Jump to content

menios_t

Members
  • Δημοσιεύσεις

    383
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About menios_t

  • Ημ. Γέννησης 01/02/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

menios_t's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται iPhone 14 Pro 128GB σε χρώμα deep purple, σε άριστη κατάσταση, χωρίς σημάδια σε θήκη και τζάμι από την πρώτη στιγμή. Είναι αγορασμένο τέλος Σεπτεμβρίου 2022 από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με απόδειξη αγοράς και κουτί. Δίνονται μαζί 5 θήκες.

    890 €

  2. φιλε μου θα ηθελα να σε ενημερωσω για μια νεα σελιδα που ξεκινησαμε 3 φιλοι, http://www.livestore.gr, θα χαρω πολυ να σε δω στην παρεα μας και αν μπορεις και θελεις να βοηθησεις (ατομα εμπειρα παντα χρειαζονται)
  3. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για να κάνω extract τα μηνύματα από το κινητό στον υπολογιστή σε μορφή word ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή?? Έχει την δυνατότητα αυτή το oxygen phone manager αλλά όχι στην free έκδοση..
  4. Όταν πέρασα την καινούρια έκδοση του x-plore δούλεψε κανονικά η εφαρμογή. Και είχα εγκατεστημένο το sis για να αλλάζει το εικονίδιο, δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.
  5. Να σου πω φίλε μου, η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς είναι η comic sans ms?? Και στην εικόνα που φαίνονται κάτω η ώρα και η ημερομηνία είναι κάποιο πρόγραμμα??
  6. Εγώ που άλλαξα τα πρώτα 8 πάλι δεν έκανε κάτι, το έβγαζε με ένα κόκκινο χ στο rom patcher και δεν λειτουργούσε.
  7. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μετά την αναβάθμιση και format. Δεν έκανε εγκατάσταση το HelloX και κολλούσε στο installing rootcerts. Βρες το HelloOX2 και θα είσαι μια χαρά...
  8. Είτε μέσα στο σπίτι είμαι, είτε με το αυτοκίνητο σταματημένο ή σε κίνηση, το gps κλειδώνει μέσα σε δευτερόλεπτα, γύρω στα 10. Σε σχέση με το Ν82 που το είχα είναι το ίδιο και μπορεί να και λίγο πιο γρήγορο το 5800..
  9. Θα πας Ρυθμίσεις -> Προσωπικό -> Αρχική Οθόνη -> Αρχική Οθόνη και θα ξετικάρεις το ημερολόγιο.. Λογικά δεν θα σου εμφανίζει τις υπενθυμίσεις στην αρχική οθόνη..
  10. Δεν έχεις ενεργοποιημένο το a-gps? Εάν και σε χρεώνει λίγο καλό είναι να το έχεις ενεργοποιημένο γιατί κλειδώνει πιο γρήγορα. Στο σπίτι μέσα κλειδώνει δορυφόρους μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα..
  11. Ναι, ακολούθησε τον οδηγό του Balantis7 που είναι στην προηγούμενη σελίδα..
  12. Δεν ξέρω τι είναι.. Έβαλα ένα στην τύχη που να ξεκινάει από 15 και να έχει 11 αριθμούς και το πήρε..
  13. Ναι το έχουν διορθώσει. Σε εμένα μου έχει έρθει καινούρια χωρίς το πρόβλημα στον αισθητήρα..
  14. Για κάθε καινούριο χρήστη σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις ένα imei και να σου δώσει πιστοποιητικό. Μετά από αυτό για κάθε πιστοποιητικό που θα ζητάς θα σου αφαιρεί και ένα "opb" όπως τα ονομάζει.. Αυτό κατάλαβα, άρα εάν δεν έχει "opb" δεν θα μπορέσεις να βάζεις imei για να σου δίνουν τα πιστοποιητικά. Ένα imei που έβαλα το πήρε αλλά όταν πήγα να βάλω και άλλο μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω "opb" και δεν μπορώ προς το παρόν να βάλω και άλλο imei.
×
×
  • Create New...