Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 211€ τελική αγοράζεις το Xiaomi Mi3 16GB από εδώ -> http://www.coolicool.com/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33265 και σταματάς να ψάχνεις.... :p

Γιατρέ μιλάμε γιά 5.5 ίντσες :D:D

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέχρι $ 200 , αλλά θα προτιμούσα να είναι κάποιο που έχει αγοραστεί και δοκιμαστεί από κάποιο φίλο .

Thanks αλλά 8G Rom ?

Thanks . Καλό αλλά μάλλον τσιμπημένο . 'Οπως ανέφερα πιό πάνω στο φίλο Vaskas θα προτιμούσα δοκιμασμένο , αλλά αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον δεν

πρέπει να είναι και τόσο δημοφιλές μέγεθος , άσχετα αν εγώ το χρειάζομαι γιά συγκεκριμένη χρήση .

Πιο φθηνό στο vickmall http://www.vickmall.com/kingzone-k1-smartphone-mtk6592-octa-core-android-4-3-1-7ghz-1gb-16gb-5-5-inch-with-nfc-otg-wireless-charging.html το kingzone k1.

Λοιπόν προς γνώση και συμμόρφωση μόλις δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την τράπεζά μου και με ενημέρωσαν ότι η προπληρωμένη μου θα ακυρωθεί γιατί είμαι πιθανό θύμα υποκλοπής προσωπικών στοιχείων από κάποιο site! Και μαντέψτε τι απάντηση πήρα στην ερώτηση ποιό site είναι... MERIMOBILES.COM!!! Λοιπόν προτείνω σε όλους μακρυά από αυτούς τους απατεώνες...Και για να δευκρινίσω, η οδύσσειά μου ξεκίνησε όταν παρείγγειλα μια συσκευή όπου μετά από 2 μέρες (!) μου έσετειλαν μνμ για να μου πούν ότι το κινητό είναι out of stock και να διαλέξω κάποιο άλλο. Ευτυχώς τουλάχιστον μου επεστράφησαν τα χρήματα!! Μακρυά λοιπόν από εδώ για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!!
Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Τι αποψη εχετε για το gearbest?

Η συνεννοηση μαζι τους μεσω του φορουμ αψογη αλλα εκανα μια αγορα 17/9,ζητησα SGP,το εστειλαν με NL Post και στο tracking φαινεται να μην εχει παραδοθει ακομα στην εταιρεια.Περιμενω να ανοιξουν τη Δευτερα να δω τι γινεται...:mad:

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ισχυει πως αμα κανω εγγραφη στο gearbest θα παρω κουπονι αξιας 50$? Μπηκα πριν λιγο και λεει με εγγραφη θα παρεις κουπονι αξιας 50$ :hypno:

Ισχυει πως αμα κανω εγγραφη στο gearbest θα παρω κουπονι αξιας 50$? Μπηκα πριν λιγο και λεει με εγγραφη θα παρεις κουπονι αξιας 50$ :hypno:

συνηθως ειναι για αγορες διαφορων προιοντων οχι για την πρωτη ,προσεξε το,το εχω παθει κι εγω

Ακούστε τι έγινε σήμερα με το Pandawill ...

Προ 5 ημερών έκανα παραγγελία και ζήτησα να μου το στείνουν με SP, και σήμερα μου έδωσαν αριθμό της NL.

Μίλησα με κάποια κότα στο τσατ, την ρώτησα γιατί, και η απάντησή της ήταν ότι το έστειλαν με TNT γιατί η SP δεν δουλεύει αυτές τις ημέρες και το έκαναν γιά να μην περιμένω.

Όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να την πείσω ότι η ΤΝΤ δεν είναι Ολλανδικά ταχυδρομεία .... :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Λοιπόν προς γνώση και συμμόρφωση μόλις δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την τράπεζά μου και με ενημέρωσαν ότι η προπληρωμένη μου θα ακυρωθεί γιατί είμαι πιθανό θύμα υποκλοπής προσωπικών στοιχείων από κάποιο site! Και μαντέψτε τι απάντηση πήρα στην ερώτηση ποιό site είναι... MERIMOBILES.COM!!! Λοιπόν προτείνω σε όλους μακρυά από αυτούς τους απατεώνες...Και για να δευκρινίσω, η οδύσσειά μου ξεκίνησε όταν παρείγγειλα μια συσκευή όπου μετά από 2 μέρες (!) μου έσετειλαν μνμ για να μου πούν ότι το κινητό είναι out of stock και να διαλέξω κάποιο άλλο. Ευτυχώς τουλάχιστον μου επεστράφησαν τα χρήματα!! Μακρυά λοιπόν από εδώ για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!!

Από ποια τράπεζα σε ενημέρωσαν?

Το εχω πάθει και εγώ στο παρελθόν με την Citibank.

Μην βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα και να θαψεις έτσι ένα κατάστημα που δουλεύει χρόνια.

Και στην δικιά μου περίπτωση είχαν πει κάτι αντίστοιχο και τελικά αποδείχτηκε ότι τα συστήματα τους ήταν ευαίσθητα και κακώς έβγαλαν συμπέρασμα ότι είχαν διαρρεύσει τα στοιχεία μου.

Απλά κάποια μαγαζιά δεν τους κάθονται καλά σε κάποιους ελέγχους συναλλαγών που τσεκάρουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και εγω παρέλαβα πριν λίγες μέρες απο το merimobiles και μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό!!

Κάποιος το έστειλε πίσω και μου το έστειλαν εμένα στεγνά.

Ειναι φως φανάρι οτι είναι μεταχειρισμένο γιατί έχει λίγα σημάδια στο μεταλλικό frame και πάρα πολλές μικρές γραντζουνιες στην κάμερα.

Σίγουρα ο προηγούμενος του φόραγε προστασία οθόνης και κάτι σε θήκη.

κοιτάξτε θράσος λένε ότι δεν στέλνουν μεταχειρισμένα κινητά ενώ το έχω και το βλέπω μπροστά μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5659261#post5659261

Μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο των σημαδιων για να δουμε γιατι επροκειτο; επισης θα ειναι πολυ θετικο για το dispute αν εχεις τραβηξει βιντεο κατα το ανοιγμα οπου να φαινονται οι ατελειες. ΑΝ ισχυει αυτο που λες, και αυτο που ειπε ο φιλος που του ετυχε το ιδιο παλι απο το merimobiles, τοτε θα πρεπει να το μαθει ολο το φορουμ(sticky?) και να παρουνε ποδι. Εχω παρει και εγω απο αυτους αλλα πηγε καλα η παραγγελια. Υπαρχει παντα το ενδεχομενο ο υπαλληλος προετοιμασιας-πακεταρισματος να ηταν πολυ τσαπατσουλης (χλωμο) ή να ηρθε ετσι απο το εργοστασιο(περισσοτερο χλωμο).

Ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν υπαρχει πλεον η σελιδα του 1949deal εδω μεσα ???

Αποφασίζουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι να εγκαταλείψουν τα θέματα για αγνώστους λόγους.

Δεν υπάρχει και η σελίδα του touch-us.

Επειδή ενδιαφέρομαι για το jiayu g2f το οποίο το έχει 103,5 $ με θήκη και screen protector, υπάρχουν γνώμες σχετικά με την αξιοπιστία του;

Καθώς επίσης και για το B2CBuying.

Edited by klgrpls

Μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο των σημαδιων για να δουμε γιατι επροκειτο; επισης θα ειναι πολυ θετικο για το dispute αν εχεις τραβηξει βιντεο κατα το ανοιγμα οπου να φαινονται οι ατελειες. ΑΝ ισχυει αυτο που λες, και αυτο που ειπε ο φιλος που του ετυχε το ιδιο παλι απο το merimobiles, τοτε θα πρεπει να το μαθει ολο το φορουμ(sticky?) και να παρουνε ποδι. Εχω παρει και εγω απο αυτους αλλα πηγε καλα η παραγγελια. Υπαρχει παντα το ενδεχομενο ο υπαλληλος προετοιμασιας-πακεταρισματος να ηταν πολυ τσαπατσουλης (χλωμο) ή να ηρθε ετσι απο το εργοστασιο(περισσοτερο χλωμο).

Εχω ανεβάσει φωτογραφίες απο τον φακό και φαίνονται οι γρατζουνιές κανονικότατα.

Παιδιά το ξαναλέω δεν γίνετε να γίνει έτσι ο φακός απο το πακεταρισμα όσο και απρόσεκτος να είσαι.

Έστειλαν και ήξεραν τι έστελναν από το merimobiles, αυτο το κινητό ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ.

Edited by drdedus

Εχω ανεβάσει φωτογραφίες απο τον φακό και φαίνονται οι γρατζουνιές κανονικότατα.

Παιδιά το ξαναλέω δεν γίνετε να γίνει έτσι ο φακός απο το πακεταρισμα όσο και απρόσεκτος να είσαι.

Έστειλαν και και ήξεραν τι έστελναν από το merimobiles, αυτο το κινητό ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ.

Iσως οι διαχειριστες θα επρεπε να ανεβασουν ενα ξεχωριστο τοπικ με ποια απ οτα καταστηματα να μην αγοραζουμε,τοιδιο μετο pandawill,ειναι πρακτικααδυνατον για εναν νεο χρηστη η ακομακαι παλιο να βρει μεσα απο τοσες δεκαδες σελιδες τις πληροφοριες αυτες,οποτε συνεχιζονται τα κρουσματα.

η γνωμη σας για το b2cbuying?

Βαλε βρε συ και το link απευθειας απο το καταστημα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Βαλε βρε συ και το link απευθειας απο το καταστημα.:)

ελα να το

http://www.b2cbuying.com/

εχει και εκπροσωπο στο forum

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Έστειλαν και ήξεραν τι έστελναν από το merimobiles, αυτο το κινητό ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ.

Οκ τωρα τις ειδα, ηταν πιο πισω...τι να πει κανεις, εχεις δικιο στο οτι ειναι μεταχειρισμενο-κακοποιημενο...δεν ξερω αν τους ειπες να το ανοιξουν και να το τσεκαρουν πριν το στειλουν γιατι αν το ζητησες τοτε θα επρεπε να το ειχαν δει και να εστελναν αλλο. Αν δεν το ανοιξανε τοτε μπορει και να μη φταινε αυτοι αλλα ετσι να ηρθε απο τον προμηθευτη τους(που μπορει να μην ειναι η ιδια η huawei) .

Σε εμενα ειχανε βαλει στη συσκευασια ενα χαρτι που ελεγε τι ελεγχους κανανε (το ειχα ζητησει). Θα το σκεφτω πολυ για να ξαναπαρω απο εκει, θα επρεπε θεωρω να εχει γινει αμεσως refund εφοσον υπαρχει unboxing βιντεο.

Οκ τωρα τις ειδα, ηταν πιο πισω...τι να πει κανεις, εχεις δικιο στο οτι ειναι μεταχειρισμενο-κακοποιημενο...δεν ξερω αν τους ειπες να το ανοιξουν και να το τσεκαρουν πριν το στειλουν γιατι αν το ζητησες τοτε θα επρεπε να το ειχαν δει και να εστελναν αλλο. Αν δεν το ανοιξανε τοτε μπορει και να μη φταινε αυτοι αλλα ετσι να ηρθε απο τον προμηθευτη τους(που μπορει να μην ειναι η ιδια η huawei) .

Σε εμενα ειχανε βαλει στη συσκευασια ενα χαρτι που ελεγε τι ελεγχους κανανε (το ειχα ζητησει). Θα το σκεφτω πολυ για να ξαναπαρω απο εκει, θα επρεπε θεωρω να εχει γινει αμεσως refund εφοσον υπαρχει unboxing βιντεο.

Παρήγγειλα από vickmall στην 01/10 αλλά ακόμα δεν έγινε κάποια κίνηση, γιατί απ' ότι διάβασα στο φόρουμ έχουν κάποια γιορτή εκεί.

Για να καταλάβω βρε παιδιά, για να μου στείλουν σωστή συσκευή, πρέπει να τους ζητήσω να τσεκάρουν το τηλέφωνο πριν το στείλουν; είναι και κάτι άλλο που πρέπει να τους ζητήσω;

Παρήγγειλα από vickmall στην 01/10 αλλά ακόμα δεν έγινε κάποια κίνηση, γιατί απ' ότι διάβασα στο φόρουμ έχουν κάποια γιορτή εκεί.

Για να καταλάβω βρε παιδιά, για να μου στείλουν σωστή συσκευή, πρέπει να τους ζητήσω να τσεκάρουν το τηλέφωνο πριν το στείλουν; είναι και κάτι άλλο που πρέπει να τους ζητήσω;

Εγω παντα απαιτω ελεγχο της συσκευης τοσο οπτικο για σημαδακια ή ατελειες οσο και λειτουργικο πχ για τυχον προβληματα στην οθονη αφης. Σε αυτην την περιπτωση δεν μπορουν να σου πουν... α δεν φταιμε εμεις αλλα ετσι ηρθε απο τον προμηθευτη. Φυσικα οταν ερθει unboxing video με πολυ κοντινα πλανα.