Jump to content

tolisco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolisco

  • Ημ. Γέννησης 06/05/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tolisco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να το αγορασω το Ε52. Εχω ενα χρονο και κατι το 5800 και λεω να κανω μια αλλαγη. Θα ηταν χρησιμο καποιο σχολιο ωσ προς μια γενικη εικονα της συσκευης απο οποιον το εχει. Και οταν λεω γενικη αποψη , εννοω και τα θετικα και τα αρνητικα. Ευχαριστω:)
  2. Tα παιξα!:blink: Εμενα εχει (πρωτη φορα το παρατηρησα) προσαρμοσμενη εκδοση 31.0.101.C02.01 ! Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο??? To δοκιμασα, αλλα μου βγαζει "σφαλμα πιστοποιητικου, επικοινωνησε με τον προμηθευτη" .... Κανω κατι λαθος? Εχω απενεργοποιηση τον ελεγχο πιστοποιητικου.:O
  3. Eυχαριστω, δοκιμαζω και επανερχομαι.:)
  4. Kαλησπερα και χρονια πολλα. Ζηταω συγνωμη εκ των προτερων γιατι καποου ποιο πισω θα εχει γραφτει,αλλα μηπως ξερετε πως μπορει να μπει περισσοτερες συντομευσεις στην αρχικη οθονη? Ευχαριστω
  5. Και ειναι κριμα ρε γμτ , γιατι ειναι πολυ χρησιμες τελικα στην επιφανεια εργασιας:(
  6. Και μενα στην αρχη δεν μου φαινοταν λογικο , αλλα για να το ειπε καποιος εδω μεσα και να το επιβεβαιωσε καποιος δευτερος παει να πει οτι επιασε. Ε, γι αυτο και στο προτεινα:lol:
  7. Aλλαξε την γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα και παλι ελληνικα , κανε επαναεκκινηση και θα ειναι ενταξει.
  8. Tο μνμ που βγαζει στην οθονη του κινητου οτι το αρχειο δεν ειναι ασφαλες να το αγνοησω?;)
  9. Απλα να σου πω οτι μετα απο χρηση και περιπου 5-10 μερες θα ξαναχρειαστει να το κανεις "επεμβαση". Το ξαναπαρουσιαζει.Ηδη το εχω κανει 2 φορες :)
  10. Το δικο μου λοιπον εχει την 6.1.0.5 . Δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση απο την ημερα που το πηρα(15 μηνες κοντα). Αυτο δεν ξερω αν ειναι κακο η καλο , παντωσς μεχρι τωρα δεν συναντησα κανενα προβλημα στο να μπω στο internet.:)
  11. Θα το δω το απογευμα και θα ενημερωσω:)
  12. Καλημερα. Κανενα προβλημα με το δικο μου 585v6 απολυτως. Μπαινει μια χαρα. Και με κλειδωμα και με ξεκλειδωμα. Δεν ξερω τι μπορει να φταει σε σας;)
  13. Καλημερα. Τελικα το "κολπακι" με την αλλαγη της γλωσσας απο ελληνικα σε αγγλικα πρεπει να ειναι θαυματουργο. Μετα απο 15 μερες που εχω την συσκευη ξαφνικα δεν ανοιγε η καμερα απο το πληκτρο της. Εβαλα αγγλικα αντι ελληνικα και ξανα ελληνικα και εστρωσε :p
  14. Παιδια ξερει κανεις ποια εφαρμογη υπαρχει για κλειδωμα φακελων αποκλειστικα?
  15. Ευχαριστω :lol: Τωρα μαλιστα :) Ααα,και κατι ακομα. Το να κλειδωνει με καποιο κωδικο ασ πουμε ενας φακελος ειναι εφαρμογη ?
×
×
  • Create New...