jmarin Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Το πηρα!! απο βονταφον ηλιουπολης. Επισης τσεκαρατε εδω οσοι δεν το γνωριζετε. http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ακριβέστατη η πληροφορία και χίλια ευχαριστώ στον φίλο που τη δημοσίευσε. Πήγα πριν μισή ώρα και τσίμπισα ένα 16αρι 659€, σκέτη συσκευή, ούτε επιδότηση, ούτε τπτ!! :D:D:D Ορμάτε!! :) Η τιμη ομως ειναι 659 για το 16αρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Η τιμη ομως ειναι 659 για το 16αρι... Ε ναι, αυτή δεν είναι η επίσημη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ΤΟ πήρα και εγώ,iphone 4 32gb απο Γερμανο στην Σταδιου, εξυπηρετικό το παλικάρι να'ναι καλά. Ειχα και εγώ μια περιπετεια να ψάχνω το τηλέφωνο σε vodafone/cosmote/γερμανος στην αθήνα μέχρι που μπήκα σε αυτόν τον γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ε ναι, αυτή δεν είναι η επίσημη τιμή; Ειχε γραφτει, λανθασμενα, και χαμηλοτερη τιμη απο oteshop παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Θεσσαλονικη κέντρο και ανατολικα δεν υπάρχει πουθενά ρε γμτ... 300 τηλέφωνα έχω πάρει από το πρωι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Το πηρα!! απο βονταφον ηλιουπολης. Επισης τσεκαρατε εδω οσοι δεν το γνωριζετε. http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ Φιλε μου χίλια ευχαριστώ. Πάνω που αναρωτιομουν τι θα γίνει με τις θήκες στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Το πηρα!! απο βονταφον ηλιουπολης. Επισης τσεκαρατε εδω οσοι δεν το γνωριζετε. http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ Σε ευχαριστώ πολύ, μόλις τη συμπλήρωσα, ομολογώ πως δεν γνώριζα. Ζήτησα την bumper σε μαύρο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Θεσσαλονικη κέντρο και ανατολικα δεν υπάρχει πουθενά ρε γμτ... 300 τηλέφωνα έχω πάρει από το πρωι... 2 τηλέφωνα έκανα όλα κι όλα. Ένα στον Γερμανό Γιαννιτσών και ένα στον Γερμανό Κουφαλίων. Αυτό έγινε Τετάρτη πρωί. Πέμπτη απόγευμα (χθες) είχα το νέο iPhone 4 32GB από τα Κουφάλια. Ούτε προεγγραφές ούτε από Απρίλιους ούτε τίποτα. :cool: Α όσο για την microSIM, μπορείτε με προσοχή να την κόψετε και μόνοι σας αν δε σας εξυπηρετεί η Γουίντ για καρτοκινητό (Βόνταφον, Γουίντ συμβόλαιο και Κοσμοτέ είχαν προνοήσει) Edited August 27, 2010 by minovg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 2 τηλέφωνα έκανα όλα κι όλα. Ένα στον Γερμανό Γιαννιτσών και ένα στον Γερμανό Κουφαλίων. Αυτό έγινε Τετάρτη πρωί. Πέμπτη απόγευμα (χθες) είχα το νέο iPhone 4 32GB από τα Κουφάλια. Ούτε προεγγραφές ούτε από Απρίλιους ούτε τίποτα. :cool: Α όσο για την microSIM, μπορείτε με προσοχή να την κόψετε και μόνοι σας αν δε σας εξυπηρετεί η Γουίντ για καρτοκινητό (Βόνταφον, Γουίντ συμβόλαιο και Κοσμοτέ είχαν προνοήσει) Δυστυχώς μόνο ανατολικά με εξυπηρετεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδιά μόλις το πήρα κι εγώ, 779 ευρώ μείον την επιδότηση που είχα, στο συγκεκριμένο κατάστημα είχαν μόλις 4 κομμάτια, δυο 16GB και δυο 32GB και μου είχαν κρατήσει το ένα! Τώρα το συγχρονίζω ήδη με το 3GS, θα πάρει λίγη ώρα, σαν πρώτη εικόνα όμως η οθόνη τα σπάει, είναι πράγματι ευκρινέστατη! Αλλά αυτό το γυαλί πάνω κάτω σε πανικοβάλλει και μόνο που το βλέπεις να αγγίζει άλλες επιφάνειες! Εμπρός καλό μου bumper! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Θεσσαλονικη κέντρο και ανατολικα δεν υπάρχει πουθενά ρε γμτ... 300 τηλέφωνα έχω πάρει από το πρωι... Εχει στην Cosmote στη Βενιζελου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ, μόλις τη συμπλήρωσα, ομολογώ πως δεν γνώριζα. Ζήτησα την bumper σε μαύρο χρώμα. Ναι ειναι δωρεαν για μεχρι 30 Σεπτεμβριου, για το θεμα του σηματος της κεραιας. Τα επομενα που θα ερθουν με την επομενη φουρνια θα ειναι μια χαρα στο θεμα αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Να ρωτήσω αν μπορώ να βρώ κάπου micro sim cutter tool στη Θεσσαλονίκη; Γιατί ομολογώ ότι δε θέλω να μπλέξω με ψαλίδια και μαχαίρια ;) Το πηρα!! απο βονταφον ηλιουπολης. Επισης τσεκαρατε εδω οσοι δεν το γνωριζετε. http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ Να 'σαι καλά για το link φίλε μου. Μόλις παράγγειλα την Belkin Shield Micra Clear :rolleyes: Edited August 27, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Να ρωτήσω αν μπορώ να βρώ κάπου micro sim cutter tool στη Θεσσαλονίκη; Γιατί ομολογώ ότι δε θέλω να μπλέξω με ψαλίδια και μαχαίρια ;) Αν αντέχεις να περιμένεις καλώς. Αν όχι, είναι πανεύκολο. Χάρακας, ψαλιδάκι, μαρκαδοράκι με λεπτή μύτη και είσαι έτοιμος. Το σχεδιάγραμμα που έδωσα παραπάνω κάνει τη διαδικασία πανευκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ήμουν μία βόλτα στο mall,και ρώτησα από περιέργεια. Το Πλαίσιο έχει λίγα κομμάτια 16άρια μου είπαν,κανένα 32άρι,και διαθέσιμα για νέες συνδέσεις. Η Vodafone δίπλα,δεν είχε κανένα απολύτως κομμάτι,από Δευτέρα θα παραλάβουν μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Αν αντέχεις να περιμένεις καλώς. Αν όχι, είναι πανεύκολο. Χάρακας, ψαλιδάκι, μαρκαδοράκι με λεπτή μύτη και είσαι έτοιμος. Το σχεδιάγραμμα που έδωσα παραπάνω κάνει τη διαδικασία πανευκολη. Χμμ, θα σου ήταν εύκολο να μου δώσεις link για το σχεδιάγραμμα που λες; Έψαξα παραπάνω, αλλά δε βρήκα κάτι.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Διαβαζω τα ιδια πραγματα και εδω και στο Apple iPhone 4 τοπικ. Τα περι "τεχνικων θεματων" δεν τα γραφουμε στο αλλο τοπικ καλυτερα? Ας παραμεινει η κουβεντα εδω για τη διαθεση του κινητου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Χμμ, θα σου ήταν εύκολο να μου δώσεις link για το σχεδιάγραμμα που λες; Έψαξα παραπάνω, αλλά δε βρήκα κάτι.. :O http://www.buy-microsim.com/pub/How to make MicroSIM - EN.pdf Εκτύπωσε το συγκεκριμένο pdf και βάλε την ΣΙΜ κάρτα σου πάνω στο χαρτί. Τράβα τις γραμμές με έναν λεπτό μαρκαδόρο και μετά απλά κόβεις γύρω γύρω. Είναι απλή διαδικασία, θέλει λιγάκι προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 βαζοντας την sim πανω ακριβως στις γραμμες το κοψιμο θα «φαει» και λιγο (απο την μια πλευρα) το τσιπακι.Θα ειναι οκ μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 το πηρα επιτελους πριν λιγο απο υποκαταστημα cosmote χωρις να χω κανει καμια κρατηση,χτες πηγα και σημερα μου το χαν στο καταστημα τους,σε αλλα καταστηματα εδω τα χαν κλεισει ολα για τους γνωστους των μαγαζατορων.καλα κανω κι εχω ριξει μαυρη πετρα στα εδω καταστηματα... το τηλ φοβερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 βαζοντας την sim πανω ακριβως στις γραμμες το κοψιμο θα «φαει» και λιγο (απο την μια πλευρα) το τσιπακι.Θα ειναι οκ μετα; Όχι, καθόλου τσιπάκι δε τρώει. Προσοχή! Εφάρμοσε την ΣΙΜ πάνω στο εκτυπωμένο χαρτί/πρότυπο που σου έδωσα. Δεν κόβεται καθόλου τσιπάκι! Μόνο το γύρω-γύρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Πριν λίγο πήρα το 32αράκι από κατάστημα Γερμανός!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλημερα.Yπαρχει καπου προς επιδειξη η συσκευη με καποιο demo;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Πριν λίγο πήρα το 32αράκι από κατάστημα Γερμανός!!! Aπόδειξη κόπηκε κανονικά; Χθες που το πήρα δεν μπορούσε καν να κοπεί για το 32άρι στον Γερμανό επειδή δεν... είχε περαστεί καν το 32άρι στο σύστημα!! Το απόγευμα θα πάω να την πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts