KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Οι θηκες πορτοφολι τους παντως ειναι οτι χειροτερο απο πλευρας εργονομιας απο οτι βλεπω. άποψη σου!!!!Εμένα αν κρίνω και από αυτή που πήρα....θα τις χαρακτήριζα τέλειες!!!Και υπερβολικά φτηνές βάσει ποιότητας!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 άποψη σου!!!!Εμένα αν κρίνω και από αυτή που πήρα....θα τις χαρακτήριζα τέλειες!!!Και υπερβολικά φτηνές βάσει ποιότητας!!! Για ηλικία άνω των 50 είναι καλές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) άποψη σου!!!!Εμένα αν κρίνω και από αυτή που πήρα....θα τις χαρακτήριζα τέλειες!!!Και υπερβολικά φτηνές βάσει ποιότητας!!! Θελεις τωρα να μου πεις οτι αυτη η θηκη ειναι εργονομικη? Κοροιδευομαστε τωρα? https://makey.gr/collections/kolelttt/products/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BB%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-wood-brown-white Που ειναι η εγκοπη μπροστα για να μπορεις να μιλας στο τηλεφωνο με κλειστο το πορτακι? Που ειναι κλιπ μαγνητικο για να ειναι ευκολη και γρηγορη η προσβαση στο κινητο? Ακομα και η τελευταια εικονα και καλα που ειναι το κινητο σε landscape,απλα τραγικη. Θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι πιο εργονομικη η πιο πανω θηκη,απο αυτην της Otterbox ή εστω της Nomad? https://www.skroutz.gr/s/15884322/Otterbox-Strada-Folio-Espresso-iPhone-Xs-Max.html https://www.skroutz.gr/s/16510071/Nomad-Rugged-Folio-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-iPhone-XS-Max.html ολες οι θηκες της εν λογω εταιρειας βλεπω και ειναι πανω κατω αυτο που λεμε θηκες πουγκι. Επισης τονισα οτι μιλαω για εργονομια και οχι για ποιοτητα κατασκευης. Edited November 7, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Θελεις τωρα να μου πεις οτι αυτη η θηκη ειναι εργονομικη? Κοροιδευομαστε τωρα? https://makey.gr/collections/kolelttt/products/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BB%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-wood-brown-white Που ειναι η εγκοπη μπροστα για να μπορεις να μιλας στο τηλεφωνο με κλειστο το πορτακι? Που ειναι κλιπ μαγνητικο για να ειναι ευκολη και γρηγορη η προσβαση στο κινητο? Ακομα και η τελευταια εικονα και καλα που ειναι το κινητο σε landscape,απλα τραγικη. Θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι πιο εργονομικη η πιο πανω θηκη,απο αυτην της Otterbox ή εστω της Nomad? https://www.skroutz.gr/s/15884322/Otterbox-Strada-Folio-Espresso-iPhone-Xs-Max.html https://www.skroutz.gr/s/16510071/Nomad-Rugged-Folio-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-iPhone-XS-Max.html ολες οι θηκες της εν λογω εταιρειας βλεπω και ειναι πανω κατω αυτο που λεμε θηκες πουγκι. Επισης τονισα οτι μιλαω για εργονομια και οχι για ποιοτητα κατασκευης. καταρχάς ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!Στο είπα και πιο επάνω....είναι άποψη σου!!! Η θήκη που λες δεν είναι θήκη ώστε να μιλάς μαζί της...είναι σαν πουγκί!!!Και κυρίως είναι πορτοφόλι!!!!Δεν σε ανάγκασε να αγοράσεις κανένας!!!!Είπα να πω την άποψη μου για μια θήκη που μου άρεσε και με εντυπωσίασε!!!Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τους άλλους και ποσό μάλιστα την άποψη τους!!!Όπως σε σέβονται οι άλλοι όταν εσύ προμοταρεις και παροτρύνεις συνεχώς τους άλλους να αγοράσουν από Amazon ;););) και δεν σε κρινει κανενας!!!!Απλα μην εισαι αναγωγος και κακομαθημενος....δεν σου ζητησε κανενας να κανεις αντιδικια στις θηκες!!!!Τα λεφτα σου τα σπαταλας οπου εσυ γουσταρεις....τοσο απλα!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 (edited) Όπως σε σέβονται οι άλλοι όταν εσύ προμοταρεις και παροτρύνεις συνεχώς τους άλλους να αγοράσουν από Amazon ;););) Ε??Εγω προμοταρω το amazon?Μηπως με μπερδευεις με καποιον αλλο?:wacko: Περαν τουτου εγω στην αρχικη μου τοποθετηση εγραψα κατι παρα πολυ απλο,κοσμια χωρις να προκαλεσω και εγραψα με βαση την κοινη λογικη και οχι με βαση το αν ειναι η αποψη μου ή οχι. Οτι οι θηκες περιγραφονται σαν θηκες πορτοφολι ενω στην πραξη,και δεν ειναι και ειναι δυσχρηστες. Γιαυτο τονισα τα περι εργονομιας. Και εσυ μου απαντησες οτι ειναι λεει αποψη μου και οτι δεν ισχυουν αυτα που λεω,κατι που βεβαια τωρα παραδεχεσαι εμμεσα βεβαια(οτι τελικα δεν ειναι οντως θηκες πορτοφολι αλλα πουγκι)αφου σου τονισα ποιες ειναι οι διαφορες,και τι παει να πει εργονομια. Ουτως ή αλλως το τονισα οτι μπορει σαν ποιοτητα να ειναι πολυ καλες(βεβαια τα 40+ευρω δεν την λες φθηνη θηκη). Αρα μην σε παραξενευει η απαντηση που σου εδωσα. Οταν βλεπω καποιον να παει να με βγαλει τρελο,τι ακριβως να σεβαστω?Αυτα ειναι τα καλα και τα κακα του γραπτου λογου. Δηλαδη εαν καποιος μπει στο forum και πει οτι ο ηλιος εχει χρωμα μπλε,οι υπολοιποι πρεπει να το σεβαστουμε επειδη ειναι αποψη του? Edited November 8, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αυτό το τζαμάκι το έχει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να "εμποδίζει" το Face ID (και τους υπόλοιπους εμπρός αισθητήρες) επειδή το καλύπτει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αυτό το τζαμάκι το έχει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να "εμποδίζει" το Face ID (και τους υπόλοιπους εμπρός αισθητήρες) επειδή το καλύπτει; Είναι εξαιρετικό και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους αισθητήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Σπέσιαλ! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό λέω να πάρω μαζί με spigen liquid crystal. from my S10+ Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Είναι όντως άψογο. Και στο 11 το δικό μου και στο XR της συζύγου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Σπέσιαλ! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό λέω να πάρω μαζί με spigen liquid crystal. from my S10+ Το φοραω κι εγω σε xs max. Κανενα θεμα. Απο τις καλυτερες επιλογες και σε πολυ καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Έχει άποψη κάποιος για το τζαμακι της belkin που βάζουν στα istorm;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Έχει άποψη κάποιος για το τζαμακι της belkin που βάζουν στα istorm;; Το έχω στο 11 pro μου και το είχα και στο Χ. Αν εξαιρέσεις την το,η του , είναι πολύ καλό. Κανένα παράπονο! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Είναι όντως άψογο. Και στο 11 το δικό μου και στο XR της συζύγου. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ενοχλεί στην κάμερα; Υπάρχει και με κενό στην περιοχή αυτή. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Δεν ενοχλεί στην κάμερα; Υπάρχει και με κενό στην περιοχή αυτή. Καθόλου. Η σύζυγος του έχει πάνω από εξάμηνο χωρίς κανένα θέμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καθόλου. Η σύζυγος του έχει πάνω από εξάμηνο χωρίς κανένα θέμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Με έπεισες θα το πάρω. Και εγώ για τη σύζυγό μου το θέλω, η οποία δεν το προσέχει καθόλου, οπότε όσο μεγαλύτερη προστασία, τόσο το καλύτερο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Όλα καλά με το τζαμάκι της Spigen. Πραγματικά δεν ενοχλεί πουθενά. Και συνεργάζεται άψογα με την Spigen Liquid Crystal. Όποιος τα πάρει μαζί καλά είναι να βάλει πρώτα την θήκη και μετά το τζαμάκι για να είναι σίγουρος ότι θα ευθυγραμμιστεί σωστά και δεν θα το σηκώσει η θήκη. Πάω παρακάτω. Έχετε να προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο ασύρματο φορτιστή (που να φορτίζει το iPhone με φορεμένη την Liquid Crystal); Η ταχύτητα φόρτισης δεν με πολυενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς για να πέσεις κάτω απο τα 5W που δίνει ο μαμά φορτιστής...θέλει μεγάλη προσπάθεια. :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 τα τζαμακια της spigen αλλαζουν τα χρωματα της οθονης ; Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 τα τζαμακια της spigen αλλαζουν τα χρωματα της οθονης ; Οχι, δεν εχουν κανενα τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Για να συνδεθεί το iPhone 11 με την τηλεόραση (Apple TV+, CosmoteTV go κα) εκτός από τον αντάπτορα HDMI της Apple υπάρχει κάτι άλλο (φθηνότερο ίσως);;;; https://www.apple.com/shop/product/MD826AM/A/lightning-digital-av-adapter Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Για να συνδεθεί το iPhone 11 με την τηλεόραση (Apple TV+, CosmoteTV go κα) εκτός από τον αντάπτορα HDMI της Apple υπάρχει κάτι άλλο (φθηνότερο ίσως);;;; https://www.apple.com/shop/product/MD826AM/A/lightning-digital-av-adapter Άμα δεις στο amazon υπάρχει αντίστοιχο φθηνότερο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Για να συνδεθεί το iPhone 11 με την τηλεόραση (Apple TV+, CosmoteTV go κα) εκτός από τον αντάπτορα HDMI της Apple υπάρχει κάτι άλλο (φθηνότερο ίσως);;;; https://www.apple.com/shop/product/MD826AM/A/lightning-digital-av-adapter Νομίζω μπορείς και με chromecast Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Εχετε να προτεινετε καποιον καλο ασυρματο φορτιστη για να βαζω το 11 pro max? Δεν θελω να το βαζω στον ταχυφορτιστη συνεχεια για να κρατησει η μπαταρια παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Εχετε να προτεινετε καποιον καλο ασυρματο φορτιστη για να βαζω το 11 pro max? Δεν θελω να το βαζω στον ταχυφορτιστη συνεχεια για να κρατησει η μπαταρια παραπανω Εγώ μολις πριν λίγες ημέρες πήρα τον παρακάτω και είναι κορυφή! https://www.skroutz.gr/s/16724520/Satechi-Wireless-Charging-Pad-Qi-Space-Gray-ST-IWCBM.html Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Άμα δεις στο amazon υπάρχει αντίστοιχο φθηνότερο Ένας φίλος με φθηνό ανταπτοράκι μετά από κάποια αναβάθμιση, σταμάτησε να δουλεύει... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts