Jump to content

roky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About roky

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

roky's Achievements

  1. Έχω 2 νούμερα καρτοσυμβολαιο το οποίο έληξε ,έχουμε κάποιο τηλέφωνο να καλέσω για να πάρω προσφορά για τα κινητά; σκέφτομαι να ζητήσω unlimited και να πάρω μια extra sim να τη βάλω σε άλλο κινητό να έχει η σύζυγος δεδομένα οπότε με μια σύνδεση να καλυφθουμε.επισης έχει λήξει το σταθερό μου ,nova,και θέλω να μου δώσουν και για το σταθερό.
  2. Απλά να βάζω κάρτα από το wifi greece με τα προγράμματα που έχει.δεν έχω κάποιο πρόγραμμα ιδιαίτερο .
  3. Ξέρει κανείς πως μετατρέπω κοσμοκαρτα σε frog ;
  4. Καλησπέρα σε όλους ,επειδή ψάχνω για 2 9ρια για το σπίτι έχει κάποιος άποψη για το HISENSE MINI APPLE PIE 9000 BTU/h ;Για την ποιότητα ,την αξιοπιστία της εταιρίας ;
  5. roky

    Huawei P8 Lite

    Καλησπερα παιδια ,ηθελα μια βοηθεια ,υπαρχει στην οικογενεια ενα P-8 lite μονοκαρτο .Υπαρχει τροπος να γινει δικαρτο χωρις τυχον προβληματα ?Αν καποιος ξερει ας μου στείλει μια βοήθεια γιατι εχω μπερδευτει διαβαζοντας δεξια-αριστερα .
  6. Για mb που δινει δωρο η ανανεωση σε ΓΕΡΜΑΝΟ?Υπαρχει με αλλο τροπο ανανεωσης?
  7. Να ρωτησω το εξης :σε καθε ανανεωση που κανω σε καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το FROG μου δινει δωρο λεπτα προς FROG και ΜΒ .Ξερει καποιος αν με καποιο αλλο τροπο ανανεωσης (καρτα απο περιπτερο-web banking) δινει αντιστοιχα δωρα?Το πακετο το εχω περαν του 6μηνου .
  8. Το εχω περαν του εξαμηνου ναι .με καθε 10ε καρτα δηλαδη τι δινει πλεον δωρο?
  9. Χρονια πολλα σε ολους. Να ρωτησω κατι.Μεχρι τον προηγουμενο μηνα με καθε ανανεωση 10ε η frog εδινε δωρο 100' προς ολους ,gb και ομιλια προς frog.Χθες που εβαλα σε ΓΕΡΜΑΝΟ καρτα δεν πηρα χρονο ομιλιας .Ξερει κανεις γιατι?Τι περνουμε πλεον με καθε ανανεωση ?
  10. Θέλω μια βοήθεια με το KODI .Αγόρασα ένα MEDIA BOX από έξω και ήρθε με σεταρισμενο το KODI Στις ταινίες δεν είχα κάποιο πρόβλημα και βλέπω κανονικά .Έχω θέμα με τα αθλητικά .Έχει μέσα το SPORTSDEVIL έκδοση 1.8.8.0 αλλά δεν παίζει πουθενά αθλητικά. Έχει τις εξής κατηγορίες : Favourites,Blogs,Highlights,Live Sports ,Sports Tv,Live Tv .Όπου και να μπω μου βγάζει ή Error running Sportsdevil ή no source found .Τι μπορώ να κάνω .
  11. Καλά Χριστούγεννα σε όλους . Διαβάζοντας τις απαντήσεις και ψάχνοντας στο φόρουμ κατέληξα στα κάτωθι : Meizu M2 Note (16GB) 199 Xiaomi Redmi Note 2 (16) 224 Samsung Galaxy J5 (8GB) 239 Huawei Ascend P8 Lite Dual (16) 199 . Οι τιμές είναι σε μαγαζιά που βρήκα δόσεις .Ποιο από αυτά θα αγοράζατε ?
  12. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους .Θέλω να πάρω για την Πρωτοχρονιά δώρο στη γυναίκα μου καινούργιο τηλέφωνο .Τώρα έχει ένα S3mini .Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα για να προλάβω καταρχάς αλλά και για να το σπάσω και σε 4-5 δόσεις καθώς έχω και τα τέλη .Μπάτζετ 200-250 .Τι έχετε να προτείνετε όσοι γνωρίζετε .
  13. Καλημέρα σε όλους .Χωρίς να γνωρίζω πολλά για τα ΤV BOX αποφάσισα να αγοράσω ένα για την τηλεόραση μου .Από ότι κατάλαβα είναι σαν να έχεις ένα ΤABLET συνδεδεμένο στη τηλεόραση .Θέλω να το χρησιμοποιώ για απλή χρήση καμιά ταινία , λίγο σερφάρισμα ,FB κανένα παιχνιδάκι . Όσο το διαβάζω μπερδεύομαι και είπα να πάρω το ΜΧΙΙI G. Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα για την χρήση που το θέλω ?Τι άλλο θα πρέπει να πάρω για να το λειτουργώ ?Χειριστήρια? Έχετε κάποια να προτείνετε ?Ευχαριστώ πολύ .
  14. roky

    Lenovo A760

    Ότι ειχε όταν μου το εστειλε το minideal .Lenovo Magic 4.5 A760_1_S_2_001_0099_130427
  15. roky

    Lenovo A760

    Θα ηθελα να κανω 2 ερωτήσεις για Α760. Το κινητο μου ζηταει να κανω αναβαθμιση συστηματος.Σε περιπτωση που κανω υπαρχει περιπτωση να πειραχτουν ρυθμισεις ,όπως η γλωσσα? Και 2η αλλαξα προσφατα δυκτιο και η wind-q μου εστειλε νεα sim.Οποτε κανω επανεκινηση το τηλεφωνο και περναω παλι κωδικούς ή προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ μου βγαζει συνεχως το μηνυμα ότι η εφαρμογή android σταματησε να λειτουργει.Χρειαζεται πολλες προσπάθειες για να δουλεψει παλι το τηλεφωνο.Τι μπορει να φταει?
×
×
  • Create New...