Jump to content

k_xristos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About k_xristos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

k_xristos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστώ αλλά γιατί μου ζητάει να συνδεθώ στο ιντερνετ?
  2. Πως βαζω κωδικο για κλειδωμα? ( win 10)
  3. Μπορουμε να καθαρισουμε τα δεδομενα απο τις εφαρμογες? ή την μνημη ram οπως γινεται στο android ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα στο Microsoft Store? που να κανει τα παραπανω.
  4. Υ.Γ. Θα επανελθω και θα γραψω τον κωδικο που μου εδωσε ο ΟΤΕ για οποιον τον χρειαστει. Ο κωδικος που μου εδωσε ο ΟΤΕ οταν στο τηλεφωνο δεν ερχονται ειδοποιησεις για χαμενες κλησεις οταν ειναι σβηστο ειναι **62*+306975477(τον αριθμο τηλ. τελευταια 6 ψηφια)# πατατε την κληση και επανεκινηση
  5. Οχι βεβαια δεν κατηγόρησα κανενα λειτουργικο ουτε windows ουτε android και δεν ειπα οτι υπαρχει προβλημα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Το μονο που δεν ηξερα ηταν αν υπηρχε καποια ρυθμιση και δεν ερχονταν ειδοποιησεις. Υ.Γ. Θα επανελθω και θα γραψω τον κωδικο που μου εδωσε ο ΟΤΕ για οποιον τον χρειαστει.
  6. Τελικα ειναι θεμα δικτυου. Αλλαξα θεση στις καρτες , εβαλα την σιμ σε αλλο τηλεφωνο δεν ηρθε καμια ειδοποιηση για καποια κληση οταν το εσβηνα. Ευχαριστω πολυ ολους παντως.
  7. Να το γραψω κ'εδω μιας και το δυο τηλεφωνα ειναι ιδια. 640 ds 3g Καμια ιδεα τι φταιει? Εχω απενεργοποιημενο το τηλεφωνο οταν θα το ανοιξω δεν μου εμφανιζει τις κλησεις που εχασα οταν ηταν σβηστο. Αυτο για την σιμ 1 στην σιμ 2 ολα καλα. Εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις τιποτα. δεν νομιζω να εχω πειραξει κατι , κατα λαθος το καταλαβα οταν μου ειπαν οτι μ'επερναν τηλεφωνο οταν το ειχα σβηστο και δεν ηρθε ειδοποιηση. με windows 10 πολυ καιρο σιμ 1 οτε σιμ 2 vodafone
  8. Καμια ιδεα τι φταιει? Εχω απενεργοποιημενο το τηλεφωνο οταν θα το ανοιξω δεν μου εμφανιζει τις κλησεις που εχασα οταν ηταν σβηστο. Αυτο για την σιμ 1 στην σιμ 2 ολα καλα. Εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις τιποτα. δεν νομιζω να εχω πειραξει κατι , κατα λαθος το καταλαβα οταν μου ειπαν οτι μ'επερναν τηλεφωνο οταν το ειχα σβηστο και δεν ηρθε ειδοποιηση. με windows 10 πολυ καιρο σιμ 1 οτε σιμ 2 vodafone
  9. Καποιο προγραμμα για εγγραφη κλησεων υπαρχει παιδια? Δωρεαν δεν βρισκω κανενα.
  10. Απο θεμα θερμοκρασιας δεν ειχα καμια φορα. Το τηλεφωνο το εχω σβησει , οποτε αυριο θα το δουμε. Ας ελπισουμε (αν και δεν νομιζω) να μην εχει προβληματα.
  11. Μου εχει ερθει ενημερωση 10.0.14393.189.την εχει κατεβασει καποιος και πως συμπεριφερεται το τηλεφωνο? Εγω εχω τωρα την 187.Απλως λεει οτι το τηλεφωνο θα λειτουργει καλυτερα και τιποτα αλλο.
  12. Εγω παντως που ειχα το ιδιο προβλημα (με 640 3g)εκανα hard reset και απο 4.70 πηγε στα3.5 περιπου.
  13. Ναι οπως τα λες ειναι ουτε το here drive ουτε το here maps ανοιγουν μονο υπαρχουν σαν εικονιδια πιανουν ομως χωρο. Να κανω απεγκατασταση? ή θα δημιουργηθει προβλημα στο τηλεφωνο? Κατι αλλο τωρα, δεν εχω ηχο στα μυνηματα απο το δικτυο της καρτας σιμ δηλαδη πως βαζω? αν ξερεις.Σ'ευχαριστω πολυ.
  14. Μηπως ξερει καποιος πως βαζουμε ηχο στα μυνηματα του δικτυου?(καρτα σιμ) Δεν εχει καθολου ηχο οτν ερχεται καποιο.(windows 10)
  15. Κανω εγκατασταση τα windows 10 και ειναι στα γραναζια κοντα στα τρια τεταρτα. Ειναι φυσιολογικο αυτο για πρωτη φορα? Χωρος αποθηκευσεις 4.70 απο 7.28 ειναι τοσος και σε εσας? Κατεβαζω την επετειακη και παω για hard reset. Φαινεται να δουλευουν ολα ενταξη. Εχει και το here drive απ'οτι ειδα δεν ειπαν οτι δεν θα υπαρχει?
×
×
  • Create New...