alcateluser Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Καλημερα, Θα ηθελα να ρωτησω για το GPS. Ακολουθησα τα βηματα απο το θεματακι nokia maps και περασα τους χαρτες και τη φωνητικη στο κινητο. Τωρα τι πρεπει να κανω? Κανω εντοπισμο θεσης μου, αλλα δεν κανει κατι το ιδιαιτερο?Μπορει καποιος να γραψει αναλυτικα, βημα βημα, πως γινεται γιατι δεν εχω ιδεα, και νομιζω οτι πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Ευχαριστω To δικό μου, είχε περασμένους τους χάρτες, εσάς δεν τους είχε περασμένους; Mόλις άνοιξα την εφαρμογή, βρήκε άμεσα τους δορυφόρους, το γρηγορότερο GPS σε Nokia συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου! Και κάτι ακόμη, μέσα στην συσκευή είχε ένα χαρτονάκι με πληροφορίες, φυσικά το έβγαλα, υπάρχει όμως σε όλες τις συσκευές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 To δικό μου, είχε περασμένους τους χάρτες, εσάς δεν τους είχε περασμένους; Mόλις άνοιξα την εφαρμογή, βρήκε άμεσα τους δορυφόρους, το γρηγορότερο GPS σε Nokia συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου! Και κάτι ακόμη, μέσα στην συσκευή είχε ένα χαρτονάκι με πληροφορίες, φυσικά το έβγαλα, υπάρχει όμως σε όλες τις συσκευές; Αν εννοείς εκεί που μπαίνει η μπαταρία ναι υπήρχε αλλά ρε παιδία μη ρωτάτε χαζομάρες. Είπαμε οτι μπορεί να έκαναν κάποιο κατασκευαστικό λάθος αλλά όχι και έτσι. Μη μας πιάνει φοβία για το παραμικρό. Χάρτες έχεις.. άδεια όμως? Όσο για το Gps και το πολύ γρήγορο εντοπισμό με τη πρώτη φορά πρόσεξε γιατί μάλλον έχεις ανοιχτό το υποβοηθούμενο gps το οποίο σε χρεώνει κάποια KB (Ψάξε σε προηγούμενες σελίδες ή στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες της συσκευής για το πως το ελέγχεις.) http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 κ εγω αυτη την απορια εχω..ας μας πει καποιος!!:( Στις εισερχομενες κλησεις η φωτο του καλουντος , φενεται ολοκληρη η μιση? Εμενα πανως σε εμενα φενεται μινι πολυ, περιπου 1cm x 1 cm. Λετε να ειναι καμια ρυθμιση? ;) Την μπαταρια την φορτισα το Σαββατο το μεσημερη και με 24/7 σημερα επεσε το πρωτο "τουβλακι". Αν τις επαφές τις έχει περάσει με εικόνα από προηγούμενη συσκευή θα στις εμφανίζει μικρές σε έκδοση μινιατούρας. Αν τραβήξεις όμως φωτογραφία με το 5800 κ την ενσωματώσεις σε επαφή θα στην βγάλει σε μεγάλη είκονα όταν δέχεσαι ή καλείς κάποιο νούμερο. Και εγώ όσες επαφές έχω περάσει από το Ν95 και το Ε66 και είχαν ενσωματωμένη φωτογραφία που την εμφανίζει πολύ μικρή. Εγώ το έβαλα για φόρτιση Κυριακή βράδυ κατά τις 02.00 κ το έβγαλα 08.00 που πήγα για δουλειά. Μέχρι αυτή την ώρα του ποστ έχει 4 γραμμές ακόμα. Χθες το βράδυ που έπεσα για ύπνο το είχα βάλει εκτός σύνδεσης και σήμερα το πρωί έπεσαν οι 3 γραμμές και το βράδυ θα θέλει φόρτισμα. Εμένα για να κρατήσει 3 μέρες κ μετά να πέσει η πρώτη γραμμή θα πρέπει να το αφήσω τελείως στην άκρη και να μην το ακουμπάω. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Αν τις επαφές τις έχει περάσει με εικόνα από προηγούμενη συσκευή θα στις εμφανίζει μικρές σε έκδοση μινιατούρας. Αν τραβήξεις όμως φωτογραφία με το 5800 κ την ενσωματώσεις σε επαφή θα στην βγάλει σε μεγάλη είκονα όταν δέχεσαι ή καλείς κάποιο νούμερο. Και εγώ όσες επαφές έχω περάσει από το Ν95 και το Ε66 και είχαν ενσωματωμένη φωτογραφία που την εμφανίζει πολύ μικρή. Εγώ το έβαλα για φόρτιση Κυριακή βράδυ κατά τις 02.00 κ το έβγαλα 08.00 που πήγα για δουλειά. Μέχρι αυτή την ώρα του ποστ έχει 4 γραμμές ακόμα. Χθες το βράδυ που έπεσα για ύπνο το είχα βάλει εκτός σύνδεσης και σήμερα το πρωί έπεσαν οι 3 γραμμές και το βράδυ θα θέλει φόρτισμα. Εμένα για να κρατήσει 3 μέρες κ μετά να πέσει η πρώτη γραμμή θα πρέπει να το αφήσω τελείως στην άκρη και να μην το ακουμπάω. Nαι η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα και τρελλη χρηση , και το ειχα και στο μονιμα κλειδωμενα ωστε να μην αναβει και η οθονη. Σιγουρα εκτος σηνδεσης το βραδυ. Οσο για τις φωτο ειναι ενα "μανικι" να τις ξαναβαζεις σε οοοολες τις επαφες κανονικες.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Παιδια έχετε παρατηρήσει στην οθόνη σε ανοιχτά χρώματα(κυρίως στο άσπρο)να φαίνονται μικροί κόκκοι;Έτσι είναι η οθόνη,ή έχει πρόβλημα το δικό μου μόνο; Στα σκούρα χρώματα δε φαίνεται. Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο.Όταν πατάτε για να γράψετε νούμερα ώστε να πάρετε τηλέφωνο,τα κουμπιά σας φαίνονται κάπως θολά; Αν μπορείτε να απαντήσετε και στις 2 ερωτησεις θα το εκτιμούσα πολύ.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο.Όταν πατάτε για να γράψετε νούμερα ώστε να πάρετε τηλέφωνο,τα κουμπιά σας φαίνονται κάπως θολά; Αν μπορείτε να απαντήσετε και στις 2 ερωτησεις θα το εκτιμούσα πολύ.Ευχαριστώ! οχι θολα δεν φαινονται,τωρα για τα στιγματα που λες η εχει λερωθει εξωτερικα η οθονη η εχει πιασει εσωτερικα σκονη η ειναι καμμενα πιξελς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δεν εννοώ αυτό ακριβώς.Έτσι είναι από την αρχή δεν έχει καμένα pixels,ούτε έχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη,απλά φαίνεται σαν να ξεχωρίζουν τα pixels,ή κάτι τέτοιο.Τέσπα δε νομίζω να είναι πρόβλημα.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Αχα!! Δλδ περιμενουμενα βγει καποιο δωρεαν προγραμμα οδηγησης για 5th edition και θα δουλεψει. ή δεν προκειται να βγουνε και πρεπει να αγορασουμε καμμια αδεια? Ή υπαρχει καποια αδεια δοκιμης για να δουμε πως δουλευει και μετα αν θελουμε την αγοραζουμε? Για πρώτη φορά πας σε ανοιχτό χώρο ώστε να βλέπει με άνεση ουρανό. Ανοίγεις το πρόγραμμα Χάρτες και περιμένεις να κλειδώσει δορυφόρους (κάτω δεξιά θα γίνουν πράσινες οι μπάρες από κίτρινες) για να πάρεις το στίγμα σου στο χάρτη. Μέχρι εκεί όμως. Για να κάνεις πλοήγηση, δηλαδή να του ορίσεις σημείο προορισμού και να σε κατευθύνει θα πρέπει να αγοράσεις την αντίστοιχη άδεια χρήσης. Αλλιώς κάνε λίγο υπομονή ώσπου να βγει η αντίστοιχη έκδοση του Garmin για 5th edition συσκευές. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Στις εισερχομενες κλησεις η φωτο του καλουντος , φενεται ολοκληρη η μιση? Εμενα πανως σε εμενα φενεται μινι πολυ, περιπου 1cm x 1 cm. Λετε να ειναι καμια ρυθμιση? ;) Την μπαταρια την φορτισα το Σαββατο το μεσημερη και με 24/7 σημερα επεσε το πρωτο "τουβλακι". Είναι ανάλογα με την φωτογραφία. Στις επαφές που έχω μεγάλη φωτογραφία μου εμφανίζεται πλήρη οθόνη, σε όσες είναι μικρής ανάλησης εμφανίζονται μικρές. --------------------------- Ρώτησα τον φίλο μου στο nokia shop και μου είπε ότι αύριο-μεθαύριο θα είναι διαθέσημη σε αυτόν η έκδοση V 11.0.009. Μάλλον είναι η βελτίωση της V 11.0.008 που έχουν μερικοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Γιατι την επεσυραν. Δεν χανεις τιποτα τωρα που δεν προλαβες να κανεις αναβαθμιση καλυτερα περιμενε την επομενη λογικα δεν θα αργησουν.. βσκ την τελευτεα version εχω,ετσι το πηρα απλα ρωτησα γιατι νομιζα οτι ειχε προβλημα με την αναβαθμιση.ευχαριστω πολυ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LupusGr Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Το έχω εδώ και 4 μέρες και παρατήρησα στην άκρη πάνω αριστερά εκεί που είναι η κεραία σαν να έχει ένα μικρό σπασιματάκι στην οθόνη από μέσα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; ή είναι μόνο στο δικό μου; Δεν μου έχει πέσει κάτω, και το έχω από τη μέρα που το πήρα σε silicon case. Σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω, τι λέτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Και εγώ....αύριο- μεθαύριο θα έχω στα χεριά μου την invisibleSHIELD(full body) και θα ξενιασω... Που μπορω να την βρω την θηκη για το 5800?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crushtest Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Γεια σας. Το πήρα και εγώ σήμερα, μπλε από κατάστημα Vodafone στην Πάτρα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Υπάρχει η σχισμή πάνω δεξιά αλλά είναι ανεπαίσθητη και δεν με απασχολεί η παρουσία της. Φέρει την έκδοση 10.0.010, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα χρώματα της οθόνης αλλοιώνονται συχνά πυκνά (αλλάζει η απόχρωση σε πιο θερμή ή ψυχρή, σβήνει εντελώς κάποιες φορές, και για να επανέλθει πρέπει να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω το κινητό. Η αλλοίωση των χρωμάτων είναι πρόβλημα του firmware ή του hardware? (δεν μπορώ και να το τσεκάρω τώρα που αποσύρθηκε το 11 fw.) Αν έχει πρόβλημα η συσκευή, να την πάω για αντικατάσταση στο Nokia shop, ή στο κατάστημα Vodafone που την αγόρασα? Επίσης με εργοστασιακή φόρτιση την βλέπω να τελειώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία, και ίσως να έχω πέσει σε μέτριας απόδοσης μπαταρία -αν και θα περιμένω να φορτίσει κάποιες φορές για σιγουριά. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ρε παιδια, ωραια η μαμισια θηκη και η σιλικονης που πουλαει πχ το eshop, αλλα για την touch screen υπαρχει καποιο προστατευτικο ? Για γρατζουνιες κτλ αλλα να μενει μονιμα πανω στην οθονη με την επιλογη της αφαιρεσης αν το επιθυμει καποιος. Αν υπαρχει και καποιο λινκ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο.Όταν πατάτε για να γράψετε νούμερα ώστε να πάρετε τηλέφωνο,τα κουμπιά σας φαίνονται κάπως θολά; Ναι φαίνονται θολά στις άκρες τους. Μάλλον δεν είναι σωστή γραμματοσειρά ή κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Τι εννοείται ρε παιδιά ό,τι τα πλήκτρα είναι θόλα? Εγώ το μόνο που βλέπω στο δικό μου είναι ό,τι κάθε εικονικό πλήκτρο είναι το μισό γκρι σκούρο και το άλλο μισό γκρι ανοιχτό!! Και όταν τα πατάς γίνεται ή κόκκινο ή γαλάζιο ανάλογα το θέμα που υπάρχει σε κάθε κινητό. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Γεια σας. Το πήρα και εγώ σήμερα, μπλε από κατάστημα Vodafone στην Πάτρα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Υπάρχει η σχισμή πάνω δεξιά αλλά είναι ανεπαίσθητη και δεν με απασχολεί η παρουσία της. Φέρει την έκδοση 10.0.010, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα χρώματα της οθόνης αλλοιώνονται συχνά πυκνά (αλλάζει η απόχρωση σε πιο θερμή ή ψυχρή, σβήνει εντελώς κάποιες φορές, και για να επανέλθει πρέπει να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω το κινητό. Η αλλοίωση των χρωμάτων είναι πρόβλημα του firmware ή του hardware? (δεν μπορώ και να το τσεκάρω τώρα που αποσύρθηκε το 11 fw.) Αν έχει πρόβλημα η συσκευή, να την πάω για αντικατάσταση στο Nokia shop, ή στο κατάστημα Vodafone που την αγόρασα? Επίσης με εργοστασιακή φόρτιση την βλέπω να τελειώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία, και ίσως να έχω πέσει σε μέτριας απόδοσης μπαταρία -αν και θα περιμένω να φορτίσει κάποιες φορές για σιγουριά. Ευχαριστώ! Αυτό έχει αναφερθεί πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε κάποια review/preview. Πρόκειται για πρόβλημα hardware. Να πας να στο αντικαταστήσουν άμεσα, εφόσον πληροίς τις απαιτήσεις οι οποίες είναι να μην έχεις ξεπεράσει τα 30 λεπτά σε κλήσεις και τις 7 ημέρες από την ημέρα αγοράς. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ρε παιδια, ωραια η μαμισια θηκη και η σιλικονης που πουλαει πχ το eshop, αλλα για την touch screen υπαρχει καποιο προστατευτικο ? Για γρατζουνιες κτλ αλλα να μενει μονιμα πανω στην οθονη με την επιλογη της αφαιρεσης αν το επιθυμει καποιος. Αν υπαρχει και καποιο λινκ... +1,κ γω θελω τετοιο προστατευτικο αλλα δεν ειδα τιποτα στο ιντερνετ παντοσ... Edit:Βρηκα κατι εδω http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=%2F121%2F_MF_Nokia_5800_Martin_Fields_Screen_Protector Αλλα δεν ξερω αν μπορεις να βρεισ κατι αντιστοιχο στο ελλαδα.... Εντιτ2: Βρηκα αυτο... https://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=177458 Και συνεχιζω να ψαχνω κατι πιο κατατοπιστικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilag Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ρε παιδιά, έβλεπα σε κάτι αρχικά βιντεάκια το σηματάκι του μηνήματος να αναβοσβήνει στην πάνω δεξιά γωνία (όταν είχε νέο μήνυμα). Στο δικό μου γιατί δεν γίνεται?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 +1,κ γω θελω τετοιο προστατευτικο αλλα δεν ειδα τιποτα στο ιντερνετ παντοσ... Edit:Βρηκα κατι εδω http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=%2F121%2F_MF_Nokia_5800_Martin_Fields_Screen_Protector Αλλα δεν ξερω αν μπορεις να βρεισ κατι αντιστοιχο στο ελλαδα.... Εντιτ2: Βρηκα αυτο... https://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=177458 Και συνεχιζω να ψαχνω κατι πιο κατατοπιστικο Ρίξε μια ματιά και εδώ, εάν ψάχνεις για screen protector.. [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ρίξε μια ματιά και εδώ, εάν ψάχνεις για screen protector.. Μενιο ναι,αυτο ακριβως ηθελα,αλλα που μπορω να το βρω στην ελλαδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ρε παιδιά, έβλεπα σε κάτι αρχικά βιντεάκια το σηματάκι του μηνήματος να αναβοσβήνει στην πάνω δεξιά γωνία (όταν είχε νέο μήνυμα). Στο δικό μου γιατί δεν γίνεται?? Νομίζω πως όταν αναβοσβήνει η ένδειξη με το φακελάκι σημαίνει πως είναι γεμάτη η κάρτα sim από μηνύματα και όχι πως έχεις μήνυμα. Γράφω πως νομίζω διότι δυστυχώς δεν το έχω το κινητό για να σου απαντήσω 100%. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ναι έτσι είναι όταν έχει γεμίσει η μνήμη τότε μόνο αναβοσβήνει. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δλδ περιμενουμενα βγει καποιο δωρεαν προγραμμα οδηγησης για 5th edition και θα δουλεψει. ή δεν προκειται να βγουνε και πρεπει να αγορασουμε καμμια αδεια? Ή υπαρχει καποια αδεια δοκιμης για να δουμε πως δουλευει και μετα αν θελουμε την αγοραζουμε? Μπορείς να πάρεις μια δωρεάν άδεια χρήσης για 7 μέρες. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Μενιο ναι,αυτο ακριβως ηθελα,αλλα που μπορω να το βρω στην ελλαδα? Στην Ελλάδα δεν ξέρω εάν θα το βρεις, εγώ πάντως που έριξα μια ματιά δεν το βρήκα. Κάποια παιδιά το πήραν από το site και σήμερα το αγόρασα και εγώ, οπότε το περιμένω σε καμιά εβδομάδα να μου έρθει. [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts