stagml Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 με ποιες λειτουργιες ή εγκαταστασεις επηρρεαζεται η ROM? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Η μνήμη rom δεν επηρεάζεται διότι δεν έχεις πρόσβαση σε αυτή ούτε εσύ αλλά ούτε και τα διάφορα hacks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Με το χακάρισμα της συσκευής επηρρεάζεται η μνήμα ROM του κινητού μου? Θεωρητικα οχι ! Πριν ομως το χακαρισμα ειχα 24.88mb Ram και 11.5mb Phone © και μετα 40+ το οποιο πεφτει στα 35.77 με το ανοιγμα της πρωτης εφαρμογης και 5.61 αντιστοιχα. Για του λογου το αληθες. [ATTACH]14644[/ATTACH] Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Με το χακάρισμα της συσκευής επηρρεάζεται η μνήμα ROM του κινητού μου? Θεωρητικα οχι ! Πριν ομως το χακαρισμα ειχα 24.88mb Ram και 11.5mb Phone © και μετα 40+ το οποιο πεφτει στα 35.77 με το ανοιγμα της πρωτης εφαρμογης και 5.61 αντιστοιχα. Για του λογου το αληθες. [ATTACH]14644[/ATTACH] Άλλο η RAM, άλλο η ROM. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Άλλο η RAM, άλλο η ROM. ;) Οκ, και ποια ειναι η ROM στην προκειμενη περπτωση ? :cool: Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 To hack δεν επειρεαζει την εγγυηση ε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 To hack δεν επειρεαζει την εγγυηση ε? Διαβαζετε και μια σελιδα πισω να μην γραφουμε και ξαναγραφουμε τα ιδια.;) Δεν εχει καμμια σχεση με την εγγυηση αφου προκειται μονο για μια εφαρμογη η οποια μπορει να απεγκαταστηθει και να ξαναεγκαταστηθει οπτε θελεις. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 εγω παλι απο ram μια χαρα με 5800 oταν το ανοιγω εχει 62 περιπου Mb κ μετα απο χρηση πεφτει στα 56. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Οκ, και ποια ειναι η ROM στην προκειμενη περπτωση ? :cool: Η ROM (Read-Only-Memory) είναι το partition της internal memory στο οποίο αποθηκεύονται όλα τα λειτουργικά αρχεία της πλατφόρμας τα οποία δε μπορούν να τροποποιηθούν. Δεν έχει σχέση με τη RAM του κινητού. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Η ROM (Read-Only-Memory) είναι το partition της internal memory στο οποίο αποθηκεύονται όλα τα λειτουργικά αρχεία της πλατφόρμας τα οποία δε μπορούν να τροποποιηθούν. Δεν έχει σχέση με τη RAM του κινητού. ;) Αφαλως και ειναι ετσι ! Αυτα παθαινεις οταν μεγαλωνεις και κανεις και πολλα πραγματα ταυτογχρονα.:p Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ρε παιδια..οταν το χακαρεις προστιθοντια το hellox romoatcher σωστα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosf18 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ερωτηση¨=>ειχα το hellox 1,03 και στο rom patcher ολα γινονταν πρασινα....μετα απο καιρο ( 1 μηνα που δεν χρησιμοποιησα το κιν 5800 21 εκδοση vodafone εβαζα αρκετες εφαρμογες) τωρα ειδα με (χ) κοκκινο το install server τα αλλα γινονταν με apply πρασινα και δεν περναγαν εφαρμογες.εκανα εγκατασταση και το hellox 2 και παλι το ιδιο τι πρεπει να κανω να πρασινισει το install server.........???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ρε παιδια..οταν το χακαρεις προστιθοντια το hellox romoatcher σωστα? Ειλικρινά τώρα... έχεις κάτσει να διαβάσεις τη πρώτη σελίδα; Δεν μπορεί να διάβασες τις οδηγίες και να ρωτάς αυτό το πράγμα... Ερωτηση¨=>ειχα το hellox 1,03 και στο rom patcher ολα γινονταν πρασινα....μετα απο καιρο ( 1 μηνα που δεν χρησιμοποιησα το κιν 5800 21 εκδοση vodafone εβαζα αρκετες εφαρμογες) τωρα ειδα με (χ) κοκκινο το install server τα αλλα γινονταν με apply πρασινα και δεν περναγαν εφαρμογες.εκανα εγκατασταση και το hellox 2 και παλι το ιδιο τι πρεπει να κανω να πρασινισει το install server.........???? Στο δεύτερο post της πρώτης σελίδας υπάρχει το patch installserver.rmp για την έκδοση λογισμικού v21.0.025. Λέει που θα το τοποθετήσεις. Αλλιώς ξήλωσέ τα όλα και πέρνα τα από την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή ή κόλπο για να βρω ένα μύνημα SMS που έσβησα απο τη μνήμη του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή ή κόλπο για να βρω ένα μύνημα SMS που έσβησα απο τη μνήμη του κινητού? Οχι . Μονο αν εχεις παρει πρoσφατο back up ,στο οποιο περιεχεται το sms που εσβησες . Αλλα λογικα ,αν συνεβαινε αυτο,θα το ειχες κανει ηδη.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 NEA TRANSITIONS ΓΙΑ ΤΟ Ν97 Χρειαζόμαστε ένα Ν97 με το firmware v12 και hackαρισμένο με το ROMPatcher. 1. Μέσω του Y-Browser ή του X-Plore, αντιγράφουμε το αρχείο Ζ:\Resource\Skins\101f84b9\101f84b9.sel στο C:\Resource\Skins\101f84b9\101f84b9.sel (όπου δεν υπάρχουν οι φάκελοι που ανέφερα, τους δημιουργούμε.) 2. Μετά κατεβάζουμε αυτό το πακέτο, το κάνουμε extract στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου μας και μέσω του Y-Browser ή του X-Plore, μεταφέρουμε τους 2 φακέλους (skins και effects) στο C:\Resource. 3. Kατεβάζουμε αυτό το patch και τοποθετούμε το αρχείο rmp στο φάκελο Ε:\Patches. 4. Από το ROMPatcher ενεργοποιούμε και θέτουμε στο αυτόματο το patch C2Z. 5. Από το μενού των θεμάτων απενεργοποιούμε και ενεργοποιούμε εκ νέου τα εφέ θέματος. ΕΤΟΙΜΟ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ BACKGROUND MIA ΕΦΑΡΜΟΓΗ http://i126.photobucket.com/albums/p91/Pero_me_mata/Scr000014.jpg *Πρέπει το τηλέφωνο να είναι hackαρισμένο και να είναι ενεργοποιημένα τα patch c2z και installserver. 1. Κατεβάζουμε αυτό το πακέτο. 2. Εγκαθιστούμε το N97openAppicon.sis και το εικονίδιο θα αλλάξει με το λογότυπο S60 (όπως στο screenshot που παρέθεσα). Σε περίπτωση που θέλουμε ένα άλλο εικονίδιο από αυτά που περιέχονται στο πακέτο, αντιγράφουμε το αντίστοιχο appopen.mif στο C:\resource\apps. Αυτά! :) τα εκανα ολα οπως λενε η οδηγιες.δουλευαν σχεδον ολα τα εφε εκτος απο αυτο που κανει οταν πατας εξοδο απο μια εφαρμογη.αλλα μου δημιουργησε αλλο προβλημα.δεν μου ανοιγε το μενου της μουσικης και δεν μπορουσα να δω τα mp3 μου ουτα να παιξω μουσικη.και μου "ψιλοβαρυνε"το κινητο.και μετα απο αυτα τα εσβησα και το επανεφερα στην αρχικη του κατασταση οπως ηταν δηλαδη χωρις τα εφε:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Περίπου τα ίδια έκανε και σε εμένα. Αυτό με τη μουσική έφτιαχνε βέβαια μετά από restart αλλά βάρυνε γενικά το κινητό και κολάει εκεί που δε κολούσε πουθενά. Πως το επαναφέρω στα παλιά ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Περίπου τα ίδια έκανε και σε εμένα. Αυτό με τη μουσική έφτιαχνε βέβαια μετά από restart αλλά βάρυνε γενικά το κινητό και κολάει εκεί που δε κολούσε πουθενά. Πως το επαναφέρω στα παλιά ? σβηνοντας τα αρχεια που τοποθετησες για να ενεργοποιησεις αυτα τα εφε.απο τα σημεια που τα τοποθετησες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Για Επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power button γιατι όταν πέρασα το αρχείο στον φάκελο Ε:\Patches και μέσα από το Rom patcher μου το βγάζει με κόκκινο x τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δεν γνωριζα οτι το συγκεκριμενο patche δεν λειτουργει στο Ν97 :O Δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο γιατι εχω ασχοληθει ελαχιστα με την δημιουργια των patches :( Εdit: Εγκατεστησε μια εφαρμογη restart για αυτη την δουλεια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsOk Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Προσπαθω να κάνω install το Helloxx2 sto n97..... ειναι 5min στο unpacking files :( help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Έχεις περάσει την έκδοση 20; Αν ναι, αυτό φταίει. Απ'ότι λένε οι κάτοχοι της συσκευής, με την νέα έκδοση δεν δουλεύει το hack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoss99 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλημέρα Απόκτησα και εγώ ένα 5800 και θέλω να ρωτήσω σε ποια version βρίσκεται το Hello Ox ; Έχω την 1.04 κάνει για το δικό μου η πρέπει να βρω νεότερη; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Kαταρχην καλως ηρθες :) Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Στην επισημη σελιδα υπαρχει το HelloOX2 v2.03.Unsigned: http://helloox2.com http://www.4shared.com/file/137782202/e2408b8e/HelloOX2v203Unsigned.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_panos Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλισπερα.Μολις πηρα μετα απο 1,5 μηνα το 5800 μου απο το service. Παω να βαλω το hello ox 2.0.3 και με λεει οτι δεν συμφονει το ποιστοποιητικο.Εχω κατεβασει το unsigned και το εκανα sign με τα αρχεια key και cer που το ειχα κανει και πριν το παω για service.πρεπει να παρω νεα αρχεια απο την opda? η δεν φτεει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts