Jump to content

[Service] Προβλήματα / Απορίες / DOA

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αλλα..καιγονται πιξελς απο την υγρασια?

Λογικά όχι. Αλλά αυτοί αν διαπιστώσουν κάτι που σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει καταργεί την εγγύηση τότε στο επιστρέφουν πίσω δίχως να το φτιάξουν.

μολις πηγα κ η προταση ηταν η εξης

η με 200 ευρω μου δινουν καινουριο κινητο και προφανως με αλλο ενα χρονο εγγυησης

η το κινητο μου πισω....

τι προτεινετε?συμφερει?

Vamos Aris

μολις πηγα κ η προταση ηταν η εξης

η με 200 ευρω μου δινουν καινουριο κινητο και προφανως με αλλο ενα χρονο εγγυησης

η το κινητο μου πισω....

τι προτεινετε?συμφερει?

Kαι εμένα για υγρασία μου είπαν αλλά επειδή έληγε η εγγύηση τον Απρίλιο τα έδωσα... Και το άλλο που μου έδωσαν ήταν χαλασμένο το μικρόφωνο και το ακουστικό και ούτε με άκουγαν ούτε τους άκουγα.. Άστα με αυτά και με αυτά είμαι ένα μήνα χωρίς iphone....

εμενα τουλαχιστον κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα...θα κανω κ το τεστ μπας κ ειναι κολλημενο..

ειμαι μπερδεμενος παντως...νομιζω δε συμφερει,γιατι που λεει ο λογος το δινεις 250-300 αυτο κ βαζεις αλλα τοσα κ παιρνεις ενα 3gs...ιδωμεν..

Vamos Aris

• 1 month later...

Καλησπέρα σας.

Ζήλεψα και εγώ και θέλησα να γίνω Iphone user.

Ωστόσο δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα...

Πριν από 5 ημέρες αγόρασα το Iphone απο το Mega Kotsobolos στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ολα καλα με την παραλαβή το κινητάκι τρέχει όπως θα έπρεπε.

Εκεί που καθόμουν και το περιεργαζομουν ήθλε ο διάβολος να μου θυμήσει το service και να θέλω να μάθω ποιος είναι εκείνος ο υπεύθυνος που θα αναλάβει την επισκευή του εφόσον πάθει κάτι.

Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση των πελατών και μου λένε οτι έχω 1 χρόνο εγγύηση.

Τους λέω οτι μου χάλασε (ψέμα) και τους ρωτάω που πρέπει να το αποστείλω?

Οι άνθρωποι σαν ασχετοι που είναι μου είπαν στην αντιπροσωπεία.

Ωραία λέω! και που είναι αυτή?,τηλέφωνο παρακαλώ...

Πουθενα τα τηλέφωνο...Εισαγωγέας λεει είναι η παναφον-Vodafone.Μιληστε εκεί.

Παιρνω τηλέφωνο την Vodafone και τους λεω οτι αγορασα απο τον Κωσοβολο την συσκευη και οτι δεν εχω συνδεση αλλα καρτοκινητο (αλλον πάροχο) και μου λένε δεν μπορουμε να σας καλύψουμε με το service μας διοτι δεν ειναι αγορασμένο απο καταστημα της Vodafone ουτε εχετε συνδεση μαζί μας αλλά ούτε έχει και την εγγύηση των υπηρεσιών Vdafone (mamakies...).Κανονικα λέει αναφέρεστε στο service Κωτσόβολου.

Ξανα τηλέφωνο στον Κωτσοβολο.

Ο κωτσόβολος λέει δεν έχει service για το Ιphone 3gs ουτε αναλαμβανουν αυτοί για το service του και πρέπει εγώ (ο πελάτης) να το στείλει για service στην αντιπρωσοπεία...

τελικά τι γίνεται ρε παιδία? Εσκασα 680 ευρώ και δεν έχω εγγύηση + service?

Κανένας άλλος απο Κωτσόβολο αγορά?

Βοηθήστε με σας παρακαλώ! Αν είναι να το 3αποστείλω πίσω απο εκεί που το πήρα μιας και απομένουν 5 μέρες Doa.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Καποιος ρε παιδιά?

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος.Αν γνωρίζει κάποιος ,θα σου απαντήσει..

Λογικα αφου το αγορασες απο τον Κωτσοβολο ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι υπευθυνος σε περιπτωση που χαλαση για να αναλαβη ή να σου πει ακριβως που θα το πας για επισκευη....

Να ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ να σου πει.......δες εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/7997-service/

Λογικα αφου το αγορασες απο τον Κωτσοβολο ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι υπευθυνος σε περιπτωση που χαλαση για να αναλαβη ή να σου πει ακριβως που θα το πας για επισκευη....

Να ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ να σου πει.......δες εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/7997-service/

Μιλώντας εχθές πολλές ωρες μαζί με την εξυπηρέτηση πελατών κωτσόβολος και μια πάχνη ασχετοσύνης μου είπαν οτι αντιπρόσωπος δηλαδή αυτός που το προμηθεύει σε αυτούς είναι η Παναφον Α.Ε.Ε.Τ και μου δώσανε δύο τηλέφωνα.

Το πρώτο 210 9012892 παραπέμπει στο τηλεφωνικό κέντρο της ISQUARE (http://www.isquare.gr) ενώ το 2ο το οποίο το απέκτησα κατόπιν φωνής και απόγνωσης μετά από κάμποση ώρα αφού είχα γίνει μπαλάκι μεταξύ κωτσ'οβολου και vodafon ήταν το τηλέφωνο 2105197500 όπου αυτή είναι και η ARVATO teleservice .

Θα επικοινωνήσω αύριο και με τις δύο εταιρίες να δώ τελικά, αν και ποιος έχει αναλάβει τό service στα iphone που θέλει να πουλάει ο Kωτσόβολος.

Πάντως είμαστε ξεφτίλες σε όλο μας το μεγαλείο...

και όχι δεν φταίνε αυτοί...εμείς φταίμε που τους πληρώνουμε κιόλας για να παίζουν με τα νεύρα μας και την υπομονή μας.

λοιπον φιλε μου ακου πως εχουν τα πραγματα γιατι δουλευα εκει 6 μηνες και ξερω. Αν παθει κατι μεσα σε 10 μερες το πρωιον στο κανουν αντικατασταση, αν κατι μετα απο 10 μερες δυστιχος παει στην αντιπροσοπηα που ειναι η rainbow η οποια εχει εξαγωραστει απο την info quest που ειναι πισω απι την παντιο στη συγκρου. Αν δεις την αποδιξη αγωρας δεξια απο το ονομα του πριοντος λεει ενα τηλεφωνο, αυτο ειναι το τηλεφωνο του service. Αν δεν εχει κανενα τηλεφωνο τοτε παρε τηλ στον κοτσοβολο ζητα εναν τεχνικο και ζητα το τηλ απο την info ques, αν παθει κατι θα πρεπει να το πας εσυ στην info quest. βλακεια το ξερω αλλα ετσι λειτουργούν εκει.. Edited by fakewolf

Καποιος ρε παιδιά?

Απο κει και πέρα η ιστορία με το service είναι λίγο περίπλοκή.Αν ο Κωτσόβολος διανέμει μονάδες που εισάγει η Voda,τότε και γω απ'οσο γνωρίζω υπεύθυνη είναι η arvato.Πάντως αν έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν έχει παρέλθει το διάστημα του δικαιώματις αντικατάστασης(DoA) τότε προτείνω να το ασκήσεις άμεσα.

Edited by DjArte
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• 5 weeks later...
Παιδιά ΣΟΣ αν μπορείτε απαντήστε άμεσα.... αγόρασα με αναβάθμιση μια συσκευή νοκια απο τη βονταφον.. αλλά έχει του κόσμου τα ελαττώματα... τι πρέπει να κάνω για να γινει αντικατάσταση κ οχι επισκευή?:(

• 4 weeks later...

Καλησπέρα

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποιο αξιόλογο και φθηνό κατάστημα για servise σε I-phone 3g στην Θεσσαλονίκη

Μετά από google search βρήκα αυτά από Αθήνα

http://www.pcexpress.gr/iPhone-Unloc...nd-Backup.html

http://www.9volto.gr/menu/

έχει κανείς εμπειρία από αυτά τα μαγαζιά να το στείλω ...

Thanks ..

Καλησπέρα φίλε.

Ρίξε μια ματιά στο σχετικό θέμα, ίσως να βρεις αυτό που ψάχνεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222306

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Guest lagoudakis
για το πρωτο μαγαζι εχω ακουσει πολυ καλα λογια(δεν εχω προσωπικη εμπειρια),για το δευτερο δεν εχω καλη εμπειρια και δεν θα στο προτεινα;)

DjArte :

Το είδα το Θέμα άπλα ήθελα κάτι από Θεσσαλονίκη

lagoudakis :

Ευχαριστώ φίλε μου.

Το κινητό το έδωσα στα ACN stores στην Βασ.Όλγας Θεσσαλονίκη και περιμένω νέα.

Θα ποστάρω εντυπώσεις (ελπίζω να είναι Θετικές )

• 4 weeks later...

Το σέρβις που λέγεται ότι είναι εξουσιοδοτημένο της Apple για iphone στην Θεσσαλονίκη (Elite computers, Γούναρη 33) σε επικοινωνία που είχα μαζί τους λέει ότι δεν είναι για iphone. :shock:

Το iphone το αγόρασα από Γερμανό στο cosmos mediterranean. Πού πρέπει να το πάω για έναν τεχνικό έλεγχο (μάλλον μου κάηκε η μπαταρία); Σε οποιοδήποτε κατάστημα «Γερμανός» μήπως;

για ρώτησε εδώ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕ Κυπρου 26, Καλαμαριά Τηλέφωνο: 2310424581

αλλα ειναι για τηλεφωνα που ειναι εκτός εγγύησης

• 2 weeks later...

Θα ηθελα την βοηθεια σας.

Το κινητο μου 3gs εδω και λιγες ημερες δεν φορτιζε σωστα, δηλαδη ενώ το εβαζα για φορτιση αυτο καθυστερούσε...

Η συσκευη ειναι 7 μηνων περιπου αγορασμένη απο Vodafon.

Την εδωσα στο καταστημα για επισκευη και αυτοι με την σειρα τους το εστειλαν Αθηνα.

Σημερα ΚΥΡΙΑΚΗ μου τηλεφωνησε μια ΑΣΧΕΤΗ κυρια με το σερβις για να ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ λεει το εαν ΔΕΧΟΜΑΙ Η ΟΧΙ την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της συσκευης μου με κοστος 220 ΕΥΡΩ γιατι απο τους τεχνικους της προκύπτει οτι εχει ΣΠΑΣΜΕΝΟ πισω πλαστικό.

Της ειπα οτι σε καμια περιπτωση η συσκευη μου δεν ειναι σπασμένη και οτι εχει ενα τριχοειδες ραγισμα στο πλαίσιο γυρω απο την υποδοχη του φορτιστή και αυτο ελαχιστα χιλιοστα 1 η 2 !!!!!!!!!!!!!! Αυτό μάλλον έγινε απο το dock που το φορτίζω.

Δεν γνωριζε τιποτα και οτι αυτη με καλεσε μονο για να ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ το εαν δεχομαι η οχι την αντικατασταση.

Θεωρησα οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ να σου παιρνουν το κινητο και να πληρωνεις ενα αλλο οταν αυτο δεν εχει πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Της ειπα οτι το κινητο μου δεν ειναιι σπασμενο οπως το περιγραφει και δεν θελω να την πειραξουν ουτε να την αντικαταστησουν. Μου ειπε οτι υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης φωτογραφικου Υλικου.

Πραγματικα τρεμω απο τα νευρα και δεν ξερω πως θα προχωρησω απο εδω και περα την περιπτωση αυτη. Δεν μπορω να καταλαβω τι λογικη εχει η αντικατασταση αφου λες οτι ειναι σπαμενο; Και το εσπασα και μου κανουν εκπτωση στην αγορα καινουριου;

Εχω την εντύπωση οτι προκεικε για πραγματικο κυκλωμα απάτης που παίρνει και επισκευάζει συσκευες για μεταπωληση...

Σας παρακαλω την γνωμη σας και την βοήθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by gpelekanos

• 2 weeks later...
Γιατι δεν πας στο istorm να τους πεις το προβλημα;

Δεν εχουν service iphone ουτε αυτοι εαν δεν κανω λαθος.

Η συσκευη μου επιστράφηκε μετα απο ενα μηνα σχεδον και προς μεγαλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι δεν μπορει να μπουταρει, κανει συνεχώς επανεκκινήσεις. Η συσκευη το μονο προβλημα που ειχε ηταν με τον χρονο φορτισης και τωρα ειναι άχρηστη!!!

Ειμαι σιγουρος οτι το εκαναν αυτοι γιατι δεν δεχτηκα να πληρωσω τα 220€ για αντικατασταση!!!

Η συσκευη μου σημερα εφυγε για Γερμανια στο service της apple!

Προσοχη οσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα iphone.

για ρώτησε εδώ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕ Κυπρου 26, Καλαμαριά Τηλέφωνο: 2310424581

αλλα ειναι για τηλεφωνα που ειναι εκτός εγγύησης

Η μηχανογραφικη υποστηριζει το service των HTC.Οσον αφορα την Elite,οντως δεν αναλαμβανει την επισκευη iphone.Αντιθετα ενος ipod Πολυ ευχαριστως.Σε συνομιλια που ειχα με τεχνικο τους μου ανεφερε οτι δεν ειναι απλα ενα apple store αλλα official αντιπροσωπος-επισκευαστης.

Παρολα αυτα,αν το τηλεφωνο σας βρισκεται εντος εγγυησης,και χρηζει επισκευης,ναι μεν μπορουν με λιγα ζορια να την αναλαβουν αλλα δεν σου εγγυωνται.

Αρα τελικα,υπαρχει κατι στην Θεσσαλονικη;

www.lancisti.gr/forum

Τα iphone δεν τα φέρνει η apple στην Ελλάδα, αλλά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Γι'αυτό δεν έχει εξουσιοδότηση η elite να τα φτιάξει.

Τα iphone δεν τα φέρνει η apple στην Ελλάδα, αλλά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Γι'αυτό δεν έχει εξουσιοδότηση η elite να τα φτιάξει.

Σωστος ο Κωστας!

www.lancisti.gr/forum

Το ACN stores στην Βασ.Όλγας παιδιά είναι άκυρο.

Μετά από έναν μήνα μου έδωσαν το κινητό σε χειρότερη κατάστασή με την οθόνη off και την δικαιολογία ότι ήταν ραγισμένη και όταν άνοιξε απλά έσπασε ( mlks).

Το κοστολόγιο επισκευής ήταν 165 euro το οποίο αρνήθηκα .

Μετά από ομιλία με τον τεχνικό (ο οποίος δεν είχε βγάλει άκρη που οφείλετε το πρόβλημα ) μου το έδωσαν πίσω χωρίς χρέωση (ελέγχου) .

το έστειλα στη pc express και το αναμένω αύριο με κόστος 135 ευρό οθονη+ touch + ένα πρόβλημα στο Middle frame (πονάει αλλά τι να κάνω )

αναμένω να δω και να postaro εντυπώσεις

• The topic was unpinned