Jump to content

ignisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ignisk

  1. Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα σε όλους! myphone.gr αγαπάμε!
  2. Απλά τέλειο, ο Άγιος myphone ήρθε φέτος!! Ευχαριστώ παιδιά, να είστε πάντα καλά. Θα το παραλάβω την Παρασκευή, αλλά δεν πειράζει :p
  3. Πάλι, πάλι, πάλι! Ευχαριστούμε ρε παιδιά! Καλές γιορτές σε όλους! Και αν το κερδίσω, δεν το χαρίζω :p
  4. Λίγο προσοχή στο τι εγκαθιστάς, κάτι ίσως προκάλεσε το κόλλημα ;)
  5. Από οτι είδα σε φίλο, έχει κάποιες φορές αργή απόκριση το μενού της κάμερας όταν του κουνάς απότομα. Δεν θα έπρεπε για τέτοιο κινητό.
  6. Και σε εμένα! Φυσικά και ναι, spam SMS τραγικό εντελώς όμως!
  7. Είναι με augmented reality παιχνίδια από ότι βλέπω; Τιμή και επιδόσεις; Όταν βρεις χρόνο πες μας εντυπώσεις! Επίσης μπαταρία;
  8. Chrome Adblock Download - Install και είσαι έτοιμος.
  9. Πήγαινε στο Χαμόγελο του παιδιού, ή σε ένα ίδρυμα με παιδάκια και άφησέ το εκεί. Ίσως βρει καλύτερη χρήση για αρχάριους στα PC. Καλό θα είναι μέρες τέτοιες ;)
  10. Θα συμφωνήσω πάντως, οι Αυτόματες Ενημερώσεις αν το σύστημά σου πάει καλά και δεν έχεις ανάγκες για ψαγμένα χαρακτηριστικά, καλό είναι να βρίσκονται στο Απενεργοποιημένες. Και πιο ελαφρύ θα είναι το σύστημά σου και γλυτώνεις τέτοιες ταλαιπωρίες.
  11. Δεν μας ξεκαθάρισε το παιδί αν του το κάνει στη διαδικασία του format ή λίγο πριν μπει στο desktop, για αυτό το λέω.
  12. EPSON XP600 το αγόρασα πριν 5 μέρες. Λίγο πάνω από το budget σου, αλλά αξίζει. Έχει όλα όσα θες και τα μελάνια του κάνουν 7-8 το ένα. Δεν ξέρω τι εννοείς οικονομικά φυσικά, αλλά θεωρώ οτι είναι τίμιο εργαλείο.
  13. Τι Η/Υ έχεις; Να υποθέσω αρκετά παλιό; Ίσως έχεις αδύναμο επεξεργαστή και κολλάει όταν ττραβάς βαριές ιστοσελίδες. Όσο για την κάρτα, δοκίμασες να κάνεις ένα update στους drivers της; Αν είναι και onboard θα βρεις στο site του κατασκευαστή.
  14. Δοκίμασε στο Υψηλών επιδόσεων και αν στο ξανακάνει, ίσως έχει κάποιο bug η κάρτα γραφικών με την αυξομείωση τάσης. :rolleyes:
  15. Free WiFi? ή επί πληρωμή έχουν εκεί; Γιατί τέτοια (επί πληρωμή) έχουμε παντού.
  16. Είχα συνεχείς αποσυνδέσεις επί 3 εβδομάδες και σε όσα τηλέφωνα πήρα στο CC -εκτός από την κααθυστέρηση- έκαναν μέρες να βρουν το πρόβλημα, το οποίο και το είχε ο κόμβος τους εδώ κοντά σε εμένα. Πως να πω καλά λόγια όταν με ταλαιπώρησαν 3 βδομάδες;
  17. Έχει βρωμίσει η αγορά με αυτό το νέο, πραγματικά απαράδεκτο ρε σεις, τόσος κόσμος να τραβιέται με outsourcing! Και καταστάσεις δουλείας εντελώς... :(
  18. Συγνώμη, επειδή δεν γνωρίζω ο καφές των starbucks είναι δικός τους; Θέλω να πω δεν υπάρχει στο εμπόριο;
  19. Αν είχες χρήματα στο PayPal balance σου έπαιρνε από εκεί. Το 1.5 ευρώ το βλέπεις στον λογαριασμό της κάρτας σου, είτε όταν έρθει είτε αν πας στην Τράπεζα να ζητήσεις εκεί ενημέρωση. Εγώ που σύνδεσα χρεωστική (και την βλέπω με ebanking) σε 2 μέρες που είδα οτι μου πήρε τα χρήματα, πήγα είδα online την συναλλαγή και είδα το 4ψήφιο κωδικό.
  20. Δεν μας είπες αν έγινε η εγκατάσταση. Κανονικά μετά το πρώτο πέρασμα των αρχείων συνεχίζει μόνο του χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν ΔΕΝ έχεις εγκαταστήσει Win ακόμα άφησε το CD μέσα και άσε να κάνει ότι χρειάζεται. Αφού τελειώσει βγάλε το CD, πήγαινε στο BIOS με DEL ή F8 (ή F2 σε κάποια) και επέλεξε τον HDD σαν 1 boot device. :)
  21. Είμαστε όλοι θύματα του κέρδους και των Κινεζιών. Από Κίνα όσο όσο τα παίρνει ο ΟΤΕ και τα πετάει σαν «εργαλεία» δήθεν. Έχω πάει Cyta και ηρέμησα.
  22. Από ταχύτητες στο κέντρο είναι καλή κοντά στα 8Mbps, αλλά έχουν service και CC τραγικό. :mad:
  23. To να πάρεις τηλέφωνο δεν θα σου κοστίσει, το θέμα είναι οτι θα μπλέξεις με το θηρίο των ΕΛΤΑ και εκεί εξαρτάται με τι άτομο θα πέσεις.
  24. Είτε το ένα είτε το άλλο, διπλή η πιθανότητα! Ευχαριστουμε
  25. Σιγά ρε παιδιά, να βρούμε ένα καλό BT ψάχνουμε, όχι να τσακωθούμε.!
×
×
  • Create New...