Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοεί αν η Cyta έχει Video On Demand, να μπορείς δηλαδή να ενοικιάζεις ταινίες όταν εσύ θέλεις,όπως έχει ο ΟΤΕ ή η Cyta στην Κύπρο.

Απ΄ότι βλέπω στο site της, δεν παρέχει τέτοια υπηρεσία.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοεί αν η Cyta έχει Video On Demand, να μπορείς δηλαδή να ενοικιάζεις ταινίες όταν εσύ θέλεις,όπως έχει ο ΟΤΕ ή η Cyta στην Κύπρο.

Απ΄ότι βλέπω στο site της, δεν παρέχει τέτοια υπηρεσία.

Δεν παρεχεται τετοια δυνατοτητα φιλε μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Ελλάδα όχι φίλε.

Στην Κύπρο παρέχεται ;)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλησπερα παιδια :)

Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο internet (διοτι η forthnet δεν μπορει να φτιαξει βλαβη 1 μηνα τωρα :angry: )

Γνωριζει κανεις τι λεει η cyta στη θεσσαλονικη? (και ειδικοτερα εαν μενει καποιος νεαπολη )

Mobiles:startak 75,nokia 3210,3310,3330,7210,panasonic GD87,<nokia 6230>

pocket pc: Dell X5

Στο πατρικό μου στην Νεάπολη ονομαστική τεσσάρα ταχύτητα ,3,70μβπς βγάζει το speed test. Γενικότερα κανένα παράπονο .

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο internet (διοτι η forthnet δεν μπορει να φτιαξει βλαβη 1 μηνα τωρα :angry: )

Γνωριζει κανεις τι λεει η cyta στη θεσσαλονικη? (και ειδικοτερα εαν μενει καποιος νεαπολη )

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την forthnet ηλεκτρονικά, πχ στο facebook, για να σου πουν πιο είναι το πρόβλημα γιατί αν το πρόβλημα είναι στον χαλκό του οτε ή στην εσωτερική σου καλωδίωση θα συνεχίσεις να το έχει όπου και να πας οπότε θα ταλαιπωρηθείς άδικα.

Από ταχύτητες στο κέντρο είναι καλή κοντά στα 8Mbps, αλλά έχουν service και CC τραγικό. :mad:

Από ταχύτητες στο κέντρο είναι καλή κοντά στα 8Mbps, αλλά έχουν service και CC τραγικό. :mad:

Κάλεσα πριν 10 μέρες περίπου για να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω CYTAVISION και με ενημέρωσαν από το CC οτι το σύστημα δεν δείχνει διαθεσιμότητα στην γραμμή λόγω χαμηλής ταχύτητας της γραμμής μου(έχω 8άρα και κλειδώνω στα 8) και θέλουν τα μέγιστα της γραμμής να είναι πάνω από 9mbps.Θέλουν να είναι πάνω από 9mbps τα μέγιστα που σηκώνει η γραμμή και όχι τι ταχύτητα έχεις πχ 4άρα.Mε σύνδεσαν με το τεχνικό τμήμα για έλεγχο και μου είπαν οτι έχω χαμηλό συγχρονισμό και για την απόσταση από το αστικό κέντρο θα έπρεπε τα μέγιστα να ήταν πάνω από 8 που έχω τώρα.Ήρθε τεχνικός τους μετά από 2 μέρες και δηλώθηκε βλάβη στον ΟΤΕ. Μετά από 3 μέρες με κάλεσαν και μου είπαν οτι το πρόβλημα επιλύθηκε και οτι τα μέγιστα ανέβηκαν στα 14mbps. Εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα και ούτε μια αποσύνδεση απλά η γραμμή μου, μου είπαν οτι μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερη ταχύτητα από 8 που έπιανε πριν.Χθες παρέλαβα εξοπλισμό cytavision μου άλλαξαν το modem με το ΖΤΕ το οποίο μου είπε ο τεχνικός τους οτι είναι πολύ καλό και τον σύνδεσα στην ΤV. Πεντακάθαρη εικόνα και όταν είμαι στο internet η τηλεόραση παίζει κανονικά χωρίς να πιξελιάζει.Το πρόγραμμα θεωρώ οτί είναι μια χαρά αν σκεφτείς οτί έχει 3€ το βασικό πακέτο. Τώρα για την εξυπηρέτηση που λέει ο φίλος πιο πάνω έχω την αντίθετη άποψη. Ευγενέστατοι και με άμεση επίλυση του προβλήματος.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Εγω παντως με 8αρα συνδεση (και ουτε που τα πιανω) μια χαρα συνδεθηκε..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα συνεχείς αποσυνδέσεις επί 3 εβδομάδες και σε όσα τηλέφωνα πήρα στο CC -εκτός από την κααθυστέρηση- έκαναν μέρες να βρουν το πρόβλημα, το οποίο και το είχε ο κόμβος τους εδώ κοντά σε εμένα. Πως να πω καλά λόγια όταν με ταλαιπώρησαν 3 βδομάδες;

Με cyta υπάρχει σοβαρό θέμα με τις αποσυνδέσεις εδώ και αρκετό καιρό . Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν και να διορθωθεί το πρόβλημα

Με cyta υπάρχει σοβαρό θέμα με τις αποσυνδέσεις εδώ και αρκετό καιρό . Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν και να διορθωθεί το πρόβλημα

το εχεις παρατηρησει και σε αλλους συνδρομητες; Ισως ειναι μονο σε εσενα το προβλημα οποτε αποκλειεται να το δουν αν δεν τους το πεις να το κοιταξουν με μια κληση στο 13811

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καμία αποσύνδεση εδώ και μερικά χρόνια που έχω τη σύνδεση.. :confused:

Huawei Nova 5T

Καμία αποσύνδεση εδώ και μερικά χρόνια που έχω τη σύνδεση.. :confused:

Μια απο τα ιδια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ και 3 μήνες έχω fast path, με οριακό συγχρονισμό, και οι αποσυνδέσεις γίνονται μόνο με διακοπή ρεύματος.

Τα προβλήματα που έχει κάθε γραμμή δεν είναι προβλήματα παρόχου, είναι προβλήματα γραμμής. Αν δεν ενημερώσεις, δεν θα φτιάξει μόνο του.

• 2 weeks later...

Παιδιά έχει κανείς κάνει μεταφορά της γραμμής σε άλλη διεύθυνση?

Για να μάθω λίγο πόσο θα κάνει η διαδικασία.

Βασικά είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση.Μετακομίζω σε άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία οπότε λογικά δεν θα είναι δύσκολο να κάνω μία αλλάγη στη γραμμή.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Παιδιά έχει κανείς κάνει μεταφορά της γραμμής σε άλλη διεύθυνση?

Για να μάθω λίγο πόσο θα κάνει η διαδικασία.

Βασικά είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση.Μετακομίζω σε άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία οπότε λογικά δεν θα είναι δύσκολο να κάνω μία αλλάγη στη γραμμή.

Κόστος 40€ και θα πάρει περίπου 4-5 μέρες.

TCL 40 NXTPAPER

Κόστος 40€ και θα πάρει περίπου 4-5 μέρες.

40E για να μου μεταφέρουν την γραμμή????????Σοβαρα μιλάτε?1000 φορές να παώ σε άλλη εταιρία και να πληρώσω 30Ε για μεταφορά.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Τα 10 ευρώ δεν είναι τραγική διάφορα για όνομα του θεού. εκτός αν δεν είσαι ευχαριστημενος γενικά.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Ρε μη το τρομοκρατείτε έτσι το παιδί, έλεος. Στην ίδια πολυκατοικία δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα, δεν αλλάζει ο βρόχος αφού καταλήγει στην ίδια εισαγωγή. Και μόνος σου αλλάζεις διαμέρισμα όποτε γουστάρεις, αν γνωρίζεις το όριο του κατανεμητή και τις κάθετές σου. Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα με ΟΤΕ, απλά θα έρθει ο τεχνικός, θα ξεκουμπώσει το καλώδιο του παλιού διαμερίσματος και θα κουμπώσει αυτό του νέου, στην ίδια γραμμή. 3 λεπτά δουλειά και είσαι έτοιμος.

Τίποτα δεν πληρώνεις και σε κανέναν, που νομίζεις ότι είσαι; στην forthnet; Μόνο αν αλλάξεις διεύθυνση θα πληρώσεις, και τα λεφτά πάνε νταβατζιλίκι στον ΟΤΕ, όχι στον πάροχο. Μετακόμιση σε τοπικό δίκτυο κάνεις στην ουσία.

Και δεν κρατάει 4-5 μέρες. Αίτηση για κατασκευή καινούργιας γραμμής γίνεται, και θέλει 25 μέρες. Στην περίπτωση που αλλάζεις διεύθυνση.

Edited by Stavros_595

Ρε μη το τρομοκρατείτε έτσι το παιδί, έλεος. Στην ίδια πολυκατοικία δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα, δεν αλλάζει ο βρόχος αφού καταλήγει στην ίδια εισαγωγή. Και μόνος σου αλλάζεις διαμέρισμα όποτε γουστάρεις, αν γνωρίζεις το όριο του κατανεμητή και τις κάθετές σου. Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα με ΟΤΕ, απλά θα έρθει ο τεχνικός, θα ξεκουμπώσει το καλώδιο του παλιού διαμερίσματος και θα κουμπώσει αυτό του νέου, στην ίδια γραμμή. 3 λεπτά δουλειά και είσαι έτοιμος.

Τίποτα δεν πληρώνεις και σε κανέναν, που νομίζεις ότι είσαι; στην forthnet; Μόνο αν αλλάξεις διεύθυνση θα πληρώσεις, και τα λεφτά πάνε νταβατζιλίκι στον ΟΤΕ, όχι στον πάροχο. Μετακόμιση σε τοπικό δίκτυο κάνεις στην ουσία.

Και δεν κρατάει 4-5 μέρες. Αίτηση για κατασκευή καινούργιας γραμμής γίνεται, και θέλει 25 μέρες. Στην περίπτωση που αλλάζεις διεύθυνση.

Μεταφορά από όροφο σε όροφο 40€ έχει και κάνει 4-5 μέρες γιατί τόσο θα χρειαστεί μέχρι να υπογράψεις την αίτηση, να την στείλεις και να ενημερωθεί ο τεχνικός τους για να κλείσει ραντεβού με τον πελάτη. Δεν λέω ότι θέλω. Αν το δεις στον τιμοκατάλογο της εταιρία τόσο κοστίζει ''εντός κτηρίου''. Απλά ο τεχνικός θα αλλάξει το όριο στον κατανεμητή και τίποτα παραπάνω. Δεν πληρώνεις την εργασία αλλά την επίσκεψη του τεχνικού. Τώρα αν ξέρεις εσύ να το κάνεις αυτό τότε δεν θα πληρώσεις τίποτα ή φέρε κάποιον δικό σου ηλεκτρολόγο. 20μέρες περίπου θέλει αν κάνεις μεταφορά με ανενεργό βρόχο και στοιχίζει 50€.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

• 3 weeks later...
Καλημέρα.Να σας πω κάποια πράγματα να μου πείτε αν αυτα που μας είπαν ειναι αλήθεια γιατι δεν γνωριζω πολλα!!Τώρα τελειώνει το συμβόλαιο με την Forthnet και πήγαμε σε ένα κατάστημα Cyta στα Τρίκαλα να επιλέξουμε την εταιρία.Μας είπαν ότι θα μείνουμε μια μέρα χωρις ίντερνετ και μετά θα συνδεθούμε στη Cyta.Έπειτα μας είπαν ότι εδω κανεις δεν πιάνει 24αρι και μας πρότειναν το 8αρι για πιο φθηνά!!Εγω σαν άσχετος πιστεύω ότι οκ μπορεί να μην πιάνουμε 24 αλλα όταν βαζεις 8αρα δεν μπορείς να πιάσεις ούτε 10 μετα ούτε 15.Ετσι δεν είναι?Επίσης λόγω του ότι είμαστε τριτεκνοι μας κάνουν δωρο τα τέλη σύνδεσης.Αυτα μας είπαν πάνω κάτω πολυ καλα παιδιά φάνηκαν και εξυπηρετικοί.Ειναι έτσι όπως μας τα είπαν?

Καλημέρα.Να σας πω κάποια πράγματα να μου πείτε αν αυτα που μας είπαν ειναι αλήθεια γιατι δεν γνωριζω πολλα!!Τώρα τελειώνει το συμβόλαιο με την Forthnet και πήγαμε σε ένα κατάστημα Cyta στα Τρίκαλα να επιλέξουμε την εταιρία.Μας είπαν ότι θα μείνουμε μια μέρα χωρις ίντερνετ και μετά θα συνδεθούμε στη Cyta.Έπειτα μας είπαν ότι εδω κανεις δεν πιάνει 24αρι και μας πρότειναν το 8αρι για πιο φθηνά!!Εγω σαν άσχετος πιστεύω ότι οκ μπορεί να μην πιάνουμε 24 αλλα όταν βαζεις 8αρα δεν μπορείς να πιάσεις ούτε 10 μετα ούτε 15.Ετσι δεν είναι?Επίσης λόγω του ότι είμαστε τριτεκνοι μας κάνουν δωρο τα τέλη σύνδεσης.Αυτα μας είπαν πάνω κάτω πολυ καλα παιδιά φάνηκαν και εξυπηρετικοί.Ειναι έτσι όπως μας τα είπαν?

Την ίδια στιγμή που θα κοπούν οι υπηρεσίες από την FORTHNET θα συνδέσεις το modem της CYTA και μετά από 5 λεπτά θα έχεις κανονικά υπηρεσίες. Θα έχεις την ίδια ταχύτητα που έχεις τώρα και στην FORTHNET οπότε αν πιάνεις κάτω από 10mbps να επιλέξεις την 8άρα. Θα έχεις δώρο τα τέλη που είναι έτσι και αλλιώς και θα έχεις και δωρεάν το πρώτο πάγιο του internet πχ 19€ αν επιλέξεις 8άρα λόγω τριτεκνίας.

http://www.cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/product_brochures/sinopt_oikiako_polyteknes.pdf

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Την ίδια στιγμή που θα κοπούν οι υπηρεσίες από την FORTHNET θα συνδέσεις το modem της CYTA και μετά από 5 λεπτά θα έχεις κανονικά υπηρεσίες. Θα έχεις την ίδια ταχύτητα που έχεις τώρα και στην FORTHNET οπότε αν πιάνεις κάτω από 10mbps να επιλέξεις την 8άρα. Θα έχεις δώρο τα τέλη που είναι έτσι και αλλιώς και θα έχεις και δωρεάν το πρώτο πάγιο του internet πχ 19€ αν επιλέξεις 8άρα λόγω τριτεκνίας.

http://www.cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/product_brochures/sinopt_oikiako_polyteknes.pdf

Ωραία αρα όλα καλά!!Κάτω απο 10mbps πιάνουμε ναι!!Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις και για το λινκ που δεν γνώριζα για το πάγιο!!Ελπίζω να μείνουμε ευχαριστημένοι..!! :)

Μια ερωτηση και εγω?

Υπαρχει καποιος φιλος απο γιαννενα να μου πει σχετικα με την cyta?

Φευγω απο οτε λογω τιμης και ειμαι αναμεσα απο forthnet και cyta. Στον οτε κλειδωνω πολυ καλα, στα 19,6! (800μετρα απο το κεντρο τους) και δεν θελω να πεσω πολυ. Γενικα απο τεχνικη εξυπηρετηση τι παιζει? γτ για forthnet εχω ακουσει πολυ καλα λογια

• The topic was unpinned