Jump to content

NETZWERK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About NETZWERK

  • Ημ. Γέννησης 27/08/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

NETZWERK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους και καλές διακοπές (σε όσους...)!!!!
  2. Άδειασε αν θες το ΡΜ σου, δεν δέχεται άλλα μηνύματα!! Ευχαριστώ, Κώστας (netzwerk)
  3. Καλησπέρα, έψαξα λίγο μήπως βρώ κάτι, αλλά δεν... Ξέρουμε τελικά πόσους χαρακτήρες ανά μήνυμα μπορούμε να γράφουμε για να μην χρεώνεται διπλά-τριπλά-κλπ.; Είναι 75 ή 160; Έχει διαφορά αν γράφουμε ελληνικά ή αγγλικά? Ευχαριστώ σε όποιους μπορούν να μου λύσουν την απορία, γιατί νομίζω ότι η Cosmote με "γδέρνει"..!!! Εχθές μου έλεγε ότι έχω ακόμα 40 μηνύματα, και ενώ έστειλα μόνο 9 SMS σήμερα μου λέει ότι έχω μόλις 1 υπόλοιπο.
  4. Ερώτηση, στο δικό μου iPhone 2G με ver.3 δεν εμφανίζει το πεδίο ρυθμίσεις->γενικά->δίκτυο->κινητό δίκτυο δεδομένων. Τι μπορεί να φταίει? Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τισ ρυθμίσεις MMS της Cosmote που θέλω.
  5. Άραγε να υπάρχει πουθενά για κατέβασμα πιο "τζάμπα" ας πούμε?
  6. Δεν μπόρεσα να βρω μέσω Search αν έχει καλυφθεί παρόμοιο θέμα, γι'αυτλο ρωτάω: μήπως ξέρει κανείς αν το κινητό έχει ή μπορεί να αποκτήσει χρονόμετρο? Ευχαριστώ.
  7. Μήπως μπορεί να μου θυμήσει κάποιος πως βλέπουμε την έκδοση του τηλ.? Επίσης με καμένο Pixel στην οθόνη η εγγύηση καλύπτει την αντικατάστασή της?
  8. Παρόλα τα προβλήματα που δείχνουν να έχουν οι πρώτες εκδόσεις, αποφάσισα να το πάρω γιατί δείχνει τελικά να μην έχει περισσότερα προβλήματα από κάθε κινητό παρόμοιων δυνατοτήτων, αλλά τουλάχιστον είναι πανέμορφο και διαφορετικό. Όποιο κινητό και αν αγόρασα ποτέ δεν το μετάνιωσα, μάλλον ούτε με αυτό δεν θα απογοητευτώ.
  9. Tελικά η τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί είναι η R2J; Την έχουν τα εξουσ. SE Service?
  10. Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους και με τι συσκευή θα μπορούμε να τραβάβε βίντεο με 640*480 ανάλυση... Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε λόγος οι εταιρείες να φοβούνται το ψηλό κόστος, γιατί gadgetόβιοι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί που θα το πληρόσουν.
  11. Αν είναι έτσι με βλέπω να αλλάζω να αλλάζω πάλι τη SIM σε απλή μπας και σταματήσει αυτό το παιχνίδι της εναλλαγής. Έτσι αλλιώς πρακτικά βιντεοκλήσεις κλπ. δεν μπορώ να κάνω, και το LiveTV από Μάρτη θα είναι πανάκριβο μάλλον.
  12. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση που βάζουν στο SE-Service και ποια πρόκειται να βγεί Online?
  13. Aυτή την απόρία την έχω και εγώ, γιατί στο Service της Θεσσαλονίκης δεν γνωρίζουν κάτι για R2x.
  14. Εγώ το έψαξα λίγο πριν αγοράσω Car Kit, και έμαθα διάφορα περίεργα. Ειδικά η Siemens τονίζει ότι δεν εγγυάται την σωστή λειτουργία με κανένα άλλο κινητό εκτός από αυτά που αναφέρει στο Site της, μάλιστα ούτε και με πολλά δικά της μοντέλα (SX1). Οπότε φαντάζομαι αυτό ισχύει και για το CarKit της Νοκια, ΣΕ κλπ. Εγώ τελικά κατέλιξα στο Parrot CK3100 που τα υποστηρίζει όλα, και αν κάποιο όχι ακόμα παίρνει αναβάθμιση μέσω Bluetooth και τέλος. Ποιότητα καταπληκτική. Συγγνώμη από τους Moderators αν ξέφυγα λίγο από το Θέμα.
  15. Το κλείδωμα που ακριβώς βγάινει? Γιατί μόλις ήρθα από την αναβάθμιση σε R1J002 και τέτοια επιλογή δεν βρίσκω.
×
×
  • Create New...