billy14 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Επιδότηση. Λες γι' αυτο να κάνουν κόλπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Επιδότηση. Λες γι' αυτο να κάνουν κόλπα; Σου έστειλα πμ :ninja: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καινουργιο κολπο στη Voda(?) Πηγα χθες να ρωτησω για ενα 3GS για μια συμφοιτητρια,και μολις τους ειπα το θελω για αγορα ως σκετη συσκευη,μου απηντησαν οτι οχι μονο δεν το δινουν χωρις συνδεση,αλλα οτι ουτε καν υπαρχει συσκευη στο καταστημα(!).Ποιος ξερει?Ειναι καποιος ελιγμος για να ξεφευγουν απο το κολπο του "α,τελικα αλαξα γνωμη θα το παρω σκετο"? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καινουργιο κολπο στη Voda(?) Πηγα χθες να ρωτησω για ενα 3GS για μια συμφοιτητρια,και μολις τους ειπα το θελω για αγορα ως σκετη συσκευη,μου απηντησαν οτι οχι μονο δεν το δινουν χωρις συνδεση,αλλα οτι ουτε καν υπαρχει συσκευη στο καταστημα(!).Ποιος ξερει?Ειναι καποιος ελιγμος για να ξεφευγουν απο το κολπο του "α,τελικα αλαξα γνωμη θα το παρω σκετο"? Δεν είναι μόνο της Vodafone αλλά και της Cosmote :rolleyes: Μόνο με συμβόλαιο δίνουν την συσκευή για να επωφεληθούν τα συμβόλαια , γι αυτό και επιδοτούν νέα γραμμή με περίπου 250-300€ / συμβόλαιο :ninja: Για το 3G απ όσο ξέρω το δίνει η Vodafone ως συσκευή :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Για την cosmote μπορει να ισχυει μονο για τα δικα της μαγαζια.Διοτι τα Χριστουγεννα που πηρα το δικο μου τοσο τοσο στο Γερμανο,οσο και στα oteshops ειχαν πολυ στοκ απο 3gs και τα διναν σκετα Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Για την cosmote μπορει να ισχυει μονο για τα δικα της μαγαζια.Διοτι τα Χριστουγεννα που πηρα το δικο μου τοσο τοσο στο Γερμανο,οσο και στα oteshops ειχαν πολυ στοκ απο 3gs και τα διναν σκετα Ίσως... πΟΤΕ Cosm(π)OTE εγώ και έτσι δεν μπορώ να το πω με επιβεβαίωση :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Λοιπον, αναφερω νεοτερα εδω σχετικα με τη διαθεση του iPhone 4 μετα απο την σχετικη υποδειξη που εγινε στο τοπικ Apple iPhone 4. Σημερα το απογευμα ειχα παει μια βολτα απο το καταστημα της Cosmote Γλυφαδας για να κανω καποιες πληρωμες. Οποτε βρηκα ευκαιρια και ρωτησα αν εχουν καποια ενημερωση σχετικα με το iPhone 4 και τη διαθεση του. Η κοπελα μου απαντησε οτι εχουν ενημερωση απο τα κεντρικα και θα το εχουν διαθεσιμο μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο του Σεπτεμβριου. Ναι, για το 2010 μιλαμε παντα. Ρωτησα αν υπαρχει και ενημερωση για κοστος συσκευης και μου απαντησε οτι δεν το γνωριζουν ακομα. Αυτα απο μενα. Επομενος παρακαλω. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Λοιπον, αναφερω νεοτερα εδω σχετικα με τη διαθεση του iPhone 4 μετα απο την σχετικη υποδειξη που εγινε στο τοπικ Apple iPhone 4. Σημερα το απογευμα ειχα παει μια βολτα απο το καταστημα της Cosmote Γλυφαδας για να κανω καποιες πληρωμες. Οποτε βρηκα ευκαιρια και ρωτησα αν εχουν καποια ενημερωση σχετικα με το iPhone 4 και τη διαθεση του. Η κοπελα μου απαντησε οτι εχουν ενημερωση απο τα κεντρικα και θα το εχουν διαθεσιμο μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο του Σεπτεμβριου. Ναι, για το 2010 μιλαμε παντα. Ρωτησα αν υπαρχει και ενημερωση για κοστος συσκευης και μου απαντησε οτι δεν το γνωριζουν ακομα. Αυτα απο μενα. Επομενος παρακαλω. :D ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο...μου φενεται πολυ μακρια το 1ο δεκαπενθημερο του σεπτεμβρη!!! Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Λοιπον, αναφερω νεοτερα εδω σχετικα με τη διαθεση του iPhone 4 μετα απο την σχετικη υποδειξη που εγινε στο τοπικ Apple iPhone 4. Σημερα το απογευμα ειχα παει μια βολτα απο το καταστημα της Cosmote Γλυφαδας για να κανω καποιες πληρωμες. Οποτε βρηκα ευκαιρια και ρωτησα αν εχουν καποια ενημερωση σχετικα με το iPhone 4 και τη διαθεση του. Η κοπελα μου απαντησε οτι εχουν ενημερωση απο τα κεντρικα και θα το εχουν διαθεσιμο μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο του Σεπτεμβριου. Ναι, για το 2010 μιλαμε παντα. Ρωτησα αν υπαρχει και ενημερωση για κοστος συσκευης και μου απαντησε οτι δεν το γνωριζουν ακομα. Αυτα απο μενα. Επομενος παρακαλω. :D Όλο στην Γλυφάδα γυρνάς εσύ...! :lol: Μια στην Vodafone, μια στην Cosmote...! :lol::lol: Λοιπόν, στα on-topic! Μετά την σωστή κίνηση του Οδυσσέα να μην ποστάρουμε τα περί διαθεσιμότητας στο topic του iPhone 4, θα ποστάρω εδώ. Ψάχνοντας αυτό το μήνυμα: 659 iphone 4 16GB,779 iphone 4 32GB,539 iphone 3GS 8GB ειναι η επισημες τιμες της apple και αυτες των παροχων στην ιταλια Διάβασα, αναγκαστικά και δυστυχώς, το θέμα του 4. Τι τραγική κατάσταση είναι αυτή εκεί μέσα; Χάβρα των Ιουδαίων, με τον καθένα να πετάγεται και να λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς καμία μα καμία φερεγγυότητα και βαρύτητα. Ό,τι του κατέβει του καθενός το πετάει. Τέλος πάντων, ο φίλος παραπάνω αναφέρει τις τιμές του 4 στην Ιταλία. Μια επίσκεψη στο αντίστοιχο website της ιταλικής Vodafone, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. 1. Γνωρίζουμε, μήπως, τις τιμές διάθεσης του iPhone3GS πριν την έλευση του 4; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. 2. Μια επίσκεψη σε κατάστημα Vodafone στην Γλυφάδα την προηγούμενη εβδομάδα, ρώτησα για την επιδότησή μου, και το παλικάρι που με εξυπηρέτησε είχε τιμές για το iPhone3GS 8GB, στα €539 παρακαλώ (κατά την γνώμη μου πάρα πολύ ακριβό). Με μια πολύ απλή συλλογιστική πορεία μπορούμε να υποθέσουμε, αυτή την φορά πιο έγκυρα, για τις τιμές και στην Ελλάδα, εφόσον η «βασική έκδοση» έχει ίδια κοστολόγηση, μοιραζόμαστε το ίδιο νόμισμα, είμαστε και γείτονες, ποιος ο λόγος να διαφοροποιηθούν (έστω σημαντικά) οι τιμές στην Ελλάδα; Και τέλος μια ερώτηση ακόμα, που θα ξέρουν οι παλαιότεροι. Όταν είχε κυκλοφορήσει το 3GS, είχε σταματήσει η παραγωγή των 16GB μοντέλων του iPhone3G. Όταν, λοιπόν, κυκλοφόρησε το 3GS, τα εναπομείναντα iPhone3G 16GB τι απέγιναν; Με την ίδια λογική, τα υπόλοιπα 16GB και 32GB μοντέλα 3GS που υπάρχουν τώρα σε στοκ, τι θα τα κάνουν; Ή έχουν σταματήσει να φέρνουν, και απλά πουλάνε ότι έχει μείνει μέχρι να τελειώσουν; :confused::worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 1. Γνωρίζουμε, μήπως, τις τιμές διάθεσης του iPhone3GS πριν την έλευση του 4; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. 569€ και 669€ Αλέξανδρε. Το στοκ του 3GS(16gb &32gb),πωλείται ανεπισημο-επίσημα,όπου υπάρχει ακόμα.(τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω) Για πόσο ακόμα,άγνωστο Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Η Cosmote δεν διαθέτει πλέον προς τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 3GS, καθώς αναμένεται το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Η Cosmote δεν διαθέτει πλέον προς τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 3GS, καθώς αναμένεται το 4G. το ιδιο και ο ΟΤΕ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Συνεπώς όσοι ενδιαφερόμενοι,βιαστείτε προτού αποσυρθεί το το στοκ. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galliant Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 569€ και 669€ Αλέξανδρε. Το στοκ του 3GS(16gb &32gb),πωλείται ανεπισημο-επίσημα,όπου υπάρχει ακόμα.(τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω) Για πόσο ακόμα,άγνωστο Νομίζω ήταν 579€/679€ με 21% και με το 23% πήγαν 589€/689€ αντίστοιχα για 16/32 GB σε 3GS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Οι τιμές που έδωσα ήταν με το παλιο ΦΠΑ(19%) .Εγω τουλάχιστον 569 το πήρα απο Γερμανό. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Yπαρχει καποιος αλλος που θα περιμενει το λευκο iphone 4 ???:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Yπαρχει καποιος αλλος που θα περιμενει το λευκο iphone 4 ???:worry: εγω το σκεφτομαι σοβαρα παντως.... Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Yπαρχει καποιος αλλος που θα περιμενει το λευκο iphone 4 ???:worry: Εγώ θα περίμένω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Κορυφαίο θα είναι το λευκό iphone4... αλλά ένας θεός ξέρει πότε θα λύσουν τα προβλήματα με τη διαρροή φωτός :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Xαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα που περιμενει το λευκο :p Και πριν το iphone ειχα παλι μαυρο κινητο και εχω βαρεθει να βλεπω ενα μαυρο κι αραχνο πραγμα, επισης μου εχει μεινει απωθημενο που το iphone μου ειναι το μισο λευκο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Xαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα που περιμενει το λευκο :p Και πριν το iphone ειχα παλι μαυρο κινητο και εχω βαρεθει να βλεπω ενα μαυρο κι αραχνο πραγμα, επισης μου εχει μεινει απωθημενο που το iphone μου ειναι το μισο λευκο. Και εγώ λάτρεις του λευκού είμαι.Αλλά τι να κάνουμε η ανάγκη και η ανυπομονησία μας έκανε να πάρουμε το μαύρο.Και εγώ πάντα μαύρο iPhone είχα και γι'αυτό ήθελα το λευκό για αλλαγή.Δεν πειράζει όμως μου κάνει και το λευκό bumper:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλα χριστουγεννα για το ασπρο.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εγώ πάλι άσπρο είχα πάρει. Αλλά το 4 είναι ακόμα πιο ωραίο σε άσπρο! Σκέφτηκα να πάρω τωρα το μαύρο αλλά ξέρω ότι θΑ το μετανιωσω! Μπορώ να κάνω 2-3 μήνες υπομονή ακόμα. Ελπίζω να μην το τραβήξουν πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 παιρνεις τηλ την κοσμοτε και σου λεει οτι δεν εχει καν κυκλοφορησει καν η microsim ελεος μας δουλευουν?πολλοι εδω μεσα υποστηριζουν οτι εχουν ηδη αγορασει την sim απο κοσμοτε τουλαχιστον.τι γινεται ρε παιδια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Από έναν υπεύθυνο καταστήματος vodafone έμαθα ότι μάλλον θα διατεθεί την άλλη εβδομάδα. Μακάρι, αλλά για να δούμε... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts