Kitieas Δημοσιεύτηκε December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2008 Απλά απο περιέργια θα ήθελα να ξέρω πόσοι χρησιμοποιούμε έστω και περιστασιακά τες βιντεοκλήσεις (προσωπικά μόνο δύο φορές έχω κάνει) και ποιός είναι ο ανασταλτικός παράγοντας για τους περισσότερους. Το δεύτερο σαν απορία υπάρχει διαφορά στην πιστότητα όταν αυτή γίνεται με απλή 3G συσκευή απο μιά άλλη HSDPA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ακομα και στο κεντρο της Aθηνας η vodafone σε μερικα σημεια δεν εχει καλυψη 3g η και να εχει ειναι Γ.Τ.Π. οποτε...καλυτερα απλη κληση να κανουμε στα σιγουρα τη δουλεια μας:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 κανω αλλα οχι συχνα. επειδη και η γιαγια η μια ειναι μακρια και θελει να βλεπει το εγγονι της κανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. December 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά στην διάρκεια βιντεοκλίσης ( εικόνα, ευκρινια , ταχύτητα κλπ) απλής 3G συσκευής απο μιά άλλη HSDPA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 το θεωρω περιττο :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μέχρι στιγμής μια φορά έχω κάνει! Με απλό 3G καλά πήγαινε αλλά πρέπει να είχε μια μικροκαθυστέριση (βέβαια δεν είχε και πολύ καλό σήμα ο άλλος). Τώρα με το HSDPA σίγουρα θα έχει ακόμη καλύτερη ποιότητα! Πάντως το κινητό είχε ζεσταθεί αρκετά με την βιντεοκλήση. 5 λεπτά είχα μιλήσει. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή.. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 1 φορά έχω κάνει. Δεν ξαναχρησιμοποιήσα την υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Με τα πακετα CU και whats up οταν εχει καποιος ενεργοποιημενα τα 600 λεπτα περιλαμβανουν και βιντεοκλησεις.Αρα ετσι ναι συμφερει να κανεις για πλακα!Αλλιως με τετοια χρεωση ΜΑΚΡΥΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Είχε δοκιμάσει ένα φίλος μου να κάνει βίντεο-κλήση αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο ωραίο να βλέπεις τον άλλο και να σε βλέπει ο άλλος.Μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει κανένα 3G κινητό γιατί κανένας φίλος μου δεν έχει 3G κινητό αλλά απ'ότι φαίνεται θα αποκτήσω 3G κινητό σε λίγες μέρες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Μπαααα μονο στις αρχες για να δοκιμασω το εκανα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 η εξισωση βιντεοκλησεις=απλες κλησεις ως προς το κοστος, πλεον κυριαρχει. ομως ελαχιστοι διαθετουν κινητα με δυνατοτητα βιντεοκλησης. ας βελτιωσουν κ το δικτυο 3G στην περιφερεια Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 3 φορές έχω κάνει. Σπάνια χρησιμοποιώ τις βίντεο κλήσεις γιατί έχουν μεγάλη χρέωση. Προτιμώ την απλή ομιλία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 ας βελτιωσουν κ το δικτυο 3G στην περιφερεια +1.Άς φτιάξουν πρώτα καλά το 3G σήμα και να χαμηλώσουν τις χρεώσεις ομιλίας και μετά μας ρωτάτε άν κάνουμε χρήση της video-κλήσεις.Πάντως με τα προγράμματα Multi της Cosmote πολλοί θα αρχίσουν να κάνουν video-κλήσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Τα δικτυα μας αν και τα πληρωνουμε ακριβα ειναι για κλωτσιες. Το 3g ειναι ωραιο κολπο για να τα τσεπωνουν και να κοροιδευουν τον κοσμο με τις βιντεοκλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Στην καρτοκινητή ειναι αρκετά οικονομικά τα πακέτα για να μιλάς με τις παρέες σου.. και σιγά σιγά το κάνουν και στα συμβόλαια.. ίδια χρέωση με την απλή την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 καμία 2-3 φορές για να δω αν δουλεύει..εξάλλου τι τα έχουμε το msn,skype... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 δεν κανω χρηση 3g γιατι δεν εχω συσκευη που να υποστηριζει αυτην την υπηρεσια αλλα ουτε και 3g sim. αλλα και να ειχα δεν νομιζω να χρησιμοποιουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 δεν κανω χρηση 3g γιατι δεν εχω συσκευη που να υποστηριζει αυτην την υπηρεσια αλλα ουτε και 3g sim. αλλα και να ειχα δεν νομιζω να χρησιμοποιουσα... Δεν χρειάζεται να έχεις 3G sim (USIM) για να κάνεις βίντεο-κλήσεις.Μόνο η 3G συσκευή είναι αρκετή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν χρειάζεται να έχεις 3G sim (USIM) για να κάνεις βίντεο-κλήσεις.Μόνο η 3G συσκευή είναι αρκετή.:) oops!ομολογω πως δεν ηξερα οτι με την "απλη" σιμ μπορεις να κανεις βιντεοκληση:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν αρκει μονο να εχεις 3G συσκευη,πρεπει να εχει και ο αλλος και να ξερει τι εστι 3g κληση:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι τα πακέτα χρέωσης... αλλά η ανεπάρκεια του 3G σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δεν χρειάζεται να έχεις 3G sim (USIM) για να κάνεις βίντεο-κλήσεις.Μόνο η 3G συσκευή είναι αρκετή. Ναι αλλά χρειάζεσαι να έχεις σήμα 3G!! oops!ομολογω πως δεν ηξερα οτι με την "απλη" σιμ μπορεις να κανεις βιντεοκληση έχω μείνει άναυδος. Περίεργο που δεν το ήξερες. Πάντως εγώ αν έχω κάνει 4 άντε 5 φορές video-κλήση. Πρώτα πρώτα δεν συμφέρει και δεύτερο δεν έχει καλή ποιότητα λόγω του ότι χρησιμοποιούμε την μπροστινή VGA κάμερα(τα περισσότερα δηλαδή), που ούτε 1mp δεν είναι. Ίσως κάποτε βγάλουν με κάνα led flash και 3+mp (για μπροστά εννοώ) :p . Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 έχω μείνει άναυδος. Περίεργο που δεν το ήξερες. Ίσως κάποτε βγάλουν με κάνα led flash και 3+mp (για μπροστά εννοώ) :p . στο θεμα 3g εχω μεινει πολυυυ πισω:p να βαλουν την 5αρα του ν82 με το ξενον φλας θα ειναι καλη κινηση:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 να βαλουν την 5αρα του ν82 με το ξενον φλας θα ειναι καλη κινηση Μα για μπροστά μιλάς τώρα ??? Εγώ είπα led έτσι ώστε όταν παίρνει ο άλλος να σε βλέπει πιο καθαρά , το xenon δεν μπορεί να κρατήσει. Και να κρατήσει θα πάει μπαταρία σου. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 βρε πλακα εκανα....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts