Jump to content

DJHaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DJHaris

  1. Όντως δε διατίθενται Paysafecards. AΠλά ενημέρωση έκανα.Αγορά κινητών με Paysafecards είναι πρωτότυπο.
  2. Σε 10 μέρες στο Merimobiles Θα δέχονται Paysafecards.Επίσης με Euroline (DHL Euroline προφανώς) μεταφορική(Στα 32 ευρώ) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις οτιδήποτε παραπάνω(φόροι,δασμούς,τελωνεία κτλ.) Αυτό βέβαια με την paysafecard δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά. Για παράδειγμα, σε περίπτωση refunds κτλ.
  3. To Leagoo Lead 5 το έχω εδώ και 3 μηνές. Είναι αρκετά καλό.Συνδυάζεις dual sim και μπαταρία στα 2800. Κρατάει 2 μέρες με μέτρια χρήση και περίπου μία μέρα με αρκετή χρήση(ταινία,παιχνίδι,Mails,surfing). Στα αρνητικά η ποιότητα ήχου του ακουστικού.Θα μπορούσε να είναι καλύτερη.Δες και σε ανάλογο θέμα στο forum για το κινητό.
  4. Διάρκεια μπαταρίας αρκετά καλή. Με μέτρια χρήση φτάνεις και τις 2 μέρες. Οθόνη:4-5 ώρες μέσος όρος.
  5. Έχω ένα Qihoo στο smartphone πιο πολύ για να σαρώνει εφαρμογές από άγνωστες πηγές(ή τύπου Online tv sports)Κτλ. αν και κυρίωςτο έχω για προστασία όταν μπαίνω σε web sites από τους περιηγητές. Ξέρω ότι δεν κινδυνεύεις σε Windows phone περιβάλλον(μιας και έχω ένα). Αλλά και πάλι τι εφαρμογές-running processes είναι αυτές?Αν τις διαγράψω μέσω των Antivirus,διαγράφω τίποτα σημαντικό ώστε να έχω πρόβλημα?Επίσης ένα antivirus έχω εγκαταστήσει.Απλά τα άλλα τα εγκατέστησα για να σαρώσω να δω τι θα βρουν.
  6. H θήκη Leagoo είναι πολύ καλή τελικά. Το Qihoo 360 security Μου βρήκε trojan το ibingosecurity,το έβλεπα ως running process από την πρώτη μέρα.Βέβαια το Qihoo στις πρώτες σαρώσεις δε βρήκε τίποτα λολ. Δείτε και εδώ----> http://www.avgthreatlabs.com/eu-en/android-app-reports/app/com.ibingo.uistore/ Πιθανό adware από Leagoo? Θα σαρώσω και με άλλα Antivirus. Updated: Avira:clean, BitDefender:clean CM:clean Avast:clean ESET:Απειλή UUPAY.F (η εφαρμογή στα κινέζικα) δειτε ¨--->http://www.virusradar.com/en/Android_UUPAY.F/description http://www.gizchina.com/2014/06/20/detect-phone-infected-uupay-trojan/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53391745#post53391745 ότι να ναι δηλαδή. Να κάνω remove? έχουν σχέση με την custom rom?
  7. Όχι :lol: Και έλεγα κάτι δεν κολλάει. Δηλαδή βάζεις την ταινία στη θήκη(εκεί όπου ήταν πριν) και βάζεις και το κινητό,ώστε να εφάπτεται το κάλλυμα του κινητού με τη θήκη. Και πόσο ισχυρή είναι αυτή η ταινία ?Με το καιρό δε θα χάσει την ισχύ του. Με μια απότομη κίνηση μπορεί να φύγει ολόκληρο.Γενικά θέλει προσοχή. Πάντως,ομολογώ δεν είχα προσέξει τη διάφανη μεμβράνη :lol: Πω :O :O :O :O
  8. Αυτό όντως είναι κινεζιά :lol: Αλλά και πάλι δε πέφτει στο κάτω μέρος αλλά αν ξεχαστείς μπορεί να σου φύγει από δεξιά .Εκτός και αν πάλι δε το χρησιμοποίησα σωστά :D
  9. Έγω ένα ''αυτοκόλλητο'' βλέπω. Μη μου πεις οτι θα χρησιμοποιήσω αυτό :lol: ?
  10. Η original θήκη από Leagood είναι μεν ποιοτικά καλή,αλλά νομίζω είναι πρακτικά άχρηστη. Ναι μεν στο κατάλληλο μέγεθος,ώστε να βλέπεις ένα μέρος της οθόνης και ναι μεν δεν καλύπτεται η cam,τα ηχεία,το μκρόφωνο και ακουστικό ΑΛΛΑ στο κατω μέρος δεν το έχουν κλειστό και εύκολα μπορεί να σου πέσει. Δεν ενδείκνυται για χρήση εκτός σπιτιού.Το μόνο ίσως καλό είναι ότι μπορείς να δώσσεις κλίση στη θήκη ώστε να αλλάξεις θέαση(δείτε στο Link http://www.banggood.com/Original-View-Window-Leather-Protective-Case-For-LEAGOO-Lead-5-p-957630.html Πραγματικά,δε ξέρω ποιον θα βόλευε?
  11. Έκανα Update σε Gingerbeard 2.3.5 αλλά ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά,μετά από 2-3 μέρες χωρίς να πατήσεις τίποτε, ενεργοποιούνταν παράθυρα,εφαρμογές.κτλ.κτλ. Οπότε το αχρήστεψα :( Άντεξα,γιατί μου έκαναν δώρο ένα Νokia Lumia 800.Έτσι,γνώρισα και τα windows phones :D
  12. Ναι το είδα.Δεν χρειάζονταν τα screenshots :D Ομολογώ δεν το είχα προσέξει.Επίσης το προηγούμενο Android τηλ.(Huawei Ideos x5)είχε την έκδοση Froyo 2.2 . Αλλά και στο tablet που έχω ,δεν το είχα προσέξει ότι μπορείς να πατήσεις σε ετοιμότητα κυψέλης,οθόνη κτλ και να πάρεις επιπλέον πληροφορίες. Κάτι μαθαμε και σήμερα :lol: Οπότε λίαν συντόμως θα σας ενημερώσω.
  13. Ρυθμίσεις--->μπαταρία---->94% δεν φορτίζει, 3ω 37λ 8δ με μπαταρία(αυτό εννοείς?), μετά ετοιμοτητα κυψελης 36%,wifi 30% ,χρηση μπαταριας οταν το τηλ. ειναι αδρανες 27%,σύστημα android 5%,οθόνη 4%
  14. Ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω.Γιατί πρέπει απαραίτητα ότι είναι κινέζικο να είναι αυτό που λέμε ''κινεζιά''? η Huawei για παραδειγμα βγάζει ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ(μακράν καλύτερες από κατι LG που τόσο πολύ προμοτάρετε).Ειδικά τα lowend LG κινητά είναι για garbage εν συγκρίσει. Ας πάμε και σε κάτι άλλο. Σε τι διαφέρει ακριβώς ο ΜΤΚ 6582 σε μια LG συσκευή από ότι σε μια Elephone,Leagoo(έτσι για να πιάσουμε και τις μικρές κινέζικες).Επίσης σε τι διαφέρει το Android 4.4 σε μια Elephone συσκευή από ότι σε μια LG? Σε τι διαφέρει η ROM Και μάλιστα χωρίς bloatware ? Πόσοι έχουν παράπονα από τις touchscreen τους? Ακόμα και η ποιότητα κατασκευής των κινέζικων δεν είναι τόσο κακή. Και φυισικα οι LG,Samsung,HTC κτλ. συσκευές μπορεί να είναι καλύτερες(ποιότητα φωτογραφιών,θέμα κατασκευής,θέμα εμπειρίας των κατασκευαστών,θέμα αξιοποστίας) .Και φυσικά μπορείς να βρει πολλά αρνητικά στα κινέζικα.Αλλά το θέμα είναι τι ψάχνει κανείς,τι διαθέτει και για ποιο λόγο θα χρησιμοποιήσει ένα κινητό.Για αυτό υποτίθεται έχουμε ''ελεύθερη αγορά''.Έχεις μια γκάμα κινητών και καλείσαι να συγκρίνεις,να επιλέξεις. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι ότι οι τιμές των εμπορικών κινητών είναι τσιμπημένες. Αν ένα Huawei έφερε το λογότυπο Samsung θα έκανε +100 ευρώ.Ε και ναι θα προτιμούσα Huawei. Απο εκεί και πέρα είναι τι ανάγκες έχει ο καθένας και τι ποσό μπορεί να διαθέσει. Ένας επιχειρηματίας χρειάζεται μια high end συσκευή και αξιόπιστη κτλ.κτλ. Ένας μέσος χρήστης καλύπτεται και με κινητό των 100-150 ευρώ ειτε είναι από Κίνα είτε όχι. 400 ευρώ κινητό για facebook,surfing,ταινίες,παιχνίδια το θεωρώ κοροΪδία ειδικά όταν μπορεί να στερείσαι βασικά αγαθά εν καιρώ κρίσης. Το μόνο θέμα που θα έθετα για τα κινέζικα κινητά είναι κυρίως ένα: το SAR και το κατά πόσο πιστοποιούνται ή το κατά πόσο οι τιμές που δίνονται είναι αξιοπιστες.
  15. Οκ, νόμιζα ότι άλλο ρώτησες περίπου. Λοιπόν, τελευταία φόρτιση χθές 14.00. Με 45 λεπτά ομιλία,30 λεπτά ραδιόφωνό,internet surfing σε 3G για κανά μισάωρο,quizdom 19 ώρες screen on time. Το φόρτισα πάλι σήμεαρ 20.00. Βέβαια από τις 05.00 το πρωί σήμερα έως το μεσημεράκι 13.00 ήταν κλειστό. Γενικά η μπαταρία είναι καλή αλλά όχι για αυτό που θα έπρεπε να είναι για 2.800Mah.Noμίζω δλδ.
  16. Ξέχασα κια μια σημαντική παράμετρο. SAR: ψάχνοντας βρήκα τιμή sar 0.65 w/kg. Aλλά επικοινώνησα και με Leagoo.Αν και στην αρχή απάντησαν περί ανέμων και υδάτων,όταν τους ξαναρώτησα μου έστειλαν ένα συννημένο με αναγραφόμενες τιμές sar και ήταν 0.63w/ kg για head. Bέβαια δεν υπήρχε ένδειξη πιστοποίησης από κάπου. Θα το ανεβάσω λίαν συντόμως για να δείτε. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό πρέπει να το δκιμάσω για να σου πω. Για συνεχή ενεργή οθόνη αν εννοείς,θα μπορούσα να το υπολογίσω σε 6-8 ώρες(βλεποντας ταινία,σερφαροντας κτλ.)Νομίζω προς 6 ώρες.Αλλά θα κάνω δοκιμή με έναν αγώνα μπάσκετ και θα σας πω.
  17. Επανέρχομαι με σχόλια για το Leagoo Lead 5. Aς ξεκινήσουμε με την δυναμική της μπαταρίας(2.800mAh). Έχοντας χρησιμοποιήσει Kingsoft Office(περίπου 30 λεπτά),εχόντας δει ειδήσεις σε εφαρμογές της Real.gr και του Sentra 103.3(ελάχιστα λεπτά),έχοντας επίσης κάνει χρήση του Twiitter για 5-10 λελπτά και έχοντας παίξει μόνο το Quizdom(Μπαινοβγαίνεις και απαντάς σε ερωτήσεις,άρα να έπαιξα περίπου 5-10 φορές) και έχοντας μιλήσει περίπου 45 λεπτά η μπαταρία διήρκησε 1.5 μέρα. Αλλά δε νομίζω ότι έκανα κάποια σπουδαία χρήση. Όταν δοκιμάσω videos ή δω κάποιο ματς καλαθοσφαίρισης Online θα σας πω για τη διάρκειά της. Να διευκρινίσω ότι κατά διαστήματα απενεργποιούσα το wifi,δεν έχω βάλει αυτόματο συγχρονισμό,oύτε λαμβάνω notifications από twiitter.Aλλά από quizdom ναί.Φωτεινότητα οθόνης στο 80%, Νομζίω είναι σημαντικό να τα αναφέρω όλα αυτά. Χρόνος φόρτισης :γρήγορος σε 2 -2,5 ώρες πλήρης φόρτιση. Πώς κρίνετε τις δυνατότητες της μπαταρίας; Ανάλυση οθόνης:σιγουρα στα μείον.Αν και στα βασικά ούτε που καταλαβαίνεις.Αλλά όταν έβαλα ένα trucker simulator,νομίζω είναι εμφανής η ποιότητα.Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά,αμάλογα για το τι θες. Εγώ συνήθως παίζω παιχνίδια ερωτήσεων .Σε κάποια ταινία και πάλι δε θα με πείραζε. Ακουστικό: To αδύνατο σημείο της συσκευής. Ναι μεν είναι σχετικά καλό αλλά εν συγκρίσει με το Nokia Lumia 800 που έχω,η διαφορά είναι εμφανέστατη. Δε λέω ότι είναι απογοητευτικό, μια χαρά θα συνομιλήσεις αλλά όχι αρκετά καλή ακουστική. Touchscreen: Κανένα πρόβλημα,κανένα κόλλημα και ίσα ίσα είναι διασκεδαστικό όταν αλλάζεις τις αρχικές οθόνες χωρίς καν να τις ακουμπάς. Βέβαια, στο τρίτο ''κουμπί'' κάτω δεξιά(return/back) όταν το πατάς πaρατηρήθηκε να πατιέται στην touchscreen το εικονίδιο με τον browser(ακριβώς πάνω από το κουμπί return).Aλλά αυτό παρατηρείται μόνο κατά τη φόρτιση και δε ξέρω γιατί. Ανταπόκριση: Γενικά ούτε ένα κόλλημα,για αυτά που έκανα ανταποκρίθηκε μια χαρά. Το κράτημα είναι αρκετά καλό/γερό, το κινητό είναι στυλάτο.Η κατασκευή είναι καλή νομιζω ακόμα και στο άνοιγμα του καπακιού για να δεις εσωτερικά sim,να βγάλλεις μπαταρία. ROM: Το εξήγησα και προηγουμένως. Θα προτιμούσα πλήρως εσωτερικά 8 gb(με 6gb)ελεύθερα και όχι μόνο 2gb + μια εσωτερική sd 4gb. Lollipop: Επικοινώνηση μe Leagoo για πιθανή αναβάθμιση σε Android 5.0 αλλά πήρα αρνητική απάντηση. Απλά είναι μέσα στα σχέδια τους.Θεωρώ ότι δε θα ασχοληθούν. Και αυτό είναι στα μείον τους. Φωτογραφίες δεν έβγαλα,αν και είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Γενικά θα επιστρέψω με παραπάνω πληροφορίες. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι σωστά. Αν και δε με πειράζει τόσο.Ωστόσο καλό είναι να το πούμε αν ενδιαφέρει άλλους.
×
×
  • Create New...