Jump to content

[Service] Προβλήματα / Απορίες / DOA

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν το πήρες από Vodafone ή κατάστημα Cosmote (Γερμανός, Οteshop) το πας εκεί και το βρίσκουν κανονικά από το ΙΜΕΙ.

Απο voda. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Tελικά αυτά τα iphone 3g είναι προβληματικά. Για αυτό δίνουν και 1 χρόνο εγγύηση τελικά...

Μου χάλασε και το δεύτερο iphone που μου το είχαν στείλει προς αντικατάσταση του πρώτου και το έδωσα και αυτό πίσω.

Μεχρι στιγμής έχω δύο στα δύο. Θα τριτώσει το κακό λέτε?

Το πρόβλημα αυτή την φορά ήταν το εξής. Δεν με άκουγαν όταν μίλαγα στο τηλέφωνο.

Με άκουγαν να μιλάω μόνο οταν χρησιμοποιούσα την ανοιχτή ακρόαση.

Δεν το καταλαβα βεβαια γιατι με ακουγαν στην ανοιχτή και όχι στην κλειστή. Το ίδιο μικρόφωνο χρησιμοποιεί έτσι κι αλλιώς. Στην ανοιχτή ακρόαση λοιπόν δουλευε αλλα μονο εκεί.

Δεν ξέρω τι να πώ...

Αν χαλάσει και το τρίτο και περάσει και ο καιρός και χάσω την εγγύηση θα τους το πετάξω στο κεφάλι. :ninja:

Εχω την εντύπωση οτι η εγγύηση ανανεώνεται και δεν ισχύει απο τότε που αγόρασες την πρώτη συσκευή

Phantom Of The Opera

Εχω την εντύπωση οτι η εγγύηση ανανεώνεται και δεν ισχύει απο τότε που αγόρασες την πρώτη συσκευή

Ισχυει αυτο.Η εγγυηση ισχυει για καθε συσκευη ξεχωριστα οποτε εισαι κομπλε..Στην ουσια αν χαλανε συνεχεια θα κυκλοφορεις συνεχεια με καινουρια συσκευη:p

iphone 3G & Nokia N82 owner

Ισχυει αυτο.Η εγγυηση ισχυει για καθε συσκευη ξεχωριστα οποτε εισαι κομπλε..Στην ουσια αν χαλανε συνεχεια θα κυκλοφορεις συνεχεια με καινουρια συσκευη:p

Είστε σίγουροι? Γιατι εμένα το χαρτί με τις πληροφορίες service για το iPhone λέει πως δεν ανανεώνεται η εγγύηση, εκτός αν το πρόβλημα παρουσιαστεί το 12ο μήνα όπου τότε παρατείνεται κατα 3 μήνες, συμφωνα πάντα με τη πολιτική της Apple.

• 4 weeks later...

Καλησπερα παιδια δυστηχως σημερα εσπασα την οθονη του iphone 3g 16g....Το πηγα στη vodafone το κρατησαν χωρις τα κουτια κλπ,και μου ειπαν οτι θα το στειλουν για σερβις..Ξερετε αν θα γινει επισκευη η αντικατασταση συσκευης?

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Καλησπερα παιδια δυστηχως σημερα εσπασα την οθονη του iphone 3g 16g....Το πηγα στη vodafone το κρατησαν χωρις τα κουτια κλπ,και μου ειπαν οτι θα το στειλουν για σερβις..Ξερετε αν θα γινει επισκευη η αντικατασταση συσκευης?

Φανταζομαι οτι θα γινει αντικατασταση...Δεν νομιζω να ειναι εφικτο να κολλισεις μια σπασμενη οθονη

iphone 3G & Nokia N82 owner

Αντικατάσταση αλλά εφόσον φαίνεται ότι είναι σπασμένο θα σε χρεώσουν (δεν θυμάμαι το ποσό, λιγότερα πάντως από όσο κάνει η συσκευή). Θα σε ενημερώσουν λογικά τηλεφωνικά για το αν αποδέχεσαι το κόστος.

Σε κάποιον γνωστο μου με το ιδιο προβλημα (σπασιμο-ραγισμα οθονης) του χρεωσαν περιπου 178 ευρωπουλα

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Σε κάποιον γνωστο μου με το ιδιο προβλημα (σπασιμο-ραγισμα οθονης) του χρεωσαν περιπου 178 ευρωπουλα

Eπειδή με ενδιαφέρει, ξέρεις αν στη περίπτωση που αναφέρεις το "ράγισμα" ήταν στο εσωτερικό μέρος της οθόνης ή στην εξωτερική touch-επιφάνεια?

Στην εξωτερική ήταν

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

ρε παιδιά αύριο θα στείλω το κινητό πίσω για αντικατ΄σταση για κάτι πίξελς...αν όμως με ρωτήσουν για το baseband (αναβαθμιστηκε επειδη εκανα ανεπισημα update σε beta 5), εγω θα πω οτι ειμαι εγγεγραμμενος σ προγραμαμα developer...κ αν μου ζητησουν στοιχεια τι θα κανω??

EDIT: Είναι ανίδεοι, αγενείς, ανημέρωτοι κ μαθαίνουν ένα κείμενο παπαγαλία και το λένε...

Πήγα σήμερα το κινητο στη vodafone και το άφησα,επειδή έχει 6 καμμένα πίξελς, από τα οποία τα 4 δε φαίνονται πολύ καλά (πότε βγαίνουν πότε΄οχι) ένω τα 2 κάνουν ΜΠΑΜ και τα είδα όταν πρωτοάνοιξα το κινητό. Λοιπόν, μου λένε εκεί θα σταλεί v-services και ΔΕ θα γίνει αντικατάσταση, αλλά αλλαγή οθόνης... Μα, λέω γω, δεν έχετε δικαίωμα να το κάνετε αυτό, δε σας αφήνει η apple... Και μάλιστα έχω εμπειρίες γνωστών με ίδιο πρόβλημα κ όντως έγινε αντικατάσταση... Νευριάζω, το παίρνω από κει και έρχομαι σπίτι και τηλεφωνώ v-services... Αυτό και αυτό λέω στη κοπέλα, όχι, μου λέει, γίνεται αντικατάσταση... Μάλιστα πήρα κ 2η φορά και έπεσα σε άλλη τηλεφωνήτρια που μου πε τα ίδια...

Έτσι, εχασα μια μέρα στην ουσία αποστολής, αφού βρίσκομαι Κοζάνη και θέλει να πάει στην Αθήνα 2 μέρες.... Θα πάω το απόγευμα να δω μήπως στέλνουν κ απόγευμα να δούμε...

Γνώμη μου παιδιά, να είστε πλήρως καταοπισμένοι πριν πάτε τη συσκευή για service...

Κακώς το πήρες κι έφυγες.

Το έχουμε αναφέρει επανειλημμένως, το γράφει και στην σελίδα της vodafone: δεν γίνονται επισκευές, μόνο αντικατάσταση.

Η Vodafone, για δικούς της λόγους, ονομάζει τις αντικαταστάσεις συσκευής: αντικατάσταση οθόνης και αντικατάσταση πλακέτας. Μην ακούς τι σου λένε από το κατάστημα, ακόμη και από το service.

ξέρω ότι δεν έπρεπε, κ έπρεπε μάλιστα να πάρω από πριν τηλέφωνο στο service... μάλιστα δε σου πα κ το άλλο το αστείο... πήρε κ καλά ο υπάλληλος στο v service κ δε το σήκωναν κ γω κ τς 2 φορές έπιασα γραμμή αμέσως....κ έχει πρώτα ηχογραφημένο μήνυμα...αυτός το κράτσηε 3 δευτερα τη γραμμη.....

ξέρω ότι δεν έπρεπε, κ έπρεπε μάλιστα να πάρω από πριν τηλέφωνο στο service... μάλιστα δε σου πα κ το άλλο το αστείο... πήρε κ καλά ο υπάλληλος στο v service κ δε το σήκωναν κ γω κ τς 2 φορές έπιασα γραμμή αμέσως....κ έχει πρώτα ηχογραφημένο μήνυμα...αυτός το κράτσηε 3 δευτερα τη γραμμη.....

Τα καταστήματα δυστυχώς είναι πλήρως ανενημέρωτα στο θέμα service, ειδικά τα franchise. Aλλά αυτό δεν σε αφορά εσένα, αυτοί το στέλνουν στο service και από εκεί πίστεψε με ξέρουν τι να κάνουν.

Επειδή μου έτυχε το ίδιο περιστατικό απλώς για να "τσιγκλίσω" την υπάλληλο την έβαλα να μπει στο site της Vodafone (όπου αναφέρεται ξεκάθαρα το θέμα της αντικατάστασης) και ταυτόχρονα κάλεσα σε ανοιχτή ακρόαση το 13830 και ρώτησα σχετικά. Και βέβαια μου ζήτησε συγνώμη. Αλλά ξαναλέω μπορείς να μην ασχοληθείς καθόλου, στο service ξέρουν τι κάνουν.

το θέμα είναι πως τα 3 από τα 6 πίξελ φαίνονται καθαρά... Θα γίνει σίγουρα αντικατάσταση ή θα το στείλουν πισω κ με γρτζουνιες? σημειωση, το στειλα με θηκη σιλικονης, screen pr μπροστά και από πίσω άλλη μια ζελατίνα

το θέμα είναι πως τα 3 από τα 6 πίξελ φαίνονται καθαρά... Θα γίνει σίγουρα αντικατάσταση ή θα το στείλουν πισω κ με γρτζουνιες? σημειωση, το στειλα με θηκη σιλικονης, screen pr μπροστά και από πίσω άλλη μια ζελατίνα

Έστω και ένα καμμένο pixel να φαίνεται προφανώς θεωρείται πρόβλημα και θα αντικατασταθεί.

Έστω και ένα καμμένο pixel να φαίνεται προφανώς θεωρείται πρόβλημα και θα αντικατασταθεί.

Μην είσαι τόσο σίγουρος!! Εμένα είχε αρχικά 5 καμμένα pixels, και μάλιστα τα 3 σε εμφανή σημεία. Το έστειλα και μετά από μία βδομάδα πήγα και το πήρα, όπως ακριβώς το είχα στείλει. Βέβαια, στη βδομάδα που μεσολάβησε κάθε μέρα τηλεφωνούσα στο Service και μου έλεγαν ... τα δικά τους. Με το που το παρέλαβα, δεν αναγνώριζε καμία κάρτα sim, οπότε το ξαναέστειλα στο service. Μετά από μανούρα που έκανα τηλεφωνικά στο service με ειδοποίησαν εντός τριών ημερών ότι θα γίνει αντικατάσταση συσκευής. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αντικαταστήσουν τη συσκευή. Το αντίθετο, θα έλεγα, είναι πιο πιθανό. Παιδιά, το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό, αλλά είναι πολύ πιθανό να "πέσεις" σε ελαττωματική συσκευή, και με δεδομένο το ασαφές περιεχόμενο που προσδίδει η Vodafone και η Cosmote στον όρο, ΕΓΓΥΗΣΗ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπλεχτείς σε περιπέτειες, που και την αξιοπρέπεια σου χάνεις ή διαπραγματεύεσαι, αλλά και την ψυχολογία σου χαλάς.

Aπο εχθες και εγω με σπασμενο τζαμι!

9volto και VNP ζητανε €230 για ολοκληρη την οθονη και 10-12 εργασιμες.

Βρηκα το

στο οποιο ζητανε €190 και περιπου 2-3 ημερες.

Απο την αλλη βρηκα 3G, 16GB, σπασμενο και αχρησιμοποιητο με €300 ;)

ε, ρε παιδιά, τώρα μου το λέτε? Τώρα το έστειλα.... Πωωωωω, κ άμα δε κάνουν κάτι κ το στείλουν κ γρατσουνισμένο, τι κανω? Τον *****???? Ή μπορώ να κάνω κάτι? Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα, γιατί αυτές τις μέρες το internet είναι περιορισμένο

ε, ρε παιδιά, τώρα μου το λέτε? Τώρα το έστειλα.... Πωωωωω, κ άμα δε κάνουν κάτι κ το στείλουν κ γρατσουνισμένο, τι κανω? Τον *****???? Ή μπορώ να κάνω κάτι? Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα, γιατί αυτές τις μέρες το internet είναι περιορισμένο

Μην φρικάρεις ... από όλα τα περιστατικά εξυπηρέτησης πελατών συνήθως κυκλοφορούν τα χτυπητά / προβληματικά ενώ τα υπόλοιπα θεωρούνται (δίκαια) αυτονόητα και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ.

Δείξε αισιοδοξία, στο κάτω κάτω μια συσκευή είναι δεν έγινε και τίποτα να πάρει και μια γρατζουνιά!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

έγινε... τόσο προσπάθησα για να τo αποκτήσω...δε θέλω μετά απο 2 μηνες να χει γρατζουνιές κ μάλιστα όχι από μένα

έγινε... τόσο προσπάθησα για να την αποκτήσω...δε θέλω μετά απο 2 μηνες να χει γρατζουνιές κ μάλιστα όχι από μένα

Επειδή νομοτελειακά μια γρατζουνιά κάποτε θα έρθει, καλύτερα να στην κάνει άλλος να μην έχεις και τύψεις ! για σκέψου να την έκανες εσύ :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• The topic was unpinned