Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλυτερο θα ήταν να προστεθούν και άλλα. Υποθετω ετσι "ψωνιζεται" ο καθε κινεζος, το βλέπει πια σιγουρο και κανει νερά. Εγω παντως θα αρχισω να κοιταω και αλλα μαγαζιά μαζί με το coolicool που ξερω και εμπιστευομαι, γιατι ποτε δεν ξερεις.....

Με τυχαια σειρα το παρακατω.

minid-geek-vick-το2,τσεκαρισμενα με παρα πολλες αγορες το καθενα.

Μετοχες δεν εχω απο κανενα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

234buy τι ρόλο βαράει , είναι από Αγγλία και πολύ φθηνότερο ( για το 8core xiaomi redmi note ) Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Παίδες το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω, αλλά από λίγη έρευνα βρήκα ότι έχει πολύ ακριβά ταχυδρομικά και δίνει εγγύηση ... 1 μήνα !

Δώσε λινκ σε παρακαλώ γιατί δεν βρήκα τίποτα από αυτά.

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω και για το b2cbuying,απο το οποιο περιμενω 2 παραγγελιες,οτι μου φαινεται πως θα μπει στην λιστα των αξιοπιστων εως εξαιρετικων καταστηματων.Πολυ καλες τιμες-προσφορες,αριστη επικοινωνια και γρηγορη αποστολη.Μου κανει για συνδυασμο to2c (λογω δωρων-αξεσουαρ) και vickmall (στελνει φωτο την καθε παραγγελια).

Βλεπω οτι σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι παραγγελνουν.

Περιμένω 1 αυτή την εβδομάδα και έχω ακριβώς την ίδια ετνύπωση.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

234buy τι ρόλο βαράει , είναι από Αγγλία και πολύ φθηνότερο ( για το 8core xiaomi redmi note )

Πράγματι λέει ότι η εδρα του είναι

Birnigham, αλλά λέει οτι έχει στενές επαφές με κινέζους στο about. Παρόλο που ειναι αγγλία, οι τιμες ειναι σε δολλάρια, όχι στερλινες....περίεργο.

Κινέζοι είναι ->http://www.234buy.com/shipping-and-payment.html

Δεν μου γεμίζουν το μάτι....

Edited by maddoctor

Σήμερα, το Geekbuying, 4 μήνες μετά την επιστροφή των 3 DOA tablet του post #24 των κινέζικων εγγυήσεων και μετά από 20-30 ανταλλαγές mail, μου πίστωσαν τα μεταφορικά επιστροφής, όπως δηλώνουν ότι κάνουν για τα ελλατωματικά προϊόντα εντός μήνα. Μόνο που εγώ έδωσα 27€ για τις τρεις ταμπλέτες και αυτοί μου γύρισαν 10 δολλάρια (7.5€)...

Κάνε έναν κόπο και γράψε τα και στο θέμα του καταστήματος. Όλα σε παρακαλώ.

Θα ενημερώσω εκείνον που ήταν στο support τους όσο πήγαιναν καλά τα πράγματα με το GeekBuying.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Σταματησε και το vickmall να είναι αξιοπιστο!?

Απο την στιγμή που πήραν tracking number δεν φταίει το vickmall (για την ωρα)

Μάλλον θα έτυχαν στην εβδομάδα που ειχαν αργία στην Κίνα συν η αναμονή που θα ειναι μέσα στον σακο στο Βενιζέλος..οπότε καλο Πάσχα.

Όποιος και να φταίει όμως κάνουμε dispute για να είμαστε καλυμμένοι.

Μέχρι 25-30 μέρες κάνουμε υπομονή μετά αρχίζει η ανησυχία.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Σήμερα, το Geekbuying, 4 μήνες μετά την επιστροφή των 3 DOA tablet του post #24 των κινέζικων εγγυήσεων και μετά από 20-30 ανταλλαγές mail, μου πίστωσαν τα μεταφορικά επιστροφής, όπως δηλώνουν ότι κάνουν για τα ελλατωματικά προϊόντα εντός μήνα. Μόνο που εγώ έδωσα 27€ για τις τρεις ταμπλέτες και αυτοί μου γύρισαν 10 δολλάρια (7.5€)...

Εσκεμμένη Μ@λακι@ τους.

Αλλά δεν το ήξερα ότι το έχουν αυτό με την επιστροφή των χρημάτων

Είναι απολύτως λογικό αλλά δεν το περίμενα..

Το αναφερουν ολα τα κινεζομαγαζα στους ορους η μόνο το συγκεκριμένο?

Επίσης είπαμε ότι 100% αξιοπιστία δεν υπάρχει από Κινέζους.

Οπότε αν το λάβουμε αυτό υπόψη, υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που αξίζει να αγοράσει κάποιος και όχι μόνο 2,3.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκιμασα κ εγω πρωτη φορα gearbest κ ο τυπος εδω ηταν σε( presale παντα )επικοινωνια αψογος κ ταχυτατος

Τωρα τι ψαρια θα πιασει μετα θα ξερουμε κατα αρχες νοεμβρη

Πράγματι λέει ότι η εδρα του είναι

Birnigham, αλλά λέει οτι έχει στενές επαφές με κινέζους στο about. Παρόλο που ειναι αγγλία, οι τιμες ειναι σε δολλάρια, όχι στερλινες....περίεργο.

Κινέζοι είναι ->http://www.234buy.com/shipping-and-payment.html

Δεν μου γεμίζουν το μάτι....

Έβγαλε ανακοίνωση το φόρουμ για αυτό το μαγαζί στο FB

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=51085&stc=1&d=1413260919

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρετε ο αδερφός μου για κινητό με ψηφιακό δέκτη tv που να λειτουργεί Ελλάδα.. υπάρχει κάτι? να έχει και δυνατή μπαταρία

Ο Δανείζων Κάνει Εχθρούς Και Ο Χαρίζων Αχάριστους... :wink:

το κινητο λεει

το site oχι

Παρτο απο εδω που ειναι μεχρι στιγμης το αξιοπιστο site και φτηνοτερο

http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=coolpad+f1

Σωστα λεει ο φιλος,οχι απο το Antelife.

Καλησπερα, εκανα χθες μια παραγγελια απο vickmall, ξερει κανενας συνηθως σε ποσες μερες δινουν tracking?
Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;)

Καλησπερα, εκανα χθες μια παραγγελια απο vickmall, ξερει κανενας συνηθως σε ποσες μερες δινουν tracking?

θα σου στειλουν μεηλ με φωτο απο το πακετο και μετα μια μερα η την ιδια το τρακινγκ,οχι αργοτερα απο δυο μερες συνηθως.

Παιδιά έχει παραλάβει κάποιος από το http://www.b2cbuying.com/ κάποιο κινητό , η να κάτσω στα αυγά μου :p ? θέλω να αγοράσω το jiayu G2F.. και στο vickmall , minideal , to2c , είναι out of stock..!

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

θα σου στειλουν μεηλ με φωτο απο το πακετο και μετα μια μερα η την ιδια το τρακινγκ,οχι αργοτερα απο δυο μερες συνηθως.

Eνταξει, ευχαριστω

Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;)

Παιδιά έχει παραλάβει κάποιος από το http://www.b2cbuying.com/ κάποιο κινητό , η να κάτσω στα αυγά μου :p ? θέλω να αγοράσω το jiayu G2F.. και στο vickmall , minideal , to2c , είναι out of stock..!

Δεν εχω αγορασει αλλα οσες φορες μιλησα στο chat ηταν πολυ εξυπηρετικοι και απαντουσαν on the point και οχι αλλα αντι αλλων.

Απο οσους εχουν αγορασει ακουγονται καλα λογια και εχουν κ το συστημα με τις φωτο στο μαιλ σου με την αποστολη.

Το οτι δεν το εχουν ολοι οι αλλοι δημιουργει ενα ερωτηματικο αν οντως το εχουν σε στοκ εκει .

Πριν προχωρησεις ζητησε τους στο chat να σου στειλουν ενα μαιλ που να σου επιβαιβεωνουν οτι ειναι in stock και μεσα σε ποσες μερες θα γινει η αποστολη του.

Δεν εχω αγορασει αλλα οσες φορες μιλησα στο chat ηταν πολυ εξυπηρετικοι και απαντουσαν on the point και οχι αλλα αντι αλλων.

Απο οσους εχουν αγορασει ακουγονται καλα λογια και εχουν κ το συστημα με τις φωτο στο μαιλ σου με την αποστολη.

Το οτι δεν το εχουν ολοι οι αλλοι δημιουργει ενα ερωτηματικο αν οντως το εχουν σε στοκ εκει .

Πριν προχωρησεις ζητησε τους στο chat να σου στειλουν ενα μαιλ που να σου επιβαιβεωνουν οτι ειναι in stock και μεσα σε ποσες μερες θα γινει η αποστολη του.

Ναι εννοείτε άμα δεν μιλήσω πρώτα σε live chat δεν κάνω ποτέ κίνηση για αγορά σε smartphne και tablet.. Και πάντα βγάζω και βίντεο σε τέτοιες αγορές όταν παραλάβω .. Πριν λίγους μήνες πάλι ήταν ένα κατάστημα εδώ , το ξέχασα και το όνομα του , όσοι την πάτησαν σίγουρα θα θυμούνται , που και αυτοί ήταν εξυπηρετικοί και σε mail και σε Live chat και έστελναν και φωτογραφίες , αλλά στο τέλος έριξε ομαδικό κανόνι σε πολλά παιδιά από εδώ μέσα .. Κατά μεγάλο ποσοστό ξέρω ότι η paypal είναι υπέρ του αγοραστή , αλλά το θέμα είναι να μην φτάσουμε μέχρι εκεί , είναι ταλεπωρεία και ειδικά άμα έχεις παραγγείλει για άλλο άτομο (συγγενή , φίλο κτλ) διπλή η ευθύνη ... Τι του λες μετά?

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974