dimitrisioak Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 μπράβο aristoteli! δεν το περίμενα τόσο γρήγορα! μια μόνο ερώτηση παιδιά, θα το περάσω ξανα εξαρχής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο χάρτη που έχω. μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια .UNL που έχω η πρέπει να φτιάξω καινούργια; Εκανα εγκατασταση το garmin μου το εμφανιζει στις εφαρμογες αλλα οταν το ανοιγω βγαζει μια οθονη μαυρη που λει GARMIN και κλεινει αμεσως.Εαν ξερει καποιος τι συμβαινει ας με βοηθησει κλείνει διότι δεν βλέπει τον φάκελο garmin μέσα στην κάρτα μνήμης. ανοξε τον φάκελο copy to mmc root, μεσα έχει εναν φάκελο garmin αντιγαψετον χύμα στην κάρτα και ξεκίνα πάλι το πρόγραμμα. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 πως μετακινουμε τον χαρτη δεξια αριστερα πανω κατω οταν παταμε προβολη χαρτη?:confused:το κανω οπως το smart 2 go αλλα δεν κουνιετε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 κλείνει διότι δεν βλέπει τον φάκελο garmin μέσα στην κάρτα μνήμης. ανοξε τον φάκελο copy to mmc root, μεσα έχει εναν φάκελο garmin αντιγαψετον χύμα στην κάρτα και ξεκίνα πάλι το πρόγραμμα. Ευχαριστω το ανοιξα.Ξεκλειδωσα το gps.Ομως δεν βρισκει τους χαρτες.Μπορεις να μου περιγραψεις τη διαδικασια που ξεκλειδωνεις τους χαρτες.Εχω το gmapbmap.img χρειαζεται καποιο αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Αυτός ο χάρτης ποιος είναι; Αν είναι ο ξεχωριστός ανάβαση τότε δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Αν δεν είναι, τότε πρέπει να δημιουργήσεις το gmapbmap.unl Για το πως θα το κάνεις, δες τις οδηγίες στο πρωτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ευχαριστω το ανοιξα.Ξεκλειδωσα το gps.Ομως δεν βρισκει τους χαρτες.Μπορεις να μου περιγραψεις τη διαδικασια που ξεκλειδωνεις τους χαρτες.Εχω το gmapbmap.img χρειαζεται καποιο αλλο; αυτός ο χάρτης είναι μάλλον ελλιπής, κατέβασε απο το γνωστό μαγαζάκι την τελευταία έκδοση (νομίζω είναι η 1.60) η τον 3 σε 1 και ακολούθησε τις οδηγίες στο 1post όπως λέει ο mirrorofsorrow. Τον gmapbmap διάγραψέ τον από τον φάκελο. εγώ αυτό έκανα και δουλεύει άψογα:D Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μια χαρά η εγκατάσταση πολύ εύκολα!! Και οι χάρτες πολύ πλήρεις που υπάρχουνε. Θα το δοκιμάσω και πλήγηση το βράδυ. Πάντως η κοπελιά στο nokia maps έχει πιο τσαχπίνικη φωνή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Πάντως η κοπελιά στο nokia maps έχει πιο τσαχπίνικη φωνή!!! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ Είναι σαν από ροζ γραμμή να παίρνεις μετά την ώρα του ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 πως μετακινουμε τον χαρτη δεξια αριστερα πανω κατω οταν παταμε προβολη χαρτη?:confused:το κανω οπως το smart 2 go αλλα δεν κουνιετε. Με Drag στην οθόνη, εμένα πάει όπου θέλω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 αυτός ο χάρτης είναι μάλλον ελλιπής, κατέβασε απο το γνωστό μαγαζάκι την τελευταία έκδοση (νομίζω είναι η 1.60) η τον 3 σε 1 και ακολούθησε τις οδηγίες στο 1post όπως λέει ο mirrorofsorrow. Τον gmapbmap διάγραψέ τον από τον φάκελο. εγώ αυτό έκανα και δουλεύει άψογα:D Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια.Καταφερα να βαλω ενα χαρτη που ειχα κατεβασει απο παλαιοτερη εκδοση και δουλευει.Θα προσπαθησω να βρω τον 3 σε 1 να δω τη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 πως μετακινουμε τον χαρτη δεξια αριστερα πανω κατω οταν παταμε προβολη χαρτη?:confused:το κανω οπως το smart 2 go αλλα δεν κουνιετε. Και σε μενα το ιδιο, δεν λειτουργει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδιά μια βοήθεια κι εδώ. Έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά δεν μπορώ να βρώ το εξής: στο zip που κατέβασα εκτός από το φάκελο Garmin, έχει και άλλους 3 φακέλους (private, resouce και sys). Αυτούς τους κάνουμε copy στο root της κάρτας (η κάρτα έχει ήδη φακέλους με αυτά τα ονόματα), ή κάνουμε κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bleep Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω και εγω κάτι? Εγκατέστησα την έκδοση 5.00.30 η οποία δεν χρειάζεται virtual key για να τρέξει αλλά όταν ξεκίνησα την εφαρμογή μου ζητάει κλειδί προιόντος. Με αφήνει να μπώ στο μενού αλλά δεν ενεργοποιήται η λειτουργία gps. Κάτι δεν κάνω καλά ε;;; Το μπέρδεμα είναι ότι κάθε έκδοση έχει δικές της οδηγίες χρήσης. Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Έχω σκάσει να το κάνω να δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Με Drag στην οθόνη, εμένα πάει όπου θέλω. τη μακακια εκανα και δεν γινετε ρε γμτ.εκανες καμια ρυθμισει παραπανω η οχι.? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Έχω σκάσει να το κάνω να δουλέψει! Πρέπει να δημιουργήσεις τα αρχεία unl και να ενεργοποιήσεις τον εσωτερικό δέκτη. Για περισσότερες λεπτομέριες, διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες στο πρωτο ποστ του αντίστοιχου θέματος για 3rd Εditiοn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδιά μια βοήθεια κι εδώ. Έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά δεν μπορώ να βρώ το εξής: στο zip που κατέβασα εκτός από το φάκελο Garmin, έχει και άλλους 3 φακέλους (private, resouce και sys). Αυτούς τους κάνουμε copy στο root της κάρτας (η κάρτα έχει ήδη φακέλους με αυτά τα ονόματα), ή κάνουμε κάτι άλλο? Εγώ τα αντέγραψα όλα και μάλλον αυτό είναι το σωστό Σήμερα 04:23 Bleep Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω και εγω κάτι? Εγκατέστησα την έκδοση 5.00.30 η οποία δεν χρειάζεται virtual key για να τρέξει αλλά όταν ξεκίνησα την εφαρμογή μου ζητάει κλειδί προιόντος. Με αφήνει να μπώ στο μενού αλλά δεν ενεργοποιήται η λειτουργία gps. Κάτι δεν κάνω καλά ε;;; Το μπέρδεμα είναι ότι κάθε έκδοση έχει δικές της οδηγίες χρήσης. Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Έχω σκάσει να το κάνω να δουλέψει! Πρώτη σελίδα του θέματος για οδηγίες Όπου λέει ESN βάλε ton ΙΜΕΙ Θα καταλάβεις μόλις κάνεις τα βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Πρέπει να δημιουργήσεις τα αρχεία unl και να ενεργοποιήσεις τον εσωτερικό δέκτη. Για περισσότερες λεπτομέριες, διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες στο πρωτο ποστ του αντίστοιχου θέματος για 3rd Εditiοn. Μονο που στο key**n θα βάλεις το IMEI που θα βρείς μέσα απο το garmin (όχι το imei του τηλεφώνου) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 τη μακακια εκανα και δεν γινετε ρε γμτ.εκανες καμια ρυθμισει παραπανω η οχι.? Απλά κάνε double tap στο αυτοκινητάκι. Θα σου εμφανίσει τον χάρτη με 4 εικονίδια πάνω και μπορείς να κουνηθείς! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Απλά κάνε double tap στο αυτοκινητάκι. Θα σου εμφανίσει τον χάρτη με 4 εικονίδια πάνω και μπορείς να κουνηθείς! μπραβο ρε Tsagli αυτο ητανε και εφαγα τον τοπο:)μετα το φαγομα του τοπου φυσικα βρηκα οτι μες τις ρυθμισεις εχει το αναζ.στο χαρτη και απο εκει λειτουργουσε κανονικα ...αλλα αυτο που λες ειναι το πιο σωστο:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelhs Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδιά να είστε καλά, έβαλα το νέο και είναι όλα οκ ;) απλός δεν ξέρω τι να κάνω με το αυτόματο κλείδωμα του κινητού και έτσι σβήνει η οθόνη όταν κάνει πλοηγήσει :( Πρέπει να το απενεργοποιήσω από της ρυθμίσεις του κινητού ή γίνετε από το πρόγραμμα :confused: Παράθεση XABALES CLUB (xabales.com) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδιά να είστε καλά, έβαλα το νέο και είναι όλα οκ ;) απλός δεν ξέρω τι να κάνω με το αυτόματο κλείδωμα του κινητού και έτσι σβήνει η οθόνη όταν κάνει πλοηγήσει :( Πρέπει να το απενεργοποιήσω από της ρυθμίσεις του κινητού ή γίνετε από το πρόγραμμα :confused: Απο τις ρυθμισεις του κινητου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδιά να είστε καλά, έβαλα το νέο και είναι όλα οκ ;) απλός δεν ξέρω τι να κάνω με το αυτόματο κλείδωμα του κινητού και έτσι σβήνει η οθόνη όταν κάνει πλοηγήσει :( Πρέπει να το απενεργοποιήσω από της ρυθμίσεις του κινητού ή γίνετε από το πρόγραμμα :confused: Τα βηματα ειναι απο Ν82 Εργαλεια-ρυθμισεις-οθονη-παρακαμψη φωτισμου-------διαλεγεις τι θελεις(εγω το εχω ενεργο κατα την ομιλια,γλυτωνω μπαταρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 πέρασα την νεα έκδοση 5.02.30, είναι ίδια ακριβως διαδικασια με της προηγουμενης ουτε τα .UNL δεν χρειαζεται να αλλαχτουν, αναβαθμισα και το κινητο στην 20.12.00 και εκει που 4 στις 5 φορες κολλαγε, τωρα μετα απο σκληροτατη χρηση 9 ωρων δεν κολλησε ουτε μια φορα! πολύ καλη ακριβεια, στην δρομολογηση (δεν χρησιμοποιώ την φωνητικη καθοτι υπερπερηφανος στα αυτια...) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelhs Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Απο τις ρυθμισεις του κινητου. Ναι φίλε οκ απλός εγώ εάν το έχω απενεργοποίηση το κλείδωμα της οθόνης κάθε φορά που χρησιμοποιώ το κινητό θα πρέπει μετά χειροκίνητα να κλειδώνω την οθόνη ενώ στο P1i που το είχα το πρόγραμμα δεν μου το έκανε αυτό! Δεν πειράζει η ουσία είναι οτι το gps δουλεύει άψογα σε ευχαριστώ. Παράθεση XABALES CLUB (xabales.com) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Δν λοκαρει με τπτ το GPS. Ουτε στο Nokia Maps ουτε στο GarminXT. Εχω βγαλει το "υποβοηθουμενο Gps" στις επιλογες και εχω αφησει μονο το ενσωματομενο. Μπενω στο Nokia Maps, περιμενω κ τπτ οση ωρα κ να ναι. Φταιει το κιν? Πρεπει να το παω σε Nokia Shop? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bleep Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Κάνω όλη τη διαδικασία με το SW.UNL αλλά και πάλι δεν ενεργοποιήται το gps. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts