WitchKing Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αυτο λεω, δεν μου τραβηξαν τα χρηματα απο το paypal, οπως γινοταν παλιοτερα. Μηπως αλλαξαν πολιτικη? το τσεκαρα με το paypal αυτο που λεω. Και στο email που μου έστειλαν γράφει το ίδιο αλλα τα λεφτά τα πήραν προχθές και το κινητό είναι ακόμα στην αποθήκη τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μόλις έκανα μια αγορά από banggood.com και μου ήρθε το εξής μήνυμα: ....Because you only pay for items when we ship them to you, you won't be charged for any items that you cancel." Δηλαδή θα χρεώσουν μόνο όταν κάνουν την αποστολή εκτός αν την ακυρώσω εν τω μεταξύ, Καλή φάση. Ναι, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις τα χρήματα πίσω μέχρι να γίνει shipped το item. Αυτό μπορείς να το δεις αν μπεις στο λογαριασμό σου και δεις τις αγορές σου, έχει επιλογή για cancel. Επίσης εκεί θα δεις αν η πληρωμή είναι επιτυχής. Αν λέει επιτυχής, τα χρήματα τα έχουν πάρει, απλώς μπορεί να μην φάνηκε στο paypal ακόμα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μόλις έκανα μια αγορά από banggood.com και μου ήρθε το εξής μήνυμα: ....Because you only pay for items when we ship them to you, you won't be charged for any items that you cancel." Δηλαδή θα χρεώσουν μόνο όταν κάνουν την αποστολή εκτός αν την ακυρώσω εν τω μεταξύ, Καλή φάση. Μπορείς να τα πάρεις πίσω με ένα κλικ εως ότου σου πάρουν τα λεφτά ( δηλαδή σου δίνουν μια μικρή διορία 1ημέρας περίπου να ακυρώσεις την παραγγελία ) Εάν δεν ακυρώσεις μέσα στην διορία,ισχύ το κλασικό ( εποικοινωνία με την εξυπηρέτηση τους κτλπ ή paypal ) http://i58.tinypic.com/nq7cza.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ναι, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις τα χρήματα πίσω μέχρι να γίνει shipped το item. Αυτό μπορείς να το δεις αν μπεις στο λογαριασμό σου και δεις τις αγορές σου, έχει επιλογή για cancel. Επίσης εκεί θα δεις αν η πληρωμή είναι επιτυχής. Αν λέει επιτυχής, τα χρήματα τα έχουν πάρει, απλώς μπορεί να μην φάνηκε στο paypal ακόμα. Στη δική μου περίπτωση, η επιλογή για ακύρωση εξαφανίστηκε μόλις επιβεβαιώθηκε η πληρωμή. Μερικές ώρες μετά την καταχώριση της παραγγελίας δηλαδή. Τώρα είναι σε στάδιο "Processing" αλλα δεν υπάρχει πλήκτρο ακύρωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για το μόνο που παραδέχομαι το gearbest έναντι του vickmall είναι η ποικιλία που έχουν σε μικροπράγματα και ότι όσο φθηνό και να είναι κάτι,θα στο στείλουν συν το γεγονός ότι πουλάνε και σκέτες μπαταρίες και άλλα μικροπράγματα της τάξης των 3-5$ που άλλα καταστήματα δεν έχουν.Πχ ήθελα μια μπαταρία για ένα smartwatch και την είχαν μόνο αυτοι όπως επισης είχαν την καλύτερη τιμή για μπαταρία κινητού που χρειαστηκα περισυ.Παρέλαβα κανονικά σε 15 ημέρες και στις 2 περιπτώσεις.Δεν θα τους εμπιστευτώ για κινητό με τα όσα αναφέρετε οι συμφορουμίτες αλλά για μικροαγορές που άλλα καταστήματα δεν έχουν,τους προτιμώ. Aυτος ειναι ο λογος γιατι το Βικμαλλ ειναι πρωτο, γιατι δεν εχει 800.000 πραγματα στην αποθηκη να ελενγξει, παρα μονο κινητα. Ειναι ευκολο να επικεντρωθει σε ενα ειδος προιοντος παρα σε χιλιαδες αλλα που χανεις τον μπουσουλα. Αν και οταν ανεβαινει το καταστημα σε ειδη προσλαβανεις πιο υπευθυνα ατομα στην ομαδα σου, και δεν τα αφηνεις στο ελεος οπως εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Η ουσια ειναι να εχεις και ενα σωστο after sale-service σε περιπτωση που το χρειαστεις.Και εκει δυστηχως λιγα ειναι τα καλα καταστηματα που θα σε καλυψουν αμεσα και υπευθυνα δυστηχως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δηλαδή για after sales μονο το vickmall υπαρχει; Κανένα άλλο αξιόλογο μαγαζι; Για το gearbest γιατί τοσο χωσιμο; Κοιτούσα για φθηνο smartwatch και εχει πολλες επιλογές. Για κατι μεχρι 40,50 ευρω θα το σκεφτόμουν να το παρω από εκει. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δηλαδή για after sales μονο το vickmall υπαρχει; Κανένα άλλο αξιόλογο μαγαζι; Για το gearbest γιατί τοσο χωσιμο; Κοιτούσα για φθηνο smartwatch και εχει πολλες επιλογές. Για κατι μεχρι 40,50 ευρω θα το σκεφτόμουν να το παρω από εκει. Δεν νομιζω να γραφω καπου μονο για το ενλογο καταστημα,αλλα σε γενικα πλαισια λιγα ειναι τα καταστηματα που θε σε καλυψουν επαγγελματικα οταν εχεις θεμα,και δεν θα κανουν τους Κινεζους........:) Για το gearbest τα διαβαζες και μονη σου σχετικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δηλαδή για after sales μονο το vickmall υπαρχει; Κανένα άλλο αξιόλογο μαγαζι; Για το gearbest γιατί τοσο χωσιμο; Κοιτούσα για φθηνο smartwatch και εχει πολλες επιλογές. Για κατι μεχρι 40,50 ευρω θα το σκεφτόμουν να το παρω από εκει. Θα συμφωνήσω ότι το vickmall έχει το καλύτερο after sales και είναι και το πιο γρήγορο σε αποστολή από το gearbest έως σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα σε παραγγελία δεν το έχω χρειαστεί στο after-sales για να έχω άποψη όμως έχω να προσθέσω στη Black list το igogo το οποίο είναι απαράδεκτο και εντελώς αναξιόπιστο πάνω από ένα μήνα περιμένω ένα κινητό και την επιστροφή της διαφοράς χρημάτων που υπήρχε από την αρχική παραγγελία ευτυχώς που υπάρχει και το PayPal το ίδιο ισχύει και για το efox παραγγελία 9/10 και ακόμα τίποτα δεν έστειλαν και για να απάντηση σουν σε email χρειάστηκε το PayPal για να μου απαντήσουν στα email μετά από 10 ημέρες....... γενικά έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία μεγάλες καθυστερησεις από αρκετά site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δηλαδή για after sales μονο το vickmall υπαρχει; Κανένα άλλο αξιόλογο μαγαζι; Για το gearbest γιατί τοσο χωσιμο; Κοιτούσα για φθηνο smartwatch και εχει πολλες επιλογές. Για κατι μεχρι 40,50 ευρω θα το σκεφτόμουν να το παρω από εκει. Αυτο ειναι το λαθος που πιθανον θα κανεις. Θα το παρήγγειλης... αλλα εισαι σιγουρη οτι θα το παρεις; Εχει δωσει αρκετα παραδειγματα να πιστευουμε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Aυτος ειναι ο λογος γιατι το Βικμαλλ ειναι πρωτο, γιατι δεν εχει 800.000 πραγματα στην αποθηκη να ελενγξει, παρα μονο κινητα. Ειναι ευκολο να επικεντρωθει σε ενα ειδος προιοντος παρα σε χιλιαδες αλλα που χανεις τον μπουσουλα. Αν και οταν ανεβαινει το καταστημα σε ειδη προσλαβανεις πιο υπευθυνα ατομα στην ομαδα σου, και δεν τα αφηνεις στο ελεος οπως εγινε. Συμφωνώ.Γιαυτό και εγώ τους ρίχνω άκυρο για κινητά.Απο την άλλη όμως για αξεσουάρ κτλ συμφέρουν.πχ Οταν αγόρασα το doogee x5 pro απο το vickmall δεν πήρα θήκη.Μετά είδα ότι ήθελα.Ειπα στο vickmall να μου την στείλουν και μου είπαν ότι δεν τους συμφέρει λόγω μεταφορικών.Αν δεν έβρισκα απο e-bay θα έπαιρνα απο gearbest που και 3$ να ειναι κάτι,θα το πουλήσουν.Μέχρι εκεί όμως..για τα άλλα δεν ειναι εμπιστοσύνης. Δηλαδή για after sales μονο το vickmall υπαρχει; Κανένα άλλο αξιόλογο μαγαζι; Για το gearbest γιατί τοσο χωσιμο; Κοιτούσα για φθηνο smartwatch και εχει πολλες επιλογές. Για κατι μεχρι 40,50 ευρω θα το σκεφτόμουν να το παρω από εκει. Καλύτερα να μην τους εμπιστευτείς.Αλλο τι γράφει και άλλο τι έχει διαθέσιμο.Φίλος με ενημέρωσε σήμερα ότι είχε παραγγείλει το zgpax s79 που το έχουν πολύ πιο φθηνό απο ότι άλλα κατάστηματα και τον πήγαιναν απο μέρα σε μέρα και καλά ότι είναι hot sale και wait κτλ και τελικά πήρε refund.Αν θες smartwatch μέχρι 40€ κοίτα καλύτερα στο geekbuying.com (πήρα απο εκει το zgpax s29) που ναι μεν αργούν και αυτοι να στείλουν σε σχέση με vickmall αλλά πάντα στέλνουν.Εχω κάνει απο εκει απο καμμια 20αρια παραγγελίες και αν εξαιρέσουμε ότι κάνουν καμμια εβδομάδα να στείλουν το πακέτο (ανάλογα την περίοδο ισως και λιγο παραπάνω) αλλά πάντα το έστειλαν και παρέλαβα χωρις άλλα παρατράγουδα Edited October 25, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Εγώ είχα πάρει κινητό για την αδερφή μου από το GearBest, το Ulefone Be X και με κουπονάκι -$5! Το παρήγγειλα Σάββατο βράδυ του Ιουνίου και Δευτέρα πρωί είχα στο e-mail μου το tracking number! Σε 10-11 ημέρες ήρθε με το SG Post που είχα επιλέξει, μαζί με μια θήκη. Κανένα πρόβλημα απολύτως και ακόμα η συσκευή δουλεύει καλά κι έχω άλλες 2 παραγγελίες με διάφορα πράγματα από εκεί που πήγαν καλά! Μόνο σε μία τέταρτη παραγγελία, άργησαν 1 εβδομάδα να στείλουν και μου είπαν στο chat πως δεν έχουν Stock και την ακύρωσα και τα λεφτά μπήκαν κανονικά στο Paypal! Να υποθέσω ότι είμαι από τους τυχερούς?? :lol: Edited October 26, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εκανα μια αγορα 39,28 δολαρια απο το gearbest, και εξαργυρωσα και 10 δολαρια ποντους που ειχα Με αυτα που διαβαζω τον τελευταιο καιρο δεν νομιζω να κανω παλι απο αυτους καποια ''σοβαρη'' αγορα, οπως γραφει και ο Χρηστος (bbbb) μονο μικροπραγματα-αξεσουαρ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ...συν το γεγονός ότι πουλάνε και σκέτες μπαταρίες... ...Πχ ήθελα μια μπαταρία για ένα smartwatch και την είχαν μόνο αυτοι... Το Vickmall μπορεί να σου βρει πράματα που δεν έχει στο site. Ζήτησαν να μου βρούνε οθόνη για tablet που δεν έβρισκα και που τα άλλα κινεζομάγαζα μου έριχναν άκυρο αμέσως όταν ζητούσα. Μπαταρία για το ίδιο τάμπλετ ήρθε μαζί με την οθόνη. Έχω πάρει και digitizer που δεν το είχαν στο site, αλλά και άλλα ανταλλακτικά που τα βρήκανε μετά από ερώτηση. Όταν η τιμή είναι σχετικά χαμηλή, ζητάνε περίπου 6$ για μεταφορικά. Θεωρώ λογικό ποσό για αποστολή εντός Κίνας (προς αυτούς) συν αποστολή προς Ελλάδα με tracking number. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Οι Κινέζοι είναι η απόδειξη οτι υπάρχουν εξωγήινοι, δεν εξηγείται αλλιώς η αδυναμία συνεννόησης ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα :lol: - 22 Οκτωβρίου δίνω παραγγελία στο Banggood και αφήνω μήνυμα μέσω PayPal να στείλουν το πακέτο με SingPost, αν γίνεται. Ήθελα να αποφύγω την Malaysian που αργεί. - 24 Οκτωβρίου έρχεται email απο την εξυπηρέτηση πελατών που λέει οτι έχουν ένα στανταρ τρόπο δωρεάν αποστολής και, αν θέλω να τον αλλάξω και να το στείλουν με SingPost, θα πρέπει να πληρώσω έξτρα. - Τους λέω, αφήστε την SingPost και στείλτε το όπως θέλετε για να μην καθυστερώ. Τελικά τι κάνουν; Το στέλνουν σήμερα με SingPost χωρίς έξτρα χρέωση! Πήγαμε δηλαδή απο το Σύνταγμα στην Ομόνοια μέσω Ανδραβίδας και έχασα 5 μέρες τζάμπα. Να μην πω για την αποθήκη τους. Άλλη πονεμένη ιστορία. Το κινητό ήταν σε στοκ, χθες το βλέπω backorder. Πάει λέω, δεν θα το πάρω πριν τα Χριστούγεννα. Σήμερα πήρα ειδοποίηση οτι το παρέλαβε η μεταφορική. Είχαν κλείσει tracking number απο την Παρασκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Οι Κινέζοι είναι η απόδειξη οτι υπάρχουν εξωγήινοι, δεν εξηγείται αλλιώς η αδυναμία συνεννόησης ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα :lol: - 22 Οκτωβρίου δίνω παραγγελία στο Banggood και αφήνω μήνυμα μέσω PayPal να στείλουν το πακέτο με SingPost, αν γίνεται. Ήθελα να αποφύγω την Malaysian που αργεί. - 24 Οκτωβρίου έρχεται email απο την εξυπηρέτηση πελατών που λέει οτι έχουν ένα στανταρ τρόπο δωρεάν αποστολής και, αν θέλω να τον αλλάξω και να το στείλουν με SingPost, θα πρέπει να πληρώσω έξτρα. - Τους λέω, αφήστε την SingPost και στείλτε το όπως θέλετε για να μην καθυστερώ. Τελικά τι κάνουν; Το στέλνουν σήμερα με SingPost χωρίς έξτρα χρέωση! Πήγαμε δηλαδή απο το Σύνταγμα στην Ομόνοια μέσω Ανδραβίδας και έχασα 5 μέρες τζάμπα. Να μην πω για την αποθήκη τους. Άλλη πονεμένη ιστορία. Το κινητό ήταν σε στοκ, χθες το βλέπω backorder. Πάει λέω, δεν θα το πάρω πριν τα Χριστούγεννα. Σήμερα πήρα ειδοποίηση οτι το παρέλαβε η μεταφορική. Είχαν κλείσει tracking number απο την Παρασκευή... Ναι σε αντίστοιχη περίπτωση με banggood δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν ξεκάθαρα με τι θα το στείλουν. Επίσης αυτό το "expected restock on" πρέπει να το διαχειρίζεται η Πυθία.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το στελνουν με οποια μεταφορικη τους κανει την καλυτερη τιμη ,μιλαμε για χρηματιστηριο σκετο οποτε δεν θελουν να δεσμευτουν απο πριν ,απλα σου εκατσε ο "νικητης" της δημοπρασιας εκεινη την μερα να ηταν η singpost και σου εκατσε καλα. Πραγματικα αυτη η μαλαισιανη δεν παιζεται ,παει πιο αργα και απο το slow motion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 ...απλα σου εκατσε ο "νικητης" της δημοπρασιας εκεινη την μερα να ηταν η singpost και σου εκατσε καλα. Καιρός ήταν να μου κάτσει κάτι καλά με το κινητό που θέλω. :) Ήδη περίμενα σχεδόν 20 μέρες το Everbuying να στοκάρει (τελικά ακύρωσα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το στελνουν με οποια μεταφορικη τους κανει την καλυτερη τιμη ,μιλαμε για χρηματιστηριο σκετο οποτε δεν θελουν να δεσμευτουν απο πριν ,απλα σου εκατσε ο "νικητης" της δημοπρασιας εκεινη την μερα να ηταν η singpost και σου εκατσε καλα. Πραγματικα αυτη η μαλαισιανη δεν παιζεται ,παει πιο αργα και απο το slow motion. Όντως η Μαλαισιανη είναι η χειρότερη που έχω δει ακόμα και από την σουηδική. Ένας φακός μου έκανε 35 μέρες να έρθει με συστημένο. Από τότε κάνω το σταυρό μου να μην μου ξανά τύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Όντως η Μαλαισιανη είναι η χειρότερη που έχω δει ακόμα και από την σουηδική. Ένας φακός μου έκανε 35 μέρες να έρθει με συστημένο. Από τότε κάνω το σταυρό μου να μην μου ξανά τύχει Μπορεί να έτυχε τόσες πολλές μερες. Εγώ 4 δέματα με Μαλαισία, έκαναν από 13-16 μέρες από τη στιγμή που φάνηκαν πληροφορίες στο tracking. Πάντως όντως είναι γενικά πιο αργή, δέμα που είχε φύγει ταυτόχρονα με China post από το ίδιο μαγαζί, έφτασε 5 μέρες νωριτερα. Γενικά από οσο έχω καταλάβει το banggood δεν στέλνει με κάποια συγκεκριμένη, εξαρτάται από την αποθήκη που θα φύγει το δέμα. Τα πιο πολλά βέβαια έρχονται με Μαλαισία post. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Eκτος του Vickmall, οπου δεν εχει διαθεσιμοτητα το κινητο που θελω, ποιο αλλο καταστημα προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Eκτος του Vickmall, οπου δεν εχει διαθεσιμοτητα το κινητο που θελω, ποιο αλλο καταστημα προτεινετε? Minideal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Για το Pandawill τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Για το Pandawill τι λέτε? τρεχα οσο ποιο μακρυα μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ειχα κανει παραγγελια το 16αρι Honor 6 και μου ηρθε το 32αρι. Να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts