evmenis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εκανα μια παραγγελια στο Aliexpress και με χρεωσανε 2 φορες το ιδιο ποσό. Στο συστημα τους απ'οτι ειδα μια παραγγελια καταχωθηθηκε. Ξερετε πως μπορω να βγαλω ακρη και να παρω πισω τα χρηματα απο την επιπλεον χρεωση που μου κανανε?? Περιμενε μεχρι αυριο μηπως και σου κανουν αντιλογισμο της μιας χρεωσης αν δεν γινει μιλα με το live chat.Θα βρεις ακρη χωρις προβλημα το alipay ειναι σοβαρο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ναι έχω ξεμπερδέψει καιρό τώρα ( καμια εβδομάδα μετά την παραλαβή μου ) αλλά λογικά τα άτομα του chat με τον ''manager'' όπως συστήθηκε δεν έχουν καμία συννενόηση μεταξύ τους κι ούτε με το paypal account τους αφού λάβουν την πληρωμή. Το χρειάζονται αλλά δεν έχω πλέον το paypal account που είχα πληρώσει οπότε δεν γίνεται :lol: To βιντεάκι ήταν αυτό το πρόχειρο Και το mail τους : Dear customer, I am the manager on Fastcardtech.com, We have watched your videos, and we are so sorry that we made this trouble to you. Did u return the package and get the refund? If not, please send the phone back and we will refund you all including the shipping fee, ok? Also, we will refund you more 80usd to your paypal account as an apologize if you can delete the video on Youtube. It is better that if you can contatc me on skype: fastcardtechonline2 Best Regards Δεν τους κανεις μια ρελανς για το video στα 200€ ισως τσιμπησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν τους κανεις μια ρελανς για το video στα 200€ ισως τσιμπησουν Κάτι τέτοιο κάνω κι όσο βγει, απλά η πλάκα είναι ότι όταν είχα το πρόβλημα με την συσκευή δεν τους έβρισκα πρόθυμους ενώ τώρα για το video ότι τους έχω πεις ως τώρα είπαν ναι κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδιά , πόσο φερέγγυο είναι το κινέζικο coolicool . 'Εχω παραγγείλει ένα τηλέφωνο από τις 27/05 και στο email έγραφε shipping 1-5 days . Σήμερα ακόμα unshipping είναι . Να κλαίω τα χρήμματα μου ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σήμερα αύριο θα το track-αρεις, μην ανησυχείς... Τόσο κάνει να εμφανιστεί.. Έχεις tracking number?? Βαζε το στο 17track... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδιά , πόσο φερέγγυο είναι το κινέζικο coolicool . 'Εχω παραγγείλει ένα τηλέφωνο από τις 27/05 και στο email έγραφε shipping 1-5 days . Σήμερα ακόμα unshipping είναι . Να κλαίω τα χρήμματα μου ; Ακόμη είσαι μέσα στην προθεσμία των 5 εργασίμων ημερών, αλλά μίλησε μαζί τους μήπως δεν το είχαν σε στοκ και περιμένουν παραλαβή ... Εάν πλήρωσες μέσω paypal δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Τελικά μίλησα μαζί τους και με email και μέσω facebook μπορώ να πω ότι μου απάντησαν άμεσα και δεν με έγραψαν . Το πρόβλημα είναι ότι αγόρασα το umi touch σε silver αλλά έχει έλλειψη και διαθέσιμο έχει μόνο το gray που τελικά συμφώνησα να γίνει αλλαγή χρώματος . Ελπίζω την Δευτέρα να το στείλουν . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εκανα μια παραγγελια στο Aliexpress και με χρεωσανε 2 φορες το ιδιο ποσό. Στο συστημα τους απ'οτι ειδα μια παραγγελια καταχωθηθηκε. Ξερετε πως μπορω να βγαλω ακρη και να παρω πισω τα χρηματα απο την επιπλεον χρεωση που μου κανανε?? Δεν χρεώνει το κατάστημα από μόνο του την κάρτα σου. Δεν γίνεται. Ή εσύ πάτησες 2 φορές χρέωση κατά λάθος ή μπορεί να έβγαλε το σύστημα μια λάθος ένδειξη. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πληρωσες 2 φορες ή απλα ετσι δειχνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 κανω το σταυρο μου.το everbuying μου εδωσε ΤΝ σε δυο παραγγελιες μου!!! Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 κανω το σταυρο μου.το everbuying μου εδωσε ΤΝ σε δυο παραγγελιες μου!!! Που είναι το παράξενο;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 για το συγκεκριμενο μαγαζι πολυ παραξενο,ουτε και γω θυμαμαι ποσα despute εχω κανει Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 για το συγκεκριμενο μαγαζι πολυ παραξενο,ουτε και γω θυμαμαι ποσα despute εχω κανει Μάλλον δεν σε χωνεύουν,:lol: εγώ είμαι VIP και μόνο μία φορά είχα πρόβλημα με κάτι το οποίο δεν είχαν σε στοκ και καθυστέρηασαν 10 ημέρες να το στείλουν και για "συγγνώμη" μου έδωσαν 200 πόντους ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παρόλα αυτά, εκεί, σταθερός...@koukloukou....:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παρόλα αυτά, εκεί, σταθερός... :lol: :lol: :lol: :lol: Φίλε μου, εάν ήταν να διαγράφουμε ένα κατάστημα με την πρώτη αναποδιά μετά από εκατοντάδες αγορές, την είχαμε "βάψει" .. Θα αγοράζαμε από εδώ με φέσι μέχρι και 500% και θα απολαμβάναμε το υπέροχο σέρβις:X το οποίο περιλαμβάνει και δωρεάν αδυνάτισμα :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Βρε μαζί σου σε όλα σχεδον, αλλά γράφεις "πρώτη αναποδια" ενώ ο συμφορουμιτης γράφει "ουτε και γω θυμαμαι ποσα despute εχω κανει"...:blink: Αυτό δεν το λένε έξυπνη αγορά από Κινα για να "γλιτωσω να αγοράσω απο εδώ με φέσι μέχρι και 500% και να απολαμβανω το υπέροχο σέρβις το οποίο περιλαμβάνει και δωρεάν αδυνάτισμα" ....:blink: :blink: Κάπως αλλιώς το λένε....:lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παρόλα αυτά, εκεί, σταθερός...@koukloukou....:lol: :lol: :lol: :lol: βρηκα κατι σε πολυ δυνατη τιμη .παρολο που ειχα πει ποτε ξανα.ας πουμε ολοι βριζουν το gearbest και εγω το εχω πιο πανω απο ολα με δεκαδες παραγγελιες και φοβερες τιμες Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Ναι, καταλαβαίνω...απλά χαβαλε κάνω.. ;) Και γω σκέφτομαι να ξαναγορασω 2η φορά από το fastcardtech, μέρα την πρώτη κ τελευταία (που είχα πει)...:lol: :lol: Τόσο δυνατά ήταν τα (vkworld f1,2pics)??...:p :p Edited June 5, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Και γω σκέφτομαι να ξαναγορασω 2η φορά από το fastcardtech, μέρα την πρώτη κ τελευταία (που είχα πει)...:lol: :lol: Κάνε βλακείες...έτσι σκεφτόμουν και εγω και τώρα έχω 2 στα 2 με fastcardtech. Μάλιστα το 2ο ταξιδεύει πίσω Κίνα και περιμένω να παραλάβει να πάρω τα χρηματα πίσω. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 βρηκα κατι σε πολυ δυνατη τιμη .παρολο που ειχα πει ποτε ξανα.ας πουμε ολοι βριζουν το gearbest και εγω το εχω πιο πανω απο ολα με δεκαδες παραγγελιες και φοβερες τιμες Παντος ενημερωτικα και μονο, το Gearbest και το Everbuying ειναι το ιδιο μαγαζι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mngplus Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σας χρειάζομαι τις απέραντες γνώσεις του myphone να με βοηθήσουν να αγοράσω κινητό από Κίνα μεριά. Ποιο κινητό ή Tablet θα προτείνατε; Έχω σκεφτεί το Lenovo K3 Note μιας και υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα και είναι πιο γνωστή μάρκα αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Ποιο κατάστημα εμπιστεύεστε από Κίνα; Θα προτιμούσα να έχει EU Warehouse για να αποφύγω τελωνείο. Έχω διαθέσιμα έως 130 ευρώ στο Paypal. Επίσης είδα και αυτό από Eud.dx.com με €98.42 και Free Expedited Delivery 9-11 Business Days Επίσης λέει ότι καλύπτει τυχόν τελεωνείο έως 40 ευρώ. Το πληρώνεις και στα δίνουν πίσω στο Paypal έως 40 Ευρώ. Για πείτε ρε παιδιά. Ευχαριστώ! http://s33.postimg.org/56qi784n3/Lenovo_K3_note_1.png Παράθεση Knowledge is power. Information is liberating. Education is the premise of progress, in every society, in every family. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Για να μην τα ξαναγραφω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6749892#post6749892 Η Ευρωπαϊκή αποθήκη, με την γρήγορη παράδοση έχει να κάνει περισσότερο, παρά με την αποφυγή του τελωνείου....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mngplus Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σας χρειάζομαι τις απέραντες γνώσεις του myphone να με βοηθήσουν να αγοράσω κινητό από Κίνα μεριά. Ποιο κινητό ή Tablet θα προτείνατε; Έχω σκεφτεί το Lenovo K3 Note μιας και υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα και είναι πιο γνωστή μάρκα αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Ποιο κατάστημα εμπιστεύεστε από Κίνα; Θα προτιμούσα να έχει EU Warehouse για να αποφύγω τελωνείο. Έχω διαθέσιμα έως 130 ευρώ στο Paypal. Επίσης είδα και αυτό από Eud.dx.com με €98.42 και Free Expedited Delivery 9-11 Business Days Επίσης λέει ότι καλύπτει τυχόν τελεωνείο έως 40 ευρώ. Το πληρώνεις και στα δίνουν πίσω στο Paypal έως 40 Ευρώ. Για πείτε ρε παιδιά. Ευχαριστώ! http://s33.postimg.org/56qi784n3/Lenovo_K3_note_1.png Τελικά το εμπιστεύεστε το site η όχι; Παράθεση Knowledge is power. Information is liberating. Education is the premise of progress, in every society, in every family. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά είναι ο τίτλος. Αρκετά με τις εκτός θέματος αναφορές-αναλύσεις. Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τελικά το εμπιστεύεστε το site η όχι; Αξιόπιστο είναι γενικά αλλά πολλές φορές καθυστερεί να στείλει τα προϊόντα, χωρίς αυτό να είναι ο κανόνας όμως. Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή του αποθήκη, τσέκαρε αν το στέλνει από κάποια Ευρωπαϊκή χώρα ή απλά το στέλνει από Κίνα με ολλανδικό ταχυδρομείο, γιατί την τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει ίσχυε το δεύτερο, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα η Ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί φεύγει από Κίνα. Αν ισχύει το πρώτο, τότε οκ. Να πληρώσεις για ασφάλεια τελωνείου δεν νομίζω ότι αξίζει, ειδικά αν φεύγει από Ευρωπαϊκή χώρα. Άλλα αξιόπιστα μαγαζιά, τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία είναι banggood, vickmall, geekbuying, gearbest. Για το τελευταίο, απλά πρώτα μιλά μαζί τους πρώτα αν το έχουν σε στοκ. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις απλό ταχυδρομείο και όχι courier και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts