Jump to content

DJHaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DJHaris

  • Ημ. Γέννησης 29/11/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

DJHaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όντως δε διατίθενται Paysafecards. AΠλά ενημέρωση έκανα.Αγορά κινητών με Paysafecards είναι πρωτότυπο.
  2. Σε 10 μέρες στο Merimobiles Θα δέχονται Paysafecards.Επίσης με Euroline (DHL Euroline προφανώς) μεταφορική(Στα 32 ευρώ) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις οτιδήποτε παραπάνω(φόροι,δασμούς,τελωνεία κτλ.) Αυτό βέβαια με την paysafecard δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά. Για παράδειγμα, σε περίπτωση refunds κτλ.
  3. To Leagoo Lead 5 το έχω εδώ και 3 μηνές. Είναι αρκετά καλό.Συνδυάζεις dual sim και μπαταρία στα 2800. Κρατάει 2 μέρες με μέτρια χρήση και περίπου μία μέρα με αρκετή χρήση(ταινία,παιχνίδι,Mails,surfing). Στα αρνητικά η ποιότητα ήχου του ακουστικού.Θα μπορούσε να είναι καλύτερη.Δες και σε ανάλογο θέμα στο forum για το κινητό.
  4. Διάρκεια μπαταρίας αρκετά καλή. Με μέτρια χρήση φτάνεις και τις 2 μέρες. Οθόνη:4-5 ώρες μέσος όρος.
  5. Έχω ένα Qihoo στο smartphone πιο πολύ για να σαρώνει εφαρμογές από άγνωστες πηγές(ή τύπου Online tv sports)Κτλ. αν και κυρίωςτο έχω για προστασία όταν μπαίνω σε web sites από τους περιηγητές. Ξέρω ότι δεν κινδυνεύεις σε Windows phone περιβάλλον(μιας και έχω ένα). Αλλά και πάλι τι εφαρμογές-running processes είναι αυτές?Αν τις διαγράψω μέσω των Antivirus,διαγράφω τίποτα σημαντικό ώστε να έχω πρόβλημα?Επίσης ένα antivirus έχω εγκαταστήσει.Απλά τα άλλα τα εγκατέστησα για να σαρώσω να δω τι θα βρουν.
  6. H θήκη Leagoo είναι πολύ καλή τελικά. Το Qihoo 360 security Μου βρήκε trojan το ibingosecurity,το έβλεπα ως running process από την πρώτη μέρα.Βέβαια το Qihoo στις πρώτες σαρώσεις δε βρήκε τίποτα λολ. Δείτε και εδώ----> http://www.avgthreatlabs.com/eu-en/android-app-reports/app/com.ibingo.uistore/ Πιθανό adware από Leagoo? Θα σαρώσω και με άλλα Antivirus. Updated: Avira:clean, BitDefender:clean CM:clean Avast:clean ESET:Απειλή UUPAY.F (η εφαρμογή στα κινέζικα) δειτε ¨--->http://www.virusradar.com/en/Android_UUPAY.F/description http://www.gizchina.com/2014/06/20/detect-phone-infected-uupay-trojan/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53391745#post53391745 ότι να ναι δηλαδή. Να κάνω remove? έχουν σχέση με την custom rom?
  7. Όχι :lol: Και έλεγα κάτι δεν κολλάει. Δηλαδή βάζεις την ταινία στη θήκη(εκεί όπου ήταν πριν) και βάζεις και το κινητό,ώστε να εφάπτεται το κάλλυμα του κινητού με τη θήκη. Και πόσο ισχυρή είναι αυτή η ταινία ?Με το καιρό δε θα χάσει την ισχύ του. Με μια απότομη κίνηση μπορεί να φύγει ολόκληρο.Γενικά θέλει προσοχή. Πάντως,ομολογώ δεν είχα προσέξει τη διάφανη μεμβράνη :lol: Πω :O :O :O :O
  8. Αυτό όντως είναι κινεζιά :lol: Αλλά και πάλι δε πέφτει στο κάτω μέρος αλλά αν ξεχαστείς μπορεί να σου φύγει από δεξιά .Εκτός και αν πάλι δε το χρησιμοποίησα σωστά :D
×
×
  • Create New...