twmnnmik Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) πιαιδια μην αγοραζετε απο vifocal το after sale service ειναι ανυπαρκτο αγορασα πριν 11 μηνες ενα digitizer για thl και ελεγε για ενα χρονο εγγυηση χαλασε στους 6 μηνες τους στελνω μηνυματα για να μου πουν την διευθυνση τους για να το στειλω πισω εδω και 2 μηνες και το παιζει τρελιτσα το service τους ειναι απαραδεκτοι. επισης ο ενας χρονος που δινουν ειναι για επισκευη οχι για αλλαγη Υ.Γ αμα τους κραξω στο θεμα που εχουν ειναι παραβιαση των κανονων του site? ας μου απαντησει ενας admin. Edited July 16, 2015 by twmnnmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μάλλον δεν πειράζει το"ευγενικό" κράξιμο ... από ότι ξέρω όμως, κανένας δεν σου αλλάζει χαλασμένο προϊόν σε ένα χρόνο, και στην Ελλάδα η εγγύηση καλύπτει μόνο επισκευή (και άν την κάνουν ..) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ξέρει κανείς κανένα καλό site με περιφερειακά για pc? ( όχι ebay/amazon κτλπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Για σας παιδιά μια ερώτηση,θέλω να πάρω μια ip camera και σκέφτομαι να πάρω από το Everbuying τι λέτε εσείς να παραγγείλω,η καμια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη,ήθελα να πάρω από το vickmall αλλα δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Για σας παιδιά μια ερώτηση,θέλω να πάρω μια ip camera και σκέφτομαι να πάρω από το Everbuying τι λέτε εσείς να παραγγείλω,η καμια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη,ήθελα να πάρω από το vickmall αλλα δεν έχει. Να παραγγείλεις ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Να παραγγείλεις ... Ευχάριστω φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Σε 10 μέρες στο Merimobiles Θα δέχονται Paysafecards.Επίσης με Euroline (DHL Euroline προφανώς) μεταφορική(Στα 32 ευρώ) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις οτιδήποτε παραπάνω(φόροι,δασμούς,τελωνεία κτλ.) Αυτό βέβαια με την paysafecard δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά. Για παράδειγμα, σε περίπτωση refunds κτλ. Edited July 20, 2015 by DJHaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Σε 10 μέρες στο Merimobiles Θα δέχονται Paysafecards.Επίσης με Euroline (DHL Euroline προφανώς) μεταφορική(Στα 32 ευρώ) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις οτιδήποτε παραπάνω(φόροι,δασμούς,τελωνεία κτλ.) Αυτό βέβαια με την paysafecard δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά. Για παράδειγμα, σε περίπτωση refunds κτλ. Γιατι paysafe card που θα βρουμε με τα capital controls? Απο οσο ξερω σταματησε τις δραστηριοτητες ελλαδα με τα capital controls, ας με διορθωσει καποιος αν γνωριζει καλυτερα. Χωρις paypal απο merimobiles μονο τσιχλες θα αγοραζα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γιατι paysafe card που θα βρουμε με τα capital controls? Απο οσο ξερω σταματησε τις δραστηριοτητες ελλαδα με τα capital controls, ας με διορθωσει καποιος αν γνωριζει καλυτερα. Χωρις paypal απο merimobiles μονο τσιχλες θα αγοραζα. Σωστό ούτε paysafe ούτε τίποτα :mad: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γιατι paysafe card που θα βρουμε με τα capital controls? Απο οσο ξερω σταματησε τις δραστηριοτητες ελλαδα με τα capital controls, ας με διορθωσει καποιος αν γνωριζει καλυτερα. Χωρις paypal απο merimobiles μονο τσιχλες θα αγοραζα. Όντως δε διατίθενται Paysafecards. AΠλά ενημέρωση έκανα.Αγορά κινητών με Paysafecards είναι πρωτότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ξέρετε το igogo.es είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Θέλω να παραγγείλω το Meizu m2 Note 32GB (μου έστειλε υπόλοιπο στο PayPal balance μια φίλη από εξωτερικό). Σκεφτόμουν να το πάρω από Vickmall που όλοι λέγατε πως είναι το καλύτερο αλλά δεν το έχετε φέρει ακόμα, όταν τα gearbest + evebuying το έχουν. Συν τοις άλλοις, το Vickmall και το gearbest σαν να έχουν βαρέσει κανόνι από το φόρουμ και ανησυχώ λίγο. Τελικά, από που λέτε να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Θέλω να παραγγείλω το Meizu m2 Note 32GB (μου έστειλε υπόλοιπο στο PayPal balance μια φίλη από εξωτερικό). Σκεφτόμουν να το πάρω από Vickmall που όλοι λέγατε πως είναι το καλύτερο αλλά δεν το έχετε φέρει ακόμα, όταν τα gearbest + evebuying το έχουν. Συν τοις άλλοις, το Vickmall και το gearbest σαν να έχουν βαρέσει κανόνι από το φόρουμ και ανησυχώ λίγο. Τελικά, από που λέτε να το πάρω; Το vickmall απο οτι φαινεται τα capital controls στην ελλαδα το επηρεασαν αρκετα μιας και ο κυριος ογκος των πελατων του ηταν απο ελλαδα, οποτε ειναι και αυτονσε διακοπες διαρκειας. Το gearbest μαλλον εχει παρατησει το φορουμ, χβρις αυτο να σημαινει οτι βαρεσε κανονι. Απο εκει και περα εγω θα κοιτουσα με σειρα προτεραιοτητας banggood, geekbuying, everbuying. Edited August 2, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Το vickmall απο οτι φαινεται τα capital controls στην ελλαδα το επηρεασαν αρκετα μιας και ο κυριος ογκος των πελατων του ηταν απο ελλαδα, οποτε ειναι και αυτονσε διακοπες διαρκειας. Το gearbest μαλλον εχει παρατησει το φορουμ, χβρις αυτο να σημαινει οτι βαρεσε κανονι. Απο εκει και περα εγω θα κοιτουσα με σειρα προτεραιοτητας banggood, geekbuying, everbuying. Ανάποδα θα τα έβαζα. Το Everbuying φαίνεται πολύ πιο σοβαρό από τα άλλα 2. Τουλάχιστον από τις 2 πρόσφατες παραγγελίες που έκανα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ανάποδα θα τα έβαζα. Το Everbuying φαίνεται πολύ πιο σοβαρό από τα άλλα 2. Τουλάχιστον από τις 2 πρόσφατες παραγγελίες που έκανα. Συμφωνώ απολύτως .. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Είχα αγοράσει από το Pandawill ένα lenovo k910 το οποίο λίγο πριν λήξει η εγγύηση του τον Μάρτιο παρουσίασε ένα πρόβλημα στην κάμερα και το έστειλα για επισκευή εντός εγγύησης. Μου το επέστρεψαν τον Απρίλιο αλλά η κάμερα δεν είχε επισκευαστεί σωστά και το ξανά έστειλα πίσω. Από 22/5/2015 είναι στο service τους. Με ενημέρωσαν 1/7/2015 ότι το παρέλαβαν αλλά δεν πέρασε τον έλεγχο τους και το ξανά έστειλαν πίσω και έκτοτε απαντάνε ότι είναι ακόμα για επισκευή στον προμηθευτή τους. Έχω αρχίσει και ανησυχώ με το παραπάνω. Έχετε κάποια πρόταση ώστε να τους πιέσω; Ευχαριστώ, Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Ανάποδα θα τα έβαζα. Το Everbuying φαίνεται πολύ πιο σοβαρό από τα άλλα 2. Τουλάχιστον από τις 2 πρόσφατες παραγγελίες που έκανα. Συμφωνώ απολύτως .. :) Δεν εχω λογο να διαφωνησω :D . Απλως απο everbuying εχω κανει μονο 2-3 αγορες μικρης αξιας, οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για το εν λογω μαγαζι γι αυτο και προσωπικα προτιμω και προτεινω τα αλλα δυο. Βεβαια, ελπιζω μεχρι να στρωσουν τα πραγματα εδω, να μην αλλαξουν σημαντικα αυτα που γνωριζαμε για τα μαγαζια της κινας και ψαχνομαστε παλι απο την αρχη. Edited August 2, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μόλις μου ήρθε και η τελευταία παραγγελία από το EVER. 11 μέρες στην Μάλτα με CN post. Πολύ γρήγοροι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Kαι η δική μου ταλαιπωρία από Pandawill.Τον Ιούνιο του 2014 αγόρασα από δαύτους ένα MLAIS MX59. 4 μηνες αργότερα,σταματησε να λειτουργει η αφή στην οθόνη. Τους ενημερωνω με email και μου λενε να τους το στειλω για επισκευη. Ενα μηνα αργότερα μου απαντούν ότι παρέλαβαν το τηλέφωνο με την σπασμένη οθόνη-ενω η οθονη ηταν μια χαρα-και οτι ηθελαν 70 δολλαρια για να την επισκευάσουν. Για να μην σας κουράζω,μετά από δεκαδες email μου (και άνοιγμα post στο forum τους πριν 2μιση μηνες),ακόμα δεν έχω παραλάβει το τηλέφωνο εχοντας πληρωσει εδώ και 5 μηνες 35 δολλάρια που ηταν ο φιλικός διακανονισμος που μου πρότειναν για την δηθεν σπασμενη οθονη. Κανονικό δούλεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Μη ξεχνατε να ψηφισετε στα τοπικ των sites αν ειστε ικανοποιημενοι ή οχι απο το καταστημα που αγοραζετε. το λεω επειδη καποια εχουν ελαχιστες ψηφους. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Πολύ σωστή επισήμανση που θα βοηθήσει όλους τους μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Το PandaWill είναι παλιό-γνωστό παλιομάγαζο. Δελεάζει τον κόσμο με τις τιμές του και μετά κάνει τον Κινέζο και εκβιάζει. Τρέχοντας έφυγε από το φόρουμ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Οτιδήποτε αφορά paypal, εδώ: Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις Τα offtopic διαγράφονται. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Παρέλαβα σήμερα από banggood, η παραγγελία είχε γίνει με χρεωστική, 12 μέρες απο την παραγγελία έκανε συνολικά να έρθει untracked. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ευχαριστουμε για την ενημέρωση θα το έχω υποψην! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts