Jump to content

Sony Ericsson C510

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα την ΒΛΑΚΕΙΑ να βάλω το τελευταίο firmware χθες..... Παρότι βελτιώθηκε το σήμα μου, παρότι ακούγεται λίγο καλύτερα στις κλήσεις (ή μου φαίνεται), έχω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόβλημα με ΟΛΑ τα java games και κυρίως τα παλιότερα. Κολλάει σε άσχετα σημεία του παιχνιδιού, σε ΟΛΑ και κυρίως σε στιγμές που αλλάζει ο ήχος στο παιχνίδι.... πχ στο pac-man όταν τρως μια μπιλίτσα και μπορείς να φας τα φαντασματάκια..... και μερικές φορές το κόλλημα είναι πλήρες, δηλαδή παγώνει η οθόνη!!!!!!!! Και επαναλαμβάνω συμβαίνει σε ΟΛΑ τα java games, ακόμα και τα προεγκατεστημένα που έχει πάνω το firmware.... :blink: :blink:Μπορώ να κάνω downgrade στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση κι αν ναι πως κι απο που την κατεβάζω??????????

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι η οθόνη δείχνει τις φωτογραφίες λιγότερο......"γυαλιστερές" σε σχέση με το προηγούμενο firmware..... Είναι σαν να κοιτάς το ίδιο φόντο σε XP και Vista δηλαδή, με την διαφορά ότι το νεο firmware είναι σαν XP....

ΥΓ. Δοκίμασα και επανεγκατέστησα το firmware με sony ericsson update ΜΗΠΩΣ και έγινε κάποιο λάθος, αλλά όλα τα παραπάνω παραμένουν το ίδιο.

Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί έχω γίνει........................... :X

:)

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αυτό το κινητό τελικά είναι αστα να πάνε....... :(

Ελπίζω η επόμενη έκδοση firmware να είναι ολόσωστη. Η βλακεία είναι πως η ακριβώς προηγούμενη δεν είχε προβλήματα....... είχε μια μικρή διαφορά (προς το χειρότερο) στο σήμα αλλά όχι τίποτα τραγικό............ Και αυτό που λένε για τον ήχο, ο ίδιος ακούγεται τελικά. Μόνο προβλήματα έφερε για μένα αυτό το νεο firmware..... τους έφαγε η.................κούραση τους τεχνικούς που το φτιάξανε! :blink::X

Το δικό μου έχει θαφτεί στην άμμο,έχει λουστεί με βόντκα και δεν έπαθε το παραμικρό...

Είναι θέμα τύχης...

παιδια εκανα και εγω αναβαθμιση εχθες και μου μπηκε στις εφαρμογες το facebook...πηγα και εβαλα ενα data πακετο στην κοσμοτε 300mb me 15 ευρω επιπλεον το μηνα...και μπαινει σφαιρα και ειναι μια χαρα...βεβαια για πλακα το εβαλα...αλλα εχει φαση...

παιδια εκανα και εγω αναβαθμιση εχθες και μου μπηκε στις εφαρμογες το facebook...πηγα και εβαλα ενα data πακετο στην κοσμοτε 300mb me 15 ευρω επιπλεον το μηνα...και μπαινει σφαιρα και ειναι μια χαρα...βεβαια για πλακα το εβαλα...αλλα εχει φαση...

Τι εκδοση εβαλες?? Αυτη που αναφερω παραπανω η ποιο καινουρια??:)

Βγήκε πιο καινούργια έκδοση??? :blink::blink:

Για κάτσε να δω................ Τι καινούργιο κουσούρι θα μου προσάψει..... :lol::D

Τζάμπα χάρηκα...... R1FA035 είναι η τελευταία........ και η πιο προβληματική για μένα! Η R1E... μου δούλευε ΠΟΛΥ καλύτερα.. :(

Βγήκε πιο καινούργια έκδοση??? :blink::blink:

Για κάτσε να δω................ Τι καινούργιο κουσούρι θα μου προσάψει..... :lol::D

Τζάμπα χάρηκα...... R1FA035 είναι η τελευταία........ και η πιο προβληματική για μένα! Η R1E... μου δούλευε ΠΟΛΥ καλύτερα.. :(

Συμφωνω... Δεν μενει τιποτα απο το να περιμενουμε για νεα εκδοση λογισμικου...:worry:

παιδια βοηθεια!!!!!!!

εχω το κινητο απο το πασχα σχεδον και ολα μελι γαλα

χθες το εκλεισα και το εβαλα να φορτισει ενω ηταν ολα καλα και τελεια

σημερα που το ανοιγω μου ανοιγει κανονικα και ξαφνικα διαπιστωνω οτι δεν πιανει σημα

ενταξει λεω δεν ειναι τίποτα το κλεινω και το ξανανοιγω... παλι χωρις σημα αλλα αυτη τη φορα ειχε αλλαξει και τη γλωσσα του μενου!!!

βαζω αλλη sim που δουλευει παλι τίποτα χωρις σημα και να εχει κανει reset theme κτλπ

γενικα λεει αναζητηση και μετα εκτος δικτυου με εγκυρες sim Παντα και κολλαει λιγο λιγο στο menu, Πρωτη φορα το κανει

παλαβωνω, του κανω επαναφορα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα επιμενει

δεν μπορει να συνδεθει σε δικτυο και μου λεει ολο εκτος ληψης (οχι δεν το εχω flight mode)

εχει συμβει σε κανεναν? καμια ιδεα?

Pls Παιδια!

δεν μπορω να το παω για service και να μου κανουν 1 μηνα!

καμια ιδεα? τι εγινε?

Ps : δεν εχω περασει τίποτα αυτες τις μερες, ουτε παιχνιδι ουτε τίποτα

Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

παιδια βοηθεια!!!!!!!

εχω το κινητο απο το πασχα σχεδον και ολα μελι γαλα

χθες το εκλεισα και το εβαλα να φορτισει ενω ηταν ολα καλα και τελεια

σημερα που το ανοιγω μου ανοιγει κανονικα και ξαφνικα διαπιστωνω οτι δεν πιανει σημα

ενταξει λεω δεν ειναι τίποτα το κλεινω και το ξανανοιγω... παλι χωρις σημα αλλα αυτη τη φορα ειχε αλλαξει και τη γλωσσα του μενου!!!

βαζω αλλη sim που δουλευει παλι τίποτα χωρις σημα και να εχει κανει reset theme κτλπ

γενικα λεει αναζητηση και μετα εκτος δικτυου με εγκυρες sim Παντα και κολλαει λιγο λιγο στο menu, Πρωτη φορα το κανει

παλαβωνω, του κανω επαναφορα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα επιμενει

δεν μπορει να συνδεθει σε δικτυο και μου λεει ολο εκτος ληψης (οχι δεν το εχω flight mode)

εχει συμβει σε κανεναν? καμια ιδεα?

Pls Παιδια!

δεν μπορω να το παω για service και να μου κανουν 1 μηνα!

καμια ιδεα? τι εγινε?

Ps : δεν εχω περασει τίποτα αυτες τις μερες, ουτε παιχνιδι ουτε τίποτα

Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Δοκιμασε να κανεις μια αναβαθμιση:)

κολλαω και νευριαζω ξαφνικα τι κολλημα εφαγε!!!!

καποιος αλλο; τροπος για πιο σκληρο και Low level reset, Περα απο μενου και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχει?

Με μια αναβαθμιση θα λυθει το προβλημα. Δεν μπορεσες να του κανεις? Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια.;)

πως γινεται αναβαθμιση? δεν εχω ιδεα πως να κανω.... χανω εγγυηση?

γιατι ρε παιδια ξαφνικα εφαγε τετοιο κολλημα? δλδ πιο πριν γιατι να μην ηθελε αναβαθμιση? εχω νευριασει απειρα με το παλιο κινητο

2η φορα που κανει %21#!@$41

την 1η φορα ειχε νεκρωσει τελειως το ακουστικο και μονο απο Handsfree μπορουσα να ακουσω, παλι ξαφνικα χωρις να πεσει νερο χωρις να πεσει κατω τπτ , το αλλαξα και τωρα αυτο!

:@ :@

btw: πως αντιγραφω εικονες απο μνημη τηλεφωνου σε καρτα? παω στα δεδομενα αλλα δεν μου λεει κατι για αντιγραφη

ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια

Ριξε μια ματια εδω:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/c510?lc=el&cc=gr

Ειναι πανευκολο και φυσικα και δεν χανεις την εγγυηση σου.

Χανεις βεβαια οτι εχεις περασμενο στην μνημη του τηλεφωνου αλλα η καρτα μνημης μενει αθικτη.

Στο λινκ που σου δωσα υπαρχουν αναλυτικες οδηγειες για το πως θα κανεις back up και πως θα κανεις την ολη διαδικασια.

Ριξε μια ματια εδω:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/c510?lc=el&cc=gr

Ειναι πανευκολο και φυσικα και δεν χανεις την εγγυηση σου.

Χανεις βεβαια οτι εχεις περασμενο στην μνημη του τηλεφωνου αλλα η καρτα μνημης μενει αθικτη.

Στο λινκ που σου δωσα υπαρχουν αναλυτικες οδηγειες για το πως θα κανεις back up και πως θα κανεις την ολη διαδικασια.

εισαι θεος φιλε

σε ευχαριστω παρα παρα πολυ

κατι τελευταιο στο λινκ που εδωσες λεει για αντιγραφα ασφαλειας για μηνυματα και επαφες, εγω εκει που κολλαω πως κανω αντιγραφα και για φωτογραφιες που εχω τραβηξει επειδη στις επιλογες στις φωτογραφιες δεν μου λεει κατι για αντιγραφη σε καρτα

σε ευχαριστω πολυ καΙ παλι

EDIT: το site ειναι κατατοπιστικοτατο και βρηκα οτι ηθελα, ακυρη η παραπανω ερωτηση... ευχαριστω θερμα και παλι

EDIT 2: Πηγα να φορτισω μπαταρια για την έχω full Οπως λεει το site για το Update και μου λεει: αγνωστη μπαταρια, χρησιμοποιειστε μπαταρια SE!!!!!

δηλαδη ρε παιδια ελεος! τι στο καλο επαθε? κριση ταυτοτητας? α και στις επαφες στο μενου δεν μπαινει καν... μπορει καποιος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση τι επαθε?

Μπορώ μέσα από το menu του κινητού όταν με καλεί ένας συγκεκριμένος αριθμός να φαίνεται ότι το κινητό είναι κλειστό ή απενεργοποιημένο ή κατειλημένο ?

Μπορώ μέσα από το menu του κινητού όταν με καλεί ένας συγκεκριμένος αριθμός να φαίνεται ότι το κινητό είναι κλειστό ή απενεργοποιημένο ή κατειλημένο ?

αυτο δεν νομιζω αν γινεται,ομως σε παλιοτερα κινητα (τωρα δεν το εχω ψαξει) μπουρουσες να κανεις μια λιστα με ονοματα απο τα οποια θα μπορουσες να δεχθεις κλησεις.

οσοι αλλοι θα σε περνανε θα βγαζε μηνυμα οτι το κινητο ειναι απενεργοποιημενο..η θα τους εστελνες στον τηλεφωνητη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τώρα γίνεται αυτό αλλά δεν νομίζω να εξυπηρετεί τον petra99.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γίνεται να στους στέλνεις κατευθείαν στον τηλεφωνητή.

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Κλήσεις -> Προώθηση -> Κλήσεις ομιλίας -> Προώθηση πάντα -> Ενεργοποίηση. :)

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Γίνεται να στους στέλνεις κατευθείαν στον τηλεφωνητή.

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Κλήσεις -> Προώθηση -> Κλήσεις ομιλίας -> Προώθηση πάντα -> Ενεργοποίηση. :)

Δεν θέλω να στέλνω όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Έναν συγκεκριμένο αριθμό μόνο.

petra99 δεν γίνεται αυτό που θες. Δυστυχώς black list τα κινητά αυτά δεν υποστηρίζουν.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Φυσικα και υπαρχουν. Ειναι καποια samsung (αν οχι ολα) που το εχουν ενσωματωμενο και ολα τα κινητα με ανοιχτο λογισμικο που τους περνας την καταληλη εφαρμογη.

καλημέρα.Χθές παρέλαβα το c510.

Καθότι άσχετος με SE κινητά

(τα απέφευγα επιμελώς,αλλά η τιμή είναι η καλύτερη της κατηγορίας)

να κάνω 2 ερωτησούλες,που ελπίζω να έχουν εύκολη απάντηση.

1.Με την συσκευασία του κινητού,μέσα σε αυτή υπήρχε CD με Software της SE?

2.Θέλω να έχει δόνηση όταν με καλούν,αλλά όταν έρχεται μήνυμα να μην χτυπάει η δόνηση.Γίνεται;Και αν ναι πως;

μέχρι στιγμής,κάτι που μου την "δίνει",αλλά θα επιβιώσω :D

είναι τα 2 κουμπάκια αριστερά και δεξιά του pad που δεν αλλάζουν συντόμευση.

Από ότι έχω καταλάβει,δεν γίνεται να τα αλλάξεις.Η΄μήπως κάνω λάθος;

1. Νομίζω πως υπάρχει, καθώς σε όλα βάζουν CD με λογισμικό.

2. Αυτό δεν γίνεται!

3. Όχι οι συντομεύσεις δεν αλλάζουν, μέσα από το μενού του κινητού!

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• The title was changed to Sony Ericsson C510