Jump to content

nikkosnet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    869
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikkosnet

  1. Σήμερα έκανα αίτηση για Fiber 100 και από Δευτέρα περιμένω τα χαρτιά για υπογραφή. Σπίτι έχω ADSL 24 που κλειδώνει περίπου στα 13-14 Mbps. Γνωρίζει κανείς πόση απώλεια μπορεί να έχω λόγω του χαλκού (το σπίτι χτίστηκε το 1981) και τι router δίνει η Wind; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Ευχαριστώ. Αυτό έκανα τελικά λίγο μετά post κ όλα είναι οκ. Το κινητό το βρήκα σε ένα bar κ είναι σε άριστη κατάσταση.
  3. Kαλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum του BB μιας και όπως βλέπετε στο avatar ανήκω....στο αντίπαλο στρατόπεδο. Εχθές όμως βρήκα ένα BB Bold 9700 της T Mobile, σχεδόν του κουτιού. Τα σχετικά περί χρήσης, bis, pin κλπ τα γνωρίζω. Το πρόβλημά μου είναι ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και μου ζητάει password για να ξεκλειδώσει. Μάλιστα επειδή το "σκαλίζαμε" λίγο σήμερα, έχουν απομείνει 5 ακόμα προσπάθειες από τις 10. Γνωρίζει κανείς τρόπο να το ξεκλειδώσω ή τσάμπα θα πάει? Επειδή ίσως η διαδικασία να είναι παράνομη, όποιος θέλει και αν πρέπει ας απαντήσει με PM. Ευχαριστώ.
  4. Ερώτηση για όποιον έχει και iPad και iPhone/iPod Touch: Eάν έχω iPhone και πάρω iPad, μπορώ με εύκολο τρόπο το iPad να το κάνω "κλώνο" του iPhone? Ή πρέπει να κάτσω να τα περάσω όλα ένα ένα? (Apps κλπ)
  5. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Φοβερό φινάλε για μια ανατρεπτική και υπέροχη σειρά. Δυνατές ερμηνείες στο τελευταίο επεισόδιο ειδικά η Chloe. Eιλικρινά είχα χρόνια να δεθώ με κάποια ταινία ή σειρά και το 24 με καθήλωσε. Το τέλος άφησε.....αρκετή τροφή για την επερχόμενη ταινία η οποία ελπίζω να αξίζει. Bye bye 24 μας έγινες τρόπος ζωής και θα μας λείψεις. Good luck Jack......
  6. Oι αποκωδικοποιητές κάνουν ακριβώς ότι λέει το όνομά τους. Αποκωδικοποιούν το mpeg4 σήμα και στο στέλνουν στην τηλεόρασή σου. H κάρτα της Neotion λαμβάνει το mpeg4 και το μετατρέπει σε mpeg2 για να παίξει στην τηλεόραση που έχει ενσωματωμένο δέκτη DVB και CI slot. Η HD εποχή θα αργήσει να έρθει στην χώρα μας. Ίσα ίσα που από μετατροπή mpeg4 σε mpeg2, παίρνεις καλύτερο σήμα μιας και ο αλγόριθμος του mpeg2 είναι λιγότερο απωλεστικός. Απλά το mpeg2 "τρώει" περισσότερο bandwidth. Πάντως μην σκας και πολύ γιατί και FullHD τηλεόραση να έχεις, δεν πρόκειται να την χαρείς.
  7. Πωπω! Χαμός από posts! :p Λοιπόν έχω iPhone 2G με την 3.0 πάνω του! Τι εγκαθιστώ ακριβώς για να έχω sms με μικρά ελληνικά και greek sorting? Αν διάβασα καλά στο Cydia, πρέπει να απεγκαταστήσω το iKeyX που έχω από το Βοss για να λειτουργήσει σωστά ότι εγκαταστήσω από το Greek repo.
  8. Fling Μιλάμε για εθισμό! Ναρκωτικό με μόλις €0,79 :p Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αδειάσεις το board από τα fluffy πλασματάκια και να μείνει μόνο ένα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις (μόνο οριζόντια και κάθετα κλπ). Αξίζει τα λεφτά του και το χρόνο μας 100%. http://weblogboredom.com/wp-content/uploads/2009/09/fling.gif
  9. Χεχε, thanks, άργησα, αλλά το κατάλαβα....... :p
  10. Συγκεκριμένα απόψε στις 23:30!!!! :p
  11. Aπλα εξαιρετικος! Αυτο είναι. Ευχαριστω πολυ :)
  12. Και εν μεσω διακοπων, κολλησαμεεεεε!!! RnB track με γυναικεια vocals και ενα περιστροφο που οπλιζει και πυροβολει. Σχετικοι και οι στιχοι. Δυστηχως τα ξενυχτια και τα ποτα δεν με αφηνουν να σκεφτω :P Καποια βοηθεια????
  13. Aπο εχθες και εγω με σπασμενο τζαμι! 9volto και VNP ζητανε €230 για ολοκληρη την οθονη και 10-12 εργασιμες. Βρηκα το στο οποιο ζητανε €190 και περιπου 2-3 ημερες. Απο την αλλη βρηκα 3G, 16GB, σπασμενο και αχρησιμοποιητο με €300 ;)
  14. Τελος απο εχθες, οποιος προλαβε, το iPhone ειδε!!!!
  15. Eιναι προσφορες που συνηθως ισχυουν για μια ημερα, δεν χρειαζεται διαφημιση για ευνοητους λογους, ετσι και αλλιως με τετοια προσφορα οι πωλητες εχουν "μεγαλη δυναμη" για να πουλησουν. Ποιος ηξερε για τα Games που εδινε ο Γερμανος στις 5 Ιανουαριου, οπου πουλουσαν τιτλους μολις 6 μηνων παλαιοτητας με......€2.90????
  16. Ισχυει απο το Cosmote 180 και πανω! Τρεχει και στον Γερμανο κανονικα, αποφασιστηκε οτι θα ισχυσει και αυριο και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε ;) Εγω ηδη μετεφερα το Vodafone νουμερο μου στην Cosmote και αυριο παραλαμβανω :) Σημερα μονο η Cosmote δεχθηκε απο τα σημεια πωλησης της, περιπου 2.200 αιτησεις........
  17. Εκανα search στο θεμα και δεν βρηκα κατι. Γνωριζετε λοιπον αυτο το site? http://www.uitpb.com/ Μου φαινεται απατη η ολη δουλεια. Πολυ φθηνες τιμες (μα πολυ φθηνες ομως), εδρα στην Κινα, χωρις τους κλασσικους τροπους πληρωμης με καρτες απευθειας ή paypal και αλλα πολλα που μπορειτει ευκολα να διαπιστωσετε......
  18. Το εγκατεστησα και μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα! Προς το παρον εχω δοκιμασει μονο με mp3s. Αυριο εχουν σειρα οι φωτο ;) Να δω και ποιος player με βολευει μετα (γιατι με τον vlc δεν γινεται δουλεια) και ειμαστε κομπλε. ΙΔΕΑ: Προτεινω, οποιος γραφει τις εντυπωσεις του, τις παρατηρησεις του ή τα προβληματα του, να μας λεει συνοπτικα τι iPhone εχει και με ποια εκδοση. iPhone 2G, Eκδοση: 2.2: Δουλευει σωστα :)
  19. Θελω να συμφωνησω με τον απο πανω μου :rolleyes: αλλα η αισιοδοξια μου δεν με αφηνει :p
  20. Thanks. Το βρηκα ακριβως οπως το ειπες και ναι ειναι απο τον Big Boss :happy:
  21. sakis009 το μηλο πανω αριστερα που δειχνει το σημα του ιαπωνικου σου δικτυου :p που το βρισκω? Ευχαριστω και χρονια πολλα :)
  22. Και ομως δεν ειναι αυτο, αλλα ευχαριστω :) Ειναι το 04, "Χρονια Πολλα".
  23. Ψαχνουμε με εναν φιλο, το επεισοδιο των Απαραδεκτων, που κανει guest ο Φιλιππιδης ως αστυνομικος, και σκαει και καλα για συστασεις επειδη εκαναν φασαρια οι Παπαδοπουλοι. Διαβαζοντας ενα χαρτι, λεει: "Επισης παιζατε ενα τραγουδι που λεει: Θα σου δωσω μια να σπασεις, αχ, βρε κοσμε γυαλινε, και θα φτιαξω μια καινουργια, κοινωνια α-λλη-νε" Θεϊκη ατακα!! Θυμαται κανεις ποιο επεισοδιο ειναι?
  24. nikkosnet

    Madonna

    Δεν ειναι ετσι οπως τα λες freakακι. Εμενα με ενδιεφερε να βρω 2 εισητηρια για pitch A, απο τις πρωτες ωρες πωλησης, εγιναν αναρπαστα και με το site να μη δουλευει οπως πρεπει, με τις ουρες στα εκδοτηρια να ειναι στα 100 m, αναγκαστικα πηρα εισητηρια σε κερκιδα. Φυσικα δεν ηθελα να βασιστω στο ΑΝ θα εβγαιναν εισητηρια 3 μηνες μετα την προπωληση και να ψαχνομαι τελευταια στιγμη.
  25. nikkosnet

    Madonna

    Δεν ξερω αν ειναι χαζοι αυτοι που τα αγορασαν, στο κατω κατω μπορει και να τους περισσευαν! Αλλα απο την αλλη με €1000 εκαναν ενα ταξιδι στην Ιταλια, στο Mαυροβουνιο ή στο Cardiff και τ ην εβλεπαν εκει. Θεωρω ομως απαραδεκτο το γεγονος καποιοι να στερουν τη χαρα σε αλλους να απολαυσουν αυτο που θελουν με σκοπο να τα αρπαξουν. Τι να λεμε ομως, αυτα δυστηχως συμβαινουν παντου και παντα. Καλοφαγωτα τα €900!!!
×
×
  • Create New...