diecast Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μετά από ένα μήνα αλλαγής μπαταρίας στην document η υγεία μπαταρίας είναι στο 98 δεν δίνω σημασία αλλά αν ισχύει μου φαίνεται τραγικότητα Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μετά από ένα μήνα αλλαγής μπαταρίας στην document η υγεία μπαταρίας είναι στο 98 δεν δίνω σημασία αλλά αν ισχύει μου φαίνεται τραγικότητα Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά Sent from my iPhone using TapatalkΚαθολου. Το να εχει μια καινουρια μπαταρια το 100% του εργοστασιακου της σχεδιασμου ειναι σχεδον σπανιο φαινομενο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μετά από ένα μήνα αλλαγής μπαταρίας στην document η υγεία μπαταρίας είναι στο 98 δεν δίνω σημασία αλλά αν ισχύει μου φαίνεται τραγικότητα Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά Sent from my iPhone using Tapatalk Απόλυτα λογικό Μπορεί να πέσει μέχρι το 94-95 και μετά να μείνει εκεί για ένα χρόνο Η μέτρηση αυτή ούτως η αλλιώς αναφέρει ότι είναι beta όποτε μην την παίρνεις και της μετρητής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Για οσους ισως ψαχνουν θηκη η και tempered glass για iphone xs πηγα σημερο στο πλαισιο στα Χανιά και πηρα της γυναικας μια θηκη puro σιλικονης στα 9,99 0,3mm διαφανη πραγματι πολυ ωραια θηκη και αισθηση στο χερι το τηλεφωνο χωρις κανενα σημαδι απο την σιλικονη και δεν δειχνει παντοφλα το τηλεφωνο.Επισης εβαλα τζαμακι για την οθονη Sentio Black frame στα 19,99 που πιανει μεχρι το notch πανω η κοπελα παραδοξως που μου το περασε δωρεαν το περασε με ευκολια και αψογα (δωρεαν) αντιθετα με το irepair στα Χανια που εδωσα πριν 10 μερες 20 ευρω παρακαλω για να το βαλουν στραβα προχειρα χωρις να καθαριστει καλα και μαλιστα ξεκολλησε πανω δεξια την επομενη μερα οπου και την εβγαλα τελειως. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Γεια σας παιδιά ψάχνω να πάρω καλώδιο lighting για iPhone έχετε να προτείνετε από κάπου ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Γεια σας παιδιά ψάχνω να πάρω καλώδιο lighting για iPhone έχετε να προτείνετε από κάπου ; Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.e-shop.gr/apple-md818-lightning-to-usb-cable-p-PER.661572 δεν εχει αμεση διαθσειμοτητα αλλά αν δεν σε πειράζει λίγο η αναμονη ειναι μια χαρά. Επίσης https://www.e-shop.gr/apple-me291-lightning-to-usb-cable-05m-p-PER.661588 Edited January 8, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ευχαριστώ !! Απλά ήθελα να δω αν αυτά που έχει στο Σκρουτζ με με 5 ευρώ είναι τα αυθεντικά όπως λέει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Εγώ έχω αγοράσει από εδώ https://www.kooqie.com/el/apple-lightning-to-usb-καλώδιο-1-μέτρο-md818zma-σε-συσκευασία-original και προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Γεια σας παιδιά ψάχνω να πάρω καλώδιο lighting για iPhone έχετε να προτείνετε από κάπου ; Sent from my iPhone using Tapatalk Πλαίσιο / iRepair. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 καλημερα.καποια προταση για full cover tempered glass και μια θηκη που να χωραει για το Xs?η θηκη κατα προτιμηση να ειναι διαφανη και να προστατευει την καμερα και το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 καλημερα.καποια προταση για full cover tempered glass και μια θηκη που να χωραει για το Xs?η θηκη κατα προτιμηση να ειναι διαφανη και να προστατευει την καμερα και το κινητο. Πολυ ποιοτικα ειναι της spigen https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/apple-cases-protection/iphone-xs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Πολυ ποιοτικα ειναι της spigen https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/apple-cases-protection/iphone-xs/ σε ευχαριστω.απο τις θηκες που βλεπω γνωριζεις ποια θα εφαρμοζει με το tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 σε ευχαριστω.απο τις θηκες που βλεπω γνωριζεις ποια θα εφαρμοζει με το tempered glass? Ολες μπαινουν χωρις να πεταει το τζαμακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ολες μπαινουν χωρις να πεταει το τζαμακι δηλαδη θα το αγκαλιαζει το κινητο χωρις ομως να αφηνει απροστατευτο σημειο της συσκευης;με ενδιαφερει να μην υπαρχει ακαλυπτο σημειο μεταξυ τζαμιου και θηκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Παιδια καλυσπερα σκεφτομαι να αγορασω τα Aipods,και τα εχω βρει 100€ 1.5 μηνων τι λετε αξιζει η αγορα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Παιδια καλυσπερα σκεφτομαι να αγορασω τα Aipods,και τα εχω βρει 100€ 1.5 μηνων τι λετε αξιζει η αγορα? Ευχαριστω! Εγώ τα είχα πάρει 80€ πριν κάνα τρίμηνο και σου λέω ότι αξίζει Σε άλλους δεν έχουν βολεψει. Τι να σου πούμε όπως σου κάτσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Καποια ενσυρματα ακουστικα σε λογικη τιμη κυριως για μουσικη που να μην χαλανε/κοβονται καθε 1-2 μηνες εχετε να προτεινετε; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Εγώ πήρα κάποια JBL γύρω στο δεκάρικο, βγαίνουν σε πολλά χρώματα και είναι τίμια. Μετά από καθημερινή χρήση ενός έτους, αντέχουν ακόμη. https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=149429 Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 δηλαδη θα το αγκαλιαζει το κινητο χωρις ομως να αφηνει απροστατευτο σημειο της συσκευης;με ενδιαφερει να μην υπαρχει ακαλυπτο σημειο μεταξυ τζαμιου και θηκης Οποιος ενδιαφερεται για Spigen θηκη και εχει ηδη περασει γυαλι,πηγαινει απο το εν λογω καταστημα και τις δοκιμαζει εκει πριν αγορασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Θέλω να αγορασω τα Airpod αλλα διαβασα οτι τέλους του μήνα θα κλυκλοφορήσουν τα Airpod 2 ...ισχύει η απλά φήμες ;;;; Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Θέλω να αγορασω τα Airpod αλλα διαβασα οτι τέλους του μήνα θα κλυκλοφορήσουν τα Airpod 2 ...ισχύει η απλά φήμες ;;;; Sent from my iPhone XS using Tapatalk Δεν ξέρω για τέλος του μήνα... πάντως υπάρχουν αρκετές φήμες ότι η Apple "ετοιμάζει" την 2η έκδοση. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Δεν ξέρω για τέλος του μήνα... πάντως υπάρχουν αρκετές φήμες ότι η Apple "ετοιμάζει" την 2η έκδοση. Να περιμένεις, όπως και εγώ, γιατί έρχονται τα airpod2. Με βάση τις πληροφορίες θα παρουσιαστούν το Μάρτιο και θα είναι διαθέσιμα στα τέλη Μαρτίου. Αν δεν τα βιάζεσαι κάνε λίγο υπομονή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Έχετε να προτείνεται κάποιον καλό ασύρματο φορτιστή για το xs ?Δεν με ενδιαφέρει να είναι γρήγορος αλλά αξιόπιστος!Η apple έχει γνήσιο; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Έχετε να προτείνεται κάποιον καλό ασύρματο φορτιστή για το xs ?Δεν με ενδιαφέρει να είναι γρήγορος αλλά αξιόπιστος!Η apple έχει γνήσιο; Εχω αγορασει τον Belkin Boost Up Wireless Charger pad .Στην δικη μου περιπτωση βασικα βολευει μονο το βραδυ οταν κοιμαμαι να φορτιζει μιας και αν δεν εχεις καλωδιο δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα με την φορτιση.Δεν υπαρχει γνησιος (Ακομη) της apple αλλα στο apple store παντα βρισκεις αυτα τα προιοντα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Εχω αγορασει τον Belkin Boost Up Wireless Charger pad .Στην δικη μου περιπτωση βασικα βολευει μονο το βραδυ οταν κοιμαμαι να φορτιζει μιας και αν δεν εχεις καλωδιο δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα με την φορτιση.Δεν υπαρχει γνησιος (Ακομη) της apple αλλα στο apple store παντα βρισκεις αυτα τα προιοντα Μα κ εγώ έτσι θέλω γιατί πάντα το βράδυ το φορτιζω όταν πάω για ύπνο γιατί τόσο πολύ που αργεί δεν βολεύει μέσα στην μέρα να το φορτίσω !! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts