Jump to content

jmarin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    252
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jmarin

  • Ημ. Γέννησης 25/02/1986

jmarin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα και ζητώ την γνώμη σας για το εξής πρόβλημα. Το 4αρι μου Έχει παρουσιάσει κάτι σημαδακια κάτω απο το γυαλί. Σας παραθέτω λινκς με φωτογραφίες άλλων με το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα για σέρβις στην βονταφον, μετα απο λίγες μέρες επέστρεψε με την "γνωμάτευση" του τεχνικού πως δεν εντοπίστηκε πρόβλημα. Όταν το πήγα στο κατάστημα τους εξηγησα πως η apple αναγνωρίζει το πρόβλημα και αντικαθιστά τις συσκευές. Οι δικοί μας δεν βλέπουν πρόβλημα. Και μου γεννήθηκε η εξής απορία. Έχει το δικαίωμα η βονταφον να αρνηθεί την επισκευή, Όταν η κατασκευάστρια εταιρία αναγνωρίζει το πρόβλημα; Σκέφτομαι να στείλω mail στην apple παραθέτοντας τους το πρόβλημα μου με το Σέρβις της βονταφον και τα λινκς που δείχνουν ξεκάθαρα πως το πρόβλημα υπάρχει και καλύπτεται απο την εγγύηση και να το κοινοποιησω στην βονταφον. Τι λέτε; http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1028979 http://discussions.apple.com/message.jspa?messageID=11963937
  2. jmarin

    iPhone 4

    ενεργοποιησε το sync music στην καρτελα του iphone στο ιtunes
  3. jmarin

    iPhone 4

    παιδια μιας και πιασαμε το θεμα με τους players. Σας βλεπουν κανονικα τους ελληνοκους υποτιτλους;
  4. Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Το πισι μου τα φτυσε αλλα επεζησε δισκος. Αυτο που θελω να κανω ειναι παρω απο τον δισκο μου τις εφαρμογες για το iphone και το Ipad. Ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαδρομη στο file system που αποθηκευονται οι εφαρμογες για να μπω στον δισκο μου να τις παρω? Ευχαριστω
  5. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα στο flipboard. Πολλά tweets που είναι στα ελληνικά όχι όμως όλα μου τα βγάζει με ερωτηματικά. Το χει κανεις άλλος?
  6. jmarin

    iPhone 4

    παιδια εχει συναντησει κανεις στο youtube το εξης πρoβλημα στα favorites το οποιο λεει 1 existing favorite ή κατι τετοιο και σου λεει να κανεις ειτε merge ειτε sign out? εχω πατησει απειρες φορες merge ( απο το ipad) αλλα τιποτα. Εχει βρει κανεις λυση?
  7. Παιδιά αν κάνω το iphone set αs new μπορώ μετά να πέρασα τις επαφές μου pou exw στο backup? Η μονο με outlook?
  8. Όχι ρε δεν είναι κάμερα αφού το χει ανοίξει το ifixit. Δυστυχώς είναι ο αισθητήρας φωτεινοτητας
  9. jmarin

    iPhone 4

    Θα το κανείς απο το iTunes στην καρτέλα apps. Αλλά και πάλι δεν Γινεται να βάλεις μια κενή σελίδα. Απλά θα τραβας τις εφαρμογές με το ποντίκι που το κάνει λίγο πιο εύκολο.
  10. jmarin

    iPhone 4

    Παιδιά παρατήρησε κανείς ότι η 4.1 κάνει το τηλ να καθυστερεί λιγάκι στο wake και ο ήχος του κλειδωματος στο sleep ακουγεται ενα δευτερόλεπτο μετα το σβήσιμο ή το κάνει μόνο σε μενα; Επισης νομίζω πως πριν έμπαινε και στις ρυθμίσεις πιο γρήγορα.
  11. jmarin

    iPhone 4

    Δύσκολο το βλέπω. Καλά πως το κατάφερες να το γρατζουνίσεις?
  12. jmarin

    iPhone 4

    ανοιξε στις ρυθμισεις το 3g και οπου εχει 3g θα εχεις κι εσυ 3g αλλιως γυριζει σε gprs
  13. jmarin

    iPhone 4

    εχει παραγινει αυτο το πραγμα με τις μπαταριες απο τους ασχετους πωλητες στα καταστηματα κινητης. Ακουσα προσφατα σε ενα καταστημα βονταφον αυτο με το 8ωρο! Πριν απο 2 χρονια δουλευα στη βονταφον και τους ειχα πει δεν ισχυει αυτο το πραγμα πια και ακομα συνεχιζουν να το λενε! Πλεον αυτο κανει κακο παρα καλο στην μπαταρια.
×
×
  • Create New...