Jump to content

hakanmdr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hakanmdr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

hakanmdr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. προς το παρόν μπορώ να πω ότι βλέπω καλά τα κανάλια. Μόνο Αντ1, Σκαι δεν πάνει καλά. Αλλά μπορώ να πάρω αυτό δηλαδή, τι λέτε? (κάνει και εγγραφή προγραμμάτων και ταινιών) http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kotsovolos.gr%2Fsite%2Fproduct.jsp%3Fcatid%3D10062751&h=53fd15v9QMSQtVpt23du8WOOOWA
  2. Να σας ρωτήσω? Η τηλεόραση μου δεν έχει HDMI (ξέρω γιατί μια άλλη που πήρα στην δουλειά έχει ). Στο σπίτι έχω ένα LG 32 inch σχεδόν 8ετίας και δεν έχει HDMI. Αν πάρω αποκωδικοποιητή με HDMI έχει νόημα?
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
  4. Πολύ μπερδεμένο. Έχω modem router και σύνδεση Forthnet. Μερικές φορές δεν έχω internet, είναι προβληματικές οι γραμμές. Η ασύρματη σύνδεση έχει σχέση με internet?
  5. Δεν είναι laptop αλλα κανονικό PC που δεν διαθέτει wireless. Πώς θα γίνει σύνδεση?
  6. Γεια σας παιδιά Θέλω να αγοράσω πολυμηχάνημα. Ένας φίλος πάνω έχει γράψει για Canon Pixma MP640 Inkjet. Μου φαίνεται πολύ καλό. Και εγώ έχω δει το HP Photosmart Theta Wi-Fi. Θα το χρησιμοποιήσω στη δουλειά μου σε επιτραπέζιο PC όχι laptop. Εκεί που λέει wireless, wi fi ... θα λειτουργήσει σε PC ασύρματα? Ή θα έχω πρόβλημα. Γράφω κάτω τισ σελίδες με ιδιότητες. Μπορείτε να μου συστήνετε ένα από τα 2? Ευχαριστώ Canon Pixma MP640 Inkjet http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/MFP/Inkjet-MFP/Canon-Pixma-MP640-Inkjet-Multifunction-3748B009.htm HP Photosmart Theta Wi-Fi http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10025621
  7. Παιδιά κατέβασα το cydia αλλά δεν το θέλω. Πώς μπορώ να το καταργήσω εντελώς από το κινητό? Μπορεί κάποιοσ να μου εξηγήσει σας παρακαλώ?
  8. Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? Το cosmote internet on the go αν το πάρω (το στικάκι) για να μπάινω στο ίντερνετ από τον υπολογιστή, μπορώ να μπω στο ίντερνετ αν δεν έχω μόντεμ στον υπολογιστή?
  9. Στο vodafone.gr που γράφτηκα, δίνει στοιχεία για τον επόμενο λογαριασμό και εκεί γράφει unlimited 30 mobile internet (L). Αυτό σημαίνει ότι έχω δωρεάν ίντερνετ 500 ΜΒ έτσι?
  10. Είχε γίνει ένα λάθος και αρχικά μου έκαναν το πρόγραμμα 'οικονομικό 30' αντί 'unlimited 30'. Μετά από ένα μήνα το κατάστημα το άλλαξε σε unlimited οπότε δεν έχω καινούριο συμβόλαιο. Πήρα πάντως στο 13830 και μου είπαν ότι έγινε αλλαγή. Για τα ΜΒ που λέτε πώς μπορώ να ελέξω? Έχω το iphone 3gs πώs θα ελέγξω το μετρητή?
  11. παιδιά να σας ρωτήσω? εγώ πήρα unlimited 45 με internet αλλά στο συμφωνητικό γράφει σκέτο unlimited 30. Η κοπέλα μου είπε ότι το unlimited 45 με internet είναι βασικά το unlimited 30 και συν 15 ευρώ για να έχουμε ιντερνετ 500 ΜΒ. Όσοι έχουν unlimited 45 με internet τι γράφει στο συμφωνητικό?
  12. Ξέρεις πόσες φορές με έχει σώσει από ιούς? Γιατί και να κολλήσει ιό ο υπολογιστής, με το που κλείνεις και ξανανοίγεις, σβήνονται όλα. Απλά, σβήνεται κάθε φορά και το back up του iphone.
  13. Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μήπως υπάρχει τρόπος όταν κάνουμε συγχρονισμό του κινητού με τον υπολογιστή, να περάσουμε μόνο ότι θέλουμε? Εγώ έχω deep freeze και όταν κλείνω τον υπολογιστή και ξανανοίξω, σβήνονται όλα. Αν συνδέσω τότε το iphone σβήνονται όλες οι εφαρμογές που είναι μέσα, επειδή δεν υπάρχουν στον υπολογιστή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μην κάνουμε συγχρονισμό κάθε φορά αλλά να περνάμε μόνο μέσα αωτά που θέλουμε
  14. Μάλλον :lol: Χρόνια πολλά σε όλουυυυυς :lol:
×
×
  • Create New...