Jump to content

mitsosnikolo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    203
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitsosnikolo

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 12

mitsosnikolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εγώ αυτόν έχω https://www.skroutz.gr/s/11565585/Samsung-EP-LN920CBE-Type-C-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-Blister.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φορτίζει όπως τον φορτιστή τοίχου. Power bank εχω τον 10αρη της Samsung και είναι μια χαρά. Με type c καλώδιο μέσα. Βέβαια φορτίζει σχετικά αργά αλλά βγάζει περίπου 1,5 φόρτιση. Καθαρά mah βγάζει γύρω στα 6000.
  2. Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου από αυτό το τζαμάκι: https://www.skroutz.gr/s/17850317/T-MAX-Full-Glue-3D-Tempered-Glass-Galaxy-S10.html. Λοιπόν η εφαρμογή δεν έγινε από εμένα αλλά από το κατάστημα που το αγόρασα. Έκατσε τέλεια πάνω στο κινητό. Κανένα σημάδι, φουσκάλα γενικότερα ψεγάδι. Δεν υπάρχει η παραμικρή ατέλεια στην οθόνη. Τα χρώματα και γενικά η εικόνα είναι σαν να μην υπάρχει τζαμάκι. Ακομα και κάτω απο τον ήλιο! Όσον αφορά την αίσθηση δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με ενοχλεί. Γλιστράει μια χαρά και σε γενικές γραμμές είναι πολύ κοντά στην αίσθηση της γυμνής οθόνης. Στο μεγάλο θέμα τώρα. Ο αισθητήρας . Στην αρχή έπρεπε να προσπαθήσω πολλές φορές μέχρι να πιάσει. Κάποιος φορές με 10 προσπάθειες ακόμα. Έσβησα τα αποτυπώματα που είχα περάσει πριν το βάλω, τα πέρασα από την αρχή αλλά πάλι τα ίδια. Όλα αυτά μέχρι πριν 2 εβδομάδες (συνολικά έχω το τζαμάκι 5 εβδομάδες) όπου ξαφνικά ο αισθητήρας λειτουργεί σαν να μην υπάρχει τζαμάκι. Άμεση απόκριση με ένα μόνο άγγιγμα όπως και να έχω το κινητό. Πάνω Στο τραπέζι, στο χέρι κλπ. Αυτά... Αν έχω κάτι νεότερο θα επανέλθω.
  3. Δεν έχω miui οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλος...
  4. Την είχα βάλει κάποτε. Δε θυμάμαι αν ήταν η 3.3 ή κάποια παλαιότερη. Εντάξει μια λίγο πειραγμένη stock rom είναι. Με διαφορετικό launcher νομίζω, ισπανικά και δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα (την έχω βγάλει πολύ καιρό) ποιές άλλες διαφορές έχει. Ελληνικά έχω την ετνύπωση (99%) ότι δεν είχε. Είχαν αφαιρεθεί και οι κινέζικες εφαρμογές. Αυτά... Γενική εντύπωση ούτε κρύο ούτε ζεστό...
  5. Δεν ξέρω, τι να σου πω. Κοίτα και οι miui καλές είναι αλλά προσωπικά εγώ δεν την αλλάζω τη cm. Μέχρι να βγει κάτι καλύτερο. Cm 13 ή cm14... Καλα πλάκα κάνω..
  6. Και εγώ τη CM έχω αλλά δεν έχω κανένα θέμα. Την έχω βάλει από την αρχή σχεδόν που βγήκε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Νομίζω βέβαια κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερες οι miui. Προσωπικά τις έχω βάλει και αυτές και δεν έμεινα ευχαριστημένος από θέμα απόδοσης. Υποκειμενικά όμως είναι όλα αυτά. Γενικά εγώ υποστηρίζω cm... Από την άλλη υπάρχουν και οι stock που έχουν πολύ κινέζικο πάνω αλλά με λίγη δουλίτσα συμμορφώνονται, χωρίς ελληνικά βέβαια.
  7. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μου κάνει τώρα τελευταία είναι ότι ενώ είναι κλειστό το WiFi φαίνεται στην κατανάλωση μπαταρίας ότι είναι ενεργοποιημένο και μαζί με αυτό που αναφέρεται σαν "κανονική λειτουργία" μου καταναλώνει τη μπαταρία από 100% σε 0 μέσα σε κάτι περισσότερο από 12 ώρες χωρίς να το πειράζω καθόλου. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα λύση και το μόνο που είδα ότι άλλαξε την κατάσταση είναι ένα task killer με το υψηλότερο level να τερματίζει τα tasks κάθε φορά που κλείνει η οθόνη.
  8. Όχι εγώ δεν έχω κάποιο θέμα.
  9. Α οκ. Δεν είδα να το αναφέρει κάπου ότι είναι για το Α και λέω μήπως έχουμε και M και δεν το ξέρουμε!
  10. http://trueandroid.com/android-6-0-1-marshmallow-update-coolpad-dazen-f2-via-mokee-rom/ Αυτή την έχει δει κανείς; λέω αύριο που θα είμαι σπίτι να τη δοκιμάσω. Αν την έχει προσπαθήσει κάποιος και ξέρει ότι δεν αξίζει ας μου πει για να μην μπω στον κόπο!
  11. Ισχύει αλλά κατά τη γνώμη μου μικρό το κακό αφού η διαφορά είναι σχετικά μικρή. Και εγώ τη v2 χωρίς το patch έβαλα.
  12. Λοιπόν για όσους έχουν ακόμα το κινητό δοκιμάζω εδώ και μερικές ΩΡΕΣ την rom που αναφέρω και μπορώ να πω ότι είναι άψογη! Όπως φαίνεται και από τον τίτλο είναι 5.1.1, δεν έχει καθόλου κινεζιές, είναι multilanguage (ναι έχει ελληνικά). Σχετικά με κάποια bugs από μια παλιότερη cm11 που δοκιμάζαμε δέχεται μηνύματα από 4ψήφιο αποστολέα (είμαι με cosmote αν και δε νομίζω αυτό να έχει σημασία), το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά. Υποστηρίζει 4G και στις 2 sim (κάτι που δεν έχω δοκιμάσει αλλά στην Νο1 τα δεδομένα είναι μια χαρά και δε χρειάζονται καμία ρύθμιση για να λειτουργήσουν). Από άποψη μπαταρίας δε μπορώ να πω με σιγουριά μιας και τη χρησιμοποιώ μόνο μισή μέρα αλλά σχετικά λογική κατανάλωση βλέπω μέχρι στιγμής. Αν κάποιος θέλει να τη δοκιμάσει παραθέτω το link ( https://drive.google.com/file/d/0B4Qr-Q-tBfFLQ0kxVmJpc1doZlk/view ). Η διαδικασία είναι απλή: Αφού είμαστε σε stock rom <5.x (δεν ξέρω αν γίνεται σε οποιαδήποτε άλλη rom αλλά ξέρω ότι ΔΕ γίνεται σε stock 5.x) εγκαθιστούμε το TWRP recovery με τη διαδικάσια που έχει περιγράψει ο filosofos στον οδηγό του. Έπειτα με αποθηκευμένη τη rom στην sd card αφού κάνουμε τα wipes (system,cache. dalvik...) περνάμε τη rom και είμαστε έτοιμοι. Λίγο υπομονή στην πρώτη εκκίνηση και όλα θα πάνε καλά. Σχετικά με το root, αφού ενεργοποιήσουμε τις επιλογές για προγραμματιστές (με τα 5 tap στον "αριθμό έκδοσης" στα "σχετικά με το τηλέφωνο") δίνουμε πρόσβαση root σε εφαρμογές και adb. Τέλος θα ήθελα να πώ ότι η rom είναι από το movile$du@lsim και ανοίκει στον avecilla. Αν κάποιος mod θεωρεί ότι υπάρχει θέμα με τα posted links παρακαλώ να με ενημερώσει για να τροποποιηθούν. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με λειτουργικότητα - εγκατάσταση θα απαντήσω το συντομότερο!
  13. Επειδή είχα αντιμετωπίσει παλιότερα και εγώ αυτό το θέμα κάτι παίζει με τα coolpad download assistant. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ή την έκδοση για 5 ή για 4.4. Νομίζω αυτό το έλυσε το θέμα αν θυμάμαι καλά. Δοκίμασε το και αν δεν τα καταφέρεις θα το κοιτάξω και θα σου πω!
×
×
  • Create New...