maddoctor Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παρήγγειλα από το to2c και μου έστειλαν το tracking number πριν 3-4 μέρες. ξέρετε κάποιο site που μπορώ να βάζω το tracking number να βλέπω πληροφορίες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derek58 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 thanks man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δεν ισχύει αυτό που λες. Αγοράζω φουλ από Αγγλία μέσω Ebay και μου τυχαίνει από 3 μέχρι 10 μέρες. Το συγκεκριμένο ήρθε με Sweden post που δείχνει πράγματι κάποια αλλαγή στην πορεία του. Sweden Post ?? Εχεις παραλαβει πολλες φορες πραγματα απο UK με Sweden Post ?? Γιατι αν οχι κατι θα πρεπει να λεει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Sweden Post ?? Εχεις παραλαβει πολλες φορες πραγματα απο UK με Sweden Post ?? Γιατι αν οχι κατι θα πρεπει να λεει αυτο. Εγω εχω παραλαβει και γράμματα και πακέτα μεσω Γερμανίας, ισως και μεσω NL αν θυμάμαι καλα. Αλλα οι 2 βδομάδες μου λενε οτι μαλλον σταλθηκε απο κινα με κούριερ καπου στην Ευρώπη και μετα του το στείλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 http://www.b2cbuying.com Eμπειρίες αγορών απο εδώ? Περιμένω παραλαβή, αλλά έπεσα κι εγώ στην εθνική εορτή τους. Ως τώρα έχουμε καλή επικοινωνία, απαντούν σε όλα και σύντομα. Μου έστειλαν και φωτογραφία των περιεχομένων του δέματος. Θα ξαναπαραγγείλω. Απόφυγε να επιλέξεις αποστολή μέσω PostNL με αυτούς ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα κατάστημα γιατί το tracking # δεν λειτουργεί. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Sweden Post ?? Εχεις παραλαβει πολλες φορες πραγματα απο UK με Sweden Post ?? Γιατι αν οχι κατι θα πρεπει να λεει αυτο. Λέει αυτό που έγραψα και πριν και που το αναφέρουν και άλλα παιδιά. Ότι παίζουν αλλαγές στο πώς στέλνεται και από ποιές χώρες περνάει το πακέτο. Σαφέστατα και δεν δείχνει απευθείας αποστολή από Αγγλία, από την άλλη δεν έρχεται όμως Και από Κίνα αφού κάνει λιγότερο χρόνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εγώ όσες αγορές έκανα από Αγγλία όλες ήλθαν με το Royal mail. Θέλει προσοχή από το Αγγλικό EBAY γιατί τα περισσότερα έρχονται από Κίνα, γιά αυτό και είναι με άλλες εταιρείες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 άλλη μία βδομάδα το πολυ 10 μέρες θα περιμένω μετά dispute θα κάνω...δεν ήξερα ότι υπάρχει ξεχωριστό νήμα δεν το είδα κάπου μπορεις να μου πεις ποιο είναι? Κι εγω το ιδιο φιλε μου, θα περιμενω μια βδομαδουλα ακομα κ μετα dispute! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Κι εγω το ιδιο φιλε μου, θα περιμενω μια βδομαδουλα ακομα κ μετα dispute! Για ποιο μαγαζί μιλάμε!? Καλό είναι να γραφετε να μαθαίνουμε όλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 ρε παιδια,απο to2c σε ποσες μερες παιρνετε tracking number απο τη μερα της παραγγελιας?τα σκ εχουν αργια και στη κινα οπως εδω? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Γεια σας παιδιά. το yeso521 είναι αξιόπιστο? επίσης έψαξα μέσα στο forum για το Elephone G4 και δεν το βρήκα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για ποιο μαγαζί μιλάμε!? Καλό είναι να γραφετε να μαθαίνουμε όλοι... Για το Vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για το Vickmall Σταματησε και το vickmall να είναι αξιοπιστο!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εγώ αν και είχα ακούσει και γω τα καλύτερα κοντεύει ένα μήνα τώρα και το κινητό άφαντο, έτυχε σε μένα δεν ξέρω ίσως Είναι συνηθισμένο να χρειάζεται περίπου ένας μήνας. Επιπλέον τώρα ήταν και η εθνική εορτή τους, με διάρκεια μίας εβδομάδας. Πότε παρήγγειλες και τί λέει το tracking number από το VickMall; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 ρε παιδια,απο to2c σε ποσες μερες παιρνετε tracking number απο τη μερα της παραγγελιας?τα σκ εχουν αργια και στη κινα οπως εδω? Εγώ στο to2c έδωσα παραγγελία την Τετάρτη και ακόμα είναι στο processing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Γεια σας παιδιά. το yeso521 είναι αξιόπιστο? επίσης έψαξα μέσα στο forum για το Elephone G4 και δεν το βρήκα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ. Δεν το ξερω, οπότε συγκρινα τιμες με το mi band που θέλω να πάρω. Vickmall=39.99$, Coolicool=31.99$, yeso521=21$. Πολυ χαμηλή τιμή, ύποπτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Βρε σεις,που πατε και τα ξετρυπωνεται κατι κατατσηματα,το εχουμε πει 1000 φορες πια,μαλιασε η γλωσσα μας,καλυτερα 5-10$ παραπανω στην τιμη,αρκει να ειναι σιγουρο το καταστημα...........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 η παροιμια λεει οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι. Τι ειναι το yeo421 ή οπως αλλιως το λενε;;; και τι μας νοιαζει στην τελικη;; οταν δινει τιμη πατωμα, τοτε κατι βρωμαει. Οσο για το vickmall δευτερα εκανα παραγγελια, τριτη πηρα νουμερο, και τεταρτη φωτογραφιες. Να αλλαξε κατι απο τοτε;;;; Πολυ χλωμο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Βρε σεις,που πατε και τα ξετρυπωνεται κατι κατατσηματα,το εχουμε πει 1000 φορες πια,μαλιασε η γλωσσα μας,καλυτερα 5-10$ παραπανω στην τιμη,αρκει να ειναι σιγουρο το καταστημα...........:) Εσυ τα λες ...... αλλλα μαλλον εσυ τα ακους :) Τι να πουμε αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. τωρα επι της ουσιας αυτο το yeso521 δεν το ειχα ξανασυναντησει ποτε , αλλα μια και αναφερθηκε ,,, και με ετρωγε να δω :confused: εχει χαμηλοτερες τιμες αλλα ζηταει κανα 15αρι $ για απλο ταχυδρομειο, οποτε οπως δοκιμασα να δω για κανα δυο μοντελα με τα εχτρα μεταφορικα ερχεται μια η αλλη με τους αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σταματησε και το vickmall να είναι αξιοπιστο!? Οχι...Το δικο μου πακετακι επιτελους εφτασε Ελλαδα, 3 εβδομαδες ακριβως!! Πιστεω μεχρι Παρασκευη θα το χω στα χερια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Οχι...Το δικο μου πακετακι επιτελους εφτασε Ελλαδα, 3 εβδομαδες ακριβως!! Πιστεω μεχρι Παρασκευη θα το χω στα χερια μου! Αυτό καλό. Το να έχει ενα μαγαζι το μονοπωλειο της αξιοπιστίας δεν ειναι καλό. Καλό ειναι να υπαρχει ανταγωνισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Αυτό καλό. Το να έχει ενα μαγαζι το μονοπωλειο της αξιοπιστίας δεν ειναι καλό. Καλό ειναι να υπαρχει ανταγωνισμός Πανω σε αυτο συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παίδες το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω, αλλά από λίγη έρευνα βρήκα ότι έχει πολύ ακριβά ταχυδρομικά και δίνει εγγύηση ... 1 μήνα !! Το ζήτημα είναι ότι πέσατε όλοι να τον φάτε τον ταλαίπωρο που το ανέφερε ... και μην ξεχνάτε, ότι πριν από λίγους μήνες, όταν έλεγε κάποιος γιά το Vicmall κάνατε ακριβώς το ίδιο !!! Οπότε, καλό θα είναι να ελέγχουμε τα καταστήματα και μετά να τα προτείνουμε χωρίς φανφάρες και ..εξορκισμούς ... :lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Πανω σε αυτο συμφωνώ απόλυτα. Το καλυτερο θα ήταν να προστεθούν και άλλα. Υποθετω ετσι "ψωνιζεται" ο καθε κινεζος, το βλέπει πια σιγουρο και κανει νερά. Εγω παντως θα αρχισω να κοιταω και αλλα μαγαζιά μαζί με το coolicool που ξερω και εμπιστευομαι, γιατι ποτε δεν ξερεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλό ειναι να υπαρχει ανταγωνισμός Συμφωνουμε ολοι απολυτα. Να πω και για το b2cbuying,απο το οποιο περιμενω 2 παραγγελιες,οτι μου φαινεται πως θα μπει στην λιστα των αξιοπιστων εως εξαιρετικων καταστηματων.Πολυ καλες τιμες-προσφορες,αριστη επικοινωνια και γρηγορη αποστολη.Μου κανει για συνδυασμο to2c (λογω δωρων-αξεσουαρ) και vickmall (στελνει φωτο την καθε παραγγελια). Βλεπω οτι σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι παραγγελνουν. Επισης καλη εικονα εχω για το Gearbest,χωρις να εχω παραλαβει ακομα την παραγγελια μου που σημερα εφτασε Ελλαδα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts