Sasho Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλημέρα, μόλις παράγγειλα κι εγω απο αυτούς (http://www.hotinbuy.com), μεσω πευ παλ το Pipo Μ7pro. Πραγματικά ηταν αμεσότατοι και οταν ζήτησα κατα το τσεκ αουτ εκπτωτικο κουπονι το πηρα αμέσως. Άντε να δουμε τωρα τι θα παραλάβουμε.. :) Χτές παράγγειλα, σήμερα πήρα τράκιν, άντε να δούμε.... Παρέλαβε μέχρι τώρα κάποιος απ'αυτούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μιλησα με το to2c και μου ειπαν οτι εγινε shiped η παραγγελια μουυ.. αλλα τους λεω για το τρακινγκ που θα το βρω και δεν μου ειπαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο σημείο.....σίγουρα κάπου θα είναι αλλά δεν το βρήκα, αν διαλέξω singapore Post στα χέρια μου θα έρθει με ΕΛΤΑ? σαν συστημένο? στο hotinbuy δεν έχει την επιλογή με πια εταιρία θα έρθει....το γράψατε στα σχόλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο σημείο.....σίγουρα κάπου θα είναι αλλά δεν το βρήκα, αν διαλέξω singapore Post στα χέρια μου θα έρθει με ΕΛΤΑ? σαν συστημένο? στο hotinbuy δεν έχει την επιλογή με πια εταιρία θα έρθει....το γράψατε στα σχόλια? Γράφει ότι τα στέλνει με. Signpost κάπου έτσι μου είπαν κι εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εγω παραγγειλα απο το hotibuy χτες βραδυ και μου ειπαν tracking αυριο η μεθαυριο.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εγω παραγγειλα απο το hotibuy χτες βραδυ και μου ειπαν tracking αυριο η μεθαυριο.. Εσυ δεν θα παραλαβεις αλλα,αρκετα παρελαβες)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 χαχαχαχα δεν πειραζει ετσι κι αλλιως αγκαρεια σε φιλους κανω δικο μ ειναι μονο το ena w200 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μου ηρθε το τρακινγκ απο το to2c απο singapore post.. τωρα τι κανω για να βλεπω την προοδο του δεματος?:p σορυ που πριζω κοσμο αλλα με το να παιρνω πρωτη φορα ειμαι ολιγον ασχετος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Περιμενεις 2 με 3 μερες και μετα το κοιτας στο σαιτ της singpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μου ηρθε το τρακινγκ απο το to2c απο singapore post.. τωρα τι κανω για να βλεπω την προοδο του δεματος?:p σορυ που πριζω κοσμο αλλα με το να παιρνω πρωτη φορα ειμαι ολιγον ασχετος:p Περιμενεις 2 με 3 μερες και μετα το κοιτας στο σαιτ της singpost πιστευω το πιο αξιοπιστο ειναι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 απο την κυριακή έχω tracking number απο to2c και ακόμα not found μου λέει όπου και να κοιτάζω... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 απο την κυριακή έχω tracking number απο to2c και ακόμα not found μου λέει όπου και να κοιτάζω... Τελευταια. καθυστερει η ενημερωση δεν ειναι οπως πριν, μέτα απο 3 μερες ισως το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μου ηρθε το τρακινγκ απο το to2c απο singapore post.. τωρα τι κανω για να βλεπω την προοδο του δεματος?:p σορυ που πριζω κοσμο αλλα με το να παιρνω πρωτη φορα ειμαι ολιγον ασχετος:p Υπάρχει αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker η εφαρμογή που βάζεις το tracking number και σε ειδοποιεί για κάθε μεταβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Υπάρχει αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker η εφαρμογή που βάζεις το tracking number και σε ειδοποιεί για κάθε μεταβολή. http://www.trackchecker.net/#download και εδω για υπολογιστή...πολύ καλό. Δουλεύει και σε στικάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Γνωριζει κανεις το SAR απο αυτες τις συσκευες?Σκεφτομαι να παρω κατι απο το http://www.hotinbuy.com/ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν παραγγειλω 2 κινητα μαζι θα εχω θεμα με το τελωνειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ηρθε κι εμενα το tracking number για το v967s απο hotinbuy.Ροοτ και ελληνικα ολα κομπλε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν παραγγειλω 2 κινητα μαζι θα εχω θεμα με το τελωνειο; Μαζι μαλλον θα εχεις, ζήτησε ξεχωριστη αποστλη, αν και αρχσαν να ελεγχουν και τα απλα δεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Το έγραψα και στο topic ZTE V967S αλλά θα το γράψω και εδώ για το Hotinbuy. Το μαγαζί είναι καινούριο ακόμα και δεν ξέρουμε. Κάποιοι λίγοι τολμηροί παρήγγειλαν ( τους ευχαριστούμε ) αλλά θα φανεί σε 15 μέρες περίπου. Συνιστώ ψυχραιμία μέχρι να δούμε. Προπαντός για τους νέους στο χώρο που δεν είναι εξοικειώμενοι με το PayPal, διαφορές, επιστροφές κτλ. να μην βιαστούν. Αν είναι καλό το μαγαζί θα είναι εκεί και σε 20 μέρες. Οι πιο έμπειροι πρέπει να στείλουν μηνύματα αυτοσυγκράτησης στους πιο νέους. Μια φρενίτιδα πριν το δοκιμάσουμε δεν είναι καλό. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι ακριβός όπως φαίνονται και η Κίνα είναι πολύ μακριά. Φυσικά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του αλλά ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Το έγραψα και στο topic ZTE V967S αλλά θα το γράψω και εδώ για το Hotinbuy. Το μαγαζί είναι καινούριο ακόμα και δεν ξέρουμε. Κάποιοι λίγοι τολμηροί παρήγγειλαν ( τους ευχαριστούμε ) αλλά θα φανεί σε 15 μέρες περίπου. Συνιστώ ψυχραιμία μέχρι να δούμε. Προπαντός για τους νέους στο χώρο που δεν είναι εξοικειώμενοι με το PayPal, διαφορές, επιστροφές κτλ. να μην βιαστούν. Αν είναι καλό το μαγαζί θα είναι εκεί και σε 20 μέρες. Οι πιο έμπειροι πρέπει να στείλουν μηνύματα αυτοσυγκράτησης στους πιο νέους. Μια φρενίτιδα πριν το δοκιμάσουμε δεν είναι καλό. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι ακριβός όπως φαίνονται και η Κίνα είναι πολύ μακριά. Φυσικά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του αλλά ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Κανενας δεν εχει πει σε κανενα να αγορασει εγω εχω συμβουλεψει υπομονη, αν θελει ο αλλος να το κανει δικο του θεμα, βλεπέις και με το to2c. που ενω αρχισε ελπιδοφορα μας κανει νεα μετα τις αργίες, αν δεν φερθουν επαγγελματικα αυτοι θα χασουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μαζι μαλλον θα εχεις, ζήτησε ξεχωριστη αποστλη, αν και αρχσαν να ελεγχουν και τα απλα δεματα παιδιά εκτός από το 1 ΄΄κρούσμα΄΄ ελέγχου που εχει αναφερθεί στο topic του G4, έχει αναφερθεί και άλλο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Κανενας δεν εχει πει σε κανενα να αγορασει εγω εχω συμβουλεψει υπομονη, αν θελει ο αλλος να το κανει δικο του θεμα, βλεπέις και με το to2c. που ενω αρχισε ελπιδοφορα μας κανει νεα μετα τις αργίες, αν δεν φερθουν επαγγελματικα αυτοι θα χασουν Αυτό ακριβός εννοώ. Υπομονή και σε 20 μέρες θα δούμε. Ευτυχώς είμαστε πολλοί και θα μας υπολογίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 παιδιά εκτός από το 1 ΄΄κρούσμα΄΄ ελέγχου που εχει αναφερθεί στο topic του G4, έχει αναφερθεί και άλλο ? Και αλλο ενα στο νημα του ΖΤΕ 967s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και αλλο ενα στο νημα του ΖΤΕ 967s 2 κρούσματα δεν είναι και λίγα.....ανησυχητικό θα έλεγα........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ελάχιστα τα λες βασικά.Αν δεις στο ταχυδρομεία το τι γίνεται από τέτοια δεματάκια και άλλα μεγαλύτερα(tablet κλπ) θα αναθεωρήσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts