενα.?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  22. ναμαι κι εγω φλασαρισμενος... ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣΜΙΤΕΡ ΜΟΥ ΠΙΣΩ..!!!! :D :D :D λοιπον το τηλεφωνο λειτουργει πιο γρηγορα (νομιζω) μετα το φλασαρισμα... επιδη δεν εβρισκα τον τροπο το πηγα στην wind και τους εδωσα μια φωτ/πια με τον τροπο μου το εκαναν αυτοι και ολα μελι-γαλα..(τα καλα της επαρχιας):rolleyes: βεβαια το κερασμα δεν το γλυτωνω.. ;)...τον αυγουστο...!! τωρα θα δοκιμασω και τις ρυθμισεις για το g-mail..
  23. ευχαριστω...!!! ........ξερεις και ΚΙΝΕΖΙΚΑ..???:lol::lol::lol: φιλε αυτα για μενα ειναι....τανσμανικα..!!:D
  24. :confused:συγκεκριμενα προσπαθοντας να κανω μεταφορα δεδομενων με το pc suite III μου βγαζει τους εξης προορισμους ...DOCUMENTS ,SVG contents,videos,sounds και pictures
  25. ξερει καποιος τι ειναι το S.V.G ?
×
×
  • Create New...