Jump to content

tim05411

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tim05411

  1. καλημερα σε ολους σας. επαναφερω το θεμα αγορας κινεζικων κινητων και μη ποραλαβη τους ,για οσους την εχουν πατησει οπως εγω. αιτηση στην τραπεζα που ανηκει η πιστωτικη σας, για αμφησβητηση αγορας και εφοσων ερευνηθει και επαληθευτει η ακυρη αγορα, τα χρηματα επιστρεφονται στη πιστωτικη σας εντος 10 ημερων περιπου και ολα μελι γαλα. ευχαριστω πολυ τον Asterisd για την πληροφορια του:)
  2. σ'ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου και θα το κανω το απογευμα και αυριο θα εχω τα νεοτερα.!!:rolleyes:
  3. ασε φιλε μου.......το καταλαβα αυτο:( προσοχη μη τη πατησουν κι αλλοι:cry:
  4. οχι φιλε μου....τα ελτα δε μου δινουν το παραληπτη γιατι ειναι αππορητο και μονο με εισαγγελικη εντολη θα μου τον δωσουν. και παλι οχι δεν εκανα disput στο paypal γιατι δε ξερω πως γινεται και δε βγαζω ακρη με τα λιγα αγγλικα που ξερω. σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....ειδα κατα τυχη το θεμα και εγινα μελος μονο και μονο για να αναφερω τπ γκαφα μου και να μη την πατησει κι αλλος. ...... καθε βηθεια δεκτη.
  5. καλησπερα σε ολους. προσοχη στο κινεζικο ahappymango γιατι ειμαι παθων.!!:cry: εκανα αγορα 3 φτηνων και αγνωστης μαρκας κινητων, με paypal (αξιας περιπου 140 ευρω.....στις 25 ιουλιου 14 !!!!!...... και ακομα περιμενω. εχω στειλει περιπου 25 μνματα στην εταιρια και δεν εχω παρει καμια απαντηση. απο το truck number τα ελτα μου ειπαν οτι παραδωσανε το δεμα τελος αυγουστου.......οχι ομως σε μενα. σε καποιον παραληπτη σε αλλη περιοχη και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι αδυνατον να πηρε καποιος αλλος το δεμα που ειχε δικα μου στοιχεια. οποτε ειναι λαθος το truck number. η εταιρεια δεν απαντα.....μαλλον τρωει τη μπανανα της !! και εγω κλαιω 140 ευρω. εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω απο πλευρας μου????:(
×
×
  • Create New...