isidorosr20595 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Καλησπέρα :) Θα ήθελα να μου πείτε με ποιο τρόπο μπορώ να αφήνω σχόλια στο app store ή αν κάνω κάτι εγώ λάθος Συγκεκριμένα πατώντας συγγραφή κριτικής ενώ αξιολογώ την x εφαρμογή και πατώ αποστολή μετά δεν βλέπω κάπου να εμφανίζεται μ Μήπως κάνω κάτι εγώ ; Εμφανίζεται μετά από πολύ ώρα... Μάλλον είναι για έγκριση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Εμφανίζεται μετά από πολύ ώρα... Μάλλον είναι για έγκριση... ;) :) ok , απλά νόμιζα πως κάτι έκανα λάθος Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Υπάρχει irc app? Δηλαδή να κάνεις κανονικά chat σε irc server μέσα απο την εφαρμογή... Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Υπάρχει irc app? Δηλαδή να κάνεις κανονικά chat σε irc server μέσα απο την εφαρμογή... Thanx! Χρησιμοποιείτε ακόμη το irc; Λογικά αν δεν σου βγάλει τίποτα μια αναζήτηση στο appstore τότε μάλλον δεν υπάρχει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Υπάρχει irc app? Δηλαδή να κάνεις κανονικά chat σε irc server μέσα απο την εφαρμογή... Πάρε το FlowChat, καταπληκτικό irc client και σαφώς ανώτερο σε όλα του τα χαρακτηριστικά από τα Colloquy και Rooms που επίσης υπάρχουν στο app store. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 :p miky7 και ομως κάποιες φορές το irc χρησιμεύει! foxx ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 :p miky7 και ομως κάποιες φορές το irc χρησιμεύει! foxx ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω. Απλά μου κάνει εντύπωση εκεί που έχει φτάσει το social networking. :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Απλά μου κάνει εντύπωση εκεί που έχει φτάσει το social networking. :) Κανένα όμως social net δεν προσφέρει την αμεσότητα και κυρίως την απόλυτη ελευθερία του IRC. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Κανένα όμως social net δεν προσφέρει την αμεσότητα και κυρίως την απόλυτη ελευθερία του IRC. :) Τι μου θύμισες τώρα !!! Το irc ήταν το πρώτο και καλύτερο δείγμα της ανεξαρτησίας της επικοινωνίας που μπορεί να προσφέρει το internet. Το ερώτημα είναι Θάνο, σε τι κατάσταση είναι τώρα πια (γιατί έχω μπορεί και 5-6 χρόνια να μπω σε κανάλι irc) μήπως είναι σαν κάτι ερείπια bar στις ερημιές των κεντροδυτικών ΗΠΑ που συχνάζουν γέροι ασπρο-μακρυμάλληδες bikers και θυμούνται την εποχή που ήταν born to be wild? ή τρέχει και κάτι πιο φρέσκο επικοινωνιακά ; :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Τι μου θύμισες τώρα !!! Το irc ήταν το πρώτο και καλύτερο δείγμα της ανεξαρτησίας της επικοινωνίας που μπορεί να προσφέρει το internet. Το ερώτημα είναι Θάνο, σε τι κατάσταση είναι τώρα πια (γιατί έχω μπορεί και 5-6 χρόνια να μπω σε κανάλι irc) μήπως είναι σαν κάτι ερείπια bar στις ερημιές των κεντροδυτικών ΗΠΑ που συχνάζουν γέροι ασπρο-μακρυμάλληδες bikers και θυμούνται την εποχή που ήταν born to be wild? ή τρέχει και κάτι πιο φρέσκο επικοινωνιακά ; :) Να σου πω την αλήθεια Κώστα σε τέτοια άθλια κατάσταση είναι το GrNet, το Ελληνικό δηλαδή δίκτυο IRC servers. Όχι βέβαια πως έζησε ποτέ και καλύτερες ημέρες. Μια ζωή εκατοντάδες "άρρωστοι" και "πεινασμένοι" ψάχνουν για ...γυναίκα, κάτι ξεχασμένοι κομπλεξικοί πιτσιρικάδες από netcafe παριστάνουν τους channel ops και άλλα τέτοια φαιδρά που ίσως θυμάσαι από παλιά. Διεθνώς όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Τα μεγάλα nets εξακολουθούν να υπάρχουν και φιλοξενούν ορισμένα εξαιρετικά κανάλια, με τεράστια κίνηση και παρουσία, και στα οποία βρίσκεις ανθρώπους της παλιάς καλής φουρνιάς με γνώσεις και ενδιαφέρον στο εκάστοτε θέμα. Καμμιά σχέση δηλαδή με τα social nets όπου εκτός από άσχετους και άσχετους που παριστάνουν τους σχετικούς δεν βρίσκεις τίποτα άλλο. Σίγουρα πάντως δεν είναι το παλιό καλό IRC της δεκαετίας του 1980, αν και όπως διαπιστώνω σε πολλά κανάλια η ατμόσφαιρα δεν έχει αλλάξει και πολύ, πράγμα μάλλον καλό θα έλεγα. Στο κάτω - κάτω, (ΙΜΗΟ) είναι προτιμότερο να συνομιλείς με παλιοκαραβάνες της δικής μας εποχής, με αντίστοιχα ενδιαφέροντα και εμβάθυνση σε αυτά παρά να κοινωνικοποιείσαι με ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η φωτογραφία, το φύλλο σου και η αγωνία τους να παραστήσουν κάτι περισσότερο από αυτό που είναι. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Να σου πω την αλήθεια Κώστα σε τέτοια άθλια κατάσταση είναι το GrNet, το Ελληνικό δηλαδή δίκτυο IRC servers. Όχι βέβαια πως έζησε ποτέ και καλύτερες ημέρες. Μια ζωή εκατοντάδες "άρρωστοι" και "πεινασμένοι" ψάχνουν για ...γυναίκα, κάτι ξεχασμένοι κομπλεξικοί πιτσιρικάδες από netcafe παριστάνουν τους channel ops και άλλα τέτοια φαιδρά που ίσως θυμάσαι από παλιά. Διεθνώς όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Τα μεγάλα nets εξακολουθούν να υπάρχουν και φιλοξενούν ορισμένα εξαιρετικά κανάλια, με τεράστια κίνηση και παρουσία, και στα οποία βρίσκεις ανθρώπους της παλιάς καλής φουρνιάς με γνώσεις και ενδιαφέρον στο εκάστοτε θέμα. Καμμιά σχέση δηλαδή με τα social nets όπου εκτός από άσχετους και άσχετους που παριστάνουν τους σχετικούς δεν βρίσκεις τίποτα άλλο. Σίγουρα πάντως δεν είναι το παλιό καλό IRC της δεκαετίας του 1980, αν και όπως διαπιστώνω σε πολλά κανάλια η ατμόσφαιρα δεν έχει αλλάξει και πολύ, πράγμα μάλλον καλό θα έλεγα. Στο κάτω - κάτω, (ΙΜΗΟ) είναι προτιμότερο να συνομιλείς με παλιοκαραβάνες της δικής μας εποχής, με αντίστοιχα ενδιαφέροντα και εμβάθυνση σε αυτά παρά να κοινωνικοποιείσαι με ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η φωτογραφία, το φύλλο σου και η αγωνία τους να παραστήσουν κάτι περισσότερο από αυτό που είναι. :lol: Πλήρως ευθύγραμμος (asl κανείς ;) ) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 http://www.tuaw.com/2009/12/05/found-footage-here-file-file-lets-you-access-your-macs-files/ Πολύ ενδιαφέρον και έρχεται από ότι φαίνεται τον Ιανουάριο στις συσκευές μας :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 http://www.tuaw.com/2009/12/05/found-footage-here-file-file-lets-you-access-your-macs-files/ Πολύ ενδιαφέρον και έρχεται από ότι φαίνεται τον Ιανουάριο στις συσκευές μας :) Επιτέλους! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Καλημερα! Εχω ενα προβλημα με ενα app που ειχα αγορασει επισημα απο appstore...Για καποιο λογο μου κρασαρε στο τηλ οταν το ανοιγα και προσπαθησα στην αρχη να το αφαιρεσω απο το τηλ και να το ξαναπερασω με το itunes...δεν το περναγε ομως και μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν περασε γιατι δεν ειναι authorized για αυτο το computer...(η καπως ετσι) Μετα δοκιμασα να το αφαιρεσω και απο το itunes και να το ξανακατεβασω και παλι τα ιδια...Στη συνεχεια το κατεβασα απο το appstore στο τηλ και εκανα sync αλλα δεν το περναει στο itunes βγαζοντας μου το ιδιο μηνυμα....εννοειτε οτι το computer ειναι authorized...καμια ιδεα, τι παιζει??:worry: http://img51.imageshack.us/img51/6716/screencaptureq.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Κάνε ό,τι σου λέει. iTunes> iTunes Store> διάλεξε "κατάστημα" (store) και πάτα Authorize Computer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Κάνε ό,τι σου λέει. iTunes> iTunes Store> διάλεξε "κατάστημα" (store) και πάτα Authorize Computer. και αυτο εχει γινει...εξαλλου το αναφερω... edit...το προβλημα λυθηκε..επρεπε να κανω login με το account που το ειχα αγορασει και το πηρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Υπάρχει κάποιο GPRS Monitor που να μου μετράει πόσα MB έχω χαλάσει κάθε μηνα ? Το μόνο που βρήκα είναι το DownloadMeter αλλά δεν έχει report για μήνα και τέτοια είναι γενικό. Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Υπάρχει κάποιο GPRS Monitor που να μου μετράει πόσα MB έχω χαλάσει κάθε μηνα ? Το μόνο που βρήκα είναι το DownloadMeter αλλά δεν έχει report για μήνα και τέτοια είναι γενικό. Τί το χρειάζεσαι? από τη στιγμη που μπορείς να δεις τον όγκο δεδομένων από το 3G ή 2G από τα settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τί το χρειάζεσαι? από τη στιγμη που μπορείς να δεις τον όγκο δεδομένων από το 3G ή 2G από τα settings? Φαίνεται ότι δεν είναι ακριβής η μέτρηση που γίνεται εκεί, κατά τα λεγόμενα αυτών που το χρησιμοποιούν. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Δεν είναι θέμα ακρίβειας. Μια χαρά ακριβής είναι ο μετρητής. Είναι θέμα κάποιων επιπλέον επιλογών: Πάνω από 1 counter, αυτόματο Reset, data plans, κλπ. Υπάρχει το download meter στο AppStore αλλά δεν το προτείνω γιατί είναι περίεργος ο τρόπος που δουλεύει δεδομένου ότι δε μπορεί να τρέχει στο background επίσημα. Πρέπει να η εφαρμογή να εκτελείται πριν από επανεκκινήσεις για να μη χάνει δεδομένα πράγμα που την καθιστά δύσχρηστη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 όπως τα λέει ο carpenoctum είναι Όπως ακριβώς ήταν το GPRS Monitor σε WM. Κάτι για να μετράς ποσα MB έχεις ακόμα στο dataplan σου τον μηνα χωρίς να χρειάζεται να κανεις reset κάθε πρώτη του μηνα ή αν το ξεχάσεις να θυμάσαι πόσο είχες πριν και να αφαιρείς...οπότε καταλαβαίνεις ότι η λύση του general=>settings που λες ότι δείχνει το σύνολο που έχεις από την αρχή του iphone δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύχρηστη.. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μιας και το iphone χρειάζεται πολύ περισσότερο το internet connection απ ότι ένα windows mobile κινητό. Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Μου κάνει κάτι περίεργα τον τελευταίο καιρό το Appstore. Βλέπω ότι έχω ενημερώσεις για κάποιες εφαρμογές, πάω τις κατεβάζω από το iTunes δείχνει ότι τις κατεβάζει αλλά δεν περνάνε στο κινητό αν κάνω συγχρονισμό. Το ίδιο γίνεται και από το κινητό. Συγκεκριμένα μπαίνω στην εφαρμογή κατεβάζω την αναβάθμιση του Ping! κατεβαίνει δείχνει ότι εγκαθίσταται και όμως παραμένει στις ενημερώσεις και αν μπω στην εφαρμογή βλέπω ότι είναι η 1.2. Έκανα και επανεκκίνηση το iPhone αφού κατέβασα τις ενημερώσεις αλλά ο δείκτης της εφαμρογής δείχνει και πάλι όσες ενημερώσεις έχω. Τo Ping! το έθεσα σαν παράδειγμα πρόβλημα έχω με όλες τις ενημερώσεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Μιχάλη εγώ τέτοιο πρόβλημα δεν έχω. Μήπως αν συνεχίσει να στο κάνει να κάνεις κάνα restore; Κάποια στιγμή είχα πρόβλημα με crash-αρίσματα του AppStore λόγω 3G Unrestrictor, αλλά με την τελευταία ενημέρωση έφτιαξε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 .................... Το ίδιο γίνεται και από το κινητό. Συγκεκριμένα μπαίνω στην εφαρμογή κατεβάζω την αναβάθμιση του Ping! κατεβαίνει δείχνει ότι εγκαθίσταται και όμως παραμένει στις ενημερώσεις και αν μπω στην εφαρμογή βλέπω ότι είναι η 1.2. Το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα κι εγώ με κάποιες ενημερώσεις. Ενώ εγκαθίστανται, το iTunes συνεχίζει να τις δείχνει ως διαθέσιμες. Σε κάποιες περιπτώσει, το πρόβλημα λύθηκε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Σε κάποιες άλλες, με συγχρονισμό με τον υπολογιστή. Είναι όντως εκνευριστικό... Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Άδικα μην παιδεύεστε με εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις. Το πρόβλημα είναι του appstore server, ο οποίος ενώ ενημερώνει την version database του συγχρονίζει τα αρχεία με διαφορά κάποιων ωρών, οπότε η καλύτερη λύση όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα είναι η ενημέρωση των updates με καθυστέρηση που μπορεί να είναι από λίγα λεπτά μέχρι και 4-5 ώρες. Συνεπώς, όταν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο update, δοκιμάστε ξανά ενημέρωση μετά λίγες ώρες. Από ότι μάλιστα διαβάζω στα Apple discussions εδώ και κανένα μήνα που πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα έχουν σταλεί εκατοντάδες issue reports (μόνο εγώ έστειλα δύο) αλλά η Apple ως συνήθως δεν απαντά, δεν λέει και δεν φαίνεται να κάνει τίποτα γι'αυτό. :mad: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts