Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση. Δεν υπάρχει η δυνατότητα, να σβήνει η οθόνη χωρίς να κλειδώσει; Έβαλα το αυτόματο κλείδωμα στη θέση "ποτέ" και παρατηρώ ότι η οθόνη μένει μονίμως αναμμένη. Σβήνει μόνο όταν βάλω κάποιο χρόνο κλειδώματος. Εγώ θέλω να σβήνει μεν η οθόνη, αλλά να μην κλειδώνει το κινητό. Γίνεται;

(edit: Μάλλον δεν γίνεται. Το διάβασα σε κάποια ξένα sites.)

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα :)

Το 3Gs δεν απαιτεί ιδιαίτερα SP παρά μόνο το 3G αυτός και ο λόγος που αν κάποιοι πιστεύουν πως η "Μηλιά" ξέχασε να βάλει πανάκι καθαρισμού είναι λάθος :p

Προσωπικά βέβαια έχω βάλει αυτή και θήκη μπορείς να βρεις άπειρες και ποικιλία στο Πλαίσιο

σε ευχαριστω δεν περιμενα τετοια ποικιλια στο πλαισιο.το mirror face πολυ ωραιο φαινεται.

το πισω μερος του κινητου δεν γρατζουνιετε ευκολα?καπου ειχα διαβασει οτι ειναι τοσο ευαισθητο ωστε με τον καιρο εμφανιστηκαν κ ρωγμες

δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα το site ηταν αρκετα αξιπιστο

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Μια ερώτηση. Δεν υπάρχει η δυνατότητα, να σβήνει η οθόνη χωρίς να κλειδώσει; Έβαλα το αυτόματο κλείδωμα στη θέση "ποτέ" και παρατηρώ ότι η οθόνη μένει μονίμως αναμμένη. Σβήνει μόνο όταν βάλω κάποιο χρόνο κλειδώματος. Εγώ θέλω να σβήνει μεν η οθόνη, αλλά να μην κλειδώνει το κινητό. Γίνεται;

(edit: Μάλλον δεν γίνεται. Το διάβασα σε κάποια ξένα sites.)

Ξεχνάς ίσως, πως μιλάμε για κινητό με οθόνη αφής, που σημαίνει πως, αν δεν «κλείδωνε» όπως λες, όπου κι αν το 'βαζες (τσέπη, τσάντα κλπ), θα κινδύνευε να μένει συνέχεια ανοιχτό...

Βασίλης

Μάλλον με το "κλείδωμα" άλλο εννοεί ...

@ Dead Poet

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το "Κλείδωμα με συνθηματικό" ;;;

Αν ναι απενεργοποιησέ το, ενεργοποίησε το "Αυτόματο κλείδωμα" και απο εκεί και πέρα, σβήνεις την οθόνη ΟΠΟΤΕ θέλεις απλά πατόντας μια φορά (όχι παρατεταμένα) το Power Button.

Αν εννοείς πως θέλεις απλά να μην φωτίζεται η οθόνη αλλά παρ όλα αυτά να κάνει register τα αγγίγματά σου, η απάντηση είναι πως δε υπάρχει λογική σε κάτι τέτοιο !

Όταν η οθόνη δεν φωτίζεται = σβήνει, άρα απο τη στιγμή που ο χρήστης δεν βλέπει τίποτα δεν υπάρχει λόγος να "δέχεται" εντολές, και για να αποφευχθούν ακούσιες εντολές η μόνη λύση είναι το "κλείδωμά" ... εκτός κι αν σου κάνει κόπο ένα "Slide to Unlock" :lol: ...

Ένας φίλος μου που αγόρασε προχθές μου είπε ότι για να ενεργοποιήσεις τις εφαρμογές του τηλεφώνου, πρέπει να μπεις στην ιστοσελίδα του Apple και μόνο με πιστωτική κάρτα. Υσχύει κάτι τέτοιο? Δηλαδή όποιος δεν έχει πιστωτική δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές και να κάνει ενεργοποίηση του iphone? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι ισχύει, αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει παρακαλώ, ευχαριστώ

Μάλλον με το "κλείδωμα" άλλο εννοεί ...

Όχι, αυτό εννοούσα. Δηλαδή, να μη χρειάζεται ξεκλείδωμα με το πράσινο slider και να ανάβει ξανά η οθόνη με ένα απλό άγγιγμα. Αλλά με πείσατε ότι είναι απαραίτητο, λόγω του αυξημένου βαθμού ευαισθησίας της οθόνης αφής (θα άναβε εύκολα με το παραμικρό αν δεν κλείδωνε). Ο βασικότερος λόγος που το ήθελα, ήταν γιατί κάπου διάβασα ότι συχνά η "περιοχή" της οθόνης στην οποία εμφανίζεται το εικονικό slider χαλάει μετά από καιρό από τα πολλά slidings και δεν ανταποκρίνεται στην αφή.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

σε ευχαριστω δεν περιμενα τετοια ποικιλια στο πλαισιο.το mirror face πολυ ωραιο φαινεται.

το πισω μερος του κινητου δεν γρατζουνιετε ευκολα?καπου ειχα διαβασει οτι ειναι τοσο ευαισθητο ωστε με τον καιρο εμφανιστηκαν κ ρωγμες

δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα το site ηταν αρκετα αξιπιστο

Υπάρχουν όπως είδες αρκετές που θα σου πρότεινα αν θες να κάνεις μια βόλτα για να δεις και να επιλέξεις αυτό που θα σου γεμίσει το μάτι :p

Υπάρχουν από slim μέχρι και ποιο ενισχυμένες :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ένας φίλος μου που αγόρασε προχθές μου είπε ότι για να ενεργοποιήσεις τις εφαρμογές του τηλεφώνου, πρέπει να μπεις στην ιστοσελίδα του Apple και μόνο με πιστωτική κάρτα. Υσχύει κάτι τέτοιο? Δηλαδή όποιος δεν έχει πιστωτική δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές και να κάνει ενεργοποίηση του iphone? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι ισχύει, αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει παρακαλώ, ευχαριστώ

Η ενεργοποίηση του τηλεφώνου δεν απαιτεί τίποτα εκτός από σύνδεση Internet.

Το κατέβασμα πρόσθετων εφαρμογών προϋποθέτει λογαριασμό στο app store

Πιστωτική κάρτα χρειάζεται μόνο για το κατέβασμα εφαρμογών που δεν είναι δωρεάν.

Αν διαβάσεις την ενότητα των οδηγών θα βρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Αν δεν έχεις κάρτα (μπορείς και απλή χρεωστική VISA) δεν μπορεις να κάνεις ενεργοποίηση του iphone. Σωστά τα λέει ο φίλος. Έχουμε πει ότι η Apple το έχει νταβατζιλίκι το iphone.

Αν δεν έχεις κάρτα (μπορείς και απλή χρεωστική VISA) δεν μπορεις να κάνεις ενεργοποίηση του iphone. Σωστά τα λέει ο φίλος. Έχουμε πει ότι η Apple το έχει νταβατζιλίκι το iphone.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάρτα. Μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό στο itunes και χωρίς πιστωτική. Επομένως μπορείς να το ενεργοποιήσεις και χωρίς κάρτα, αρκεί να δημιουργήσεις λογαριασμό στο iTunes. ;) Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί και εδώ στο forum αλλά και στο net για να φτιάξεις λογαριασμό χωρίς πιστωτική.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

το πισω μερος του κινητου δεν γρατζουνιετε ευκολα?

Με τον καιρο και τη χρηση γρατζουνιεται και το πισω μερος και το bezel.Οποτεη θηκη ειναι απαραιτητη αν θες να παραμεινει σε καλη κατασταση.

Επισης απεφυγε τα φτηνα,no name screen protectors,διοτι συνηθως δεν εχουν καλη εφαρμογη,ενω προκαλουν και το εφε του ουρανιου τοξου οταν κοιτας υπο γωνια την οθονη ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάρτα. Μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό στο itunes και χωρίς πιστωτική. Επομένως μπορείς να το ενεργοποιήσεις και χωρίς κάρτα, αρκεί να δημιουργήσεις λογαριασμό στο iTunes. ;) Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί και εδώ στο forum αλλά και στο net για να φτιάξεις λογαριασμό χωρίς πιστωτική.

Παραπλανεί η apple όμως και η default ενέργεια ειναι ενεργοποίηση μόνο με κάρτα. Μόνο για advanced users και μόνο μέσω παρακαμπτηρίων οδών και οδηγών όπως λες μπορείς να το αποφυγεις αυτό.

Παραπλανεί η apple όμως και η default ενέργεια ειναι ενεργοποίηση μόνο με κάρτα. Μόνο για advanced users και μόνο μέσω παρακαμπτηρίων οδών και οδηγών όπως λες μπορείς να το αποφυγεις αυτό.

Μπορεις να κανεις αλλαγη χωρας και να φιαξεις λογαριασμο στο αμερικανικο iTunes οπου και σου δινει την δυνατοτητα να μην βαλεις πιστωτικη (η αλλαγη χωρας γινεται μεσα απο το iTunes κατω κατω !!!)

Μπορεις να κανεις αλλαγη χωρας και να φιαξεις λογαριασμο στο αμερικανικο iTunes οπου και σου δινει την δυνατοτητα να μην βαλεις πιστωτικη (η αλλαγη χωρας γινεται μεσα απο το iTunes κατω κατω !!!)

Λέμε υπό φυσιολογικές συνθήκες ότι ΔΕΝ μπορείς να ενεργοποιήσεις το iphone χωρίς κάρτα.

Τώρα με τέτοιες παρακαμπτήριες τότε ίσως γίνεται όπως τα λέτε. Αλλά προφανώς και οταν αγοράζει κάποιος νέος το iphone δεν σκέφτεται πρώτα αυτά... Κοιτάει να το ενεργοποιήσει με όποιον τρόπο του συστήνει το σύστημα. Άρα μιλάμε για νταβατζιλίκι καθαρό. Και συγχωρέστε με αν θέλετε για την έκφραση αλλά δε βρίσκω πιο σωστή.

Καλησπέρα,

έψαξα λίγο μήπως βρώ κάτι, αλλά δεν...

Ξέρουμε τελικά πόσους χαρακτήρες ανά μήνυμα μπορούμε να γράφουμε για να μην χρεώνεται διπλά-τριπλά-κλπ.; Είναι 75 ή 160; Έχει διαφορά αν γράφουμε ελληνικά ή αγγλικά?

Ευχαριστώ σε όποιους μπορούν να μου λύσουν την απορία, γιατί νομίζω ότι η Cosmote με "γδέρνει"..!!! Εχθές μου έλεγε ότι έχω ακόμα 40 μηνύματα, και ενώ έστειλα μόνο 9 SMS σήμερα μου λέει ότι έχω μόλις 1 υπόλοιπο.

Καλησπέρα,

έψαξα λίγο μήπως βρώ κάτι, αλλά δεν...

Ξέρουμε τελικά πόσους χαρακτήρες ανά μήνυμα μπορούμε να γράφουμε για να μην χρεώνεται διπλά-τριπλά-κλπ.; Είναι 75 ή 160; Έχει διαφορά αν γράφουμε ελληνικά ή αγγλικά?

Ευχαριστώ σε όποιους μπορούν να μου λύσουν την απορία, γιατί νομίζω ότι η Cosmote με "γδέρνει"..!!! Εχθές μου έλεγε ότι έχω ακόμα 40 μηνύματα, και ενώ έστειλα μόνο 9 SMS σήμερα μου λέει ότι έχω μόλις 1 υπόλοιπο.

Και εγω αυτο ρωτησα στην προηγουμενη σελιδα. Τελικα ξερει καποιος να μας πει με τι κωδικοποιηση στελνει? Αν ειναι unicode και αυτο δεν αλλαζει σε αλφαβητικο GSM τοτε μαλλον την κατσαμε.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

unicode ειναι..στους 70 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες (κεφαλαια ή μικρά) σε χρεώνει 2 μήνυμα..για να πάει σαν ενα μηνυμα μεχρι 160 χαρακτήρες μονο με αγγλικα

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Όχι, αυτό εννοούσα. Δηλαδή, να μη χρειάζεται ξεκλείδωμα με το πράσινο slider και να ανάβει ξανά η οθόνη με ένα απλό άγγιγμα. Αλλά με πείσατε ότι είναι απαραίτητο, λόγω του αυξημένου βαθμού ευαισθησίας της οθόνης αφής (θα άναβε εύκολα με το παραμικρό αν δεν κλείδωνε). Ο βασικότερος λόγος που το ήθελα, ήταν γιατί κάπου διάβασα ότι συχνά η "περιοχή" της οθόνης στην οποία εμφανίζεται το εικονικό slider χαλάει μετά από καιρό από τα πολλά slidings και δεν ανταποκρίνεται στην αφή.

:!:

Κοντά 2,5 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα, τυχερά είναι αυτά..:ninja:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

στους 70 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες (κεφαλαια ή μικρά) σε χρεώνει 2 μήνυμα..

Είμαι περίεργος να δω πότε θα φιλοτιμηθεί η Apple να το διορθώσει. Αν βέβαια κρίνει κάποιος από το χρονικό διάστημα που της πήρε για να βάλει τα ελληνικά, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές οι προοπτικές.

Είμαι περίεργος να δω πότε θα φιλοτιμηθεί η Apple να το διορθώσει. Αν βέβαια κρίνει κάποιος από το χρονικό διάστημα που της πήρε για να βάλει τα ελληνικά, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές οι προοπτικές.

Ελα βρε παιδια, ολοι το ιδιο δεν κανουν ? Γιατι η ΗTC για παραδειγμα, στις συσκευες της εχει ελληνικα στο μενου και 160 χαρακτηρες ? Μονο η ACE Hellas τα βαζει. Αν αγορασεις συσκευη απεξω δεν μπορεις να στειλεις SMS στα Ελληνικα με 160 χαρακτηρες. Αρα παντου τα ιδια δυστυχως :mad:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

εντάξει,αυτό δεν είναι λογική...γιατί με την ίδια έννοια και η νοκια ή η SE δεν έχει νόημα να τα προσθέσει...εφόσον πληρώνουμε τη συσκευή όπως και όοοοοοολλοι οι άλλοι ευρωπαίοι,αμερικάνοι κλπ έχουμε και τις ιδιες απαιτήσεις με αυτούς...

εν πάσει περιπτώσει,επι της ουσίας,αυτό λύνεται με bitesms και sms helper

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Συγνωμη τι λετε ρε παιδια....... η εγω ειμαι πολυ κουρασμενος και δεν καταλαβα κατι καλα. Τοσο καιρο εχω συνδεσει τα απειρα τηλεφωνα στο itunes το οποιο τα ενεργοποιει και πριν προλαβει να ρωτησει για registration και λογαριασμους και καρτες, τρωει ενα κλεισιμο στα μουτρα και αυτο ηταν......Το τηλεφωνο μπορουν να στο ενεργοποιησουν και στο μαγαζι μολις το παρεις και φυσικα κανεις δεν σου ζηταει πιστωτικες καρτες....Αν μιλαμε για ενεργοποιηση παντα, νομιζω οτι ολες οι προηγουμενες απαντησεις πρεπει να διαγραφουν γιατι ειναι λανθασμενες και δημιουργουν λαθος εντυπωσεις.

Καταλάβετε το, το iPhone είναι και θα είναι ένα τηλέφωνο για λίγους που ξέρουν τι θέλουν από αυτό και αφήστε τα sms και την μεταφορά πραγμάτων με bluetooth.

Στο νούμερο 1 web mobile το πρώτο λόγο για αυτά τα θέματα έχει το e-mail!

Όποιος καταλάβει γιατί το έχει το κρατάει και κάνει αυτά που θέλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όποιος όχι ας πάρει κάτι άλλο..

Βαρέθηκα την γκρίνια και το κάθε τι γύρω από αυτό!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Έχουμε πει ότι στην έκδοση 3.1.2 (όχι σπασμένη) το μήνυμα στέλνεται με χαρακτήρες gsm (160/sms). Το έλενξα στον λογαριασμό μου. Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα μια ημέρα ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ με 160 χαρακτήρες γράφοντας κανονικά με μικρά γράμματα και τόνους. Μην στείλετε άλλο μήνυμα εκείνη την ημέρα. Θα δείτε ότι 1) Ο παραλήπτης θα το λάβει με κεφαλαία και 2) στον λογαριασμό, την συγκεκριμένη ημέρα θα έχετε χρέωση ΕΝΟΣ sms. Εγώ το έχω δοκιμάσει. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος! ΠΡΟΣΟΧΗ, να έχει την έκδοση 3.1.2 γνήσια, όχι σπασμένη.

Εντάξι, πολύ μπερδεμένα. Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Στο vodafone ας πούμε έχει iPhone 100 lite με Πάγιο 35€, Λεπτά Ομιλίας 100, sms 150, MB 500 kai sto Unlimited με Internet 30 Πάγιο 30 €, Απεριόριστη Ομιλία προς Vodafone , Επιπλέον Λεπτά Ομιλίας 20' προς άλλα κινητά & σταθερά, Απεριόριστα SMS προς Vodafone, Όγκος Δεδομένων 150 MB.

Ποιό συμφέρει? Εγώ βασικά δεν καταλαωαίνω όταν λέει όγκος δεδομένων 150 ΜΒ και 500 ΜΒ, τι εννοεί? Όταν κατεβάσω δεδομένα 150 ΜΒ παύω να έχω ιντερνετ δηλαδή? Από κει πέρα χρεώνομαι? Τι ακριβώς είναι όγκος δεδομένων 150 ή 500 ΜΒ? Και ποιο πρόγραμμα βολεύει, το iPhone 100 lite ή το Unlimited με Internet? Θέλω την γνώμη των έμπειρων φίλων, ευχαριστώ

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS