LICHNENSTAIN Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 γεια παιδια ξερει κανεις πως να εμφανισω στην οθονη πανω τα μικρα εικονιδια κυλισης δεξια ,αριστερα οπως οταν το ειχα παρει κ ανοιξει πρωτη φορα,εκεινα που δειχνουν χαρτες κ.τ.λ,εβαλα να δειχνει μονο τα βασικα στην οθονη,κ δεν μπορω να το φτιαξω,γραψτε μου τα βηματα που θα κανω αν ξερει καποιος ,παρακαλω!και το μαι βιου κλειδωνει? η στη θεση του μπορω να βαλω μια αλλη εφαρμογη,για να μην μπαινω καταλαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Δεν γνωρίζω φίλε μου Ακόμα στο κόκκινο είμαστε... 9 μέρες, δεν μπορώ να το συνηδειτοποιησω... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 πολύ καλό κι απλό τηλ. όταν είμαστε στο η μπαταρία εξαντλείται δεν μας αφηνει να ανοίξουμε την κάμερα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 ΔΕΝ μπορω να το χωνέψω 10 μερες θα ειναι στις 1 η ώρα.. και με την κόκκινη δεν κλείνει 2 φορές μίλησα... μόνο η κάμερα δεν δουλευει... (δεν ξέρω κάτι άλλο..) βέβαια συνολική ομιλία 30 λεπτά, αλλά σήμα 3 στα 4... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 γεια παιδια ξερει κανεις πως να εμφανισω στην οθονη πανω τα μικρα εικονιδια κυλισης δεξια ,αριστερα οπως οταν το ειχα παρει κ ανοιξει πρωτη φορα,εκεινα που δειχνουν χαρτες κ.τ.λ,εβαλα να δειχνει μονο τα βασικα στην οθονη,κ δεν μπορω να το φτιαξω,γραψτε μου τα βηματα που θα κανω αν ξερει καποιος ,παρακαλω!και το μαι βιου κλειδωνει? η στη θεση του μπορω να βαλω μια αλλη εφαρμογη,για να μην μπαινω καταλαθος? Οσον αφορα τα εικονιδια θα πας ρυθμισεις-εμφανιση- αρχικη οθονη-λειτ. αρχικης οθονης και ενεργοποιηση.. Οσον αφορα το δευτερο εμενα ειναι Unbranded οποτε το εχω αλλαξει και εχω βαλει κλειδωμα πληκτρων (πολυ βολικο ετσι)...τωρα δεν ξερω στην δικη σου περιπτωση αν γινεται να το βγαλεις, ψαξε λιγο στις ρυθμισεις κατι θα βρεις ;) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 αυτά τα εφε φωτισμού τι είναι; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 τελικά έκλεισε μετά από 10+ μέρες με την πρώτη φόρτιση, είμαι έτοιμος να κάνω μήνυση στην ΝΟΚΙΑ που δεν το εβγαλε νωρίτερα... :D Tέλος φόρτισης 18.12.09 9 μμ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 τώρα μετά από 8 μέρες μπήκαμε στην κόκκινη γραμμή. Ακόμα στο κόκινο ειναι.. πιάσαμε 11 μέρες!!! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 τελικά μια και έβγαλε η μπαταρια εξαντλέιται το έβαλα γαι φόρτιση Tέλος φόρτισης 29.12.09 11 μμ 11 γεμάτες μέρες και δεν είχε κλείσει απλώς το χρειαζομουν την επομενη μέρα, τώρα πάμε για 11+ ελπίζω.., Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 τελικά μια και έβγαλε η μπαταρια εξαντλέιται το έβαλα γαι φόρτιση Tέλος φόρτισης 29.12.09 11 μμ 11 γεμάτες μέρες και δεν είχε κλείσει απλώς το χρειαζομουν την επομενη μέρα, τώρα πάμε για 11+ ελπίζω.., Εμένα απο την στιγμή που έβγαλε η μπαταρία εξαντλ.... άντεξε άλλες 5 ωρες.Μετά το έβαλα να φορτίσει. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_Gian Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλή Χρονιά! Εχω από προχτές το 6303, αγορασμένο από το Γερμανό, που γενικά μου φαίνεται καλό. Ομως, αφού πέρασα μια χαρά τις επαφές, μέσω PC suite από το παλιό μου nokia, δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ στον υπολογιστή ( σύνδεση bluetuth ) γιατι, ενω στιγμιαία εμφανίζεται ο κατάλογος επαφών στην οθόνη , μετα πα'ιρνω το μήνυμα "Η ενημέρωση επαφών απέτυχε. Βεβαιωθείτε πως το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αδρανείας και προσπαθείστε ξανα" Αντίθετα τα μυνήματα ενημερώνονται κανονικά. Καμια ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλή Χρονιά! Εχω από προχτές το 6303, αγορασμένο από το Γερμανό, που γενικά μου φαίνεται καλό. Ομως, αφού πέρασα μια χαρά τις επαφές, μέσω PC suite από το παλιό μου nokia, δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ στον υπολογιστή ( σύνδεση bluetuth ) γιατι, ενω στιγμιαία εμφανίζεται ο κατάλογος επαφών στην οθόνη , μετα πα'ιρνω το μήνυμα "Η ενημέρωση επαφών απέτυχε. Βεβαιωθείτε πως το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αδρανείας και προσπαθείστε ξανα" Αντίθετα τα μυνήματα ενημερώνονται κανονικά. Καμια ιδέα ??? Δοκίμασε να περάσεις τις επαφές απο ρυθμ.-Συγχρ. και αντιγρ.-Μεταφορά-Αντιγραφή από Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 nikosxeng3, με την ίδια χρήση, το Ε52 κρατάει περισσότερο. Αν θέλεις smartphone, χτύπα το. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Από το εξαντλείται κρατάει λίγο δηλαδή... Να σημειώσω ότι το φόρτιζω κλειστό... Αυτή τη φορά θα το αφήσω να κλείσει, δεν νομίζω να πάθει κάτι.., Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_Gian Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δοκίμασε να περάσεις τις επαφές απο ρυθμ.-Συγχρ. και αντιγρ.-Μεταφορά-Αντιγραφή από Ευχαριστώ για το μήνυμα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω άκρη έτσι. Ομως εδώ διάβασα μια συμβουλή δλδ να κλείσω: bluetοοth και κινητό-> να βγάλω την μπαταρία του κινητού και μετά να τα ανοίξω ολα και είναι ΟΚ τώρα!!!! Απίστευτο και όμως αληθινο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 εχω το sony ericcsson k770i σκεφτομαι να παρω το nokia 6303, βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το sony;;; αξιζει αυτη η αλλαγη; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις!!! Καλη χρονια με υγεια κ ευτυχια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά.:) Για συγκρίσεις συσκευών υπάρχει αντίστοιχο θέμα Διαξιφισμοί .Καλύτερα να απευθυνθείς εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Από το εξαντλείται κρατάει λίγο δηλαδή... Να σημειώσω ότι το φόρτιζω κλειστό... Αυτή τη φορά θα το αφήσω να κλείσει, δεν νομίζω να πάθει κάτι.., Τίποτα δεν θα πάθει.Μου έκλεισε απο μπαταρία πολλές φορές. nikosxeng3, με την ίδια χρήση, το Ε52 κρατάει περισσότερο. Αν θέλεις smartphone, χτύπα το. ;) Και είναι και 110€ πιο ακριβό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 εχω το sony ericcsson k770i σκεφτομαι να παρω το nokia 6303, βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το sony;;; αξιζει αυτη η αλλαγη; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις!!! Καλη χρονια με υγεια κ ευτυχια!!!!! Φωτογραφιες βγαζει καλυτερα το se k770 που εχεις αλλωστε ειναι και cybershot...αλλα και το 6303 βγαζει πολυ καλες και τραβαει επισης βιντεο σε αναλυση vga :) Eπιπλεον το 6303 εχει μικροτερο sar και μεγαλυτερη οθονη απ'το κ770 αλλα το κ770 υποστηριζει 3g και 2η καμερα για βιντεοκλησεις Αυτα.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Φωτογραφιες βγαζει καλυτερα το se k770 που εχεις αλλωστε ειναι και cybershot...αλλα και το 6303 βγαζει πολυ καλες και τραβαει επισης βιντεο σε αναλυση vga :) Eπιπλεον το 6303 εχει μικροτερο sar και μεγαλυτερη οθονη απ'το κ770 αλλα το κ770 υποστηριζει 3g και 2η καμερα για βιντεοκλησεις Αυτα.. απλα μου ηρθε η επιδοτηση! κ θα ηθελα να παρω ενα samsung που παιρνει 2καρτες sim κ μου ειπαν στη cosmote οιτ δεν υπαρχει! κ λεω να παω στο γερμανο! κ αν δε το εχει κι αυτος τοτε να παρω το nokia! αλλα θελω να εχει καλη καμερα! για φωτογραφιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Εβαλα μια 4GB (απλή όχι high speed).Πολύ πιο γρήγορη στο άνοιγμα-κλείσιμο των φακέλων. Δοκίμασα και μια 8GB και δούλευε κανονικά. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 απλα μου ηρθε η επιδοτηση! κ θα ηθελα να παρω ενα samsung που παιρνει 2καρτες sim κ μου ειπαν στη cosmote οιτ δεν υπαρχει! κ λεω να παω στο γερμανο! κ αν δε το εχει κι αυτος τοτε να παρω το nokia! αλλα θελω να εχει καλη καμερα! για φωτογραφιες! Aν θες φωτογραφικο κινητο καλυτερα να κοιτζες καποια αλλη συσκευη (οπως καποιο se cybershot). Δεν λεω οτι δεν βγαζει καλες φωτογραφιες, αλλα δεν το λες και φωτογραφικο κινητο...ειναι απλα ενα κινητο που τα κανει ολα απο λιγο, καπως ετσι :D Εβαλα μια 4GB (απλή όχι high speed).Πολύ πιο γρήγορη στο άνοιγμα-κλείσιμο των φακέλων. Δοκίμασα και μια 8GB και δούλευε κανονικά. Ωραια!! Επειδη πουλησα το ipod touch μου θα ηθελα να εχω το 6303 σαν κυριο mp3 player οποτε αν του βαλω και μια 8αρα καρτα μνημης μια χαρα :up: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Και μια θήκη που μου πήραν δώρo (σε μαύρο νομίζω οτι θα ήταν καλύτερη...αλλά δεν πειράζει) http://img24.imageshack.us/img24/141/dsc01709kq.th.jpg http://img710.imageshack.us/img710/2338/dsc01708b.th.jpghttp://img30.imageshack.us/img30/9426/dsc01707kz.th.jpghttp://img24.imageshack.us/img24/1096/dsc01706i.th.jpg Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Aν θες φωτογραφικο κινητο καλυτερα να κοιτζες καποια αλλη συσκευη (οπως καποιο se cybershot). Δεν λεω οτι δεν βγαζει καλες φωτογραφιες, αλλα δεν το λες και φωτογραφικο κινητο...ειναι απλα ενα κινητο που τα κανει ολα απο λιγο, καπως ετσι :D Ωραια!! Επειδη πουλησα το ipod touch μου θα ηθελα να εχω το 6303 σαν κυριο mp3 player οποτε αν του βαλω και μια 8αρα καρτα μνημης μια χαρα :up:[/quote δεν γνωριζω καλα απο κινητα οταν λες κατι σε cybershot εννοεις οτι κατι σε sony erriccsson? τι διαφορα εχει απο τα υπολοιπα κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Aν θες φωτογραφικο κινητο καλυτερα να κοιτζες καποια αλλη συσκευη (οπως καποιο se cybershot). Δεν λεω οτι δεν βγαζει καλες φωτογραφιες, αλλα δεν το λες και φωτογραφικο κινητο...ειναι απλα ενα κινητο που τα κανει ολα απο λιγο, καπως ετσι :D Ωραια!! Επειδη πουλησα το ipod touch μου θα ηθελα να εχω το 6303 σαν κυριο mp3 player οποτε αν του βαλω και μια 8αρα καρτα μνημης μια χαρα :up:[/quote δεν γνωριζω καλα απο κινητα οταν λες κατι σε cybershot εννοεις οτι κατι σε sony erriccsson? τι διαφορα εχει απο τα υπολοιπα κινητα; Ναι, υπαρχει μια κατηγορια sony ericsson κινητων που λεγεται cybershot και σ'αυτην εντασσονται ολα τα φωτογραφικα κινητα τηε εταιριας. Απλα τυπικα θεωρουνται καλυτερα στον φωτογραφικο τομεα και εχουν περισσοτερα ''πειραγματα'' και ρυθμισεις οταν πας να τραβηξεις μια φωτογραφια. Η διαφορα ειναι οτι το 6303 δεν διαθετει πολλες φωτογραφικες ρυθμισεις (οπως η ρυθμιση του ISO) αλλα μονο τις βασικες. Το led flash που εχει το 6303 κανει την δουλεια του ικανοποιητικα και οι φωτογραφιες που τραβαει ειναι μετριες προς το καλες :) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts