tim05411 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 σ'ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου και θα το κανω το απογευμα και αυριο θα εχω τα νεοτερα.!!:rolleyes: Παράθεση tim05411 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς μια υπηρεσία στο pandawill που και καλά πληρώνεις 5% επιπλέον της αξίας του κινητού που θα αγοράσεις και σε περίπτωση που το κινητό περάσει από τελωνείο το pandawill σου καλύπτει τα έξοδα εκτελωνισμού; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στο site τους αναφέρει τα εξής: Import Tax & VAT Insurance Policy 1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders. 2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content. 3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc) 4. The followinng countries are not covered: Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 tim05411 said: ασε φιλε μου.......το καταλαβα αυτο:( προσοχη μη τη πατησουν κι αλλοι:cry: το σιτε το οποιο λες ειναι γνωστοι απατεωνες, Δεν θα σου πω τι θα κανεις, αλλα με λυπη σε ενημερωνω οτι τα εχασες τα λεφτα σου. Εχει αναφερθει και εδω πολλακις οτι δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι. Βεβαια απο την αλλη σιγα μην διαβαζεις χιλιαδες ποστ για να δεις ποιο ειναι τι!! Απο εδω και περα πηγαινε σε αυτα που προτεινει το myphone. Και προσωπικα στο Vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ξερει κανεις αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m310-4-7-inch-ips-1280x720-mtk6589t-quad-core-android-mobile-cellphone-1gb-4gb-gps-otg-black.html ? Δειχνει πολυ καλο για τα λευτα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 nitrox said: Ξερει κανεις αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m310-4-7-inch-ips-1280x720-mtk6589t-quad-core-android-mobile-cellphone-1gb-4gb-gps-otg-black.html ? Δειχνει πολυ καλο για τα λευτα του! Και ωραία εμφάνιση. Επειδή ψάχνω κι εγώ αυτόν τον καιρό, σ'αυτες τις τιμές, για τις κόρες, μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 nitrox said: Ξερει κανεις αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m310-4-7-inch-ips-1280x720-mtk6589t-quad-core-android-mobile-cellphone-1gb-4gb-gps-otg-black.html ? Δειχνει πολυ καλο για τα λευτα του! Η foxconn είναι προμηθευτής της apple , δεν έχω δει κινητό της από κοντά για να πω την αλήθεια Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 spiros7777 said: Η foxconn είναι προμηθευτής της apple , δεν έχω δει κινητό της από κοντά για να πω την αλήθεια επειδή το πήρα και το δούλεψα, τα αξίζει τα λευτά του όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν εχει μεγαλα bezel? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 basdel said: επειδή το πήρα και το δούλεψα, τα αξίζει τα λευτά του όλα... Και εχει οντως 2450μαω μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Η Foxconn κι οι θυγατρικες της, κατασκευάζουν απειρα πραγματα, για τις περισσότερες μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως (από μητρικές της Asus μέχρι κινητά της Nokia και της Apple). Kαι τα Xiaomi επίσης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Roid_rage said: Δεν εχει μεγαλα bezel? το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ συμμαζεμένο σε διαστάσεις, εάν διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του θα δείτε ότι είναι από τα μικρότερα στην κατηγορία 4.7 in. Καλή ποιότητα κατασκευής, δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα, δύ ημέρες ήτανε στα χέρια μου γιατί δόθηκε σε φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 πως και δεν είναι πλέον sticky το νήμα ; Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Μπήκε άλλο θέμα. Το συγκεκριμένο έχει αρκετή κίνηση για να βρίσκεται από μόνο του στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 pareisaktos said: Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς μια υπηρεσία στο pandawill που και καλά πληρώνεις 5% επιπλέον της αξίας του κινητού που θα αγοράσεις και σε περίπτωση που το κινητό περάσει από τελωνείο το pandawill σου καλύπτει τα έξοδα εκτελωνισμού; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στο site τους αναφέρει τα εξής: Import Tax & VAT Insurance Policy 1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders. 2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content. 3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc) 4. The followinng countries are not covered: Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana. δεν θα αγοραζα απο το pandawill,διαβασε το ποστ μου 6997 σελ 467 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για ένα δεύτερο κινητό (έχω το LG G2 και είμαι ξετρελαμένος εδώ και ένα χρόνο τώρα), θέλω να δοκιμάσω καρτοκινητό άλλης εταιρείας από αυτήν που είμαι τώρα, αλλά θέλω και να κρατήσω αυτό που έχω μέχρι να δω αν η νέα εταιρεία έχει καλό σήμα και μου κάνει (δε λέω εταιρείες για να μην πει κανείς ότι κάνω διαφήμιση). Έλεγα να πάρω αυτό το τηλέφωνο, που θα μπορώ μετά να το έχω και ως backup σε περίπτωση ανάγκης http://www.vickmall.com/thl-t6s-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-ips-3g-black.html Ζήτησα από τη Selina να μου κάνει και δώρο καμιά κάρτα μνήμης, μπαταρία ή φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δεν ενέδωσε με τίποτα. Τεσπα, πως το κόβετε; Να το προχωρήσω; Update: Μελέτησα τελικά και το θέμα στο φόρουμ σχετικά με το κινητό. Σε γενικές γραμμές οι κριτικές είναι καλές για τα λεφτά του και λέω να το προχωρήσω. Μήπως όμως ξέρει κανείς να μου πει περί ακτινοβολίας; Βλέπουμε ή ξέρουμε κάπου να διαβάσουμε με τι μας βομβαρδίζει αυτό το κινητό σε σχέση με άλλα επώνυμα; Και τέλος, να ζητήσω Singapore Post ή Netherland Post? Μου φαίνεται λίγο πιο ασφαλές το δεύτερο, υπό την έννοια ότι επειδή είναι ευρωπαϊκή εταιρεία μπορεί να έχει καλύτερη τύχη με τα τελωνεία, να τα προσπεράσει πιο εύκολα. Δεν με νοιάζει αν αργήσει 5 μέρες παραπάνω Ευχαριστώ Edited October 16, 2014 by sousis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 sousis said: Παιδιά καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για ένα δεύτερο κινητό (έχω το LG G2 και είμαι ξετρελαμένος εδώ και ένα χρόνο τώρα), θέλω να δοκιμάσω καρτοκινητό άλλης εταιρείας από αυτήν που είμαι τώρα, αλλά θέλω και να κρατήσω αυτό που έχω μέχρι να δω αν η νέα εταιρεία έχει καλό σήμα και μου κάνει (δε λέω εταιρείες για να μην πει κανείς ότι κάνω διαφήμιση). Έλεγα να πάρω αυτό το τηλέφωνο, που θα μπορώ μετά να το έχω και ως backup σε περίπτωση ανάγκης http://www.vickmall.com/thl-t6s-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-ips-3g-black.html Ζήτησα από τη Selina να μου κάνει και δώρο καμιά κάρτα μνήμης, μπαταρία ή φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δεν ενέδωσε με τίποτα. Τεσπα, πως το κόβετε; Να το προχωρήσω; Update: Μελέτησα τελικά και το θέμα στο φόρουμ σχετικά με το κινητό. Σε γενικές γραμμές οι κριτικές είναι καλές για τα λεφτά του και λέω να το προχωρήσω. Μήπως όμως ξέρει κανείς να μου πει περί ακτινοβολίας; Βλέπουμε ή ξέρουμε κάπου να διαβάσουμε με τι μας βομβαρδίζει αυτό το κινητό σε σχέση με άλλα επώνυμα; Και τέλος, να ζητήσω Singapore Post ή Netherland Post? Μου φαίνεται λίγο πιο ασφαλές το δεύτερο, υπό την έννοια ότι επειδή είναι ευρωπαϊκή εταιρεία μπορεί να έχει καλύτερη τύχη με τα τελωνεία, να τα προσπεράσει πιο εύκολα. Δεν με νοιάζει αν αργήσει 5 μέρες παραπάνω Ευχαριστώ Kαλα και εσυ,τι ζητησες 2 πραματακια......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 kostast1 said: Kαλα και εσυ,τι ζητησες 2 πραματακια......:lol: Ε δεν τα ζήτησα και όλα, μόνο ένα από όλα, όποιο ναναι, αλλά με έφτυσε πατόκορφα... Όσον αφορά τα mail services, έχεις καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 sousis said: Παιδιά καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για ένα δεύτερο κινητό (έχω το LG G2 και είμαι ξετρελαμένος εδώ και ένα χρόνο τώρα), θέλω να δοκιμάσω καρτοκινητό άλλης εταιρείας από αυτήν που είμαι τώρα, αλλά θέλω και να κρατήσω αυτό που έχω μέχρι να δω αν η νέα εταιρεία έχει καλό σήμα και μου κάνει (δε λέω εταιρείες για να μην πει κανείς ότι κάνω διαφήμιση). Έλεγα να πάρω αυτό το τηλέφωνο, που θα μπορώ μετά να το έχω και ως backup σε περίπτωση ανάγκης http://www.vickmall.com/thl-t6s-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-ips-3g-black.html Ζήτησα από τη Selina να μου κάνει και δώρο καμιά κάρτα μνήμης, μπαταρία ή φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δεν ενέδωσε με τίποτα. Τεσπα, πως το κόβετε; Να το προχωρήσω; Update: Μελέτησα τελικά και το θέμα στο φόρουμ σχετικά με το κινητό. Σε γενικές γραμμές οι κριτικές είναι καλές για τα λεφτά του και λέω να το προχωρήσω. Μήπως όμως ξέρει κανείς να μου πει περί ακτινοβολίας; Βλέπουμε ή ξέρουμε κάπου να διαβάσουμε με τι μας βομβαρδίζει αυτό το κινητό σε σχέση με άλλα επώνυμα; Και τέλος, να ζητήσω Singapore Post ή Netherland Post? Μου φαίνεται λίγο πιο ασφαλές το δεύτερο, υπό την έννοια ότι επειδή είναι ευρωπαϊκή εταιρεία μπορεί να έχει καλύτερη τύχη με τα τελωνεία, να τα προσπεράσει πιο εύκολα. Δεν με νοιάζει αν αργήσει 5 μέρες παραπάνω Ευχαριστώ οι καμερες του ειναι ψιλοχαλια,η μπαταρια του μικρη,η αναλυση οθονης επισης,το κοστος ειναι αναλογο,και η singpost μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 @sousis Δες και το Cubot S168 στα 78.89$ στο gearbest.Mε μια μικρη επιφυλαξη καθως ειναι νεο μοντελο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 daydream59 said: οι καμερες του ειναι ψιλοχαλια,η μπαταρια του μικρη,η αναλυση οθονης επισης,το κοστος ειναι αναλογο,και η singpost μια χαρα ειναι Δεν με νοιάζει σχεδόν καθόλου η κάμερα. Η μπαταρία θα ήθελα μεγαλύτερη, αλλά πάω αυτόματα σε καλύτερο μεν τηλέφωνο αλλά + 20 ευρώπουλα και δεν το θέλω. Η ανάλυση δεν είναι από αυτά που με καίνε σε αυτό το τηλέφωνο, έχω Full HD στο βασικό μου. Το κόστος είναι μαζεμένο, όπως το ψάχνω. Η SP το ξέρω ότι είναι καλή, το έχω δει δεκάδες φορές, απλά έλεγα αν κάνει διαφορά στο τελωνείο το Ολλανδικό Ταχυδρομείο. Αυτό που με νοιάζει πάνω από όλα με το κινητό είναι να έχει καλό σήμα κινητής και WiFi και μια ημέρα λειτουργίας όχι με τρελή χρήση. Θα χρησιμοποιηθεί ως πείραμα για την εναλλακτική εταιρεία κινητής και θέλω να έχει καλή λήψη. Και μου αρέσει και η μεγάλη οθόνη, δεν παλεύεται να γυρίσω σε 4,5 ή χαμηλότερα, αμάν κάναμε να πάμε στο 5+. Μετά ή θα πάει σε κανα ξαδερφάκι ή θα μείνει για καβάτζα στο συρτάρι σε περίπτωση βλάβης. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- arisg90 said: @sousis Δες και το Cubot S168 στα 78.89$ στο gearbest.Mε μια μικρη επιφυλαξη καθως ειναι νεο μοντελο. Δεν το βρίσκω σε αυτή την τιμή, το βλέπω 99.99$. Επίσης βλέπω ότι είναι presale, άρα δεν πρέπει να είναι διαθέσιμο ακόμη, θα ήθελα κάτι στα χέρια μου το ταχύτερο δυνατό. Τέλος, από δυνατότητες δεν βλέπω κάτι πολύ διαφορετικό, ίσως λίγο η οθόνη; Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το T6s pro απο tinydeal που ειναι 8πυρηνο, με πολυ καλυτερη οθονη; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Roid_rage said: Το T6s pro απο tinydeal που ειναι 8πυρηνο, με πολυ καλυτερη οθονη; Θα το έπαιρνα από το Vickmall, αλλά είναι out of stock. Οπότε + στην τιμή και + στην καθυστέρηση το προσπέρασα. Είναι πρώτη αγορά κινέζικου και δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά, πειραματάκι είναι Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αν πάρεις κάτι φτύνω πιο πιθανό είναι να το μετανιώσεις Καλύτερα μάζεψε χρήματα και πάρε πιο καλή μάρκα xiaomi Lenovo Asus Huawei κλπ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αν το θελεις απλα για back up κινητο παρε το jiayu f1 και καθαρισες ,ποιο ειναι το νοημα να εχεις μεγαλο κινητο για περιπτωση αναγκης?Και το F1 ειναι βραχος και μπαταρια ατελειωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 chios said: Αν πάρεις κάτι φτύνω πιο πιθανό είναι να το μετανιώσεις Καλύτερα μάζεψε χρήματα και πάρε πιο καλή μάρκα xiaomi Lenovo Asus Huawei κλπ. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν θέλω κάτι ακριβό και σίγουρα (ελπίζω ότι) δεν θα το χρειαστώ για βασικό μου τηλέφωνο, όσο το LG G2 αντέχει. Το θέλω για μια δοκιμή όπως διευκρίνισα και μετά ίσως το πάρει κάποιος που τώρα έχει ένα HTC Desire 300, οπότε θα του φανεί διαστημικό. Αλλιώς θα πάει σε συρτάρι σε περίπτωση που το LG μου ή το ASUS της συζύγου τα παίξει, μέχρι να αντικατασταθούν ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- evmenis said: Αν το θελεις απλα για back up κινητο παρε το jiayu f1 και καθαρισες ,ποιο ειναι το νοημα να εχεις μεγαλο κινητο για περιπτωση αναγκης?Και το F1 ειναι βραχος και μπαταρια ατελειωτη. Για 15 δολάρια παραπάνω θα προτιμήσω τη 1 ίντσα επιπλέον οθόνης και τον καλύτερο επεξεργαστή, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα δουλέψω σε κάτι πολύ αργό και μικρό. Πες με κακομαθημένο, αλλά από το LG Optimus 2X στο Samsung Galaxy S3 και στο LG G2 (μόνο με το G3 ή το Note 4 θα το άλλαζα) έχω ανέβει αρκετά σε εικόνα και ταχύτητα (μέχρι και το HTC One Mega 6,3" δοκίμασα από ένα φίλο, αλλά με ξένισε το λειτουργικό του) και δεν μπορώ να φανταστώ ότι με 10 εφαρμογές το κινητό θα σέρνεται. Ευχαριστώ για την γνώμη σου Υ.Γ. Σόρι για το off topic, αλλά...: Και μετά έχεις και την Google να μας κάνει πλάκα με την σούπερ υπερκινητάρα Nexus 6, θα τσακίζει κόκκαλα με το καθαρό λειτουργικό, χωρίς τις επιβαρυντικές εφαρμογές των άλλων εταιρειών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts