chios Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εγώ το αντίθετο το κεφάλι μου το ήσυχο τα τελευταία 5 χρόνια που αγοράζω κινητά μόνο από Κίνα. Τυχερός είμαι δεν ξέρω αλλά δεν μου έχει χαλάσει κανένα. Να το πληρώσω εδώ χρυσό και να μπλεξω με το σέρβις και να αρχίσουν τα πήρε υγρασία κλπ, όχι ευχαριστώ. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Εγώ το αντίθετο το κεφάλι μου το ήσυχο τα τελευταία 5 χρόνια που αγοράζω κινητά μόνο από Κίνα. Τυχερός είμαι δεν ξέρω αλλά δεν μου έχει χαλάσει κανένα. Να το πληρώσω εδώ χρυσό και να μπλεξω με το σέρβις και να αρχίσουν τα πήρε υγρασία κλπ, όχι ευχαριστώ. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ το ίδιο. Επίσης όσες φορές χρειάστηκε βρήκα λύση μετά από επικοινωνία με το μαγαζί, είτε refund, είτε αντικατάσταση. Βέβαια ΠΆΝΤΑ τραβάμε βίντεο, είτε το unboxing είτε το πρόβλημα που τυχόν έχει το προϊόν που παραλάβαμε για να έχουμε αποδείξεις και να μπορέσουμε να ζητήσουμε τα παραπάνω. Αναφέρομαι στα banggood και gearbest που έχω την εμπειρία. Edited November 18, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εγώ το αντίθετο το κεφάλι μου το ήσυχο τα τελευταία 5 χρόνια που αγοράζω κινητά μόνο από Κίνα. Τυχερός είμαι δεν ξέρω αλλά δεν μου έχει χαλάσει κανένα. Να το πληρώσω εδώ χρυσό και να μπλεξω με το σέρβις και να αρχίσουν τα πήρε υγρασία κλπ, όχι ευχαριστώ. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει υπόσταση αυτό σε καμία περίπτωση με τα εδώ επίσημα service,εαν πήρε υγρασία κτλ είναι εύκολα διαπιστωσημο.Οκ είπαμε αλα τις τρελές φολες που έχουμε φάει τόσα χρόνια από τα κιναζοπουλα δεν είναι να τα ξεχνάμε με τα 3μηνα πάνε έλα.....και τις όσες@@ριες στα mail μας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Προσωπικα αγοραζω απο το banggood απο το 2009 και δεν με εχει εκθεσει ποτε. Στο θεμα των κινητων ομως δεν το ρισκαρω...γιατι δεν θελω να μπαινω σε διαδικασιες που για μενα ειναι ψυχολογικη ταλαιπωρια.Υπήρχε το Banggood από το 2009??? Όλα αυτά τα καταστήματα ξεκίνησαν να δουλεύουν τα τελευταία 4-5 χρόνια και εσύ αγόραζες από εκεί πριν 9 χρόνια; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Νομίζω από το 2006 λειτουργεί! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Υπήρχε το Banggood από το 2009??? Όλα αυτά τα καταστήματα ξεκίνησαν να δουλεύουν τα τελευταία 4-5 χρόνια και εσύ αγόραζες από εκεί πριν 9 χρόνια; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το banggood λειτουργει εδω και 12 χρονια...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Δεν ξερω ποσα κινητα εχω αγορασει απο Κινα. Μονο 2-3 ειχαν προβλημα και μαλιστα το ενα το προκαλεσα μονος μου προσπαθοντας να περασω αλλο λογισμικο. Τοτε το Βικμαλλ ( κορυφαιο με αψογη επικοινωνια) με καθοδηγησε βημα προς βημα για να το φτιαξω. Στις αλλες περιπτωσεις με τα τυποποιημενα μηνυατα που στελνουν εβγαλα ακρη. Υπαρχουν και τα απατομαγαζα που το παιζουν τρελιτσα, αλλα εφοσον αγορασεις με Paypal τοτε δεν υπαρχει κινδυνος εξαπατησεις. Προσωπικα την χειροτερη αντιμετωπηση ειχα απο Coolicool Κοντολογις, δεν εχασα Χρημα, απο συνναλαγη με αυτους, σε αντιθεση κερδισμενος. Μονο ευλογο Χρονο εχασα και σε καποιες περιπτωσεις λιγο παραπανω απο οτι επρεπε. Όλα αυτά τα καταστήματα ξεκίνησαν να δουλεύουν τα τελευταία 4-5 χρόνια και εσύ αγόραζες από εκεί πριν 9 χρόνια; Geekbyuing 2004, Chinavision 2004, Edited November 19, 2018 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Στο Geekbuying με ποιο τρόπο επικοινωνούμε για καλύτερες τιμές και δωράκια; Έστειλα email χτες πρωί στο support-payment και service-tracking και καμία απάντηση ακόμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Επειδή έχω απο το καλοκαίρι να πάρω κάτι, άλλαξε τίποτε με το Priority Direct Mail του Banggood? Σε κάποιο άλλο νήμα σα να διάβασα ότι πλέον υπάρχουν θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Επειδή έχω απο το καλοκαίρι να πάρω κάτι, άλλαξε τίποτε με το Priority Direct Mail του Banggood? Σε κάποιο άλλο νήμα σα να διάβασα ότι πλέον υπάρχουν θέματα... Αργεί λίγο παραπάνω, απ' ότι έχω παρατηρήσει εγώ στις τελευταίες παραγγελίες μου, και αυτό επειδή μάλλον έχουν αλλάξει τρόπο διακίνησης εντός Κίνας για μείωση του κόστους. Έρχεται κανονικά όμως χωρίς έξτρα χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Αργεί λίγο παραπάνω, απ' ότι έχω παρατηρήσει εγώ στις τελευταίες παραγγελίες μου, και αυτό επειδή μάλλον έχουν αλλάξει τρόπο διακίνησης εντός Κίνας για μείωση του κόστους. Έρχεται κανονικά όμως χωρίς έξτρα χρεώσεις. Τελωνειο το αποφευγουν ; Θελω να παρω και εγω κινητο απο gearbest αλλα το φοβαμαι . Παλιοτερα εφεραν και ημουν ευχαριστημενος απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τελωνειο το αποφευγουν ; Θελω να παρω και εγω κινητο απο gearbest αλλα το φοβαμαι . Παλιοτερα εφεραν και ημουν ευχαριστημενος απο κινα 100% δεν εχεις εγγυηση οτι δεν θα περασει απο κανενα πλεον. Εκτος εαν εγγυηθούν οτι θα στειλουν απο Ευρωπη......κομματακι δυσκολο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τελωνειο το αποφευγουν ; Θελω να παρω και εγω κινητο απο gearbest αλλα το φοβαμαι . Παλιοτερα εφεραν και ημουν ευχαριστημενος απο κινα 100% δεν εχεις εγγυηση οτι δεν θα περασει απο κανενα πλεον. Εκτος εαν εγγυηθούν οτι θα στειλουν απο Ευρωπη......κομματακι δυσκολο. Τα priority του banggood και του gearbest μέχρι τώρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Περνάνε κανονικά αφού φαίνεται (και στο tracking number) ότι έρχονται από Ευρώπη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τα priority του banggood και του gearbest μέχρι τώρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Περνάνε κανονικά αφού φαίνεται (και στο tracking number) ότι έρχονται από Ευρώπη . Το εγραψα αυτο φιλε σχετικα με την Ευρωπη.....ελα ομως που με σταματησαν με καταληξη nl....καθως εδειχνε αρχικο cn.....για αυτο μην το δενεις και κομπο.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Το εγραψα αυτο φιλε σχετικα με την Ευρωπη.....ελα ομως που με σταματησαν με καταληξη nl....καθως εδειχνε αρχικο cn.....για αυτο μην το δενεις και κομπο.... Δεν έχει σημασία με πιο ταχυδρομεί τα στέλνουν. Το σημαντικό είναι να μην φαίνεται στο δέμα και στο tracking number ότι είναι από Κίνα. Οι priority επιλογές κάνουν αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Δεν έχει σημασία με πιο ταχυδρομεί τα στέλνουν. Το σημαντικό είναι να μην φαίνεται στο δέμα και στο tracking number ότι είναι από Κίνα. Οι priority επιλογές κάνουν αυτό ακριβώς. Νασαι καλα χάρηκα Κωστας.Eγω ξερω πολυ καλα τι υποτίθεται οτι κανουν οι pl. Αυτο να το πεις στα κινεζοπουλα φιλε οχι σε εμενα.....αυτοι εστειλαν το πακετο. Και οταν τους λες τι @@ρια εκαναν,απλα κανουν τον Κινεζο..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δεν έχει σημασία με πιο ταχυδρομεί τα στέλνουν. Το σημαντικό είναι να μην φαίνεται στο δέμα και στο tracking number ότι είναι από Κίνα. Οι priority επιλογές κάνουν αυτό ακριβώς. Oλα φαινονται πλεον απο που ερχονται, το priority και αλλες τετοιες αλχημειες δεν πιανουν. Υπαρχει υπηρεσια ιχνηλατησης ( tracking number ) που δεν το βλεπεις εσυ στις απλες σελιδες του ελτα ή 17track, οπου φαινετα απο που ηρθε το πακετο, που σταματησε, τι εφαγε, με ποιον μιλησε. κοκ. παρα μονο τα κεντρικα ταχυδρομεια εκαστοτε χωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Νασαι καλα χάρηκα Κωστας.Eγω ξερω πολυ καλα τι υποτίθεται οτι κανουν οι pl. Αυτο να το πεις στα κινεζοπουλα φιλε οχι σε εμενα.....αυτοι εστειλαν το πακετο. Και οταν τους λες τι @@ρια εκαναν,απλα κανουν τον Κινεζο..... Σου έστειλαν με priority και σταμάτησε τελωνείο; Oλα φαινονται πλεον απο που ερχονται, το priority και αλλες τετοιες αλχημειες δεν πιανουν. Υπαρχει υπηρεσια ιχνηλατησης ( tracking number ) που δεν το βλεπεις εσυ στις απλες σελιδες του ελτα ή 17track, οπου φαινετα απο που ηρθε το πακετο, που σταματησε, τι εφαγε, με ποιον μιλησε. κοκ. παρα μονο τα κεντρικα ταχυδρομεια εκαστοτε χωρας. Δε ξέρω για ποιες άλλες "αλχημείες" λές αλλά δεν γνωρίζω καμία περίπτωση, είτε από γνωστούς, είτε από εδώ που να σταμάτησε δέμα με priority. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Σου έστειλαν με priority και σταμάτησε τελωνείο; Δε ξέρω για ποιες άλλες "αλχημείες" λές αλλά δεν γνωρίζω καμία περίπτωση, είτε από γνωστούς, είτε από εδώ που να σταμάτησε δέμα με priority. Εδω λοιπον λεμε οτι σταματησαν με priority,και πληρωσα το καπελακι μου....κανε τα μαθηματικα σου στα 429 ευρο αγορα ποσο πληρωσα...:mad: Δεχ εχουμε καποιο λογο φιλε να γραφουμε ανακριβειες στο συγκεκριμενο φόρα. Εχω πολλες 100δες αγορες απο Κινα,να βοηθησουμε προσπαθουμε τους εκαστοτε υποψήφιους αγοραστες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δε ξέρω για ποιες άλλες "αλχημείες" λές αλλά δεν γνωρίζω καμία περίπτωση, είτε από γνωστούς, είτε από εδώ που να σταμάτησε δέμα με priority. αλχημειες τυπου τριγωνικες αποστολες. Aυτοκολλητα priority, και αλλα τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Την εμπειρία σας παίδες: ποιά μέθοδο αποστολής από gearbest να επιλέξω?. Μου δίνει δύο επιλογές Netherland registered (PDM) $1.23. και EU priority line $5.55. Ποιά θεωρείται πιο ασφαλής κατά την γνώμη σας??Και οι 2 αυτή την περίοδο θεωρούνται safe, εγώ επέλεξα την 2η σε χθεσινή παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά από Coolicool υπάρχει τρόπος ασφαλούς τριγωνικής αποστολής; Ή είναι λαχείο; Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά από Coolicool υπάρχει τρόπος ασφαλούς τριγωνικής αποστολής; Ή είναι λαχείο; apo την ευρωπαικη αποθηκη του πηρα ενα οφονο χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ε, ναι, είναι αυτονόητο από ευρωπαϊκή αποθήκη. Από Κίνα εννοούσα, προφανώς. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Gearbest Αγορά από gearbest ένα TV box, δεν το έστειλαν ποτέ, μου έδωσαν tracking number (κανονικό, registered) το οποίο έχει μείνει στο item announced, παρόλα αυτά το παρεβλεψα γιατί λέω μπορεί να έστειλαν με κάποιο άλλο τρόπο, πέρασαν 2 μήνες και ζητάω refund. Προσφέρουν partial refund γιατί δεν πλήρωσα την ασφάλεια αποστολής. Πόσο αστείοι.. Θα το κάνω και εγώ αυτό, θα πουλάω πράγματα που δε θα στέλνω ποτέ και μετά θα επιστρέφω τη μισή αξία, πώς δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts