Jump to content

sergeodj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sergeodj

  1. Εγώ όταν αγόρασα ένα λάπτοπ από gearbest και πέρασε τελωνείο με DHL μου ζήτησαν την απόδειξη του καταστήματος και φωτό την τιμή στην ιστοσελίδα για να βγάλουν την λυπητερή , στα ΕΛΤΑ πως υπολογίζουν την αξία του προϊόντος? Αν είναι ότι γράφει πάνω στην συσκευασία , τότε μπορούμε να ζητήσουμε από τα καταστήματα να γράφουν εικονικές τιμές.
  2. Θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να πληρώσεις εκτελωνισμο στα ΕΛΤΑ η στην DHL ή το τελικό ποσό θα ειναι το ίδιο κ στα 2? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mi mix από geekbuying ή gearbest αλλά θα ξεφύγει πολύ η τιμή με τα τελευταία μέτρα.
  3. Απο τη μια εχεις δικιο φιλε αλλα απ την αλλη ειναι και 350 σελιδες, δεν μπορουν να διαβαστουν ολες, χωρια που για καθε εναν ειναι μια διαφορετικη περιπτωση. Μηπως θα επρεπε στην πρωτη σελιδα του συγκεκριμενου θεματος να γραφτει απο καποιον διαχειριστη ποια ειναι πλεον η μεχρι σημερα ισχυοντα διαδικασια, ετσι ωστε να μην ρωταει ο καθενας ''τι γινεται ρε παιδια?'' Τα πραγματα φαινεται οτι εχουν αλλαξει δραματικα.
  4. Ναι δεν το παρακολουθω καθολου και επειδη θελω να παραγγειλω απο Gearbest ειπα να ρωτησω εδω, προσπαθησα να καταλαβω απο τα ποστ διαφορων αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να τις διαβασω μια-μια. Ευχαριστω!
  5. Καλημερα, εχει αλλαξει κατι ρε παιδες για αποστολες απο Κινα? Εχω ακουσει οτι περνανε ολα τελωνειο πλεον ακομα και με απλο ταχυδρομειο. Αληθευει?
  6. Τελειοι για μια ακόμη φορά! Καλή επιτυχία σε όλους!
  7. Καλή μας επιτυχία! Τέλειο πασχαλιατικο δώρο.
  8. sergeodj

    Huawei Mate S

    Ωραια, πρεπει να εχω sd card? Δεν εχω βαλει, ειμαι με τα 32Gb του κινητου!
  9. sergeodj

    Huawei Mate S

    Ευχαριστω παρα πολυ για την διαδικασια , αλλα να φανταστω οτι τα μισα βηματα τα κανω στο PC και απο την μεταφορα και μετα στο κινητο, σωστα? Δεν συνδεω το κινητο με το PC.
  10. sergeodj

    Huawei Mate S

    Επειδη ειναι στα Γερμανικα και η μεταφραση της Google ειναι λιγο ακαταλαβιστικη , μπορει να βοηθησει καποιος για το πως γινεται η εγκατασταση?
  11. sergeodj

    Huawei Mate S

    Παιδιά θα πάρουμε το emui 5 ποτέ? Και αν όχι πως μπορούμε να το εγκαταστήσω? Ευχαριστώ​!
  12. Μηπως να παραγγελνουμε μονο μεσω EU warehouse να τελειωνει η ιστορια? Ουτε τοσες μερες αναμονη, ουτε φοβος για τελωνεια κ ιστοριες. Courier και σε μια βδομαδα εχεις το κινητο στα χερια σου! Αφου δινουν αυτη τη δυνατοτητα πλεον γιατι οχι.
  13. Τι γινεται ρε παιδια , τελευταια κ πολυ αργουν κ αρκετα περνανε απο τελωνειο ακομα και με post. Τι συμβαινει?
  14. Παιδια τι παιζει με το EU Warehouse? Αποθηκες στην Ευρωπη, πληρωνεις φορους, τελωνεια κλπ??? Τι παιζει? Επισης δεν εχω δουλεψει ποτε με Aliexpress, μπορει να πει καποιος τι προσεχουμε? Ευχαριστω!
  15. Παιδια εμενα σημερα εδειξε οτι χθες μπηκε στο αεροδρομιο Ελλαδος. 19/12 αποστολη και απο 04/01 περιμενα να φυγει απο Ολλανδια.
  16. @Roid_rage τους ειπα να το στειλουν με DHL, οκ θα το εκτελωνισω, απ οτι ξερω πληρωνεις εκτελωνιστη-ΦΠΑ-εξοδα courier. Στη τιμη που το πηρα ακομα με συμφερει διοτι Ελλαδα κατι αναλογο εχει 500 ευρω κ πανω! Η γνωμη σου ποια ειναι?
  17. @Roid_Rage προφανως αναφερεσαι στο ultrabook, οκ θα περιμενω σχετικα με την αποστολη του λογω Πρωτοχρονιας! Για το κινητο που δειχνει στο tracking οτι εφυγε 19/12 απο Κινα, εφτασε 03/01 Ολλανδια και 04/01 απο Ολλανδια για Ελλαδα και δεν εχει φτασει κατι ακομα εδω, τι εχεις να πεις? Τι προτεινεις να κανω? Πανε 41 μερες που περιμενω!
  18. Παιδια απο 19 Δεκεμβριου εσταλη κινητο απο Gearbest, και δεν εχει φτασει ακομα, τι να κανω? Στο tracking γραφει πως απο τις 04/01 εσταλη απο Ολλανδια για την χωρα προορισμου! Επισης εχω να πω οτι ειναι εντελως απαραδεκτο καταστημα. Απο 03-01 εκανα αγορα ενα ultrabook και ακομα δεν εχει φυγει διοτι ενω (μεχρι κ σημερα) δινει τη δυνατοτητα να φυγει με post , μου λενε οτι τελικα πρεπει να φυγει με DHL και οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος. Ειμαι ετοιμος να τους βρισω!!!! Απαραδεκτο καταστημα!!!!
  19. sergeodj

    Huawei Mate S

    Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει με ποιο τρόπο θα ενεργοποιησω το GPS στο κινητό ? Έχω τους χάρτες της Google αλλά τρώνε mb. Ευχαριστώ
  20. Παιδια να ρωτησω κατι κ οποιος μπορει να βοηθησει. Θελω να παραγγειλω ενα ultrabook 14'' απο Gearbest, τους ρωτησα αν μπορουν να το στειλουν με ταχυδρομειο κ οχι courier για να αποφυγω φορους και μου ειπαν οκ. Υπαρχει περιπτωση να το σταματησουν στο τελωνειο? Ευχαριστω!
  21. Άιντε!!!! Αυτά είναι! Καλή τύχη σε όλους μας!
  22. Παιδια μπορει καποιος να μας πει 4-5 καλα αξιοπιστα καταστηματα εκτος του vickmall? ΠΟλυ καλο το vickmll και προσωπικα πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν εχει μεγαλη γκαμα! Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...