Jump to content

akaposto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

akaposto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα.Χθές παρέλαβα το c510. Καθότι άσχετος με SE κινητά (τα απέφευγα επιμελώς,αλλά η τιμή είναι η καλύτερη της κατηγορίας) να κάνω 2 ερωτησούλες,που ελπίζω να έχουν εύκολη απάντηση. 1.Με την συσκευασία του κινητού,μέσα σε αυτή υπήρχε CD με Software της SE? 2.Θέλω να έχει δόνηση όταν με καλούν,αλλά όταν έρχεται μήνυμα να μην χτυπάει η δόνηση.Γίνεται;Και αν ναι πως; μέχρι στιγμής,κάτι που μου την "δίνει",αλλά θα επιβιώσω :D είναι τα 2 κουμπάκια αριστερά και δεξιά του pad που δεν αλλάζουν συντόμευση. Από ότι έχω καταλάβει,δεν γίνεται να τα αλλάξεις.Η΄μήπως κάνω λάθος;
  2. έτσι, χάρην πληρότητας το video του link είναι απο την εκπομπή του Tiff Neadle, fifth gear (το top gear είναι άλλη εκπομπή) Πραγματικά εκπληκτικό ότι το smart δεν "τσαλακώνει" βέβαια αυτό σημαίνει ότι όλες οι δυνάμεις πάνε στους επιβάτες,μπρρρρρρ Περίμενα ότι στα 120 δεν θα έμενε τίποτα απο το smart-ακι.
  3. 0.53% ασήμαντο? με ένα μόνο έργο καθαρής ενέργειας? κανονικά θα έπρεπε να βλέπουμε τα 5ΜW και να λυπόμαστε. Επειτα απο την κατασκευή ενός τέτοιου έργου, η περιοχή θα έχει λιγότερες εκπομπές ρύπων->καθαρότερο αέρα. Αυτό είναι που ονομάζουμε οικολογική καταστροφή? και γέφυρες έπεσαν,λόγω συντονισμού απο λάθος μελέτη (όχι απο κακοτεχνίες) αλλά συνεχίζουμε να φτιάχνουμε γέφυρες,να τις ανεβαίνουμε και να τις περνάμε.Με την λογική των παραπάνω posts,γέφυρες θα έπρεπε να είχαμε σταματήσει να φτιάχνουμε (επειδή κάποιες έπεσαν) Παρόλα αυτά είναι τραγικό ότι δεν έχει βρεθεί τρόπος διάσωσης-προστασίας του γεφυριου της Πλάκας.Αλλά τέτοιοι είμαστε,βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Υ.Γ. και για την αιολική ενέργεια πάνε να βάλουν ανεμογεννήτριες και αρχίζουν:προκαλεί οικολογική καταστροφή (?) ,αλλοίωση του περιβάλλοντος, αλλάζει το κλίμα (????),τα πουλιά κουτουλάνε πάνω τους, είναι άσχημες και ότι έρχεται σε καθενός το κεφάλι. :)
  4. μήπως θυμάσαι σε ποιο επεισόδιο είναι αυτό ? (επειδή δεν το θυμάμαι-και ψιλοβαριέμαι να τα ψάξω όλα :D )
  5. Απορία ένα: πως γράφουμε το spoiler,για να μπορέσω να ρωτήσω κάτι άλλο μετά? Απορία δύο: Υπάρχει κάποιο topic σχετικό με σκηνοθετικά λάθη της σειράς?
  6. αυτό ισχύει για όσους έβγαλαν 2001-02 (περίπου) και μετά δίπλωμα. αν έχεις το α1 δύο χρόνια,και έχεις κλείσει τα 21 πας εκεί που στο έκδωσαν αρχικά, με ένα σετάκι φωτό και στο αλλάζουν, χωρίς εξετάσεις,χωρίς παράβολα (βασικό!!!) ώπα, δεν κατάλαβα καλά αυτό που είπες στο 2. αν δεν έχεις καθόλου δίπλωμα και είσαι 21 (ή 20,δεν θυμάμαι καλά), θα βγάλεις απεριόριστο κατ'ευθείαν. τα χρήματα για τα α1/α2 είναι τα ίδια.
×
×
  • Create New...